New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
adam77 New Orleans Saints 640
szerintem ryant elküldjük (vagy legalábbis ezt gondolom/remélem a legaktuálisabb kérdésnek). egyszerűen nem passzol sean mellé. többféle tekintetben sem. nyilván jó lenne minél hamarabb új dc-t találni, hogy vele együtt épüljön a d, ne csak loomis meg payton maszatoljon.

a sec-et én nem látom reménytelennek ebben a formájában. szükség van fontos beavatkozásokra, de úgy gondolom, lesz mire építeni. vaccaro első éve megmutatta, hogy ebben a gyerekben van valami. őt kizárólag edzői mentorálás kérdésének tartom. idén sokkal kevesebbet volt a box közelében, többek közt, ezért sem tudott a sec jobb lenni futás ellen. byrddel elvileg van egy elit safetynk, mégha nem is volt jó az első meccsein. szerintem ha nem sérül le, 1-2 kritikus turnoverrel meccseket hozott volna (49ers ellen pl.). bush és sunseri elég jó depth mögöttük és ha warrenre gyúratunk pár extra kiló izmot (mert rendre odaér, csak sokszor lepattan egy szerelésnél), akkor ő is szép remények előtt áll. egyedül lewis mellé elengedhetetlen egy kezdő szintű corner. nekem pl. nagyon tetszik bradly fletcher (eagles) játéka. az új szabályok mellett fontos az okos corner, aki tudatosan cselekszik coverben, óvatosan bánik a kezével és okosan a labdára megy. ez a faszi ilyennek tűnik. dixon és white jó lehet a második vonalba, utóbbi nickelnek, vagy zónába. meg talán még a sötét ló, sjb. ha ő nem, akkor valami olcsó veterán.

a d-re szánt pickeket én a front 7-re áldoznám bpa koncepcióval.

a támadófalba lehetne hozni még valakit a középső körökben. ezen kívül az offense szerintem oké. brees, ha nem is a régi, teljesíteni fog, ha támogatják. ingram sorsa kérdéses, de a többi futónkkal is elpöcögnénk, főleg ha pierre nyom mondjuk egy egészséges évet. colston kondícióit újra kell tárgyalni, miközben a háttérben vetíteném neki az idei balfaszkodásaiból összeállított tartalmas montázst. a két fiatal elkapó jó lesz. a piacról meg lehet hozni egy biztos kezű, rutinos kevésbé neves valakit, aki a moore-féle route-okat megoldja.

de előbb álljon össze az edzői stáb.
több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
2008: ellenfelek pr-ja: 80,3 (19. legrosszabb), elért sackek száma: 28 (9. legkevesebb), ellenfél 3rd down %: 39.81% (15. legrosszabb)
2014: ellenfelek pr-ja: 92,9 (9. legrosszabb), elért sackek száma: 34 (8. legkevesebb), ellenfél 3rd down %: 46.05% (2. legrosszabb)

A 2008-as után DC-t rúgtunk ki ugye...
Kérdés hogy bízunk-e abban, hogy Jordan javul-e úgy, ahogy Will Smith visszapattant 2009-re, vagy hozunk valakit a nyakára.
Másik kérdés: elég-e hozni egy kezdő szinten játszó cornert (a la Greer), és a többit megoldják-e Dixonék, vagy ennél több energiát kell a sec-be pumpálni.atapapa
Ebbe a secbe egy jó kezdő corner és jól edzett, egészséges safety-k kellenek, ennél a sornál nagyon erősebbet nem lehetne összehozni, pláne nem megint ide komoly tőkét tenni. Allen kellene edzőnek...

Egyébként ha a D-line dominál úgy, mint tavaly...áh mindegy, a secondary akkor is nagyon vak volt. Nem tudom.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
2008: ellenfelek pr-ja: 80,3 (19. legrosszabb), elért sackek száma: 28 (9. legkevesebb), ellenfél 3rd down %: 39.81% (15. legrosszabb)
2014: ellenfelek pr-ja: 92,9 (9. legrosszabb), elért sackek száma: 34 (8. legkevesebb), ellenfél 3rd down %: 46.05% (2. legrosszabb)

A 2008-as után DC-t rúgtunk ki ugye...
Kérdés hogy bízunk-e abban, hogy Jordan javul-e úgy, ahogy Will Smith visszapattant 2009-re, vagy hozunk valakit a nyakára.
Másik kérdés: elég-e hozni egy kezdő szinten játszó cornert (a la Greer), és a többit megoldják-e Dixonék, vagy ennél több energiát kell a sec-be pumpálni.

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 435 — zászló zászló szív
Szépen csöndben megjegyezném, hogy azért az valahol lehetetlen, hogy az DL egésze szar formát fog ki egyszerre, és lényegesen valószínűbb, hogy coaching problémák és/vagy sérülések hátráltatták őket (utóbbit ugye Jenkinsnél, Fosternél, Hicksnél tudjuk is). Magasan a leginkább alulteljesítő csapatrészünk volt. Ahhoz hogy bővebben elemezni lehessen, hogy a pass rush hiánya miatt volt-e szarabb a sec vagy a sec szarsága miatt volt kevesebb sack, meg kéne számolni, hogy mennyi volt a coverage sack 2012-ben és mennyi a fal érdeme. Nyilván nem állok neki 😊

A másik, hogy ata is emlegette, hogy run supportban sokat esett vissza a sec. A DB-k ezen tevékenysége közel sem annyira triviális, mint amennyire annak tűnik, sőt. Könnyen elképzelhető, hogy a fal gyengébb játéka tette be a kiskaput.

Teszem hozzá, hogy találgatok. Nincsenek meg az infóim, amik a stábnak meg vannak, csak próbálom boncolgatni, hogy mennyi minden lehet a "háttérben".

több mint 11 éve
nálam egyébként drafton dl, lb, ol, piacról meg db, wradam77
Ilyesmi, bár az alapkérdés, hogy a tűz közelében lévők miként értékelik az egyes alulteljesítőket, miért voltak rosszabbak, van-e remény a feljavulásukra.

Pl. Vaccaroval kapcsolatban a hétvégén az a pletyka járta, hogy kisebb, ám tartós sérülése volt a szezon nagy részében, miközben egy edzést se hagyott ki.

Ugye cornert a piacról lenne egészségesebb hozni, ILB-t nem választanék az első körben. DL-embert is csak akkor, ha a Jordan-Hicks kettős feltámadásában nem reménykedhetünk. Mert papíron elég erős volt ez a DL.

Azon is sok múlik, hogy RR-t kirakjuk-e és ha igen, milyen sémát fog követni az új DC.

Legszívesebben most hátracserélnék, hozzunk valami masszív G-t meg egy sokoldalú OLB-t.

több mint 11 éve
1995 1 13(13) Saints Mark Fields LB
1994 1 13(13) Saints Joe Johnson DE
1982 1 13(13) Saints Lindsay Scott WR
1974 1 13(13) Saints Rick Middleton LB

...és további 13. körös választottjaink.
Neked biztos mond valamit... 😊zemanla
Az első kettő oké volt, a másik kettő súlyos bust

több mint 11 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 109 — WHO DAT!!!!
Ezzel kábé lemaradtunk a két legjobb OL-emberről vagy Beasleyről.

Vagy felcserélünk megint egy harmadik kör árán.

Már holnap se fogok emlékezni arra hogy 6-10 vagy 7-9, de erre a -5 hely buktára még májusban is.atapapa
Majd letradelünk McKinneyért.Sztem bőven a class legjobb ilb-je

több mint 11 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job
1995 1 13(13) Saints Mark Fields LB
1994 1 13(13) Saints Joe Johnson DE
1982 1 13(13) Saints Lindsay Scott WR
1974 1 13(13) Saints Rick Middleton LB

...és további 13. körös választottjaink.
Neked biztos mond valamit... 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
nálam egyébként drafton dl, lb, ol, piacról meg db, wr
több mint 11 éve
kiderül a végén, hogy a 13. kör jobb, mint a 8. 😀adam77
Erre játszottunk! 😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
kiderül a végén, hogy a 13. kör jobb, mint a 8. 😀
több mint 11 éve
8. pick...

2014 8(8) Browns Justin Gilbert CB
2013 8(8) Rams Tavon Austin WR
2012 8(8) Dolphins Ryan Tannehill QB
2011 8(8) Titans Jake Locker QB
2010 8(8) Raiders Rolando McClain ILB
2009 8(8) Jaguars Eugene Monroe OT
2008 8(8) Jaguars Derrick Harvey DE
2007 8(8) Falcons Jamaal Anderson DE
2006 8(8) Bills Donte' Whitner DB
2005 8(8) Cardinals Antrel Rolle DB
2004 8(8) Falcons DeAngelo Hall DB
2003 8(8) Panthers Jordan Gross OT
2002 8(8) Cowboys Roy Williams DB
2001: David Terrell WR
2000: Plaxico Burress

😊 😉

több mint 11 éve
13. pick...Rutin
2014: Aaron Donald , DT
2013: Sheldon Richardson, DE
2012: Michael Floyd, WR
2011: Nick Fairley, DT
2010: Brandon Graham, DE
2009: Brian Orakpo, DE
2008: Jonathan Stewart, RB
2007: Adam Carriker, DT
2006: Kamerion Wimbley, OLB
2005: Jammal Brown, OT
2004: Lee Evans, WR
2003: Ty Warren DE
2002: Donte' Stallworth, WR
2001: Marcus Stroud, DT
2000: John Abraham, LB

Ennyi a pozitívum ebből a szezonból. Tavaly úgy tűnt, hogy csak itt-ott kell foltozni a keretet, egy elkapó és némi depth kell, most ott tartunk, hogy továbbra is kell WR, kell O-line, kell D-line, kell CB, LB...Tocy
Szerintem összetettebb sport ez annál. Ahogy egy-egy kulcsjátékos betlije egy egész csapatrészt döntött romba látszólag, úgy két jó igazolás vagy formajavulás is hozhat hasonló eredményt.

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Nincs Brees 5000 yard, nincs Ingram 1000 yard, aminek még lehetett szurkolni. Stillsnek örülök, ő volt nagyjából az egyetlen, akire nem lehetett panasz, vele nem lesz gond jövőre. Illetve Galette tíz sackje is szép, ilyen társak mellett nagy dolog szerintem 3 FF, 2 safety és nagyon sok QB-hurry mellett.

Ennyi a pozitívum ebből a szezonból. Tavaly úgy tűnt, hogy csak itt-ott kell foltozni a keretet, egy elkapó és némi depth kell, most ott tartunk, hogy továbbra is kell WR, kell O-line, kell D-line, kell CB, LB...
több mint 11 éve
13. pick...Rutin
Szerencsés szám..... :-/

több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
13. pick...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
A Payton-Brees érában tutira nem volt ilyen...Rutin
yep, a Katrina évében volt ilyen.

Azért Stills-t elismerés illeti, amiért sérülten érkezve a szezonba is odaért az ezres kapujába.

több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Ha jól számolom, a legtöbb elkapott yardot Stills termelte végül a szezonban, 931 yarddal. Utoljára (mikor máskor?) 2008-ban fordult olyan elő, hogy nem volt legalább 1000 elkapott yardot termelő elkapónk.

Azért szvsz ez is árnyalja Brees idei szezonját.

Várom a tippeket, mit gondoltok mikor kapott el 2008-t megelőzően a Saints-ben a legproduktívabb elkapó az idei 931 yardnál is kevesebbet (nyugi, ezeket én se vágtam séróból, utána kellett néznem 😉 )atapapa
A Payton-Brees érában tutira nem volt ilyen...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Ha jól számolom, a legtöbb elkapott yardot Stills termelte végül a szezonban, 931 yarddal. Utoljára (mikor máskor?) 2008-ban fordult olyan elő, hogy nem volt legalább 1000 elkapott yardot termelő elkapónk.

Azért szvsz ez is árnyalja Brees idei szezonját.

Várom a tippeket, mit gondoltok mikor kapott el 2008-t megelőzően a Saints-ben a legproduktívabb elkapó az idei 931 yardnál is kevesebbet (nyugi, ezeket én se vágtam séróból, utána kellett néznem 😉 )

több mint 11 éve
Most értem haza. Ennyire szörnyű volt?clbass
Ja, simán szarabbak voltunk végig.
A végén kapott észbe a Tampa, hogy ki kéne kapni az 1/1-ért

több mint 11 éve
Ezzel kábé lemaradtunk a két legjobb OL-emberről vagy Beasleyről.

Vagy felcserélünk megint egy harmadik kör árán.

Már holnap se fogok emlékezni arra hogy 6-10 vagy 7-9, de erre a -5 hely buktára még májusban is.

több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Most értem haza. Ennyire szörnyű volt?
több mint 11 éve
Én kimondottan szomorú vagyok, de ez már senkit nem érdekel.

több mint 11 éve
Lehet utálni, egy ilyen "győzelemtől" nem lettem boldogabb.

több mint 11 éve
SJB még ezen a teljesen jelentéktelen meccsen se aktív...

Vaccaro sem, pedig nem sérültatapapa
Hatni fog-e Vaccarora a "Nicks" módszer, azt nem tudom, de ez elég aggasztó azért...