New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 538 — Panthers fan
SJB:
 www.theneworleansadvocate.com/sports/saints/11169212-148/lewis-saints-rookie-cornerback-stanley
clbass
Ha a cikk többi része is ennyire pontos, mint ez a kis megjegyzés: defensive end Kony Ealy, whom Carolina picked next, has only seven tackles akkor no para 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Na jól elbeszéltünk egymás mellett XD Engem meg Ata zavart meg, mert félreértettem az azóta kiemelt részt...Én se láttam semmi különöset a Colstonos cikkbe, ezért is raktam be a picsogók riportját amit pont előtte olvastam... Sorry 😒 :cool:
több mint 11 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Colston sejt vmit:  espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/12765/saints-marques-colston-talks-future-suspends-harrisburg-stampede-operationsempty taxi
Ha ekkora zűrök vannak a csapatánál, akkor valamennyire érthető, hogy miért volt ennyire dekoncentrált.

Triplett egy másik cikkében a statjainkat elemezte, további savat öntve a védelemre
Red zone D: 62,8% (a 3. legrosszabb)
Szerzett labdák: 17 (5. legrosszabb)
összesített hatékonyság (valamilyen komplex ESPN-es mutató): - 8 (a legrosszabb)atapapa
Most vagy én olvasok más cikket vagy nem tudom, de ebből hol derül ki hogy mekkora zűrök vannak a csapatnál? Végigolvastam és ez csak Colstonról szól hogy mi lesz vele, kell neki idő egy kicsit távol a csapattól és majd akkor a tárgyra térnek amikor itt az ideje, illetve a kis arena-league csapatárol.EasyGhost
atapapa
Pont azt akartam írni, vagy valami hasonlót, mint easy, így jol jött a vastagbetűsöd. köszi.
több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Colston sejt vmit:  espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/12765/saints-marques-colston-talks-future-suspends-harrisburg-stampede-operationsempty taxi
Ha ekkora zűrök vannak a csapatánál, akkor valamennyire érthető, hogy miért volt ennyire dekoncentrált.

Triplett egy másik cikkében a statjainkat elemezte, további savat öntve a védelemre
összesített hatékonyság (valamilyen komplex ESPN-es mutató): - 8 (a legrosszabb)atapapa
Most vagy én olvasok más cikket vagy nem tudom, de ebből hol derül ki hogy mekkora zűrök vannak a csapatnál? Végigolvastam és ez csak Colstonról szól hogy mi lesz vele, kell neki idő egy kicsit távol a csapattól és majd akkor a tárgyra térnek amikor itt az ideje, illetve a kis arena-league csapatárol.EasyGhost
atapapa
😊 Pedig már izgultam hogy valami kiderült a csapatról. 😀

de lehet hogy csak clbass válasza zavart meg.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt

több mint 11 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan

Most vagy én olvasok más cikket vagy nem tudom, de ebből hol derül ki hogy mekkora zűrök vannak a csapatnál? Végigolvastam és ez csak Colstonról szól hogy mi lesz vele, kell neki idő egy kicsit távol a csapattól és majd akkor a tárgyra térnek amikor itt az ideje, illetve a kis arena-league csapatárol.
több mint 11 éve
mind a kettőt ki kéne csapni és rögtön rendben lenne az öltöző. meg a downfield is

Ja, kirúgtunk 3 segédedzőt (TE, WR, DB ast)

több mint 11 éve
Ha ekkora zűrök vannak a csapatánál, akkor valamennyire érthető, hogy miért volt ennyire dekoncentrált.atapapa
Ekkora volt a gond? Akkor mit szóljunk két jómadár nyilatkozatához?
SJB:
 www.theneworleansadvocate.com/sports/saints/11169212-148/lewis-saints-rookie-cornerback-stanley
White:
 www.nola.com/saints/index.ssf/2014/12/corey_white.html
Nyilván mentegetőznek is, de valami nagyon nem lehetett rendben a fejekben és az öltözőben. Ekközben Lewis, Galette, Jordan, és Vaccaro meg teljes mellszélességében kiállt Ryan mellett...Remélem valaki az asztalra csap és helyére teszi a dolgokat még az igazi offseason kezdete előtt, hogy tiszta lappal lehessen kezdeni az új szezon előmunkálatait!
több mint 11 éve

összesített hatékonyság (valamilyen komplex ESPN-es mutató): - 8 (a legrosszabb)

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Colston sejt vmit:  espn.go.com/blog/new-orleans-saints/post/_/id/12765/saints-marques-colston-talks-future-suspends-harrisburg-stampede-operations

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 177 — Invisible man
Szurkolok Dustin Hopkins-nak, hogy a future contract végül szerződést érjen, mégiscsak a class legjobb kickere volt egyszer, csak lesérült augusztusban a keretszűkítés környékén... Remélhetőleg nem esett vissza a hatótávolsága.Höri
úgy legyen.
meg hoztuk a keretbe Kenny Philips-t is, csapat hiányában elmondása szerint úgy edzett mostanában, hogy az apja volt a QB, a barátnője meg az elkapó
lolatapapa
Az a ciki ha még így is csináltak rajta néhány nagy játékot 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Szurkolok Dustin Hopkins-nak, hogy a future contract végül szerződést érjen, mégiscsak a class legjobb kickere volt egyszer, csak lesérült augusztusban a keretszűkítés környékén... Remélhetőleg nem esett vissza a hatótávolsága.Höri
úgy legyen.
meg hoztuk a keretbe Kenny Philips-t is, csapat hiányában elmondása szerint úgy edzett mostanában, hogy az apja volt a QB, a barátnője meg az elkapó
lol

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szurkolok Dustin Hopkins-nak, hogy a future contract végül szerződést érjen, mégiscsak a class legjobb kickere volt egyszer, csak lesérült augusztusban a keretszűkítés környékén... Remélhetőleg nem esett vissza a hatótávolsága.

több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Boldog Új Évet fiúk-lányok! 😊
több mint 11 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
Boldog uj evet mindenkinek!

Eredmenyes draftot es szezont!

több mint 11 éve
BUÉK Uraim! 😉
több mint 11 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 685 — playoffs???
B.Ú.É.K. bradas!!!!!!!

több mint 11 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 404 — Do Your Job
Mindenkinek who dat BUÉK!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Boldog 2015-öt, Mindenki!

Kívánom magunknak, hogy jövőre ilyenkor a csapat álljon 12-3-mal, és az utolsó forduló már csak arról döntsön, hogy pihenünk-e a wild-card körben...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Malvo New Orleans Saints 98
BÚÉK,Szentek!
több mint 11 éve
Egy ilyen stattal kívánok minden szentnek boldog új évet
 www.pro-football-reference.com/play-index/tiny.cgi?id=8IOVM

Az elmúlt 2 szezonban az NFL egyetlen csapata vagyunk, amely nem csinált egy rohadt visszahordott TD-t sem.
Az egyetlen, amely még int-ből se hordott vissza hatpontost.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
Engem Allen összességében nem győzött meg. Kétségkívül tipikus Payton-féle segédedző forma, illik a Kromer-Carmichael-Lombardi arcok sémájába, sok vizet nem zavarnak, ha az ember rájuk néz, akkor eszébe jut, hogy de régen ivott kávét.

De amikor legalább egy egész védelmet kellett vezényelnie, akkor nem alkotott maradandót.atapapa
Nagyon maximum db coach, azok alapján ami nálunk történt. Döbbenetesen rossz game management, folyamatos outcoaching: 10-ből 8 meccset a szünetben vesztettünk el. A két éves munkájának semmi nyoma nem látszik. El kell ismerni, hogy nem csak az ő hibája ez a 3 szörnyű szezon, de vastagon benne van. A teljes rebuilding legrosszabb húzása volt DA szerződtetése. Ettől függetlenül lehet jó szaki, és nálatok jó munkát végezne újra egy jobb közegben, de fáznék rábízni a teljes védelmet. Szigorúan azok alapján, ami nálunk volt.
több mint 11 éve
Engem Allen összességében nem győzött meg. Kétségkívül tipikus Payton-féle segédedző forma, illik a Kromer-Carmichael-Lombardi arcok sémájába, sok vizet nem zavarnak, ha az ember rájuk néz, akkor eszébe jut, hogy de régen ivott kávét.

De amikor legalább egy egész védelmet kellett vezényelnie, akkor nem alkotott maradandót.

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 435 — zászló zászló szív
szerintem ryant elküldjük (vagy legalábbis ezt gondolom/remélem a legaktuálisabb kérdésnek). egyszerűen nem passzol sean mellé. többféle tekintetben sem. nyilván jó lenne minél hamarabb új dc-t találni, hogy vele együtt épüljön a d, ne csak loomis meg payton maszatoljon.
adam77
A tegnapi SP sajtátnak nagyon olyan volt a hangulata, hogy itt kirúgás lesz.
Ha nem így állnánk, akkor mondhatta volna Sean, hogy mindenki állása biztos, ehelyett ment a duma arról, hogy mindenkinek ki kell értékelni a teljesítményét és majd utána hozunk döntést.

Ilyet már hallottam a 2008-as szezonzáró sajtáton, 2 nap múlva Gary Gibbs munkanélküli volt.atapapa
Két verziót látok:
1) Repül Ryan. Jön Allen.
2) Marad Ryan, Allen jön DB coachnak és asst. HC-nak (szerintem Vitt "feljebb" bukik, valami posztot kap az FO-n, de ez más téma). Ha Ryan megint nem alkot valamit, akkor ki lehet rúgni.

Nyilván Allen neve és poz. edzői helye behelyettesíthető mással is, de Payton és Allen kapcsolata ismert, más nem került még szóba.

több mint 11 éve
szerintem ryant elküldjük (vagy legalábbis ezt gondolom/remélem a legaktuálisabb kérdésnek). egyszerűen nem passzol sean mellé. többféle tekintetben sem. nyilván jó lenne minél hamarabb új dc-t találni, hogy vele együtt épüljön a d, ne csak loomis meg payton maszatoljon.
adam77
A tegnapi SP sajtátnak nagyon olyan volt a hangulata, hogy itt kirúgás lesz.
Ha nem így állnánk, akkor mondhatta volna Sean, hogy mindenki állása biztos, ehelyett ment a duma arról, hogy mindenkinek ki kell értékelni a teljesítményét és majd utána hozunk döntést.

Ilyet már hallottam a 2008-as szezonzáró sajtáton, 2 nap múlva Gary Gibbs munkanélküli volt.