New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24851213/aints-expected-to-find-new-dc-as-sean-payton-rob-ryan-rift-widensNem tudom ezeknek a híreknek mennyire lehet hinni.
Sajnos ezek után már tényleg nagyon kevés racionális érv szól amellett, hogy valahogy megnyerjük a diviziót... 😕
Oké, tudom, Atlantában nem vitatkoznak az edzők, "csak" bénák, de ugyanilyen gond a Panthersnél nincs, ők még összeállhatnak, és a schedule-jük is könnyebb, mint a miénk...
F*ck!Rutin
Az biztos, hogy olyan DC-t szeretnék, aki kvázi nem a hírekből értesül arról, hogy a védelembe milyen játékost igazolunk... Értsd: nem egy támadóagy Sean meg pénzügyér Loomis dönti el, hogy idehozunk egy 60 milliós safetyt, hanem van akkora tekintélye a DC-nek, hogy ezeket a döntéseket rábízzák, de minimum végig egyeztetik vele.
több mint 11 éve
Ráadásul a Vasas is sokkal jobb otthon, mint idegenben...Jobb csapat vagyunk annál amit az utóbbi időszakban mutattunk.Lassan már nem emlékszem más időszakra :-/
mr.oxygen
Idegenben, hidegben, amúgy is sokkal jobb mérlegű csapat ellen... Nem tudom mikor ültem le utoljára úgy Szenteket nézni, hogy ennyire valószínűtlennek tűnjön a győzelmünk.atapapa
Szóval én leginkább azért szurkolok, hogy a rohadt hidegben már ne sérüljön meg senki.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24851213/aints-expected-to-find-new-dc-as-sean-payton-rob-ryan-rift-widensSajnos ezek után már tényleg nagyon kevés racionális érv szól amellett, hogy valahogy megnyerjük a diviziót... 😕
Oké, tudom, Atlantában nem vitatkoznak az edzők, "csak" bénák, de ugyanilyen gond a Panthersnél nincs, ők még összeállhatnak, és a schedule-jük is könnyebb, mint a miénk...
F*ck!
több mint 11 éve
Jobb csapat vagyunk annál amit az utóbbi időszakban mutattunk.Lassan már nem emlékszem más időszakra :-/
mr.oxygen
Idegenben, hidegben, amúgy is sokkal jobb mérlegű csapat ellen... Nem tudom mikor ültem le utoljára úgy Szenteket nézni, hogy ennyire valószínűtlennek tűnjön a győzelmünk.
több mint 11 éve
Az volt már, hogy Payton és Ryan állítólag gyűlölik egymást, és ennek tudják be sokan a gyenge szereplést, hogy a két faszi ölre megy egymással folyamatosan? 😀most olvastam én is.
Több oldal is lehozta, meg Schefter/Rapaport, szóval nem hinném, hogy kamu. Így Ryan szerintem tutira megy innen a szezon végén.Stez
mi van ma amúgy, hivatalos kiszivárogtatási nap? Rice, Harbough, Lynch visszavonul, Paytonék rühellik egymást 😀 ha nem utálnák egymást, akkor is mennie kéne, nem oszt, nem szoroz, ha egyáltalán igaz is.
több mint 11 éve
Az volt már, hogy Payton és Ryan állítólag gyűlölik egymást, és ennek tudják be sokan a gyenge szereplést, hogy a két faszi ölre megy egymással folyamatosan? 😀Több oldal is lehozta, meg Schefter/Rapaport, szóval nem hinném, hogy kamu. Így Ryan szerintem tutira megy innen a szezon végén.
több mint 11 éve
Én adom. 😀Lehet, kivácsi vagyok 😊peachAzt írtam vidékről is bekapcsolódnak, nem a pokolról 😉
Korrekt élmény lenne, Pirosakkal közös meccsnézés.
Persze gyorsan biztosítást kötnék a helyre 😀😀atapapa
több mint 11 éve
Egyébként ma nyerni fogunk. Csak úgy mondom. "Nem alapozom semmire".TocyHa megnézed hogy az utóbbi években kevesebb mint 50%-ban nyerünk a negatív mérlegű ellenfelek ellen, meg hogy idén kiktől sikerült már kikapni, (pl Jets, Tampa) akkor máris meg van alapozva.
több mint 11 éve
Egyébként ma nyerni fogunk. Csak úgy mondom. "Nem alapozom semmire".TocySorsfordító lehet a mai meccs, ha nyerünk!
Az "esélytelenek nyugalmára" alapozom az esélyünket.
Jobb csapat vagyunk annál amit az utóbbi időszakban mutattunk.
Ha meg tudnánk nyerni a csoportot, a rájátszásban már minden lehetséges!
több mint 11 éve
Egyébként ma nyerni fogunk. Csak úgy mondom. "Nem alapozom semmire".TocyEz múltkor is bejött, beírhatnád igazán minden meccs előtt, hátha ezen múlik 😊

több mint 11 éve
Egyébként ma nyerni fogunk. Csak úgy mondom. "Nem alapozom semmire".TocyHát jó. Legyen így, ha már ennyire megdönthetetlen az indoklásod...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Egyébként ma nyerni fogunk. Csak úgy mondom. "Nem alapozom semmire".
több mint 11 éve
majd rádugom a telefont a TVre valahol 😀 csak legyen wifi!hírek szerint Jimmy a védelmet erősíti a Steelers ellen 😉
több mint 11 éve
Dec 21-én közös meccsnézést tervezünk Pesten (Falcons elleni összecsapás).Francbaaaaaaaaaaaaa! Nekem nem jóóóóóóóóóóóóóó! 😕
A jelenlegi állás szerint vidékről is bekapcsolódnak páran, szóval nagyszabású, széleskörű dolog lesz, be lehet tervezni az eseményt bátran.atapapa
Gyerekezek a téli szünet elején....
Akkor én meg megszervezem az első playoff meccsünk nézését (még ebben a szezonban!!! 😉 )a pataki Kávéházba! 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Te mikor lettél ilyen szemérmes? 😊Reméltem is hogy az ötletgazda elzarándokol a székesfővárosba.atapapaEz titok volt, te.... 😊 én még nem láttam élőben feketevörös drukkerthajdu
Én sajnos nem tudok jönni, de megkérdezném: hová tervezitek a közös meccsnézést? Hol vannak erre alkalmas helyek? (gondolom, NFL GamePass kell majd hozzá...)RutinAttól függ mi adja majd. S1, Sky vagy csak LP.
több mint 11 éve
Én sajnos nem tudok jönni, de megkérdezném: hová tervezitek a közös meccsnézést? Hol vannak erre alkalmas helyek? (gondolom, NFL GamePass kell majd hozzá...)
több mint 11 éve
Ez titok volt, te.... 😊 én még nem láttam élőben feketevörös drukkertReméltem is hogy az ötletgazda elzarándokol a székesfővárosba.atapapaDec 21-én közös meccsnézést tervezünk Pesten (Falcons elleni összecsapás).Én megyek.hajdu
A jelenlegi állás szerint vidékről is bekapcsolódnak páran, szóval nagyszabású, széleskörű dolog lesz, be lehet tervezni az eseményt bátran.atapapa
több mint 11 éve
Bunkley a hétfői sérülés után IR-re került...RutinTartani kell a heti minimum egyes IR-átlagot.
több mint 11 éve
Reméltem is hogy az ötletgazda elzarándokol a székesfővárosba.Dec 21-én közös meccsnézést tervezünk Pesten (Falcons elleni összecsapás).Én megyek.hajdu
több mint 11 éve
Bunkley a hétfői sérülés után IR-re került...
több mint 11 éve
Dec 21-én közös meccsnézést tervezünk Pesten (Falcons elleni összecsapás).Én megyek.
több mint 11 éve
Azt kívánom, hogy maradjon örökre emlékezetes ez a szezon, mondjuk így: Megnyerjük a csoportot, de csak 6-10-zel! 😀
A hátralévő meccsek alakulása:
NO: @PIT L, vsCAR W, @CHI L, vsATL L, @TB W ..... (2W+3L)
ATL: vsARI L, @GB L, vsPIT L, @NO W, vsCAR L ..... (1W+4L)
CAR: @MIN L, @NO L, vsTB W, vsCLE L, @ATL W ..... (2W+3L)
TB: vsCIN L, @DET L, @CAR L, vsGB L, vsNO L ..... (0W+5L)
És a végeredmény:
1. NO 6-10-0
2. CAR 5-10-1
3. ATL 5-11-0
4. TB 2-14-0
Tehát ezesetben még az is beleférne, hogy a Falconstól megint kikapunk... 😀
Istenem, de röhögnék! Magunkon is, meg az egész divízión is... 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
Hol nézünk meccset? Hátha megjön az Ugly Sweater addig!Dehogy kapunk ki a Chicago-tol, sot a Steelers-t is osszehajtogatjuk!
több mint 11 éve
A Panthers sorsa két meccsen belül eldőlhet, ha most a Vikesot nem tudják megverni és minket sem, akkor kb. le is főtt nekik. A Falconsnak még peche is van, mert a 3 meccsből mindegyik csapat elég nagy versenyben nyomja, és nem tartom valószínűnek, hogy bármelyiket csak lassítani is tudná a Falcons D. Egyébként a 4-0 kb. annyit ér, hogy ha egy FG-nél többel nyerünk a Dome-ban, akkor a hajrakenés tipikus esete forog fent.Mellékesen: ha nem vagyunk képesek legalább a csoportmeccseket megnyerni, ne is akarjunk PO-ba menni (ilyenkor nagyon fáj a Colston fumble...).

több mint 11 éve
Tudom, leírtam, hogy nincs értelme számolgatni, de azért csak megteszi a paraszt, ha már Saints-drukker.Szóval kikaptunk Pittsburgh-ben és Chicagóban, viszont lesz ezen kívül három csoportmeccsünk, kettő itthon, tudom, ezek után már semmiben nem lehet bízni, de játsszunk el a gondolattal, hogy ezeket meg tudnánk nyerni, tehát 7-9-cel zárunk.
A Falcons ezen kívül elmegy Green Baybe, fogadja az Arizonát, a Steelerst és a Pantherst, oké az utolsót nyerjék meg, a másik háromból kellene kettőt nyerniük. Mekkora az esély rá?
A Panthers sorsolása könnyebb, ők a Dome-on kívül Minnesotába és Atlantába mennek, valamint fogadják a Tampát és a Clevelandet, de amennyiben mi hozzuk a fent említett három derbit, nekik mind a négyet kellene ahhoz, hogy megelőzzenek. Tekintve, hogy zsinórban ötször kaptak ki és október 5-e óta nem nyertek, mekkora az esély rá?
Hm-hm...