New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Dec 21-én közös meccsnézést tervezünk Pesten (Falcons elleni összecsapás).előző nap van a 2.( igen második ...szakma miatt 😀) szalagavatóm, de ha azt túlélem akkor +1
A jelenlegi állás szerint vidékről is bekapcsolódnak páran, szóval nagyszabású, széleskörű dolog lesz, be lehet tervezni az eseményt bátran.atapapa
......
több mint 11 éve
Csak felhangozna az elsö "Rise up!", és már indulhatna is a bunyó!!! 😀😀 😀😀 😀😀Lehet, kivácsi vagyok 😊peachAzt írtam vidékről is bekapcsolódnak, nem a pokolról 😉
Korrekt élmény lenne, Pirosakkal közös meccsnézés.
Persze gyorsan biztosítást kötnék a helyre 😀😀atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Lehet, kivácsi vagyok 😊peachAzt írtam vidékről is bekapcsolódnak, nem a pokolról 😉
Korrekt élmény lenne, Pirosakkal közös meccsnézés.
Persze gyorsan biztosítást kötnék a helyre 😀😀
több mint 11 éve
Lehet, kivácsi vagyok 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Dec 21-én közös meccsnézést tervezünk Pesten (Falcons elleni összecsapás).A jelenlegi állás szerint vidékről is bekapcsolódnak páran, szóval nagyszabású, széleskörű dolog lesz, be lehet tervezni az eseményt bátran.
több mint 11 éve
Nem néztem meg a táblázatot, de nekünk a csoporton belüli mérlegünk 4-0, nektek meg nem 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Még mindig nekünk van messze a legnagyobb esélyünk a PO-ban jutni a divizióból! (a számok és statisztikák szerint.) A csoportgyőzelmünk %-os valószínűsége még mindig több mint 2x annyi, mint akár a Falconsé, akár a Panthersé (53% vs 23% vs 24%)
A teljes cikk itt:
fivethirtyeight.com/datalab/week-13-nfl-elo-ratings-and-playoff-odds/
több mint 11 éve
Sziasztok! Hátha érdekel titeket is. Buday Zoli amerikai túrája során a Superdome-ba is ellátogatott, bár szerencsét ez sem hozott nektek sajna 😊www.nemzetisport.hu/nfl/valami-amerika-nfl-tura-magyar-szemmel-1-resz-2379017

több mint 11 éve
Playoffra jók leszünk, ez az egész csak azért van, hogy kicsit feltoljuk addigra az oddsokat és minden Saints fan meggazdagodjon
......
több mint 11 éve
Dobtam egy kis zsetont a Ravensre. már csak ezért is nyerni kellatapapaNa, hányszoros pénzt nyertél? 😀
több mint 11 éve
Rutin - fatylat ra 😉atapapa: nem is tankolas vegett, hanem kijozanito pofon gyanant, hatha visszater a tuz es az akaras
több mint 11 éve
Jó reggelt... Hát ez kemény éjszaka volt... Nagy csalódás...😥 😥 😥 Ma reggel magamba néztem, és reálisan nézve a helyzetet, ki kell mondjam: valószínűleg engem terhel a felelősség a csapat jelenlegi szerepléséért. A Packers és a Panthers elleni győzelmek után felelőtlenül hazajöttem, gondolván: rendbe tettem a jelenlétemmel a csapat játékát... De asszem, könnyelmű voltam, túl optimista, és most tessék... Azóta 3-ból semmi, mégpedig a Dome-ban...
Szóval, elnézést kérek mindenkitől... 😊 😊 😊
több mint 11 éve
sokat gondolkodtam a meccs kozben h a run D, az O line, a ravens D lehet az indok, de felesleges, pontosan ott vagyunk ahova tartozunk, nincs mit szepiteni.A divgyőzelem az divgyőzelem, jöjjön akárhogy is.
Miert kellene megverni a falconst? 4-12vel jobban jarunk nem?diceman
Egyetlen top10-es pickkel annyival beljebb lennénk jövőre? Szerintem nem.
több mint 11 éve
micsoda forgatókönyv lenne bejutni a play offba a seahawks negatív mérlegét megdöntve, majd wild cardban fogadni őket és revansot venni 2011-értadam77Ahogy a Favre-verés után rögtön módosítottak a hosszabbítás szabályain, egy ilyen forgatókönyv megvalósulása után rögtön változtatnának az első körös hazai pályán is.
Nem mintha nem értenék vele egyet, csak hát az apropó.
több mint 11 éve
Ha 2-14 lenne egy idény, és a két W a Falcons ellen van, a WHO DAT NATION már eredményes idényt tudhat magának 😊sokat gondolkodtam a meccs kozben h a run D, az O line, a ravens D lehet az indok, de felesleges, pontosan ott vagyunk ahova tartozunk, nincs mit szepiteni.Nem, a Falconst mindig meg kell verni, minden más csak utána.Tocy
Egyébként azon gondolkodtam, hogy nagyjából senkit nem lehet hibáztatni, mert kb. mindenkit kell. Szóval akkor ki kéne rúgni mindenkit. De ha megy Sean, akkor menjen Brees is, mert ők egymásnak kb. ugyanannyit köszönhetnek. De akkor már menjen Grubbs, Evans, mert ők Drew miatt vannak itt. Akkor mehet Carmicheal is, Griffin mellé klasszikusabb edző is jó lesz, főleg az első években.
Ha már ment Rob, a védelemben nem kell ennyi S, ott is lehet alakítani, de rúgjuk ki Vitt-et is, igazából Vilma előtt és után nem tudott értelmes LB sort összerakni. Ne álljunk meg itt, Loomis is kuka, mert ők igazán Paytonnal tudtak együtt dolgozni, tehát ő is mehet, képtelen volt megoldani, hogy ne jöjjön a lejtmenet.
Igazából alapvetően ki maradjon? Jimmynek van trade értéke, Jordant ne szerződtessük újra, Ingramot buktuk ugye, de még van egy-két emberben value, szerintem Armsteadért és Striefért is kapunk valamit.
Na, szóval ez ugye nem reális, így amikor bűnbak kell, akkor minden bizonnyal megállunk Ryannél egyelőre, ha már Allen úgy is szabad. És DC váltásokból eddig mindig jól jöttünk ki, most sem félek.
6-10-zel csoportot nyerni: THE DREAM.

több mint 11 éve
Egyébként beszarok, hogy még mindig vezetjük a csoportot. Falcons, Panthers ugyanakkora balfasz, őket megverhetjük és 6-10-zel megyünk be a PO-ba. Áh...TocyMég mindig mi vezetjük a csoportot 😉
több mint 11 éve
micsoda forgatókönyv lenne bejutni a play offba a seahawks negatív mérlegét megdöntve, majd wild cardban fogadni őket és revansot venni 2011-ért
több mint 11 éve
Egyébként beszarok, hogy még mindig vezetjük a csoportot. Falcons, Panthers ugyanakkora balfasz, őket megverhetjük és 6-10-zel megyünk be a PO-ba. Áh...
több mint 11 éve
sokat gondolkodtam a meccs kozben h a run D, az O line, a ravens D lehet az indok, de felesleges, pontosan ott vagyunk ahova tartozunk, nincs mit szepiteni.Nem, a Falconst mindig meg kell verni, minden más csak utána.
több mint 11 éve
sokat gondolkodtam a meccs kozben h a run D, az O line, a ravens D lehet az indok, de felesleges, pontosan ott vagyunk ahova tartozunk, nincs mit szepiteni.Miert kellene megverni a falconst? 4-12vel jobban jarunk nem?
több mint 11 éve
Az ígért videó a pálya mellől: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/kapcsoljuk-a-superdome-ot

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Oké, akkor verjük meg a Falconst otthon és menjünk a pickre, ez egyszerűen egészen nevetséges. A bevehetetlen Dome-ban háromból hármat buktunk, kétszer katasztrofális játékkal, ezek után teljesen felesleges bármiről is beszélni, tervezgetni. Több esély volt a 3-0-ra, mint a 0-3-ra, pedig még megbeszélhettük volna, hogy amúgy ez a Chicago nem is olyan verhetetlen még idegenben sem stb, így értelmetlen bármiféle beszéd erről a csapatról.
több mint 11 éve
Első félidei gondolataim: insidehandoff.com/2014/11/25/baltimore-ravens-at-new-orleans-saints-first-half-notes/Második félidei gondolataim: insidehandoff.com/2014/11/25/baltimore-ravens-at-new-orleans-saints-second-half-notes/
Ups & Downs: insidehandoff.com/2014/11/25/baltimore-ravens-at-new-orleans-saints-ups-downs/
Valószínűleg Inside Handoffon most nem lesz erről komolyabb cikk, de azért a második félidős cikkben vannak részletek arról, hogy mit mondtak nekem a játékosok. Nemsokára kint lesz még egy videó is, illetve talán szerdán magyar nyelvű cikk is.

http://insidehandoff.com/