New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
A cbs sports szerint 9-7-el végzünk és ezzel 2.-ok leszünk a csoportunkba www.cbssports.com/nfl/story/19640313/nfl-season-projections-who-rises-and-who-falls-in-2012KissNyilván, azon csodálkozom, hogy nem 4. helyet kaptuk meg.
több mint 12 éve
A cbs sports szerint 9-7-el végzünk és ezzel 2.-ok leszünk a csoportunkba www.cbssports.com/nfl/story/19640313/nfl-season-projections-who-rises-and-who-falls-in-2012
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Egyik sem tűnik túl jónak, és most már 90 fős a roster. Alien meg csak gyógyuljon meg, rá én is nagyon kíváncsi vagyok 😀
több mint 12 éve
Alien kezében kisebb repedés van, az első pár napon nem edz, kérdés mi lesz vele a HoF-meccsig. Igazoltunk egy TE-t és egy WR-t
Vitt a bounty-ügyben nagyon megszerethette az újságírókat, amikor a firkászokról kérdezték, megmutatta hogyan kell diplomatikusan rohadéknak lenni:
Általános iskola második osztályára mindannyian megtanultunk írni és a legtöbben azóta mással foglalkozunk 😀
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Kép sok készül, nfl.com néha ad valami helyszíni riportot, de inkább interjúkat és néhány jelenetet bevágnak alá.Plusz hétfőn indul az NFL Network négyórás reggeli műsora (hétköznaponként magyar idő szerint 12:00-tól 16:00-ig), gondolom itt is lesz szó a TC-kről.
Jó esetben twitteren szoktak dőlni az infók.atapapa
nflcommunications.com/2012/06/25/new-weekday-morning-show-kicks-off-july-30-on-nfl-network/
több mint 12 éve
az biztos főleg ahogy Te is említetted az előszezoni meccseken nem a kezdők játszanak aktívan,így a rookie-król többet tudunk meg..csak tartanánk már ott 😊 alig várom már az éjszakázásokatEz igaz, de azokból nagyon nehéz bármit is kibogarászni, a nézők készítik a pályával egy szintben, jó messziről 😊 Jobb esetben arra alkalmasak, hogy az ember a DB-elkapó viadalból valamit leszűrjön a távolból.youtube-ra biztos raknak fel majd tavaly is raktak nem túl sokat ,de volt néhány KissÉn a korábbiakról nem így emlékszem. Kép sok készül, nfl.com néha ad valami helyszíni riportot, de inkább interjúkat és néhány jelenetet bevágnak alá.a trainig camp-ről szoktak videók készülni? Akiem nagyon érdekelne.lolén úgy tudom ,hogy szokott,sőt még talán nfl networkon napi összefoglaló is vanKiss
Jó esetben twitteren szoktak dőlni az infók.
De fogjuk Alient látni eleget szerintem már rögtön a Cardinals ellen, ott a kezdő csak 1-2 drive-ot kap legfeljebb, utánuk szerintem sok snapben lesz része. atapapa
Mondjuk a január óta eltelt böjt után még az ilyen is lázba tud hozni néha, aztán 2 hét múlva már úgyis sokkal többet lehet megtudni az előszezoni meccsek elemezgetéséből. atapapa
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ez igaz, de azokból nagyon nehéz bármit is kibogarászni, a nézők készítik a pályával egy szintben, jó messziről 😊 Jobb esetben arra alkalmasak, hogy az ember a DB-elkapó viadalból valamit leszűrjön a távolból.youtube-ra biztos raknak fel majd tavaly is raktak nem túl sokat ,de volt néhány KissÉn a korábbiakról nem így emlékszem. Kép sok készül, nfl.com néha ad valami helyszíni riportot, de inkább interjúkat és néhány jelenetet bevágnak alá.a trainig camp-ről szoktak videók készülni? Akiem nagyon érdekelne.lolén úgy tudom ,hogy szokott,sőt még talán nfl networkon napi összefoglaló is vanKiss
De fogjuk Alient látni eleget szerintem már rögtön a Cardinals ellen, ott a kezdő csak 1-2 drive-ot kap legfeljebb, utánuk szerintem sok snapben lesz része. atapapa
Mondjuk a január óta eltelt böjt után még az ilyen is lázba tud hozni néha, aztán 2 hét múlva már úgyis sokkal többet lehet megtudni az előszezoni meccsek elemezgetéséből.
több mint 12 éve
youtube-ra biztos raknak fel majd tavaly is raktak nem túl sokat ,de volt néhányÉn a korábbiakról nem így emlékszem. Kép sok készül, nfl.com néha ad valami helyszíni riportot, de inkább interjúkat és néhány jelenetet bevágnak alá.a trainig camp-ről szoktak videók készülni? Akiem nagyon érdekelne.lolén úgy tudom ,hogy szokott,sőt még talán nfl networkon napi összefoglaló is vanKiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Én a korábbiakról nem így emlékszem. Kép sok készül, nfl.com néha ad valami helyszíni riportot, de inkább interjúkat és néhány jelenetet bevágnak alá.a trainig camp-ről szoktak videók készülni? Akiem nagyon érdekelne.lolén úgy tudom ,hogy szokott,sőt még talán nfl networkon napi összefoglaló is vanKiss
De fogjuk Alient látni eleget szerintem már rögtön a Cardinals ellen, ott a kezdő csak 1-2 drive-ot kap legfeljebb, utánuk szerintem sok snapben lesz része.
több mint 12 éve
a trainig camp-ről szoktak videók készülni? Akiem nagyon érdekelne.lolén úgy tudom ,hogy szokott,sőt még talán nfl networkon napi összefoglaló is van
Samaras játszott?
több mint 12 éve
most olvastam, h Payton a fia csapatának lesz az offensive edzője.nagyon érdekes lesz nélküle ez a szezon, kíváncsi vagyok, h mennyiben változik a csapat pályán mutatott játéka és a viselkedésük, h mennyit számít egy HC hiánya. remélhetőleg Spagnuolo is összetudja tartani a fiúkat.
a trainig camp-ről szoktak videók készülni? Akiem nagyon érdekelne.
több mint 12 éve
Hivatalosan ma kezdődik a "reporting day" formájában.Benéztem...hogy miért vasárnappal kezdik kint a hetet? 😀
atapapa
több mint 12 éve
Hivatalosan ma kezdődik a "reporting day" formájában. Holnap fizikai és erőnléti felmérők.
Csütörtökön az első edzés védő felszerelés nélkül, szombaton az első edzés "kitömve."
A Cardinals elleni meccs után rögtön irány Foxborough, ahol még a Pats elleni meccs előtt lesz 2 közös edzésünk Welkerékkel.
több mint 12 éve
Na megkezdődött számunkra az edzőtábor is 😊KissNem csak holnap kezdődik hivatalosan?
több mint 12 éve
Na megkezdődött számunkra az edzőtábor is 😊
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Erről jut eszembe, a márciusban még a leghangosabban a temetésünket követelő Florio álláspontváltozása oda fajult, hogy ma egy ilyen mondatot írt le a Loomis hallgatózásával kapcsolatos cikkébenAlapvetően Florio nem hülye, hogy Vikes szurkoló, és kissé érzékenyen érintette a téma. Mindegy, SB lesz a Superdome-ban jó lenne részt venni rajta, és megnyerni. 😊
By all appearances, there was no specific pay-for-injury system — but there were incentives for applying clean, legal hits in a way that coincidentally caused injury.atapapa
több mint 12 éve
Harmadik és soknál elnéznék egy Smith-Ellis-Jordan-Galette falat, mondjuk még egy kis Wilson támogatással. Nyami...még két hét...clbassEllis-t cseréljük le Alienre, mégis csak ő lesz az év újonca 😀 Gyurma is megmondta 😉
Igazából az egész offseason szerintem jól sikerült alapvetően, leszámítva egy-két "apróságot" 😂Gyurma PappaErről jut eszembe, a márciusban még a leghangosabban a temetésünket követelő Florio álláspontváltozása oda fajult, hogy ma egy ilyen mondatot írt le a Loomis hallgatózásával kapcsolatos cikkében
By all appearances, there was no specific pay-for-injury system — but there were incentives for applying clean, legal hits in a way that coincidentally caused injury.
több mint 12 éve
Lesz rotáció a falban az biztos. Múltkor olvastam valahol, hogy Jordan is többször indul majd középről, ahogy az a régi giants end-ekre is jellemző volt Spagnuolo alatt. Harmadik és soknál elnéznék egy Smith-Ellis-Jordan-Galette falat, mondjuk még egy kis Wilson támogatással. Nyami...még két hét...
több mint 12 éve
lol, most esett le, hogy jövő vasárnap meccs 😀
több mint 12 éve
Nem is azért igazoltuk hogy termelje a sackeket (arra Alient draftoltuk 😂 ), Franklinnel se ez volt a cél, aki a PFF szerint a legkevesebb nyomást gyakorolta az elmúlt 3 évben az irányítókra a belső falemberek közül, viszont korrekt futás ellen.Na, majd meglepődünk, amikor Alien lesz a DPY 😂
Bunlkey egy tipikus 4/3 NT, aki vélhetően egyértelmű passzhelyzetekben nem is lesz a pályán, viszont korai downoknál nagyon hatékony lehet majd.
Ahogy a PFF írta a tavalyi teljesítményéről:
11.3% of all run plays he was on the field for ended up with him making a defensive stop. Highest of all defensive tackles.atapapa
Nekem az újak közül Bunkley alapból jobban tetszik, mint Lofton igazolása (aki kurva jó játékos), de Vilma eltiltása miatt már magasan Lofton igazolása a legjobb. Igazából az egész offseason szerintem jól sikerült alapvetően, leszámítva egy-két "apróságot" 😂
több mint 12 éve
Nem is azért igazoltuk hogy termelje a sackeket (arra Alient draftoltuk 😂 ), Franklinnel se ez volt a cél, aki a PFF szerint a legkevesebb nyomást gyakorolta az elmúlt 3 évben az irányítókra a belső falemberek közül, viszont korrekt futás ellen.Bunlkey egy tipikus 4/3 NT, aki vélhetően egyértelmű passzhelyzetekben nem is lesz a pályán, viszont korai downoknál nagyon hatékony lehet majd.
Ahogy a PFF írta a tavalyi teljesítményéről:
11.3% of all run plays he was on the field for ended up with him making a defensive stop. Highest of all defensive tackles.
több mint 12 éve
Nem zavar ez engem annyira. Ha Ellis elkezd megint játszani, akkor akár sokat is javulhatunk futás ellen, azért a Bunkley-Ellis-Jordan hármas jól hangzik, a másik oldalon egy esetleg magára találó Smith-szel (az eltiltás után), még lehet is valami ebből a falból. Persze ehhez kell majd az LB-k javulása is.az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteniatapapana ja karrierje során csak 6 sacke volt,tavaly 0
Kiss
több mint 12 éve
az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteniatapapana ja karrierje során csak 6 sacke volt,tavaly 0
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Egy éve nagyon rá voltam gerjedve a Franklin/Rogers duóra, és bár szerintem nem voltak annyira rosszak, mint néhányan azt megfogalmazták, én is többet vártam tőlük. Bunkley az idei rajongásom tárgya, az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteni, de Turnerek meg Stewartok nem fogják a szívükbe zárni az embert. Amióta NOLA-ba jött, egyszer se nyilatkozott a sajtónak, állítólag volt valami problémája korábban firkászokkal, és most ezzel böjtöl.
Érdemes 8 percet feláldozni az időnkből erre a videóra, a fickó egy mozdíthatatlan betonfal.