New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Brees-aprólékoknevelődik az új Colts és Giants QB 😂
atapapa
több mint 12 éve
Az idei nyár nagy sztorija lehet a nemrég leigazolt Marques Clark. A csávó az egyetem óta, vagyis 6 éve nem focizott versenyszerűen, 2 éve látta Brees a kaliforniai edzése során, amint edzi a többieket, és mondta neki hogy álljon be ő is célpontnak neki. Azóta az ottani felkészülések során végig dobált neki Brees, aki azt javasolta Loomiséknak, hogy hozzák el az edzőtáborba. Ez azért súlyos, mert idén nyáron Brees dobált Terrel Owens-nek is ugyanott, és ő ugye azóta is csapat nélkül van 😂
Clark perpill azt se tudja hol van, madarat lehetne vele fogatni természetesen. Nem hinném hogy rosteren ragad, de hátha, Beerman is így kezdte.
A nagy meleg miatt a héten reggelente lesznek az edzések
Vitt szerint Jordanről is leszedtek pár kilót. Ez a haj büntet
Brees-aprólékok
Megjött a cukros bácsi
Pierre eligazítást tart
több mint 12 éve
King mai MMQB-ja szolgál pár érdekességgel. Pénteken ott volt NOLA-ban, dumált Brees-zel. Brees az interjúban magához képest keményen beszólt FidellnekNobody trusts him. Nobody trusts him. I'm not talking about a DUI, or using a gun in a strip club, which are pretty clear violations. I think there're too many times where the league has come to its decision in a case before calling a guy in, and the interview is just a façade. I think now if a guy has to come in to talk to Roger, he'll be very hesitant because he'll think the conclusion has already been reached.
King beszélt volna a Loomis/Vitt/Payton trióval is, ha már felénk járt, viszont mind a hárman beintettek neki, hivatkozva a bounty idején kifejtett írói munkásságára (nagyjából azt írta le, amit az NFL a szájába adott)
több mint 12 éve
Igaz, de mázliból sem lehet várat építeni 😊Na, akkor már van egy (azaz egy!) találatod.... ebből még nem lesz sapi!!!!!! 😀 😀zemanlaHajdu! Ata!Nyilván fel, de én vagyok a győztes, úgyhogy a tippjátékban kéretik ezt figyelembe venni. 😊 Ata magyarázkodását holmi rossz gombokról, meg sem hallottam inkább 😀hajdu
Felvehetjük mindnyájan a "Do Your Job!" címet, vagy le van védve? 😀zemanla
több mint 12 éve
Na, akkor már van egy (azaz egy!) találatod.... ebből még nem lesz sapi!!!!!! 😀 😀zemanlaÉs ti még egy divízióban lesztek a vadkeleten 😊 A csetfal olvasásához mindennap pattogtatok majd egy kis kukoricát 😀
Lofton finoman be-beszólogat a Falconsnak
I feel I'm back in a football city, Coming from Oklahoma where football is everything, I went to Atlanta where they have so many other things going on. In New Orleans, the Saints are No. 1. Everybody loves the Saints. It's been awesome.
I wanted to stay with the Falcons. All I wanted was a fair deal. That didn't work out. Five or six teams called my agent. After visiting the Saints it felt like family, so I canceled all my other visits. I'm excited. They won a championship a few years ago.
Nem emlékszem hogy írtam-e már korábban, de Lofton leadott pár kilót, úgy hallottam Ray Lewis is így tett. Vélhetően így próbálnak mozgékonyabbak lenni az LB-k a kevesebb futás/több passz ellenszereként.
több mint 12 éve
bowl.hu/forum/alairasok/sean_payton_-_do_your_job?oldal=0#559705
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Na, akkor már van egy (azaz egy!) találatod.... ebből még nem lesz sapi!!!!!! 😀 😀Hajdu! Ata!Nyilván fel, de én vagyok a győztes, úgyhogy a tippjátékban kéretik ezt figyelembe venni. 😊 Ata magyarázkodását holmi rossz gombokról, meg sem hallottam inkább 😀hajdu
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Hajdu látom rád hat az Olimpia. csak úgy buzog benned a versenyszellem 😀Brees tegnap úgy viselkedett, mint aki 100 millió dolláros szerződést kapott, minden néző a vendége volt egy kis hűsítőre
A jelek szerint Ingram is sorba állt
Állítólag a secondary napja volt a tegnapi, első blikkre működik SS zónás elképzelése
több mint 12 éve
Hajdu! Ata!Nyilván fel, de én vagyok a győztes, úgyhogy a tippjátékban kéretik ezt figyelembe venni. 😊 Ata magyarázkodását holmi rossz gombokról, meg sem hallottam inkább 😀
több mint 12 éve
Hajdu! Ata!😀
Én már két napja felvettem, csak rossz save-gombot nyomtam meg, ma reggel vettem észre a Payton-kép hatására, hogy még a régi volt.
Szerintem aki a legrégebb óta visel Payton-avatart a fórumon, annak egy Payton-idézetre nem kell engedélyt kérnie 😊
több mint 12 éve
Hajdu! Ata!Felvehetjük mindnyájan a "Do Your Job!" címet, vagy le van védve? 😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
"That statue is not about football," Gleason said Friday, straining to speak because of the effects of ALS. "It's a symbol of the commitment and perseverance that this community took on before that game.
több mint 12 éve
Majd amikor egy Favre-, Warner-szoborra akarnak bountys Saints-logót tolni, akkor ti örömest akceptáljátok majd a kérést 😀Már vártalak 😀
Szerintem felesleges ezt így felfújni 😊Wyatt
Azon túl hogy nagyon erőltetett a hasonlatod, nincs felfújva ez az ügy. Rögzítettük az esetet egy kis megjegyzéssel, pont.
Szerk: az ügyben Yasi is "velünk van"
espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/37171/an-nfc-south-rivalry-gone-too-far
Meg is lehet magyarázni a Falcons döntését, nekem egy picit csak azért savanyú a szőlő, mert ez a beteg Gleason ünnepe is volt, az egész ceremónia középpontjába őt állították
De tényleg nem kell ebbe többet belelátni, az ilyenektől is jobb lesz a rivalizálás a divízión belül, legfeljebb kap egy újabb fejezetet ez a szócikk
en.wikipedia.org/wiki/Falcons%E2%80%93Saints_rivalry
több mint 12 éve
Morstead hivatalosan is aláírt.
több mint 12 éve
Majd amikor egy Favre-, Warner-szoborra akarnak bountys Saints-logót tolni, akkor ti örömest akceptáljátok majd a kérést 😀ég és föld a kettő
Szerintem felesleges ezt így felfújni 😊Wyatt
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Majd amikor egy Favre-, Warner-szoborra akarnak bountys Saints-logót tolni, akkor ti örömest akceptáljátok majd a kérést 😀Szerintem felesleges ezt így felfújni 😊
több mint 12 éve
Nem okoztak meglepetést...Itt van egy kicsit jobb szögből fényképezve.EasyGhostKöszi
A Falcons nem okozott csalódást, többször kértünk tőlük engedélyt arra, hogy a szobron elhelyezhessük a Falcons logót és nevet, de minden alkalommal beintettek. atapapa
több mint 12 éve
Itt van egy kicsit jobb szögből fényképezve.EasyGhostKöszi
A Falcons nem okozott csalódást, többször kértünk tőlük engedélyt arra, hogy a szobron elhelyezhessük a Falcons logót és nevet, de minden alkalommal beintettek.
több mint 12 éve
Na lassan kezdődik a szezon gondoltam visszatérek ide. 😀 😛 Nagynehezen megtaláltam, bejelentkeztem, beállítottam a fórumot. 😀 Legutóbb mikor olvasgattam is még Brees miatt aggódtunk. 😛Már csak ezért is: Sean Payton's last words to team. I think it might be the teams subtle way of saying "free Payton".
Ugyan Payton el van tiltva, de a játékosokat ez az aprócska kép fogadja az edzőközpontbanatapapaItt van egy kicsit jobb szögből fényképezve. Elég motiváló lehet a srácoknak. 😀
EasyGhost
több mint 12 éve
Na lassan kezdődik a szezon gondoltam visszatérek ide. 😀 😛 Nagynehezen megtaláltam, bejelentkeztem, beállítottam a fórumot. 😀 Legutóbb mikor olvasgattam is még Brees miatt aggódtunk. 😛Ugyan Payton el van tiltva, de a játékosokat ez az aprócska kép fogadja az edzőközpontbanatapapaItt van egy kicsit jobb szögből fényképezve. Elég motiváló lehet a srácoknak. 😀
több mint 12 éve
Ugyan Payton el van tiltva, de a játékosokat ez az aprócska kép fogadja az edzőközpontbantöbb mint 12 éve
Én már akkor javában Szent-szurkolóként ültem le megnézni a meccset, ilyenkor szoktam elmondani (a Zemanla könyökén már kikívánkozó) sztorit, hogy ekkor, az éjszaka közepén az asszony mennyire kiakadt a velőt rázó ujjongásomtól.Jaja!
Még arra is emlékszem, hogy másnap délelőtt milyen csellel szereztem magamnak extra pihenőidőt 😛atapapa
Ha jól emlékszem, aznap volt a fiam keresztelője. Unokahugom férjével beszélgettünk (Eger H. OL), hogy már(?) itthon is lehet nézni NFL-t, próbáljam ki, nagyon jó.... (és tényleg!!! 😀)
Két lehetőségem volt: vagy a hazai, viharvert csapatnak drukkolok, vagy a pirosaknak....
Elég "sz@r" meccset fogtam ki így elsőre.
több mint 12 éve
Én már akkor javában Szent-szurkolóként ültem le megnézni a meccset, ilyenkor szoktam elmondani (a Zemanla könyökén már kikívánkozó) sztorit, hogy ekkor, az éjszaka közepén az asszony mennyire kiakadt a velőt rázó ujjongásomtól. Még arra is emlékszem, hogy másnap délelőtt milyen csellel szereztem magamnak extra pihenőidőt 😛
Tény: nincs olyan Saints-szurkoló, akinek ez a meccs ne lenne viszonyítási pont.
több mint 12 éve
Fantasztikus! Imádom ezt a pillanatot, én itt ismerkedtem még csak az nfl-lel, de ha jól emlékszem ez volt az egyik első meccs, amit TYT-ról beszereztem. Ezek után olvastam el mindent a csapatról stb. Gyurma PappaNekem is innen ered a kötődésem.... 😀
több mint 12 éve
Fantasztikus! Imádom ezt a pillanatot, én itt ismerkedtem még csak az nfl-lel, de ha jól emlékszem ez volt az egyik első meccs, amit TYT-ról beszereztem. Ezek után olvastam el mindent a csapatról stb.