New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
ha ilyen jó játékosok jönnek ki belőle akkor meg tisztelnél ,ha folytatnád 😀Töredelmesen bevallom: nem. Nyelvészkedjek még? 😀zemanlaCsak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lóftonatapapa
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Találj valami olyat, amibe belemagyarázhatjuk végre Brees-t is 😉Töredelmesen bevallom: nem. Nyelvészkedjek még? 😀zemanlaCsak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lóftonatapapa
Örülök ennek az igazolásnak, én már annak idején a drafton is akartam Loftont, ki tudja hogy behúztuk-e volna Porter helyett, ha nem viszi el előttünk nem sokkal a Falcons.
Plusz elmondhatjuk azt, amit a Nicks-eligazolás után, csak fordított előjellel: egy ilyen játékos elhalászása a riválistól kettőt ér.
A térde miatt kicsit aggódom, bár még így is sokkal jobb állapotban van, mint Vilmáé volt akkor, amikor idecseréltük.
több mint 12 éve
Töredelmesen bevallom: nem. Nyelvészkedjek még? 😀Csak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lóftonatapapa
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Nem gondoltam arra, hogy 1,6 milliónyi helyre (tegnapi állapot) beszorítjuk Loftont? Nem. Bár Loomis most biztos hangot ad sértődöttségének (minek bűvészkedem lassan egy évtizede mesterien a sapkával, ha ata ennyire sem bízik bennem?!)Arra még kevésbé gondoltam, hogy Loomis azt mondja most: Vilma a csapat szerves része. :o
Számításaim szerint most már csak akkor igazolhatunk játékost top51 fizetéssel, ha valakit kirúgunk. Bár Loomis erre azt mondaná: ata, nem véletlenül nem oktatsz matekot az MIT-n.
Azért arra megkérném Loftont, mesélje el Nicks-nek, miért nem a Tapmába ment.
több mint 12 éve
Na, erre tuti nem gondoltál 😀Csak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lóftonatapapa
több mint 12 éve
Csak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lófton
több mint 12 éve
Sajnálom Vilmát. Kíváncsi leszek, hogy leszünk "loosers" megint ezen a FA időszakban 😊
több mint 12 éve
Vagy két hete írtam, amikor a két szakíró közül az egyik felvetette Loftont, mint lehetségest, hogy örülök, bár nehéz lesz átállni a szidásról a hajráLoftonra.Hát, ez sajnos így van... de ez jó taktika, hogy erősítjük a csapatot és egyúttal gyengítjük a csoprortriválist. 😀zemanlaNem mondanám, hogy feladjuk a szezont.... 😉zemanlaJa. Ha már edzőnk nem lesz, legalább játékosok legyenek... 😊
Ebből számomra az következik, hogy Vilma megy.hajdu
több mint 12 éve
Hát, ez sajnos így van... de ez jó taktika, hogy erősítjük a csapatot és egyúttal gyengítjük a csoprortriválist. 😀Ja. Ha már edzőnk nem lesz, legalább játékosok legyenek... 😊Köszöntsük szeretettel Curtis Loftont. 😊hajduNem mondanám, hogy feladjuk a szezont.... 😉zemanla
Ebből számomra az következik, hogy Vilma megy.hajdu
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Ja. Ha már edzőnk nem lesz, legalább játékosok legyenek... 😊Köszöntsük szeretettel Curtis Loftont. 😊hajduNem mondanám, hogy feladjuk a szezont.... 😉zemanla
Ebből számomra az következik, hogy Vilma megy.
több mint 12 éve
Köszöntsük szeretettel Curtis Loftont. 😊hajduNem mondanám, hogy feladjuk a szezont.... 😉
több mint 12 éve
Köszöntsük szeretettel Curtis Loftont. 😊
több mint 12 éve
Túl messze nem állunk tőle. Hétfőn négyhasábos cikkben rántják le a leplet majd (meg nem nevezett forrásokra és legaláb 50 000 oldalas doksira hivatkozva) a Saints öltözőjében 1967-óta minden meccs előtt elvégzett woodoo szertartásokról és kakasáldozatról.
több mint 12 éve
Dungy hívő, szóval ilyet is csak feltételezni róla egyenesen sátáni dologjjncaaAz jó, sátánisták még úgyse voltunk az elmúlt pár hétben (magam se tudom hogy maradhatott ki ez a jelző)
több mint 12 éve
Dungy hívő, szóval ilyet is csak feltételezni róla egyenesen sátáni dolog
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most nézem, hogy az a Dungy volt ekkor a DC Minnesotában, aki ugye Williams-t minden lehetséges úton lehordta, még Manning nyaksérülését is neki dedikálta. De bizonyára csak megvezették szegény Dungyt, semmiről se tudott, csak a pozíciós edző magánakciójáról lehetett szó, minden ilyen sérülésre utazó gyakorlatot az ártatlan Dungy háta mögött végeztek.
Teljese kizártnak tartom a kilövési emgedélyes dolgot.hajduAhogy mondani szoktam: én vagyok a legboldogabb, amikor egy pesszimista jóslatom nem válik be. Történjen most is így.
több mint 12 éve
😉http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/24/former-viking-claims-coaches-taught-how-to-injure-quarterbacks/Gyurma PappaFúj de undorító
Most nagyot csalódtam
95 meccs eltiltást kérek még nem tudom kireatapapa
Hááát igen. Csak nincs róla 50 ezer oldal...
több mint 12 éve
Teljese kizártnak tartom a kilövési emgedélyes dolgot. Gyurma és te naponta hoztok ilyen sztorikat. Mindenki mindig tudta, hogy ez nem a ritmikus sportgimnasztika szalag- és buzogánygyakorlata. Azt is tudjuk, hogy iparszerűen mocsok dolog ezt csinálni. Meggyőződésem azonban, hogy ilyen vagy hasonló dolog a csapatok mindegyikénél van (láttuk pár napja a GB-t is pl.). Nem lőhetik ki SP-t saját hazájában.http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/24/former-viking-claims-coaches-taught-how-to-injure-quarterbacks/Gyurma PappaFúj de undorító
Most nagyot csalódtam
95 meccs eltiltást kérek még nem tudom kireatapapa
több mint 12 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/24/former-viking-claims-coaches-taught-how-to-injure-quarterbacks/Gyurma PappaFúj de undorító
Most nagyot csalódtam
95 meccs eltiltást kérek még nem tudom kire
több mint 12 éve
Ez is egy lehetséges forgatókönyv.Ugyanmár. Ki tudja, hogy az említett úrnak SP vagy ML mikor szólt be egy nem túl kellemeset, és most eljött az ő ideje... Helyi médiage..(munkásokról) lévén szó, bármi előfordulhat.hajduAnnyit hozzátennék, hogy jelenleg mindenki utálja Paytont 😀Ezt illetően kicsit elbizonytalanított egy Florio-díjas cikk a nola.com(!) hasábjain. A firkász véres szájjal követelte Loomis és Payton kirúgását.atapapa
Imádom, hogy spekulálnak rá, hogy nem fog visszajönni stb. Benson azért nem az a tulaj, aki nem tudná, hogy "hol a helye" Paytonnak. Nekem semmi kétségem nincs, hogy ő továbbra is Saints HC lesz.Gyurma Pappa
Meg az is, hogy a Saints, Payton, Loomis félistenek New Orleans-ban még most is, és amelyik újságíró ilyen szinten betámadja őket, az vállalja, hogy minden további munkásságán ott lesz ez a bélyeg.
Kivéve ha Benson nem adta ki Paytonékra a kilövési engedélyt.
Én nagyon remélem hogy nincs így, Loomist és Paytont is nagyon kedvelem, nem csak mint szakembereket.
több mint 12 éve
Ugyanmár. Ki tudja, hogy az említett úrnak SP vagy ML mikor szólt be egy nem túl kellemeset, és most eljött az ő ideje... Helyi médiage..(munkásokról) lévén szó, bármi előfordulhat.Annyit hozzátennék, hogy jelenleg mindenki utálja Paytont 😀Ezt illetően kicsit elbizonytalanított egy Florio-díjas cikk a nola.com(!) hasábjain. A firkász véres szájjal követelte Loomis és Payton kirúgását.atapapa
Imádom, hogy spekulálnak rá, hogy nem fog visszajönni stb. Benson azért nem az a tulaj, aki nem tudná, hogy "hol a helye" Paytonnak. Nekem semmi kétségem nincs, hogy ő továbbra is Saints HC lesz.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Annyit hozzátennék, hogy jelenleg mindenki utálja Paytont 😀Ezt illetően kicsit elbizonytalanított egy Florio-díjas cikk a nola.com(!) hasábjain. A firkász véres szájjal követelte Loomis és Payton kirúgását.
több mint 12 éve
Annyit hozzátennék, hogy jelenleg mindenki utálja Paytont 😀Imádom, hogy spekulálnak rá, hogy nem fog visszajönni stb. Benson azért nem az a tulaj, aki nem tudná, hogy "hol a helye" Paytonnak. Nekem semmi kétségem nincs, hogy ő továbbra is Saints HC lesz.
több mint 12 éve
Mark Kreidler lényegre törően ragadja meg, hogy az NFL és Goodell szempontjából miért logikusak a Saints-re kimért szigorú büntetések.Szablerhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=501154#p501154
De szvsz nem utálja senki fentről Paytont, csak a lehető legrosszabb időben, a "hogyan tegyük 5 csillagos törésbiztossá a futballt" korszak közepébe tenyereltünk ezzel az üggyel, miközben a Ligát perhegyekkel cseszegetik a visszavonult játékosok az egészségkárosodásaik miatt.
Tökéletes elrettentő példa vagyunk arra, hogy a Liga milyen elszánt(nak mutatja magát) ebben a kérdésben.atapapa