New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 14 éve
clbass New Orleans Saints 3 173 — Saints fan
Na megkezdődött számunkra az edzőtábor is 😊Kiss
Nem csak holnap kezdődik hivatalosan?
több mint 14 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
Na megkezdődött számunkra az edzőtábor is 😊

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 175 — zászló zászló szív
Erről jut eszembe, a márciusban még a leghangosabban a temetésünket követelő Florio álláspontváltozása oda fajult, hogy ma egy ilyen mondatot írt le a Loomis hallgatózásával kapcsolatos cikkében

By all appearances, there was no specific pay-for-injury system — but there were incentives for applying clean, legal hits in a way that coincidentally caused injury.
atapapa
Alapvetően Florio nem hülye, hogy Vikes szurkoló, és kissé érzékenyen érintette a téma. Mindegy, SB lesz a Superdome-ban jó lenne részt venni rajta, és megnyerni. 😊

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 520 — #neverpunt
Harmadik és soknál elnéznék egy Smith-Ellis-Jordan-Galette falat, mondjuk még egy kis Wilson támogatással. Nyami...még két hét...clbass
Ellis-t cseréljük le Alienre, mégis csak ő lesz az év újonca 😀 Gyurma is megmondta 😉

Igazából az egész offseason szerintem jól sikerült alapvetően, leszámítva egy-két "apróságot" 😂Gyurma Pappa
Erről jut eszembe, a márciusban még a leghangosabban a temetésünket követelő Florio álláspontváltozása oda fajult, hogy ma egy ilyen mondatot írt le a Loomis hallgatózásával kapcsolatos cikkében

By all appearances, there was no specific pay-for-injury system — but there were incentives for applying clean, legal hits in a way that coincidentally caused injury.

több mint 14 éve
clbass New Orleans Saints 3 173 — Saints fan
Lesz rotáció a falban az biztos. Múltkor olvastam valahol, hogy Jordan is többször indul majd középről, ahogy az a régi giants end-ekre is jellemző volt Spagnuolo alatt. Harmadik és soknál elnéznék egy Smith-Ellis-Jordan-Galette falat, mondjuk még egy kis Wilson támogatással. Nyami...még két hét...
több mint 14 éve
lol, most esett le, hogy jövő vasárnap meccs 😀

több mint 14 éve
Nem is azért igazoltuk hogy termelje a sackeket (arra Alient draftoltuk 😂 ), Franklinnel se ez volt a cél, aki a PFF szerint a legkevesebb nyomást gyakorolta az elmúlt 3 évben az irányítókra a belső falemberek közül, viszont korrekt futás ellen.
Bunlkey egy tipikus 4/3 NT, aki vélhetően egyértelmű passzhelyzetekben nem is lesz a pályán, viszont korai downoknál nagyon hatékony lehet majd.

Ahogy a PFF írta a tavalyi teljesítményéről:
11.3% of all run plays he was on the field for ended up with him making a defensive stop. Highest of all defensive tackles.atapapa
Na, majd meglepődünk, amikor Alien lesz a DPY 😂

Nekem az újak közül Bunkley alapból jobban tetszik, mint Lofton igazolása (aki kurva jó játékos), de Vilma eltiltása miatt már magasan Lofton igazolása a legjobb. Igazából az egész offseason szerintem jól sikerült alapvetően, leszámítva egy-két "apróságot" 😂

több mint 14 éve
Nem is azért igazoltuk hogy termelje a sackeket (arra Alient draftoltuk 😂 ), Franklinnel se ez volt a cél, aki a PFF szerint a legkevesebb nyomást gyakorolta az elmúlt 3 évben az irányítókra a belső falemberek közül, viszont korrekt futás ellen.
Bunlkey egy tipikus 4/3 NT, aki vélhetően egyértelmű passzhelyzetekben nem is lesz a pályán, viszont korai downoknál nagyon hatékony lehet majd.

Ahogy a PFF írta a tavalyi teljesítményéről:
11.3% of all run plays he was on the field for ended up with him making a defensive stop. Highest of all defensive tackles.

több mint 14 éve
az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteniatapapa
na ja karrierje során csak 6 sacke volt,tavaly 0
Kiss
Nem zavar ez engem annyira. Ha Ellis elkezd megint játszani, akkor akár sokat is javulhatunk futás ellen, azért a Bunkley-Ellis-Jordan hármas jól hangzik, a másik oldalon egy esetleg magára találó Smith-szel (az eltiltás után), még lehet is valami ebből a falból. Persze ehhez kell majd az LB-k javulása is.

több mint 14 éve
az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteniatapapa
na ja karrierje során csak 6 sacke volt,tavaly 0

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
Egy éve nagyon rá voltam gerjedve a Franklin/Rogers duóra, és bár szerintem nem voltak annyira rosszak, mint néhányan azt megfogalmazták, én is többet vártam tőlük.
Bunkley az idei rajongásom tárgya, az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteni, de Turnerek meg Stewartok nem fogják a szívükbe zárni az embert. Amióta NOLA-ba jött, egyszer se nyilatkozott a sajtónak, állítólag volt valami problémája korábban firkászokkal, és most ezzel böjtöl.
Érdemes 8 percet feláldozni az időnkből erre a videóra, a fickó egy mozdíthatatlan betonfal.

több mint 14 éve
Köszi 😊

több mint 14 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Gratulálok én is Gyurma!!!!Kájzerszóze
Szép jó reggelt kívánok 😊
több mint 14 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 691 — playoffs???
Gratulálok én is Gyurma!!!!

több mint 14 éve
...és nem mellesleg a 49ers elleni meccs lett az év meccse. (kár, hogy a happy end elmaradt.)keke
Volt happy end, amikor egy héttel később kiestek 😛atapapa
Fene tudja, azzal akkor már úgy voltam, hogy nyerjék meg.
Nem is tudok mit mondani, hogy SP nélkül vágunk neki a szezonnak...
több mint 14 éve
...és nem mellesleg a 49ers elleni meccs lett az év meccse. (kár, hogy a happy end elmaradt.)keke
Volt happy end, amikor egy héttel később kiestek 😛

több mint 14 éve
 prod.static.saints.clubs.nfl.com//assets/docs/saints_schedule_update_2012.pdf csapat menetrendje letölthető verzió

Bode
Samaras játszott?
több mint 14 éve
keke New Orleans Saints 22
Nagyon állat.

...és nem mellesleg a 49ers elleni meccs lett az év meccse. (kár, hogy a happy end elmaradt.)
több mint 14 éve

0,39 mp 😊
több mint 14 éve
Az Ivory/Galette/Puente kérdés azért annyira nem vészes, mert mind a három RFA, és fejenként legfeljebb kétmillióból megúszható még egy évre. Ez a pénz Ivoryért sok lehet, pedig nagyon szeretném megtartani, még akkor is, ha a maradék három futó véletlenül nem sérül le (Thomasra és Ingramre ebből a szempontból nehezen számíthatunk).
Galette posztja nagyon drága, ha ő hozza amit tud, be is lehet írni a neve mellé a kétmilliót, a center poszt olcsó, ha Puente marad kezdő, akkor talán jobban megérné majd neki egy hosszú szerződést adni.

több mint 14 éve
Ellis, Bushrod, Morstead, Henderson, RFA lesz Ivory, Galette, Puente.
atapapa
Ellis: nem tudom, hogy meg akarjuk-e oldani egyáltalán, az idei év majd eldönti.
Bushrod: alap, ha nincs jobb, tuti marad, főleg ha folytatja a tendenciát és idén is fejlődik.
Morstead: legjobb, nem is kérdés hogy megoldjuk.
Henderson: jó kérdés, az idei évben Meachem távozásával megint fontos lehet, de a jövő évi drafton szerintem fő célpont kell hogy legyen egy deep threat.
Ivory: meglátjuk, ha Ingram-PT-Sproles 3-as működik, akkor szükségtelen lehet.
Galette: az egyik nagy reménységem az idei évre, remélem robbant, és akkor tényleg meg kell fizetni.
Puente: kérdés, hogy fog-e kelleni ő jövőre, vagy Tennant végre NFL szinten lesz. Ha nem, akkor Tennant pár százezre legalább felszabadul.

Igazából alapesetben egyiküknél sincs olcsóbb/jobb megoldás a posztjukra, csak jelezni szerettem volna, hogy nem biztos, hogy meg kell oldani mindenkit, illetve nem lehet, hogy inkább olcsóbb megoldást kell keresni (draft pl.).

több mint 14 éve
Nem tudom mennyire mérvadóak a sportarc számai, de csináltam egy hevenyészett számítást az ottaniakból, és ebben a pillanatban 2013-ra kb. 110 milliós cap hit van, úgy hogy FA lesz ugye Ellis, Bushrod, Morstead, Henderson, RFA lesz Ivory, Galette, Puente.

Őket kéne megoldani (ne vegyük készpénznek, egyáltalán nem biztos, hogy ez ennyi lesz, még csak spekulálásnak se nevezzük) bő 10 millióból, ami necces lenne, szóval 5-6 millert nem ártana átgörgetni az idei évből, viszont a Vilmából felszabaduló pénzt talán tényleg el lehet verni, bár ha hozunk még valami használhatót, akkor ha nem egy évre ír alá, akkor még az ő számai is terhelni fogják a következő évi sapit.

több mint 14 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Akkor szerezzünk még vkit a D-lineba!
több mint 14 éve
ha valakit érdekel, Toon is aláírt.Gyurma Pappa
Naná, mégis csak az Év Újoncáról van szó 😛

Yasi szerint nemhogy 8 milliónk lesz most a sapiban, hanem Vilma jogerős eltiltásával összesen 13 misi szabad hely lesz!

több mint 14 éve
ha valakit érdekel, Toon is aláírt.