New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez esetben bocs, nem néztem meg 😊 Csak videókat láttam róla, ott meg magas, viszonylag ügyes, de eléggé lassú elkapónak tűnt...Arringtonban nagyon bízok, de eddig nem nagyon mutatott még semmit, pedig ő azért már kapott néha lehetőséget. Toon meg...magas oké, de olyan lassú, mint egy falember 😀Tocy4.43-as falember
Az komoly lehetWyatt
több mint 13 éve
Arringtonban nagyon bízok, de eddig nem nagyon mutatott még semmit, pedig ő azért már kapott néha lehetőséget. Toon meg...magas oké, de olyan lassú, mint egy falember 😀Tocy4.43-as falember
Az komoly lehet

több mint 13 éve
Arringtonban nagyon bízok, de eddig nem nagyon mutatott még semmit, pedig ő azért már kapott néha lehetőséget. Toon meg...magas oké, de olyan lassú, mint egy falember 😀
több mint 13 éve
És akkor ott van még az Adrián gyerek is.Morgan tavaly csinált szép dolgokat, mielőtt megsérült, Beyah pedig baromi gyors, ezért ő talán lehetne mélységi célpont. Kellene még egy WR, mert a Colston-Henderson-Moore 3as nagyon-nagyon vékony még akkor is, ha ott van Graham.TocyAmúgy draftoltatok is egész korrekt helyen egy WR-t 😛Wyatt
több mint 13 éve
Morgan tavaly csinált szép dolgokat, mielőtt megsérült, Beyah pedig baromi gyors, ezért ő talán lehetne mélységi célpont. Kellene még egy WR, mert a Colston-Henderson-Moore 3as nagyon-nagyon vékony még akkor is, ha ott van Graham.TocyAmúgy draftoltatok is egész korrekt helyen egy WR-t 😛

több mint 13 éve
Morgan tavaly csinált szép dolgokat, mielőtt megsérült, Beyah pedig baromi gyors, ezért ő talán lehetne mélységi célpont. Kellene még egy WR, mert a Colston-Henderson-Moore 3as nagyon-nagyon vékony még akkor is, ha ott van Graham.
több mint 13 éve
Minél többet tudok erről az ügyről, annál kevésbé értem. Egy biztos, ha szeretném hogy egy nem publikus téma nyilvánosságot kapjon, csak Pamphilon (ilyen nevet) fülébe kell suttognom bizalmasan. lehet még valami Joseph Morganből és Malcolm Beyahból?TocySzerintem már az sikerként érné őket, ha a cserepadon kínálgathatnák Paytonnak a gyümölcsös rágót. Mélységi célpontnak valamelyik nagyon talán beválhat.
több mint 13 éve
Köszönöm 😊 Ezt inkább nem kommentálom...Amúgy más téma, egy rövid kérdés: lehet még valami Joseph Morganből és Malcolm Beyahból?
több mint 13 éve
Sry, de nem lehetne magyarul is vmit? Angolom hiányos, és pl most nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ezt jól értettem...TocyMég csütörtökön a dokumentumfilmes, Sean Pamphilon, aki április elején nyilvánosságra hozta Gregg Williams-nek a 49ers elleni playoff-meccsen előtt tartott szónoklatát, saját weboldalán hosszú-hosszú cikkben számolt be a hanganyag megjelentetése előtti napok krónikájáról.
http://seanpamphilon.com/2012/05/31/when-you-kill-the-head-the-body-doesnt-die/
A történet szereplői elsősorban maga Pamphilon, Steve Gleason, Scott Fujita és - kisebb részben - Drew Brees. A lényeg, hogy Pamphilon szerette volna nyilvánosságra hozni a hang- és képanyagot, mondván, hogy közügyről van szó, egy olyan dokumentumról, amely jól megvilágítja a foci igazi arcát. Gleason vonakodott ehhez áldását adni, tartva attól, hogy így a Szentek és a new orleans-iak szemében olyannak fog feltűnni, aki elárulta őket és eljátszotta bizalmukat. (Gleason révén jutott be a filmes a Saints öltözőjébe.)
Fujita, aki ekkor már persze Browns-játékos és az játékosok szakszervezetében is prominens szerepet visz, Pamphilon szerint támogatta az audió publikálását, sőt az NFLPA egyik ügyvédje is annak adott hangot, hogy minél hamarabb jön ki az anyag, annál jobb. Itt jön a képbe Brees is, aki szintén a szakszervezet egyik meghatározó arca és, aki egy floridai NFLPA-megbeszélésen már napokkal a nyilvánosságra kerülte előtt hallotta Williams felvett szavait. Brees - bár sokszor vacillálni látszik és Pamphilon szerint korántsem az a "stand up guy", aki kiáll másokért, mint pl. Fujita - nem tiltakozott a közzététel ellen, csak azt kérte, ha lehet, hogy még a közzététel előtt elolvashassa a filmes "Tru Dat" c. kísérőesszéjét.
Pamphilon saját verzióját alátámasztandó a csütörtöki blogbejegyzésében közzétette Gleasonnal, Fujitával való sms-váltásait, és Brees egyik sms-ét is. Pénteken pedig nyilvánosságra hozta Brees-nek az ő hangpostáján hagyott üzenetét, ami tartalmilag csak annyi, hogy Brees szeretné látni a filmes írását a Williams-felvétel napvilágra kerülése előtt.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Sry, de nem lehetne magyarul is vmit? Angolom hiányos, és pl most nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ezt jól értettem...
több mint 13 éve
Pamphilon claims voicemail is Brees talking about infamous Williams audio recordinghttp://www.cbssports.com/nfl/blog/eye-on-football/19240602/pamphilon-claims-voicemail-is-brees-talking-about-infamous-williams-tape
Earlier this week, documentary filmmaker Sean Pamphilon wrote on his personal website that Saints quarterback Drew Brees and linebacker Scott Fujita (now with the Browns) not only knew about the audio recording of former defensive coordinator Gregg Williams telling his players to target specific 49ers in a January playoff game, but they encouraged Pamphilon to release the audio.
By Saturday, Pamphilon wrote on his website that he had saved a voicemail from Brees indicating that the Saints quarterback knew about the Williams' audio recording and wanted to review any publication about it before the public saw it...
"Hey Sean, It's Drew. Hey, I wanted to follow up on our text from earlier today, in regards to the statement that's going to go out with the tape tomorrow. I would really appreciate a chance to read that before it goes out tonight.
Obviously, I promise, I give you my word, it will not, it will not leave my sight and I will not show it to anybody else or anything. I'm not sure of Fujita's read it, I know Gleason hasn't. But I think we would all appreciate the opportunity to read it (Pamphilon's essay that followed the release of the Williams audio) just before it goes out. That way we know exactly what going out before it hits the wire. Alright man, give me a holler back or shoot me a text, or I would appreciate it if you could e-mail it to me. That would be great. Thanks. Bye.”
In April, Pamphilon came under intense scrutiny when he originally made the audio public, primarily because it appeared that he had used former Saints player Steve Gleason to get access to the team.
In the last two days, Pamphilon has suggested that Brees, Fujita and Gleason all knew the audio would be released, and Brees and Fujita were in favor of it. It's just that, shortly before Pamphilon went public, Brees wanted to vet the statement that would accompany the audio.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
😀 😀 😀 😀 😀lehet a falember csaja csinált valamit előző este, de így, hogy a meccsen sérült meg a "tartószerkezet" kapott érte egy kis pénzt is még......
röhej

több mint 13 éve
😂A Liga szolgáltatott némi "bizonyítékot", azt mondják van a kezükben egy lajstrom két 2009-es meccsről, mely szerint pénzeket fizettünk ki.Szerintem annyira megtépték a tökeit, hogy meghúzódott a teljes tartószerkezet. 😀somoskovig
Ugye egy ezres járt azért, ha az ellenfél támadóját le kellett cipelni a pályáról, 2009-ben a Bills ellen 1000, a Giants ellen 3000 dollár lett kifizetve eszerint.
A Giants ellen egy falembert vittek le tőlük ágyékhúzódás miatt. Kíváncsi vagyok miként derítettük ki, hogy ezt a sérülést pontosan melyik védőnk okozta és kaphatta meg a pénzt? Nekem volt ilyen sérülésem csikósportoló koromban, ember nem volt a közelemben és úgy jött össze, folyamatosan túl volt terhelve az izom, egy nem elég alapos bemelegítés és egy rossz mozdulat után meg is volt a baj.
A Bills ellen szintén levittek egy falembert ágyék miatt, itt is áll az előző kérdésem. Plusz lesérült még 3 védőjük (ebből egy már sérüléssel játszott, amit az előző hétről hozott), de egyiket se kellett elszállítani a pályáról.
Egyes hírek szerint nem is a Bills elleni meccs volt érintett, hanem a Panthers elleni, ott viszont támadót nem is vittek le, csak a linebacker Davist, de ő jellemzően már attól megsérül, ha focipályát lát. Ráadásul ha jól emlékszem itt kontakt nélkül rogyott össze Davis, de erre nem esküszöm meg.atapapa
Egyébként megnéztem a playt ahol lesérült, egy másik falemberrel duplázták Vilmát éppen, amikor a blitzelő S (Harper) neki háttal seggel odakoccant, ebből jött a húzódás. Annyira vétlen - és focipályán cirógatással felérő - volt a kontakt, amennyire csak lehet.
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d8137ded8/Shanle-11-yd-fumble-return
a 0:44-tpl kezdődő ismétlésben látszik tökéletesen az eset
több mint 13 éve
A Liga szolgáltatott némi "bizonyítékot", azt mondják van a kezükben egy lajstrom két 2009-es meccsről, mely szerint pénzeket fizettünk ki.Szerintem annyira megtépték a tökeit, hogy meghúzódott a teljes tartószerkezet. 😀
Ugye egy ezres járt azért, ha az ellenfél támadóját le kellett cipelni a pályáról, 2009-ben a Bills ellen 1000, a Giants ellen 3000 dollár lett kifizetve eszerint.
A Giants ellen egy falembert vittek le tőlük ágyékhúzódás miatt. Kíváncsi vagyok miként derítettük ki, hogy ezt a sérülést pontosan melyik védőnk okozta és kaphatta meg a pénzt? Nekem volt ilyen sérülésem csikósportoló koromban, ember nem volt a közelemben és úgy jött össze, folyamatosan túl volt terhelve az izom, egy nem elég alapos bemelegítés és egy rossz mozdulat után meg is volt a baj.
A Bills ellen szintén levittek egy falembert ágyék miatt, itt is áll az előző kérdésem. Plusz lesérült még 3 védőjük (ebből egy már sérüléssel játszott, amit az előző hétről hozott), de egyiket se kellett elszállítani a pályáról.
Egyes hírek szerint nem is a Bills elleni meccs volt érintett, hanem a Panthers elleni, ott viszont támadót nem is vittek le, csak a linebacker Davist, de ő jellemzően már attól megsérül, ha focipályát lát. Ráadásul ha jól emlékszem itt kontakt nélkül rogyott össze Davis, de erre nem esküszöm meg.atapapa
több mint 13 éve
lassan már az egész csapatot el meszelik

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
A Liga szolgáltatott némi "bizonyítékot", azt mondják van a kezükben egy lajstrom két 2009-es meccsről, mely szerint pénzeket fizettünk ki.Ugye egy ezres járt azért, ha az ellenfél támadóját le kellett cipelni a pályáról, 2009-ben a Bills ellen 1000, a Giants ellen 3000 dollár lett kifizetve eszerint.
Egyes hírek szerint nem is a Bills elleni meccs volt érintett, hanem a Panthers elleni, ott viszont támadót nem is vittek le, csak a linebacker Davist, de ő jellemzően már attól megsérül, ha focipályát lát. Ráadásul ha jól emlékszem itt kontakt nélkül rogyott össze Davis, de erre nem esküszöm meg.
több mint 13 éve
inkább tipikusan emberi, nem magyar sajátosság ez😊És...? mi a kérdés? kihez?Viszont vkihez el fog jutni az a lóvé... 😊empty taxi
Persze az egész ötlet lehetetlen, mivel Brees ilyen formában nem kaphat fizetést, én is inkább mosolygom rajta, viszont emellett értékelem azt az elhivatottságot is, ahogy a szurkolók próbálják minden fronton támogatni a csapatot.
atapapa
Ezt mi innen nagyon jól meg tudjuk mondani.
Tipikus "magyar" gondolkodásmód.
😂zemanla
több mint 13 éve
A szervező szerint Brees alapítványába megy végső soron a lové. Onnan meg valószínűleg visszatölti New Orleans-ba a pénzt Brees, ahogy már eddig is szép summákat költött különböző karitatív célokra a városban
több mint 13 éve
És...? mi a kérdés? kihez?Bocs ha negatív voltam de az ilyen gyűjtésekkel kapcsolatban ink ilyen tapasztalataim vannak = rossz helyre kerül az összegyűjtött pénz. Itt jelen esetben el bírom képzelni h vki meglovagolva a helyzetet kitalálta ezt a gyűjtsünk Breesnek kampányt azt az összegyűjtött lóvét megtartja magának.
😂zemanla

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
És...? mi a kérdés? kihez?Viszont vkihez el fog jutni az a lóvé... 😊empty taxi
Persze az egész ötlet lehetetlen, mivel Brees ilyen formában nem kaphat fizetést, én is inkább mosolygom rajta, viszont emellett értékelem azt az elhivatottságot is, ahogy a szurkolók próbálják minden fronton támogatni a csapatot.
atapapa
😂

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Viszont vkihez el fog jutni az a lóvé... 😊
atapapa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Most kérdezhetnénk azt is, hogy miért nem elég Brees-nek X millió, miért kell neki X+kb. 8 millió (miközben tavaly csak a reklámbevételekből 16 miller csorgott a családi kasszába).nem csak én akarom:Melósok gyűjtenek egy multimilliomos sportolónak, az emberi hülyeség tényleg határtalan 😊Jakehomer
http://www.fansstepup.com/Gyurma Pappa
Nem kérdezzük, mert ő ennyit ér, ahogy a helyieknek is megér valamennyit, hogy a csapatban maradjon.
Más, erről a DL-ről Lelkész februári hozzászólása ugrik be 😀
Ha idén már Spagnuolo lett volna már a DC akkor simán el tudtam volna képzelni, hogyEgyébként nem semmi, hogy Smith már DT-ként próbálkozik, annak idején a felmérőkön gyorsaságban/atletikusságban hihetetlen számokat mutatott
-egy LB-t használjon WDE ponton pass rushra,
-Will Smith-et beforgatná DT-nek
deacon75
4,6 40 yardon, közel 270 fonttal alig találsz DL-t, aki erre képes lenne (volt állítólag 4,52-s mért ideje is), 39 inch 😀 emelkedés, ez még egy kosarasnak is becsületére válna
több mint 13 éve
Vitt az új Mora, azt hiszem a szezon során lesz pár nyilatkozata, ami az országos média érdeklődését is felkelti majdA DL tetszik 😀 De a tavalyiknál gyengébb sehogy sem lehet, az fix, úgyhogy cifrázza csak 😀
Saints interim HC Joe Vitt on Drew Brees, who still is a no-show: "He'll be here. What else is he going to do? He can't sing or dance."
Zakatol az OTA ezerrel, SS cifrázza a DL-t rendesen, volt olyan felállás, hogy: Galette - Jordan - Smith - Wilson :oatapapa
több mint 13 éve
Vitt az új Mora, azt hiszem a szezon során lesz pár nyilatkozata, ami az országos média érdeklődését is felkelti majdAz elsőhöz: ellenben mehetne Muppet showba állandó szereplőnek 😀
Saints interim HC Joe Vitt on Drew Brees, who still is a no-show: "He'll be here. What else is he going to do? He can't sing or dance."
Zakatol az OTA ezerrel, SS cifrázza a DL-t rendesen, volt olyan felállás, hogy: Galette - Jordan - Smith - Wilson :oatapapa
2. gyönyör. nincs rá más szavam. ez a DL egyszerűen király! (nincs irónia) talán annyi, hogy Smith -> bárki 😀

több mint 13 éve
teljesen. de attól még vicces 😊nem csak én akarom:Melósok gyűjtenek egy multimilliomos sportolónak, az emberi hülyeség tényleg határtalan 😊Jakehomer
http://www.fansstepup.com/Gyurma Pappa