New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Martez Wilson: "I thought Coach Payton would get 4-6 games, but not this many".Mi is így gondoljuk....
..és gondolom, sorban a többiek is:
Robert Meachem on Payton suspension: "This is crazy, unheard of."
Ígérem többet nem linkelek be.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Tökmindegy, ott BB vitte a prímet, itt meg Williams. Payton legrosszabb esetben is csak másodhegedűs volt.Ahhoz képest hogy BB a spygate-et megúszta 1 meccs eltiltás nélkül... Amihez erősebben kötődött, mint SP ehhez...Nem ismerjük a teljes nyomozati anyagot, így a kötődés mértéke sem tiszta.gsn
Brutális ez az egy év, nagyon nem vártam. A többi "oké"atapapa
több mint 12 éve
gsn
3 548
Ahhoz képest hogy BB a spygate-et megúszta 1 meccs eltiltás nélkül... Amihez erősebben kötődött, mint SP ehhez...Nem ismerjük a teljes nyomozati anyagot, így a kötődés mértéke sem tiszta.
Brutális ez az egy év, nagyon nem vártam. A többi "oké"atapapa
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Bunkley jött
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Ahhoz képest hogy BB a spygate-et megúszta 1 meccs eltiltás nélkül... Amihez erősebben kötődött, mint SP ehhez... Brutális ez az egy év, nagyon nem vártam. A többi "oké"
több mint 12 éve
Jajmár, de mit jelent a felfüggesztés konkrétan?hajduCsak függesztés, nem akasztás. (szerencsére!) Vagy forítási hiba?
több mint 12 éve
hayden
124
Szerintem csak Vilmát fogják eltiltani.The NFL opted to delay the punishment to players because of the sheer volume of people involved and the diversity in sanctions that will be applied.
Vagy másról is kiderültek már hasonló turpisságok?
Esetleg a hard hitter Harperről? 😊Stez
Ez alapján nem csak Vilma.
több mint 12 éve
Jajmár, de mit jelent a felfüggesztés konkrétan?
több mint 12 éve
De legalább játékost nem tiltottak el tőlünk ?Dubmég. Állítólag fognak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Dub
1 019
Gregg Williams: határozatlan idejű eltiltásPayton eltiltása szerintem is túlzott, meg a jövő évi második köröst igazán meghagyhatták volna... De legalább játékost nem tiltottak el tőlünk ?
Sean Payton: egy éves eltiltás
Mickey Loomis: 8 mecccses eltiltás + 800.000 $ pénzbüntetés
Csapat: 500.000 $ pénzbüntetés, plusz elvett idei és jövő évi második körös pickgsn
több mint 12 éve
Szerintem csak Vilmát fogják eltiltani.Vagy másról is kiderültek már hasonló turpisságok?
Esetleg a hard hitter Harperről? 😊
több mint 12 éve
hayden
124
Saints head coach Sean Payton is suspended for the entire 2012 season.Pedig jobban járnátok vele, mint az öreg, drága, alacsony Brees-el. 😕Tebowért már hiába 😀fetomyHálistennek.hajdu
Paytonnak én csak fizetésmegvonást láttam 1 évre, deaztán lehet tévedek 😊fetomy
Sajnos nem 😕
Csak átfutottam, de úgy tűnik, hogy még a feketeleves (játékosok eltiltása) hátra van...
több mint 12 éve
Pedig jobban járnátok vele, mint az öreg, drága, alacsony és minimum korszakos alkotó zseni (szerk. hajdu) Brees-el. 😕Tebowért már hiába 😀fetomyHálistennek.hajdu
Paytonnak én csak fizetésmegvonást láttam 1 évre, deaztán lehet tévedek 😊fetomy
több mint 12 éve
Pedig jobban járnátok vele, mint az öreg, drága, alacsony Brees-el. 😕Hálistennek.hajduKorrekt, bár SP büntijét soknak tartom, eltekintve, hogy közvetetten volt "érdekelt". Van 3. körünk Tebowért 😀Gyurma PappaTebowért már hiába 😀fetomy
Paytonnak én csak fizetésmegvonást láttam 1 évre, deaztán lehet tévedek 😊
több mint 12 éve
Hálistennek.Korrekt, bár SP büntijét soknak tartom, eltekintve, hogy közvetetten volt "érdekelt". Van 3. körünk Tebowért 😀Gyurma PappaTebowért már hiába 😀fetomy
payton egyévers eltiltása mit jelent? Mitől tiltották el konkrétan? edzésvezetéstől meccsen való megjelenéstől vagy minden ocival kapcsolatos tevékenységtől?
több mint 12 éve
Korrekt, bár SP büntijét soknak tartom, eltekintve, hogy közvetetten volt "érdekelt". Van 3. körünk Tebowért 😀Gyurma PappaTebowért már hiába 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Korrekt, bár SP büntijét soknak tartom, eltekintve, hogy közvetetten volt "érdekelt". Van 3. körünk Tebowért 😀Gyurma PappaMár lekéstetek Tebowról. 😀
több mint 12 éve
Korrekt, bár SP büntijét soknak tartom, eltekintve, hogy közvetetten volt "érdekelt". Van 3. körünk Tebowért 😀
több mint 12 éve
JasW
53
Saints assistant head coach Joe Vitt also suspended for the first six regular-season games of the 2012 season.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Gregg Williams: határozatlan idejű eltiltásSean Payton: egy éves eltiltás
Mickey Loomis: 8 mecccses eltiltás + 800.000 $ pénzbüntetés
Csapat: 500.000 $ pénzbüntetés, plusz elvett idei és jövő évi második körös pick
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
JasW
53
Payton 1 év, Loomis 8 meccs + 800.000 della, Saints 2. körös pick idén és jövőre, plusz 500.000 della. Paytonon kívül egész olcsón megúsztuk...
több mint 12 éve
Állítólag nemsokára megkapjuk az "ítéletet"atapapajo lenne tul lenni rajta
több mint 12 éve
van az a mondás, hogy "Amit nyer a réven, elveszti a vámon", és ez a mondás teljesen igaz az ff-es rendelésre is, csak a vámhoz még hozzátevődik az áfa isTisztelt sporttársak, eddig hárman vagyunk, akik rendelnénk mindenféle holmikat. Legalább egy emberre még szükségünk van, hogy ennél is olcsóbb legyen a szállítás... 😊Én még nem rendeltem (így, e módon), de szeretnék. (Nem hiszem, hogy most de a jövőben mindenképpen!!
Update: már négyen... .)hajdu
Egyébként a Footballfanatics-ról szoktatok?
Tudtok egy pár infót adni a részletekről, és a költségekről?
Köszönöm! 😊krixtofer
tehát hiába állítotok össze nagy csomagot a szállítási költség elosztása miatt (ami amúgy nem vészes, mindösssze 20$), a több cucc miatt nagyobb az esélye, hogy megakad a vámvizsgálaton, holott 2-3 pólónál biztos nem kell 27% áfát és 6-12% vámot fizetni (elméletben 22 euró felett ott is kellene, de erre még nem nem volt példa)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal