New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Morstead: "We need to stick together, the city of #NewOrleans and the @Saints always have each others back. #WhoDatNation #Saints"
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Ezennel Civil Mozgalmat indítok (innen Budapestről) Louisiana Állam kiválásáról az az Egyesült Államokból! 😛 Az első tüntetés helye még egyeztetés altt van. 😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
meg a fogaskerékKapja be a Goodelét a harapós ló!zemanlaNagyon serényen kereshették, ha vagy legalább 5 volt játékosuk mondta, hogy volt, és a Williams-t követő DC nyilatkozta, hogy rögtön leállította a programot, amint elfoglalta a posztot.atapapaMert mi voltunk olyan hülyék, és írtunk erről 50.000 oldalt, amiben egy PS. alapján eltiltották 1 évre a HC-t!!! Ők nem írtak ennyi oldalt! Érted?Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Kapja be a Goodelét a harapós ló!Mert mi voltunk olyan hülyék, és írtunk erről 50.000 oldalt, amiben egy PS. alapján eltiltották 1 évre a HC-t!!! Ők nem írtak ennyi oldalt! Érted?Gyurma Pappanem azt mondták, hogy nem volt, csak azt hogy nem találtak bizonyítékot, lolGyurma PappaNagyon serényen kereshették, ha vagy legalább 5 volt játékosuk mondta, hogy volt, és a Williams-t követő DC nyilatkozta, hogy rögtön leállította a programot, amint elfoglalta a posztot.atapapa
több mint 12 éve
De. Csak mi vizsgálatot kezdeményeztünk a liga ellen.Mert mi voltunk olyan hülyék, és írtunk erről 50.000 oldalt, amiben egy PS. alapján eltiltották 1 évre a HC-t!!! Ők nem írtak ennyi oldalt! Érted?Gyurma Pappanem azt mondták, hogy nem volt, csak azt hogy nem találtak bizonyítékot, lolGyurma PappaNagyon serényen kereshették, ha vagy legalább 5 volt játékosuk mondta, hogy volt, és a Williams-t követő DC nyilatkozta, hogy rögtön leállította a programot, amint elfoglalta a posztot.atapapa
több mint 12 éve
És mi a tököm van a fékek és ellensúlyok rendeszerével? Ott nincs Egyenlő Bánásmód Hatósága? És adatvédelmi biztos?
több mint 12 éve
Mert mi voltunk olyan hülyék, és írtunk erről 50.000 oldalt, amiben egy PS. alapján eltiltották 1 évre a HC-t!!! Ők nem írtak ennyi oldalt! Érted?Nagyon serényen kereshették, ha vagy legalább 5 volt játékosuk mondta, hogy volt, és a Williams-t követő DC nyilatkozta, hogy rögtön leállította a programot, amint elfoglalta a posztot.atapapaÚgy látszik nekünk elég volt a 36 milla...nem azt mondták, hogy nem volt, csak azt hogy nem találtak bizonyítékot, lolGyurma Pappa
The Insider @Insider
NFL finds no evidence Redskins had a bounty system: The NFL has closed its investigation without finding evidenc... http://wapo.st/GIurObapeszos
több mint 12 éve
Nagyon serényen kereshették, ha vagy legalább 5 volt játékosuk mondta, hogy volt, és a Williams-t követő DC nyilatkozta, hogy rögtön leállította a programot, amint elfoglalta a posztot.Úgy látszik nekünk elég volt a 36 milla...nem azt mondták, hogy nem volt, csak azt hogy nem találtak bizonyítékot, lolGyurma Pappa
The Insider @Insider
NFL finds no evidence Redskins had a bounty system: The NFL has closed its investigation without finding evidenc... http://wapo.st/GIurObapeszos
Na ennek a döntésnek a fényében igazán felháborító ez az egy év Paytonon
több mint 12 éve
Az. Eddig sem voltam odáig Goodellért de mostantól köpés nélkül nem tudok rá gondolni...Szerintem a következő nyilatkozat az lesz hogy a 'skins eláll a liga elleni pertől a cap space ügyben...apeszos😀 Gentlemen's clubGyurma Pappa
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Szerintem a következő nyilatkozat az lesz hogy a 'skins eláll a liga elleni pertől a cap space ügyben...apeszos😀 Gentlemen's club
több mint 12 éve
Szerintem a következő nyilatkozat az lesz hogy a 'skins eláll a liga elleni pertől a cap space ügyben...
több mint 12 éve
Úgy látszik nekünk elég volt a 36 milla...nem azt mondták, hogy nem volt, csak azt hogy nem találtak bizonyítékot, lol
The Insider @Insider
több mint 12 éve
Most erre mit mondjak...mert Te szolid és visszafogott vagy,Úgy látszik nekünk elég volt a 36 milla...pffűűű :mad: na így álszent csak igazán a liga...kiakadtamclbass
The Insider @Insider
több mint 12 éve
Úgy látszik nekünk elég volt a 36 milla...pffűűű :mad: na így álszent csak igazán a liga...kiakadtam
The Insider @Insider
több mint 12 éve
Ez érdekes felvetés, mennyire volt elszigetelve ez a kérdés a D-n belül, és ha egy-egy(?) támadó tudott róla, ő honnan (mert nem volt annyira izolált a téma, vagy olyanokkal haverkodott, akik benne voltak)Shockey észrevette a mellkasán a lézeres nyomkövetőt és most próbálja magáról lemagyarázni aztatapapaPedig jobban járnátok, ha ő nem tudott volna az egészről. Eddig a D játékosai voltak érintve, eddig az Off összes játékosa ma született bárányként nyilatkozhatott az ügyről.tomi-tomi
Mondjuk a jövőre nézve ennek már nincs nagy jelentősége szvsz
több mint 12 éve
hayden
124
Szerintem a takarítók és a vízhordó fiúk is benne voltak...Shockey pont azaz ember, akiről el tudom képzelni, hogy odamegy, és beledob 1000$-t, hogy "Favre-ra". Ugyanezt mondjuk Colstonról kevésbé.Gyurma PappaShockey észrevette a mellkasán a lézeres nyomkövetőt és most próbálja magáról lemagyarázni aztatapapaPedig jobban járnátok, ha ő nem tudott volna az egészről. Eddig a D játékosai voltak érintve, eddig az Off összes játékosa ma született bárányként nyilatkozhatott az ügyről.tomi-tomi
több mint 12 éve
Úgy látszik nekünk elég volt a 36 milla...The Insider @Insider
NFL finds no evidence Redskins had a bounty system: The NFL has closed its investigation without finding evidenc... http://wapo.st/GIurOb
több mint 12 éve
Shockey pont azaz ember, akiről el tudom képzelni, hogy odamegy, és beledob 1000$-t, hogy "Favre-ra". Ugyanezt mondjuk Colstonról kevésbé.Shockey észrevette a mellkasán a lézeres nyomkövetőt és most próbálja magáról lemagyarázni aztatapapaPedig jobban járnátok, ha ő nem tudott volna az egészről. Eddig a D játékosai voltak érintve, eddig az Off összes játékosa ma született bárányként nyilatkozhatott az ügyről.tomi-tomi
több mint 12 éve
Shockey észrevette a mellkasán a lézeres nyomkövetőt és most próbálja magáról lemagyarázni aztatapapaPedig jobban járnátok, ha ő nem tudott volna az egészről. Eddig a D játékosai voltak érintve, eddig az Off összes játékosa ma született bárányként nyilatkozhatott az ügyről.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Jeremy Shockey @JLawMiamiDoll thx fuck them!! Sapp and a know where to find me
gondolom Sapp megijedt 😀
több mint 12 éve
Shockey észrevette a mellkasán a lézeres nyomkövetőt és most próbálja magáról lemagyarázni aztatapapa😀 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
hayden
124
Shockey észrevette a mellkasán a lézeres nyomkövetőt és most próbálja magáról lemagyarázni aztatapapaelég szarul csinálja
több mint 12 éve
Shockey észrevette a mellkasán a lézeres nyomkövetőt és most próbálja magáról lemagyarázni azt
több mint 12 éve
még csak indulindul a twitter háború 😀Gyurma PappaNekem nincs olyanom, kopizzatok légyszíves.hajdu
Warren Sapp
BINGO! RT @elnicastro: Shockey..? RT QBKILLA: Just Heard Who The Snitch Was
Jeremy Shockey
@QBKILLA @elnicastro my ass!! I don't even play defense! Haha
Warren Sapp
@JeremyShockey that's not the issue!
Jeremy Shockey
@QBKILLA ask the comish haha
Michael Strahan
@JeremyShockey @QBKILLA @elnicastro that shoe doesn't even fit Shockey!