NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
26
11
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
22
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
16
8
22:25
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
Jól látom, hogy itt a különbség? :/ Net Yards Rushing 27 Net Yards Rushing 208
Total Rushing Plays 14 Total Rushing Plays 39
Average Gain per Rushing Play 1.9 Average Gain per Rushing Play 5.3
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Azért te sem gondolod komolyan, hogy lazsálni fognak egy hazai MNF-en, a csoport rivális, SB címvédő ellen 😊Egyébként a TB, GB és a NY vereséggel, mi vagyunk a legesélyesebb a WC-ra. Ha nyerünk az MNF-en, akkor miénk a WC. Ha kikapunk, akkor otthon kell nyerni a TB ellen, ami azért menedzselhető.
több mint 13 éve
nyer az Atlanta most: 12-2Phili: 10-4
kikap a Bears holnap vagy a követező héten: 5 L,
következő héten kikap a Phili is (10-5)
A Falcons ekkor úgy is az élen maradna, ha a maradék két meccsét (beleértve a mi MNF-ünket is) bukja. Vagyis lazsálhatnának, pihentethetnének.
több mint 13 éve
?? magyarázd el, ezt most nem értem, hogy mire gondolsz...mondjuk ha a Seahawks megveri a Falcons, akkor morgós leszek...Gyurma Pappaén is, főleg azért, mert ha nyer ma az Atlanta, az MNF-re kialakulhat egy olyan helyzet (igaz, nehezen), hogy az utolsó két meccstől függetlenül zsebben van a főcsoport első helye az Atlantának. ami elég jól jönne nekünk.atapapa
több mint 13 éve
mondjuk ha a Seahawks megveri a Falcons, akkor morgós leszek...Gyurma Pappaén is, főleg azért, mert ha nyer ma az Atlanta, az MNF-re kialakulhat egy olyan helyzet (igaz, nehezen), hogy az utolsó két meccstől függetlenül zsebben van a főcsoport első helye az Atlantának. ami elég jól jönne nekünk.
több mint 13 éve
mondjuk ha a Seahawks megveri a Falcons, akkor morgós leszek...
több mint 13 éve
sajnos egyet kell értenem veled... remélem csak rövid zárlat volt...Alapvetően belefér egy ilyen vereség, szép streaken vagyunk túl, de jövő héten nyerni kellene a Atlantában, ami, hát...Gyurma PappaIlyen run D-vel kizártatapapa
több mint 13 éve
Alapvetően belefér egy ilyen vereség, szép streaken vagyunk túl, de jövő héten nyerni kellene a Atlantában, ami, hát...Gyurma PappaIlyen run D-vel kizárt
több mint 13 éve
Dub
1 019
Kár, akartam volna még izgulni a Seattle-ért, de így már mindegy. Marad a wild card.
több mint 13 éve
Kár ezért a meccsért, haloványan játszottunk, és szépen oda is adtuk a csoportot a Falconsnak. Sajnálatos, de ez van. A PO simán meg lehet (TB vereséggel, ha a GB is kikap, akkor a WC gyakorlatilag meg van, bár ugye nyugtával dicsérd...), de akkor is elszomorító, hogy egy nyerhető meccset vesztettünk el.Semmivel sem volt jobb a Baltimore, egyszerűen az utolsó két drive-ban rossz playhívások voltak, azok is rosszul kivitelezve. Ezt a meccset mi vesztettük el igazából, a Baltimore O annyira kiesett a ritmusból, hogy egy-két Rice villanáson kívül semmit sem tudott felvonultatni.
Meg ugye a Colston drop, idén a sokadik... Nem hittem év elején, hogy emiatt kell majd panaszkodni.
Alapvetően belefér egy ilyen vereség, szép streaken vagyunk túl, de jövő héten nyerni kellene a Atlantában, ami, hát...
több mint 13 éve
Fájt a sok elrontott szerelés, ez idén nem volt jellemző ránk, de a Ravens ellen idegenben így ki lehet kapni.
több mint 13 éve
ha valaki tud linket, hogy hol lehet a meccset nézni az linkelje már be!Majd az eredménykövetőben nézz szét szerintem...
mert sajnos dolgoznom kell!😕
köszibundy07
Legyen igazad, Ivory nélkül és még nem biztos, hogy 100%-os PT-vel ez a jobbik verzió.Érdekes lesz megint erőfutó nélkül. Mondjuk a Baltimore D-t nem tudom, szétdobálni vagy szétfutni nehezebb, egyik se könnyű, az biztos.csabi19Szétdobálni. Reeden kívül nem túl acélos a Ravens sec.Gyurma Pappa
Screenekben azért bízom...
több mint 13 éve
Érdekes lesz megint erőfutó nélkül. Mondjuk a Baltimore D-t nem tudom, szétdobálni vagy szétfutni nehezebb, egyik se könnyű, az biztos.csabi19Szétdobálni. Reeden kívül nem túl acélos a Ravens sec.
több mint 13 éve
bundy07
24
ha valaki tud linket, hogy hol lehet a meccset nézni az linkelje már be!mert sajnos dolgoznom kell!😕
köszi
Edzők és klubvezetők jönnek - mennek a szurkoló marad. Még a nehézségek ellenére is.
több mint 13 éve
Ivory azért kellett volna, hogy az első 4-5 cipelésére lesérüljön néhány védő az ellenféltől, aztán Thomasék ficánkolhattak volna. 😊
több mint 13 éve
Hoppá, bocsi. 😊Viszont Ivory játszik elvileg, aztán hogy mennyi snapet kap, kérdés...csabi19friss hír: Ivory inaktív, ahogy Hargrove is.
Thomas most bizonyíthatatapapa
Én még azt hallottam utoljára, hogy küldik neki az injekciókat gazdagon meg játékra alkalmas lesz, habár nem jósoltak neki sok carryt.
Érdekes lesz megint erőfutó nélkül. Mondjuk a Baltimore D-t nem tudom, szétdobálni vagy szétfutni nehezebb, egyik se könnyű, az biztos.
több mint 13 éve
Viszont Ivory játszik elvileg, aztán hogy mennyi snapet kap, kérdés...csabi19friss hír: Ivory inaktív, ahogy Hargrove is.
Thomas most bizonyíthat
több mint 13 éve
igazából egyetértek veled! de amint már mondtam: hozni kell a meccseket, és akkor nincs számolgatás, meg tie break... egyszerű a képlet 😊NEW ORLEANS SAINTSmeredek.
New Orleans clinches a playoff spot:
1) NO win + TB loss or tie + NYG loss or tie
2) NO win + TB loss or tie + CHI loss or tie
3) NO win + TB loss or tie + GB loss or tie
4) NO tie + TB loss + GB loss
5) NO tie + TB loss + NYG loss + CHI lossGyurma Pappa
pont azon gondolkodtam a napokban, hogy hazai pályáról álmodozunk, miközben simán benne van a pakliban, hogy bukjuk a következő két meccset. akkor meg a PO-ért kéne küzdeni a Tampa ellen a végén.atapapa
több mint 13 éve
Pontosan, nekem is ez járt a fejemben, hogy nem pihenni fogunk a végén a Tampa ellen, hanem a playoff helyért fogunk küzdeni... Kicsit más a szitu. :/NEW ORLEANS SAINTSmeredek.
pont azon gondolkodtam a napokban, hogy hazai pályáról álmodozunk, miközben simán benne van a pakliban, hogy bukjuk a következő két meccset. akkor meg a PO-ért kéne küzdeni a Tampa ellen a végén.atapapa
Viszont Ivory játszik elvileg, aztán hogy mennyi snapet kap, kérdés...
több mint 13 éve
NEW ORLEANS SAINTSmeredek.
pont azon gondolkodtam a napokban, hogy hazai pályáról álmodozunk, miközben simán benne van a pakliban, hogy bukjuk a következő két meccset. akkor meg a PO-ért kéne küzdeni a Tampa ellen a végén.
több mint 13 éve
NEW ORLEANS SAINTSNew Orleans clinches a playoff spot:
5) NO tie + TB loss + NYG loss + CHI loss
több mint 13 éve
kircsi a tekintet 😀 😀 😀 Ma meg remélem sem Jenkins, sem Vilma nme lesz sokat a pályán.............
Nézzük Reedet és Lewist sokat, persze a pontokat meg mi tesszük fel az eredményjelzőre.
Szoros meccs, nyerni kell, utána meg GO Seahawks!!!!!!
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/16546/malcolm-jenkins-exceding-safety-regulationspriceless 😀 😀 😀
Kis Jenkins-sztárolás, semmi extra, de a melléklet kép hátterében az edzők arckifejezése külön tanulmányt érdemel 😂atapapa
több mint 13 éve
Yasinskas, az ESPN NFC South részlegének írója a szerző, vagyis elfogult a fazon. Na meg úgy is lehet értelmezni, hogy Jenkins van a legjobb formában közülük. Azt nem mondanám még, hogy elit safety lenne, de nagyon ígéretes ahhoz képest, hogy ez az első éve az új posztján.
Brees-t újabb elismeréssel jutalmazták, az AP Athlete of the Year címével lett gazdagabb. Ő a 4. QB, aki az élen végzett, Brady, Montana és Blanda után.
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/16546/malcolm-jenkins-exceding-safety-regulationsTetszett a cikk, már olvastam tegnap, de az, hogy a legjobb védő játékos lenne a pályán vasárnap, Ray Lewis és Ed Reed előtt, azért nehezen tudom megemészteni. Emelkedhet még Reed-féle magasságokba, mint FS, Sharper-szint simán lehet, de egy Ray Lewis-hoz hasonlítani, már most, kicsit durva szerintem. Sőt, egyelőre még Vilma a defense-ből a legjobb szerintem. Talán Harper is előtte van... Az egyetlen, amiben a legjobb, a 'big-play-ability', ezt adom. De legyen igaza az írónak. 😀
Kis Jenkins-sztárolás, semmi extra, de a melléklet kép hátterében az edzők arckifejezése külön tanulmányt érdemel 😂atapapa