New York Giants
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Zet
1 563
Ehhez képest Deion Jones jön vizitre.És ha lecsúszna egy top LB?Okereke leigazolása után nem hiszem, hogy ez lenne a prioritás
Emberemlékezet óta
ozibozi
kristof
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
És ha lecsúszna egy top LB?Okereke leigazolása után nem hiszem, hogy ez lenne a prioritás
Emberemlékezet óta
ozibozi
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
de vélhetően ez igaz lehet a centerekre is, nem? 😊szerintem ott nagyobb szakadék az első két név után, ezért kezdenék velük. 😊
Szesze
több mint 1 éve
de vélhetően ez igaz lehet a centerekre is, nem? 😊két center is van, akik az első kör végén teljesen vállalható húzások, míg a WR/CB nyilván értékesebb poszt, szerencsére elég mély a class, a második/harmadik körben is használható játékosokat tudunk találni.Szerintem is a center a top need, de CB/WR prémium posztok, míg a center nem, így sztem ezek várhatók inkább első körben, de persze nem ismerem a prospecteket, nyilván ezen is sok múlik.engem nem. szamomra az a top need. WR posztot foltozgattuk, engem az lepne mar meg, elvileg hoztunk par playmakert.az én tippem Joe Tippmann wisconsini center, WR/CB később is jöhet.CB/WR/C húzást várok az első körökben, kb ebben a sorrendben, őszintén szólva meglepne, ha centert húznánk első körben.
kristof
Szesze
CBnel en nem latom ezt a hatalmas needet jelenleg.
csebi
Szesze
kristof
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
két center is van, akik az első kör végén teljesen vállalható húzások, míg a WR/CB nyilván értékesebb poszt, szerencsére elég mély a class, a második/harmadik körben is használható játékosokat tudunk találni.Szerintem is a center a top need, de CB/WR prémium posztok, míg a center nem, így sztem ezek várhatók inkább első körben, de persze nem ismerem a prospecteket, nyilván ezen is sok múlik.engem nem. szamomra az a top need. WR posztot foltozgattuk, engem az lepne mar meg, elvileg hoztunk par playmakert.az én tippem Joe Tippmann wisconsini center, WR/CB később is jöhet.CB/WR/C húzást várok az első körökben, kb ebben a sorrendben, őszintén szólva meglepne, ha centert húznánk első körben.
kristof
Szesze
csebi
Szesze
több mint 1 éve
Szerintem is a center a top need, de CB/WR prémium posztok, míg a center nem, így sztem ezek várhatók inkább első körben, de persze nem ismerem a prospecteket, nyilván ezen is sok múlik.engem nem. szamomra az a top need. WR posztot foltozgattuk, engem az lepne mar meg, elvileg hoztunk par playmakert.az én tippem Joe Tippmann wisconsini center, WR/CB később is jöhet.CB/WR/C húzást várok az első körökben, kb ebben a sorrendben, őszintén szólva meglepne, ha centert húznánk első körben.
kristof
Szesze
csebi
több mint 1 éve
engem nem. szamomra az a top need. WR posztot foltozgattuk, engem az lepne mar meg, elvileg hoztunk par playmakert.az én tippem Joe Tippmann wisconsini center, WR/CB később is jöhet.CB/WR/C húzást várok az első körökben, kb ebben a sorrendben, őszintén szólva meglepne, ha centert húznánk első körben.
kristof
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ozibozi
17 169
Azok ott kint szokás szerint kullognak utánunk, most ép arról elmélkednek kit húzunk majd elsőnek 25. Helyen. 😊Szerintük ha a 4 legjobb CB és Wr kimegy akkor megnő az esélye a Center húzásának is akár.
But what if none of those eight playmakers are available at No. 25?
If the unknown Giants’ draft board matches the growing scouting consensus, then the top four cornerbacks (in some order) are Illinois’ Devon Witherspoon, Oregon’s Christian Gonzalez, Penn State’s Joey Porter Jr. and Maryland’s Deonte Banks, and the top four receivers (in some order) are Ohio State’s Jaxon Smith-Njigba, USC’s Jordan Addison, TCU’s Quentin Johnston and Boston College’s Zay Flowers.
Minnesota’s John Michael Schmitz or Wisconsin’s Joe Tippmann “could be two answers they look for at center” later in the first round, according to Reid.
Fellow ESPN analyst Matt Miller, who also founded thedraftscout.com, recently mocked Schmitz to the Giants.
“I like both those centers a lot,” said Miller, who compared Schmitz to Chiefs center Creed Humphrey, an All-Pro in his second season after mistakenly slipping into the second round in 2021.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
az én tippem Joe Tippmann wisconsini center, WR/CB később is jöhet.CB/WR/C húzást várok az első körökben, kb ebben a sorrendben, őszintén szólva meglepne, ha centert húznánk első körben.
kristof
több mint 1 éve
ozibozi
17 169
Max ha gyengébb mint OBJ volt ☝️Nagyjából az van hogy nem tudunk rossz helyre húzni, csak jól kell választani.👌azért nekem egy 1. körös wr kiverné a biztosítékot 😊
ozibozi
yooker
több mint 1 éve
Plafonig?Nagyjából az van hogy nem tudunk rossz helyre húzni, csak jól kell választani.👌azért nekem egy 1. körös wr kiverné a biztosítékot 😊
ozibozi
yooker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nagyjából az van hogy nem tudunk rossz helyre húzni, csak jól kell választani.👌azért nekem egy 1. körös wr kiverné a biztosítékot 😊
ozibozi
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Nagyjából az van hogy nem tudunk rossz helyre húzni, csak jól kell választani.👌Viszont tudunk fontos helyre nem húzni 😆
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 169
Nagyjából az van hogy nem tudunk rossz helyre húzni, csak jól kell választani.👌
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Bárhova jöhet még ide bárki. Gyenge ez a roster, nyugodtan versengjenek a nyáron.Így van, de azért nyugodtabb lennék, ha a legfontosabb hiányposztokra draftolnánk először. 1-2. körben nálam CB és Center jönne, de szinte biztos, hogy elkapót fogunk húzni először. Amivel csak az a gond, hogy bár tényleg hiányzik egy WR1, de akik reálisan szóba jöhetnének itt, azok szinte mind slot elkapók, ahogy lassan a roster fele is az már nálunk. Talán Johnston az egyetlen, akinek megfelelőek az adottságai, de könnyen lehet, hogy ő addigra már nem lesz elérhető.
Aki egészséges lesz még szeptemberben is, az meg játszik.
ozibozi
Szerkesztette: vanek úr
több mint 1 éve
ozibozi
17 169
Bárhova jöhet még ide bárki. Gyenge ez a roster, nyugodtan versengjenek a nyáron.Aki egészséges lesz még szeptemberben is, az meg játszik.
több mint 1 éve
Henderson
1 046
McCain lehet akár nickel corner is + tavaly is volt 3 safetys felállásunk és még mindig kurva gyenge ez a DB sor, nem ártana némi depth. Lóvé nincs az tény, de azt meg mindig lehet kreálni, bár Schoen nem az az átsruktúrálós fajta, ez már látszik.Ryan Nealt elengedte a Seahawks, simán jöhetne Love helyére.Már jött McCain a helyére. Még egy safety, úgy hogy kifogytunk a lóvéból?
Henderson
vanek úr
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
az én tippem Joe Tippmann wisconsini center, WR/CB később is jöhet.
több mint 1 éve
most már azért érdemes kicsit tippelgetni vajon mi jár a vezetőség fejében!Nyilván ilyen késői húzásnál bármi előfordulhat szóval
simán eltudom képzelni hogy BPA-zunk de olyat is hogy kb totál számunkra váratlan játékosok érkeznek hiány posztokra...(értsd bárhová😊 )
azért eléggé úgy néz ki hogy OL és CB-re kell hogy legyen elképzelés a draftról ( + vet) különben nem nagyon látom mi lehet a terv!
egyébként most szabad a kéz , de azért
eddig nálam:
DJ marad +
Barkley tag -
Toney=Waller +
Slayton marad +
Okereke +
Pariss Campbell - (mondjuk high risk high reward)
Love +
Nunez Roches +
Szerkesztette: yooker
több mint 1 éve
vanek úr
1 906
Ryan Nealt elengedte a Seahawks, simán jöhetne Love helyére.Már jött McCain a helyére. Még egy safety, úgy hogy kifogytunk a lóvéból?
Henderson
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Ryan Nealt elengedte a Seahawks, simán jöhetne Love helyére.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Megint alkot MaraAkkor már inkább Hopkins jöjjön 😊
giantswire.usatoday.com/2023/03/27/new-york-giants-john-mara-in-favor-signing-odell-beckham-jr/
Bár ha normális pénzért akkor akár jöhetne is.
GJohnny74
több mint 1 éve
GJohnny74
500
Megint alkot Maragiantswire.usatoday.com/2023/03/27/new-york-giants-john-mara-in-favor-signing-odell-beckham-jr/
Bár ha normális pénzért akkor akár jöhetne is.