New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
erre nem is emlékeztem hogy volt kihagyott FG-je Tynesnak a két 1 pontos obi meccsen. kár, hogy a rúgókon mennek el a meccsek. olyan szintűnek gondolom az orvosi hátteret, hogy a kickernek körülbelül nyugalmi pulzussal kellene odaállni.
több mint 12 éve
Számos ilyen szituációt fel lehetne hozni, nem Tynes-on ment el a rájátszás, hanem azon, hogy az alapszakasz végi mentalitást nem sikerült átvinni. Rúgókat nem néztem még, de biztos van jó pár scouting report arról a pár rúgóról akit esetleg draftolhatnak... 😊Nem feltétlen rá gondoltam, de 2012-ben 2x kaptunk ki 1 ponttal és mindkét meccsen kihagyott 1-1 FG-t...ami azok után, hogy 1 ki****tt meccsel maradtunk le a PO-ról nem kicsit idegesítő. Ezért is kérdeztem, hogy van-e olyan jó a rúgó felhozatal a drafton, mint tavaly? balu10Lecserélni azt a rúgót, aki legutóbb közel 85 %-kal értékesítette a mezőnygólokat és a második legtöbbet is rúgta belőlük egy olyan rúgóra aki 1 évet húzott le a ligában és minden negyedik FG-t kihagyta igen nagy felelőtlenség lenne szvsz...Azt már meg se említem, hogy Tynes két SB-ba is berúgott minket. Nem ő a legjobb kicker az NFL-ben, de sokkal rosszabbak is vannak nála.AsbeePersze Buehler is simán javulhat, de én nyugodtabb lennék Tynes-nál...AsbeeTe tényleg nyugodt voltál, lennél Tynes mellett :obalu10
több mint 12 éve
Nem feltétlen rá gondoltam, de 2012-ben 2x kaptunk ki 1 ponttal és mindkét meccsen kihagyott 1-1 FG-t...ami azok után, hogy 1 ki****tt meccsel maradtunk le a PO-ról nem kicsit idegesítő. Ezért is kérdeztem, hogy van-e olyan jó a rúgó felhozatal a drafton, mint tavaly?Lecserélni azt a rúgót, aki legutóbb közel 85 %-kal értékesítette a mezőnygólokat és a második legtöbbet is rúgta belőlük egy olyan rúgóra aki 1 évet húzott le a ligában és minden negyedik FG-t kihagyta igen nagy felelőtlenség lenne szvsz...Azt már meg se említem, hogy Tynes két SB-ba is berúgott minket. Nem ő a legjobb kicker az NFL-ben, de sokkal rosszabbak is vannak nála.AsbeePersze Buehler is simán javulhat, de én nyugodtabb lennék Tynes-nál...AsbeeTe tényleg nyugodt voltál, lennél Tynes mellett :obalu10
több mint 12 éve
Lecserélni azt a rúgót, aki legutóbb közel 85 %-kal értékesítette a mezőnygólokat és a második legtöbbet is rúgta belőlük egy olyan rúgóra aki 1 évet húzott le a ligában és minden negyedik FG-t kihagyta igen nagy felelőtlenség lenne szvsz...Azt már meg se említem, hogy Tynes két SB-ba is berúgott minket. Nem ő a legjobb kicker az NFL-ben, de sokkal rosszabbak is vannak nála.Persze Buehler is simán javulhat, de én nyugodtabb lennék Tynes-nál...AsbeeTe tényleg nyugodt voltál, lennél Tynes mellett :obalu10
több mint 12 éve
Egy 7. kört megérne szerintetek? Én nagyon akarok egy hátsó körös CB draftot, mert nem akarom még egyszer Coe-t a kezdőben (sőt a pályán se) látni.tipikus késői Jerry Reese pick lenne... még egy 6. körön sem lepődnék meg!
unikum jön, Junkie Badger Mathieu bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/745591Höribalu10
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Persze Buehler is simán javulhat, de én nyugodtabb lennék Tynes-nál...AsbeeTe tényleg nyugodt voltál, lennél Tynes mellett :o
több mint 12 éve
Coe már szezon közben Dallas-ba távozott úgy tudom 😀Mondjuk Tynes 2012-ben 40 és 50 yard között 7/9 volt ez szvsz simán vállalható. Buehler egyetlen szezonja alatt 75 %-os pontossággal rúgott, ennél rosszabbat Tynes csak egyszer produkált. Persze Buehler is simán javulhat, de én nyugodtabb lennék Tynes-nál...
több mint 12 éve
Egy 7. kört megérne szerintetek? Én nagyon akarok egy hátsó körös CB draftot, mert nem akarom még egyszer Coe-t a kezdőben (sőt a pályán se) látni. unikum jön, Junkie Badger Mathieu bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/745591Höri
több mint 12 éve
Buehler érkezett kicker pozícióba. Szvsz Tynes menni fog. De ha így megy még eljön az az idő mikor visszasírjuk őt...AsbeeHa ő berúgja 40+-ról is, akkor nem fogjuk. Egyébként milyen az idei Kicker felhozatal a drafton?
több mint 12 éve
Buehler érkezett kicker pozícióba. Szvsz Tynes menni fog. De ha így megy még eljön az az idő mikor visszasírjuk őt...
több mint 12 éve
Jó játékos, csak nálunk túl sokat keresett úgy, hogy a fél szezonban sérült volt. És inkább passz ellen hatásos, mint futás ellen.Ahogy olvasgattam, jobb számokat hozott, mint a kezdő szabadügynökünk, Marks. A kora miatt kicsit kétkedő voltam, de lassacskán egyre inkább örülnék, ha hozzánk jönne. Meglássuk.NanditoA Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?Nandito4-3-ban DT. Kb 3 millióért megérné, többért nem.Asbee
több mint 12 éve
Ahogy olvasgattam, jobb számokat hozott, mint a kezdő szabadügynökünk, Marks. A kora miatt kicsit kétkedő voltam, de lassacskán egyre inkább örülnék, ha hozzánk jönne. Meglássuk.A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?Nandito4-3-ban DT. Kb 3 millióért megérné, többért nem.Asbee
Music City Miracle
több mint 12 éve
A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?Nandito4-3-ban DT. Kb 3 millióért megérné, többért nem.
több mint 12 éve
A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?
Music City Miracle
több mint 12 éve
3-dik körben Carradine 😛Reid szvsz lecsúszik 2. körbeAsbeeTehát te őt hoznád ha bent lenne 2/19-re? Én Swearingerre 3. körben gondoltam. Vagy esélytelen, hogy odáig csúszik? Sok helyen 2.-3. kört, vagy konkrétan 3. kört olvastam.
balu10
több mint 12 éve
Reid szvsz lecsúszik 2. körbeAsbeeTehát te őt hoznád ha bent lenne 2/19-re? Én Swearingerre 3. körben gondoltam. Vagy esélytelen, hogy odáig csúszik? Sok helyen 2.-3. kört, vagy konkrétan 3. kört olvastam.
több mint 12 éve
Reid szvsz lecsúszik 2. körbe
több mint 12 éve
Ha Kenny és Brown is megy, akkor egy DJ Swearingerhez mit szólnátok?
több mint 12 éve
Ez jó hír, akkor még maradt 1 hónap a szerződésre. És a tendereket is eddig kell rátenni a RFA játékosokra?Mikor nyílik a FA piac idén? balu10március 12Asbee
több mint 12 éve
március 12T2 új szerződést kapottAsbeeNah azért jönnek a jó hírek is, nem csak a cutok. Jó lenne már egy Cruz szerződésről is hallani. Mikor nyílik a FA piac idén? balu10
így nem kapja majd meg Thomas a 6 milliós bónuszt, azt hiszem ezzel a művelettel kb. 3 milliót spóroltunk capből
több mint 12 éve
T2 új szerződést kapottAsbeeNah azért jönnek a jó hírek is, nem csak a cutok. Jó lenne már egy Cruz szerződésről is hallani. Mikor nyílik a FA piac idén?
több mint 12 éve
T2 új szerződést kapott
több mint 12 éve
Bradshaw elküldésének nem igazán örülök, eléggé kedveltem őt😕

több mint 12 éve
Ez igen!Williams mégis marad! végre egy jó hír...😊
több mint 12 éve
sztem Lotus úgy értette, hogy Williams közép kategóriájú = elmegy.csebijaja 😊 egyből utána is néztem, h lemaradtam-e valamiről, kicsit beszartam, h Williams se marad 😊