New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
erre nem is emlékeztem hogy volt kihagyott FG-je Tynesnak a két 1 pontos obi meccsen. kár, hogy a rúgókon mennek el a meccsek. olyan szintűnek gondolom az orvosi hátteret, hogy a kickernek körülbelül nyugalmi pulzussal kellene odaállni.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Persze Buehler is simán javulhat, de én nyugodtabb lennék Tynes-nál...Asbee
Te tényleg nyugodt voltál, lennél Tynes mellett :obalu10
Lecserélni azt a rúgót, aki legutóbb közel 85 %-kal értékesítette a mezőnygólokat és a második legtöbbet is rúgta belőlük egy olyan rúgóra aki 1 évet húzott le a ligában és minden negyedik FG-t kihagyta igen nagy felelőtlenség lenne szvsz...Azt már meg se említem, hogy Tynes két SB-ba is berúgott minket. Nem ő a legjobb kicker az NFL-ben, de sokkal rosszabbak is vannak nála.Asbee
Nem feltétlen rá gondoltam, de 2012-ben 2x kaptunk ki 1 ponttal és mindkét meccsen kihagyott 1-1 FG-t...ami azok után, hogy 1 ki****tt meccsel maradtunk le a PO-ról nem kicsit idegesítő. Ezért is kérdeztem, hogy van-e olyan jó a rúgó felhozatal a drafton, mint tavaly? balu10
Számos ilyen szituációt fel lehetne hozni, nem Tynes-on ment el a rájátszás, hanem azon, hogy az alapszakasz végi mentalitást nem sikerült átvinni. Rúgókat nem néztem még, de biztos van jó pár scouting report arról a pár rúgóról akit esetleg draftolhatnak... 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Lecserélni azt a rúgót, aki legutóbb közel 85 %-kal értékesítette a mezőnygólokat és a második legtöbbet is rúgta belőlük egy olyan rúgóra aki 1 évet húzott le a ligában és minden negyedik FG-t kihagyta igen nagy felelőtlenség lenne szvsz...Azt már meg se említem, hogy Tynes két SB-ba is berúgott minket. Nem ő a legjobb kicker az NFL-ben, de sokkal rosszabbak is vannak nála.Asbee
Nem feltétlen rá gondoltam, de 2012-ben 2x kaptunk ki 1 ponttal és mindkét meccsen kihagyott 1-1 FG-t...ami azok után, hogy 1 ki****tt meccsel maradtunk le a PO-ról nem kicsit idegesítő. Ezért is kérdeztem, hogy van-e olyan jó a rúgó felhozatal a drafton, mint tavaly?

több mint 12 éve
Lecserélni azt a rúgót, aki legutóbb közel 85 %-kal értékesítette a mezőnygólokat és a második legtöbbet is rúgta belőlük egy olyan rúgóra aki 1 évet húzott le a ligában és minden negyedik FG-t kihagyta igen nagy felelőtlenség lenne szvsz...Azt már meg se említem, hogy Tynes két SB-ba is berúgott minket. Nem ő a legjobb kicker az NFL-ben, de sokkal rosszabbak is vannak nála.

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 937 — Lucas Scott
Egy 7. kört megérne szerintetek? Én nagyon akarok egy hátsó körös CB draftot, mert nem akarom még egyszer Coe-t a kezdőben (sőt a pályán se) látni.
unikum jön, Junkie Badger Mathieu  bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/745591Höri
balu10
tipikus késői Jerry Reese pick lenne... még egy 6. körön sem lepődnék meg!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Te tényleg nyugodt voltál, lennél Tynes mellett :o

több mint 12 éve
Coe már szezon közben Dallas-ba távozott úgy tudom 😀

Mondjuk Tynes 2012-ben 40 és 50 yard között 7/9 volt ez szvsz simán vállalható. Buehler egyetlen szezonja alatt 75 %-os pontossággal rúgott, ennél rosszabbat Tynes csak egyszer produkált. Persze Buehler is simán javulhat, de én nyugodtabb lennék Tynes-nál...

több mint 12 éve
Egy 7. kört megérne szerintetek? Én nagyon akarok egy hátsó körös CB draftot, mert nem akarom még egyszer Coe-t a kezdőben (sőt a pályán se) látni.
unikum jön, Junkie Badger Mathieu  bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/745591Höri

több mint 12 éve
Buehler érkezett kicker pozícióba. Szvsz Tynes menni fog. De ha így megy még eljön az az idő mikor visszasírjuk őt...Asbee
Ha ő berúgja 40+-ról is, akkor nem fogjuk. Egyébként milyen az idei Kicker felhozatal a drafton?

több mint 12 éve
Buehler érkezett kicker pozícióba. Szvsz Tynes menni fog. De ha így megy még eljön az az idő mikor visszasírjuk őt...

több mint 12 éve
A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?Nandito
4-3-ban DT. Kb 3 millióért megérné, többért nem.Asbee
Ahogy olvasgattam, jobb számokat hozott, mint a kezdő szabadügynökünk, Marks. A kora miatt kicsit kétkedő voltam, de lassacskán egyre inkább örülnék, ha hozzánk jönne. Meglássuk.Nandito
Jó játékos, csak nálunk túl sokat keresett úgy, hogy a fél szezonban sérült volt. És inkább passz ellen hatásos, mint futás ellen.

több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 277 — Titans fan
A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?Nandito
4-3-ban DT. Kb 3 millióért megérné, többért nem.Asbee
Ahogy olvasgattam, jobb számokat hozott, mint a kezdő szabadügynökünk, Marks. A kora miatt kicsit kétkedő voltam, de lassacskán egyre inkább örülnék, ha hozzánk jönne. Meglássuk.

Music City Miracle
több mint 12 éve
4-3-ban DT. Kb 3 millióért megérné, többért nem.

több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 277 — Titans fan
A Titans ajánlatot tett Canty-nak - igaz, még nem fogadta el -, így azt szeretném kérdezni, hogy megérné-e leigazolni? Nálatok ugye DT-t játszott?

Music City Miracle
több mint 12 éve
Reid szvsz lecsúszik 2. körbeAsbee
Tehát te őt hoznád ha bent lenne 2/19-re? Én Swearingerre 3. körben gondoltam. Vagy esélytelen, hogy odáig csúszik? Sok helyen 2.-3. kört, vagy konkrétan 3. kört olvastam.
balu10
3-dik körben Carradine 😛

több mint 12 éve
Reid szvsz lecsúszik 2. körbeAsbee
Tehát te őt hoznád ha bent lenne 2/19-re? Én Swearingerre 3. körben gondoltam. Vagy esélytelen, hogy odáig csúszik? Sok helyen 2.-3. kört, vagy konkrétan 3. kört olvastam.

több mint 12 éve
Reid szvsz lecsúszik 2. körbe

több mint 12 éve
Ha Kenny és Brown is megy, akkor egy DJ Swearingerhez mit szólnátok?

több mint 12 éve
Mikor nyílik a FA piac idén? balu10
március 12Asbee
Ez jó hír, akkor még maradt 1 hónap a szerződésre. És a tendereket is eddig kell rátenni a RFA játékosokra?

több mint 12 éve
T2 új szerződést kapottAsbee
Nah azért jönnek a jó hírek is, nem csak a cutok. Jó lenne már egy Cruz szerződésről is hallani. Mikor nyílik a FA piac idén? balu10
március 12

így nem kapja majd meg Thomas a 6 milliós bónuszt, azt hiszem ezzel a művelettel kb. 3 milliót spóroltunk capből

több mint 12 éve
T2 új szerződést kapottAsbee
Nah azért jönnek a jó hírek is, nem csak a cutok. Jó lenne már egy Cruz szerződésről is hallani. Mikor nyílik a FA piac idén?

több mint 12 éve
T2 új szerződést kapott

több mint 12 éve
TheD0me New York Giants 103 — Go Giants!
Bradshaw elküldésének nem igazán örülök, eléggé kedveltem őt😕

több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Ez igen!Williams mégis marad! végre egy jó hír...😊
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
sztem Lotus úgy értette, hogy Williams közép kategóriájú = elmegy.csebi
jaja 😊 egyből utána is néztem, h lemaradtam-e valamiről, kicsit beszartam, h Williams se marad 😊