New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Tavaly alapszakasz utolsó meccsei + rájátszás? Rams-ben nem sok mindent csinált, most pedig Saints-nél is felsült. Mikor SB-t nyertünk, akkor pedig itt volt egy csúcsformában lévő és berobbanni készülő Tuck, egy fiatalabb Osi, valamint Strahan is...AsbeeEz jogos, de idén akkor is 31.-ek lettünk védelemben.
Van egy olyan érzésem, hogy ez lesz az utolsó évei ennek az edzői stábnak. Vagy azért mert jól szerepelünk és visszavonul TC, vagy azért mert nagyon rosszul. Sajnos egyenlőre a szerződések alakulása azt mutatja, hogy utóbbi...
több mint 12 éve
Tavaly alapszakasz utolsó meccsei + rájátszás? Rams-ben nem sok mindent csinált, most pedig Saints-nél is felsült. Mikor SB-t nyertünk, akkor pedig itt volt egy csúcsformában lévő és berobbanni készülő Tuck, egy fiatalabb Osi, valamint Strahan is...Csak mint mi? DC poszt foglalt, ha nem csal az emlékezetem.G-menMint DC! "Nekem bassza a csőrőm" a 31. hely a védelem terén. És ok, hogy idén végre volt labdaszerzésünk, de az evidens, hiszen ha ennyi yardot, playt haladnak ellenünk, akkor egyszer csak összejön a labdaszerzés is, de Brown nélkül még az sem lett volna idén...
És normális védelmünk az óta nem volt, hogy lelépett a Ramsbe HC-nek. balu10
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
első 40-ben nincs Giants LBez tavaly júliusi cikk 😊 és nem mellesleg fantasy tanácsokat ad, ami nem teljesen tükrözi a linebackerek pályán betöltött szerepét.
www.fantasysharks.com/artman2/publish/Top_40_linebacker_rankings_for_2012.htm?page=1vittore
a Boley cut egyelőre no komment, akkor örülnék neki talán, ha többi poszton is rendet tennénk :\
több mint 12 éve
Csak mint mi? DC poszt foglalt, ha nem csal az emlékezetem.G-menMint DC! "Nekem bassza a csőrőm" a 31. hely a védelem terén. És ok, hogy idén végre volt labdaszerzésünk, de az evidens, hiszen ha ennyi yardot, playt haladnak ellenünk, akkor egyszer csak összejön a labdaszerzés is, de Brown nélkül még az sem lett volna idén...
És normális védelmünk az óta nem volt, hogy lelépett a Ramsbe HC-nek.
több mint 12 éve
Csak mint mi? DC poszt foglalt, ha nem csal az emlékezetem.Spangli helyére ment Ryan a dallasból. kíváncsi vagyok hova megy. eredményt csak itt tudott felmutatnivittoreMondjuk ide jöhetne vissza, mert a liga 31. "legjobb" védelmével annyira nem vagyok megelégedve, főleg ilyen DE állomány mellett.balu10
több mint 12 éve
Spangli helyére ment Ryan a dallasból. kíváncsi vagyok hova megy. eredményt csak itt tudott felmutatnivittoreMondjuk ide jöhetne vissza, mert a liga 31. "legjobb" védelmével annyira nem vagyok megelégedve, főleg ilyen DE állomány mellett.
több mint 12 éve
...sok haszna nem lenne kirakni ennyi kezdőt hogy aztán tökutolsók legyünk NFC Eastben...Szerződéshosszabbításoknál pedig két fő prioritásnak kell lennie: Cruz + OL. Ennek mindenképp össze kell jönnie és egy-egy okos FA igazolással, valamint jó drafttal könnyen jó csapatunk lehet 2013-ban is.AsbeeTudjátok, hogy én az örök optimista vagyok (nah jó kivéve 1-2 óriási zakó után 😊), de a mostani alakulásokkal, ha esetleg Cruz, Boothe, Kenny, Osi és Beatty is megy, akkor jelenleg közelebb vagyunk egy 1/1-es szezonhoz, mint a SB-hoz. Ha Webster vagy Canty repülna az még megérteném, mert irtó sokat keresnek a semmire, de így...
több mint 12 éve
ez alapján lehet hogy megpróbáljuk a lehető legtöbbet spórolni majd!akin csak lehet fogni valamit menjen amerre lát, és játszanak az idei backupok (+ egy-két olcsóbb FA ) aztán lesz ami lesz...
több mint 12 éve
Spangli helyére ment Ryan a dallasból. kíváncsi vagyok hova megy. eredményt csak itt tudott felmutatni
több mint 12 éve
Egyébként olyan nincs, hogy minden csapatrészben elit játékosok legyenek, ezt képtelenség megcsinálni. Nálunk az utóbbi években az LB sor igencsak gyenge volt, mégis összejött a SB győzelem. Ehhez persze kellett az is, hogy Boley mellett Kiwi is kezdő színvonalon játszott (idén szart se csinált...), Blackburn pedig visszatérése után úgy játszott mint még sose. Egyébként én őt tuti megtartanám, playmaker képességei megvannak (emlékezzünk idén Washington ellen), jól motivál és segíti fiatalokat. Boley elküldésében benne lehet az is, hogy megvan fiatal játékosokban a potenciál. Williams amikor egészséges volt jól játszott, mellé fel kell zárkóznia Herzlich-nek vagy Paysingernek. Ugyanakkor ezzel a lépéssel tutira húzunk valakit drafton, illetve FA igazolás sem elképzelhetetlen.Mondjuk a bomba még csak ezután robbanhat igazán. Nagyon remélem, hogy Canty-vel is kezdünk valamit, nem lepődnék meg ha repülne ő is. Webster detto. De igazából náluk egy paycut lenne igazán értelmes, sok haszna nem lenne kirakni ennyi kezdőt hogy aztán tökutolsók legyünk NFC Eastben...Szerződéshosszabbításoknál pedig két fő prioritásnak kell lennie: Cruz + OL. Ennek mindenképp össze kell jönnie és egy-egy okos FA igazolással, valamint jó drafttal könnyen jó csapatunk lehet 2013-ban is.
több mint 12 éve
a legfurább, hogy paycut-ot meg sem próbáltunk Boley-n.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
első 40-ben nincs Giants LBwww.fantasysharks.com/artman2/publish/Top_40_linebacker_rankings_for_2012.htm?page=1
több mint 12 éve
Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...Asbeeakkor igazak voltak a pletykák...
több mint 12 éve
Mike Garafolo @MikeGarafolowww.giants.com/news-and-blogs/article-1/Giants-release-LB-Michael-Boley/a43f2c41-2acc-404c-9b6f-8d1061a1f28a felfoghatatlan!!!
Surprising move here, I think: Giants cut LB Michael Boley today.Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mike Garafolo @MikeGarafoloSurprising move here, I think: Giants cut LB Michael Boley today.
több mint 12 éve
Egész jó, bár előző nap nekem oltári nagy buli volt és kissé offon voltam 😀 Mondjuk hangot nemigen hallottuk, meg néha szólt pultos, hogy hangosak vagyunk ami elég furán hangzott...Jól elhallgattunk...Pedig vadibandi is megígérte, hogy visszatér 😛Asbeemilyen volt a meccsnézés amúgy?csebi
több mint 12 éve
Jól elhallgattunk...Pedig vadibandi is megígérte, hogy visszatér 😛Asbeemilyen volt a meccsnézés amúgy?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Megtörténtek csapatrészek értékelései:Quarterback
Running back és Fullback
Wide receiver és Tight end
Offensive line
Defensive line
Linebacker
Secondary
Special team
több mint 12 éve
Jól elhallgattunk...Pedig vadibandi is megígérte, hogy visszatér 😛
több mint 12 éve
offtopik: aki néz ncaa-t , vagy sok read optionnal támadó csapatot:hogyan kell levédekezni a read optiont? +1 védő (safety) a boxba?
több mint 12 éve
na, ez tök jó...Szerintem nézd meg, lubickolt motiválatlanul is 😊
pont Höri miatt akartam felvenni valamelyik ismétlést ( ha még lesz) , gondoltam fekszik neki a gálázás és lubickolni fog a Pro Bowlon...
yooker
több mint 12 éve
jja azt nem tettem hozzá hogy kb 14-10-ig néztem 😀)
több mint 12 éve
szerintem minden adott volt, hogy ne nézzem: üres nézőtér, motiválatlan Höri, (és kegyetlen ing), idegesítő mezek, Eli INT.na, ez tök jó...
😀vittore
pont Höri miatt akartam felvenni valamelyik ismétlést ( ha még lesz) , gondoltam fekszik neki a gálázás és lubickolni fog a Pro Bowlon...
több mint 12 éve
szerintem minden adott volt, hogy ne nézzem: üres nézőtér, motiválatlan Höri, (és kegyetlen ing), idegesítő mezek, Eli INT.😀