New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
sztem Lotus úgy értette, hogy Williams közép kategóriájú = elmegy.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
oké!kell ebben a helyzetben "némi" rizikót is vállalni, és Rodgers tényleg be is válhat ...Williams is megy?? wtf? Boleyt eddig is sajnáltam ezután meg pláne...
nagyot kell alkotnia Fewellnek majd tényleg...
nekünk meg érdemes lesz majd a cseréket is alaposan megismerni offseasonban mert várhatóan sokan fognak majd lehetőséghez jutni... 😕
több mint 12 éve
eddig szabadultunk az olyanoktól akikben erősebben benne volt a sérülés kockázata , ebbe a képbe nem igazán illik bele ez a lépés !Az a helyzet, hogy bizonyos posztokon olcsón is találhatsz hasznos/kezdő játékosokat, míg máshol a "TESCO Value" emberkék csak káoszt okoznak. Pl. Bernard veterán minimumért elkaristolt, nem volt szupersztár de nem is az kellett, C.C. Brownnak pedig egy foga legyen, az is fájjon.....
nyilván ők űgy érzik ennyit megér a rizikó, de pl. ez TT-nél sem jött be sajnos..
az komoly amúgy hogy így 3 komoly sérülésből,kihagyásból visszatérő DT-nk is lesz...yooker
Szerintem DT poszton lehet találni használható veteránt olcsón is, de pl. egy diszkont áras CB/S több, mint kétséges. Rogers anno nagyon jó DT volt Detroitban, azok az idők már elmúltak, öregebb, lassabb, de még mindig egy orbitális disznó, akit nehéz eltolni, nekünk pedig pont az kell. Megvan a "sztár" játékos a poszton Joseph személyében, köré kell elfogadható (értsd. nem vérlázítóan rossz) emberkéket összeszedni és egy normális gameplan/coaching segítségével stabilabbak lehetünk futás ellen. Félreértés ne essék, nem ligaelit védelemről beszélek, mert ugye abból a bizonyosból nem lehet várat építeni, de elvárható némi javulás.
A futás elleni horrorban azonban nem csak a védőfal a ludas, a LB sor is tevékenyen tette a semmit.
Boley elküldésével nem lettünk erősebbek és azért be kell ismerni, ha Chase Blackburn a csapatod legjobb linebackere, akkor nagy bajban vagytok. A Herzlich, Rivers (ha marad) duóból gyakorlatilag mindenki többet sérült, mint egészséges, Williams elmegy, Paysinger UDFA, Blackburn pedig aranyos, szőrös meg minden, de úgy fordul, mint a betonkeverő és még lassú is. Én elhiszem, hogy a Cap rendszer miatt nem lehet mindenhol All-Pro játékosod, de amivel mi LB téren rendelkezünk az nagyjából a herélt koson ütött lyukkal egyezik.
Ezt a védelmet (Tekintve a pass rush és secondary terén fennálló problémákat) elfogadható szintre hozni nem lesz egyszerű, különösen úgy, hogy Fewell marad, de bízzunk Couglinban és Reeseben, hisz a remény hal meg utoljára.
Egy kis Cap helyzetjelentés tegnapról:
www.sbnation.com/nfl/2013/2/8/3964678/2013-nfl-salary-cap-situations-room-space-jets-cowboys-saints-colts-ravens-seahawks
több mint 12 éve
eddig szabadultunk az olyanoktól akikben erősebben benne volt a sérülés kockázata , ebbe a képbe nem igazán illik bele ez a lépés !Az a baj, h nem nagyon van mozgásterünk.. bele vagyunk kényszerülve ezekbe a lépésekbe és nem tehetünk mást, mint h reménykedünk h hátha bejön. Számomra teljesen logikus ez a lépés, más kérdés, h túl optimista nem vagyok vele kapcsolatban.. Reese-ék se hiszem, h emiatt hozták meg ezt a döntést (és fognak még több hasonlót), egyszerűen nincs más választás.
nyilván ők űgy érzik ennyit megér a rizikó, de pl. ez TT-nél sem jött be sajnos..
az komoly amúgy hogy így 3 komoly sérülésből,kihagyásból visszatérő DT-nk is lesz...yooker
több mint 12 éve
Ez nem hagzik túl rossznak, főleg a tavalyi után:www.nfl.com/news/story/0ap1000000137115/article/carolina-panthers-have-toughest-2013-strength-of-schedule
több mint 12 éve
eddig szabadultunk az olyanoktól akikben erősebben benne volt a sérülés kockázata , ebbe a képbe nem igazán illik bele ez a lépés !nyilván ők űgy érzik ennyit megér a rizikó, de pl. ez TT-nél sem jött be sajnos..
az komoly amúgy hogy így 3 komoly sérülésből,kihagyásból visszatérő DT-nk is lesz...
több mint 12 éve
Adam Caplan @caplannflÉn örülnék neki. Jól tudná tanítgatni a 2 fiatalt. Úgy tűnik bennük látjuk a jövőt.
Giants announced that they re-signed DT Shaun Rogers.Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na ez már wtf lépés, vet.minért is drága
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannflGiants announced that they re-signed DT Shaun Rogers.
több mint 12 éve
Mondjuk DT poszt...Kuhn max backup potenciál és ACL-ből gyógyul. Sokat ne várjunk tőle. Austin meg hááááát. 2 évet kihagyott idén próbált visszarázódni, de nagyon súlytalan volt. Egy esélyt kap, de ha idén se csinál semmit, akkor neki ennyi volt.
több mint 12 éve
Ezek a (nem sexy) move-ok a két évvel ezelőtti O'hara, Seubert, féle takarításra emlékeztetnek, amelyek az első pillanatban, alapemberekről, kezdőkről lévén szó, kicsit erősnek tűntek, de aztán csak happy end lett a vége. Én bízok Reese-ben, az elmúlt évek alatt egészen jól tette a dolgát. Azt szokás szerint nem tudhatjuk, hogy a rosteren lévő kevés szerephez jutó játékosok közül kiben látják a megoldást. Biztos, hogy lesz még mozgás bőven, de én úgy emlékszem, hogy a SB előtti offseasonban is jelentős volt a változás, annak ellenére, hogy nem voltak nagy igazolások. A két kiváló OL mellett ment Boss és Smith is, majd jött (látott, győzött) Ballard és Cruz. Lehet, hogy az általatok, fentebb említett DT-k, LB-k előlépnek és megoldják a helyzetet. Kétségeim vannak, de a FO már párszor bizonyított. Bizakodó vagyok, de csodákat nem várok ebben az offseasonban a problémáink megoldását illetően.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
akik tőlünk elmentek azoknak sehol nem lett kolbászból a kerítés. valahogy az nfc east többi bandáját kellene gyengíteni 😀
több mint 12 éve
ja és még ígyis csak 3 misivel vagyunk a cap alatt...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Boley tavaly az 5. legtöbb yardot engedte coverageben az összes 4-3-as külső LB között, pedig az elvileg erőssége volt, Canty pedig még közöttünk is folyamatosan felröppen, mint valaki akit a szerződése miatt el fogunk küldeni. Bradshaw kicsit meglepett, mert azt gondoltam, hogy a tapasztalata miatt idén még marad de ezek szerint nagy a bizalom Wilsonban és Brownban, ráadásul ő vissza is szeretne jönni, szóval lehet szotyiért aláír. Remélem Diehlnek búcsút intünk még, Webstert pedig kivágjuk utána pedig olcsóért visszahozzuk. Elnézve Amuékat utóbbi kockázatos lenne, de a fizetése tarthatatlan, ráadásul nem is olyan jó már, hogy azonnal elvigyék....hacsak a Pats nem gondolja másképp.Én már azt sem értettem, amikor nagy szerződéssel kínáltuk meg. Akkor azt írtam, hogy mehet amerre lát. Wilson, Brown, Scott trió bővel jó lesz! DT poszton pedig ne feledjük Austint vagy Khunt, lehet valamelyikükben bízunk, esetleg draft? Kell a hely Cruznak és az OL FA-knak. És akik repültek, azok közül tényleg Boley az igazán meglepő, meghogy Webster még nem repült. balu10csak arra gondoljatok, hogy mivel egyre fontosabb lesz a passz játék, nem lesz olyan hb, aki shotgunban be tud segíteni a blitz ellen... Wilson vicc volt ebben, Brown sem jeleskedett, ha meg Hedge-t tesszük fel, senki sem fog hinni a draw-ban... azért számomra ez nagyon meglepő, hogy Bradshaw-t így kitettük...csebimeg fogják tanulni simán, én nem tartok ettől egyáltalán. (mellesleg Bradshaw is kurva sokat vétett blitz-felvételkor idén.. én absz nem érzem őt olyan nagy veszteségnek. Jacobsot jobban sajnáltam tavaly, de az is érthető lépés volt meg ez is)Szesze
több mint 12 éve
Én már azt sem értettem, amikor nagy szerződéssel kínáltuk meg. Akkor azt írtam, hogy mehet amerre lát. Wilson, Brown, Scott trió bővel jó lesz! DT poszton pedig ne feledjük Austint vagy Khunt, lehet valamelyikükben bízunk, esetleg draft? Kell a hely Cruznak és az OL FA-knak. És akik repültek, azok közül tényleg Boley az igazán meglepő, meghogy Webster még nem repült.csak arra gondoljatok, hogy mivel egyre fontosabb lesz a passz játék, nem lesz olyan hb, aki shotgunban be tud segíteni a blitz ellen... Wilson vicc volt ebben, Brown sem jeleskedett, ha meg Hedge-t tesszük fel, senki sem fog hinni a draw-ban... azért számomra ez nagyon meglepő, hogy Bradshaw-t így kitettük...csebimeg fogják tanulni simán, én nem tartok ettől egyáltalán. (mellesleg Bradshaw is kurva sokat vétett blitz-felvételkor idén.. én absz nem érzem őt olyan nagy veszteségnek. Jacobsot jobban sajnáltam tavaly, de az is érthető lépés volt meg ez is)Szesze
több mint 12 éve
csak arra gondoljatok, hogy mivel egyre fontosabb lesz a passz játék, nem lesz olyan hb, aki shotgunban be tud segíteni a blitz ellen... Wilson vicc volt ebben, Brown sem jeleskedett, ha meg Hedge-t tesszük fel, senki sem fog hinni a draw-ban... azért számomra ez nagyon meglepő, hogy Bradshaw-t így kitettük...csebimeg fogják tanulni simán, én nem tartok ettől egyáltalán. (mellesleg Bradshaw is kurva sokat vétett blitz-felvételkor idén.. én absz nem érzem őt olyan nagy veszteségnek. Jacobsot jobban sajnáltam tavaly, de az is érthető lépés volt meg ez is)
több mint 12 éve
csak arra gondoljatok, hogy mivel egyre fontosabb lesz a passz játék, nem lesz olyan hb, aki shotgunban be tud segíteni a blitz ellen... Wilson vicc volt ebben, Brown sem jeleskedett, ha meg Hedge-t tesszük fel, senki sem fog hinni a draw-ban... azért számomra ez nagyon meglepő, hogy Bradshaw-t így kitettük...
több mint 12 éve
Bradshaw egyértelmű volt, Wilson jövőre már fix kezdő így meg nem érdemes itt tartani, jó lesz ez az RB sor így. Nekem Boley sem fájdalmas, idei éve sztem pocsék volt és ott van helyette Williams aki töredékéért eljátszik és könnyen lehet h még magasabb szinten is. Canty fájdalmas, mert a DT poszt amúgy is nagyon necces volt, de ő is egyértelműnek tűnt a fizetése miatt.. Igazából ezek a lépések teljesen logikusak és várhatóak is voltak egyben és még koránt sincs vége...
több mint 12 éve
Bradshaw elküldése hááát. Oké megvagyunk, csak én őt eléggé megkedveltem az évek során. Amúgy még volt egy írásom itt, ahol le van írva melyik játékos kirakásával mennyit spórolhatunk.
több mint 12 éve
Számomra eddig csak a Boley cut volt meglepő, a másik 2 nem. Lassan Diehl-től is elköszönhetnénk, meg Webstertől is. Az fura h egyiküknek sem ajánlottunk eddig paycutot.Kennynek amúgy is lejár a szerződése, őt cutolni sem kell. Mondjuk neki örülnék ha megtartanánk. Nicks szerződéséből még van szerencsére.
Így tuti hozunk d-line-ba embert, lehet mindkét posztra. Persze erre eddig is jó esély volt. Pláne h Osi is lép vszínűleg...hacsak nem őt tartjuk itt Tuck helyett. Bár az kisebb meglepetés lenne.
több mint 12 éve
RB poszton jók vagyunk(Brown-Scott-Wilson), de így a DT poszt nagyon karcsú lesz, sőt...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csak így tovább 😊 bár Canty-nek a hírek szerint a paycut lehetőségét se ajánlottuk fel, pedig annyiért talán megdolgozott már...
több mint 12 éve
mondom én!Cruz marad! a többi meg ha nem akar "ingyen" játszani akkor fel is út, le is út...
komoly esélyesek még pl(Tuck,Osi,,Webster,Kenny...)
és Nicksnek mikor jár le?mert őt sem fogjuk túlkínálni...
több mint 12 éve
teljes restart lesz ?
több mint 12 éve
Schefter: Giants released RB Ahmad Bradshaw.Breer: Giants also release Chris Canty. He was due $6.25M in salary and a $250K workout bonus in 2013.
Bradshaw cutolásával 3.75 millió dollár szabadul fel.