New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért a srácok a Pro Bowlon is odatették magukat rendesen. JPP szerintem az alapszakaszban nem játszott ilyen motiváltan, dominánsan. Amit vele műveltek, az kb. minden 2. snappnél zászlót érdemelt volna és azért így is összeszedett egy óriási INT-et JJ Watton védekezve 😀 és 1 sacket. Eli 16/23 191 yard 2 TD 1 INT és vezérként jól, motiváltan játszott. Cruz legtöbb elkapott labda (10) és ezzel 96 yard 1 TD. Szóval igaz, hogy csak poén ez az egész Pro Bowl, meg minden, de akkor is...
több mint 12 éve
hát igen! Herzlich tudna vezér lenni pl. de robbantani már nem fog , back up kaliber sajnos hasonlóan Paysingerhez! tehát ők mint kezdők Williamssel a jövő szezonra elég rémisztően hangzik...Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...AsbeeBoley miért menne el? És Riversnek rajtunk kívül fog még szerződést ajánlani? Williams felőlem ok, még talán Herzlich is (bár ő főleg Goal line szitunál jó), de Paysinger, azért remélem nem ezt gondolja a FO megoldásnak... balu10
több mint 12 éve
Osi távozásával tutiraBoley utolsó meccseken elég sokat volt padoztatva. És az ő szerződéséhez elég jól hozzá lehet nyúlni.AsbeeAzért vannak olyanok, akik jóval többet keresnek nála sokkal rosszabb játékért, pl. Webster vagy Canty, de Rolle sem annyira kulcsjátékos, amennyit keres...
Egyébként az lehet már tudni, hogy mi a terv Kiwivel? Remélem nem akarjuk tovább erőltetni ezt az OLB dolgot és megy vissza "gyilkolni"! balu10
több mint 12 éve
Boley utolsó meccseken elég sokat volt padoztatva. És az ő szerződéséhez elég jól hozzá lehet nyúlni.AsbeeAzért vannak olyanok, akik jóval többet keresnek nála sokkal rosszabb játékért, pl. Webster vagy Canty, de Rolle sem annyira kulcsjátékos, amennyit keres...
Egyébként az lehet már tudni, hogy mi a terv Kiwivel? Remélem nem akarjuk tovább erőltetni ezt az OLB dolgot és megy vissza "gyilkolni"!
több mint 12 éve
Boley utolsó meccseken elég sokat volt padoztatva. És az ő szerződéséhez elég jól hozzá lehet nyúlni.Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...AsbeeBoley miért menne el? És Riversnek rajtunk kívül fog még szerződést ajánlani? Williams felőlem ok, még talán Herzlich is (bár ő főleg Goal line szitunál jó), de Paysinger, azért remélem nem ezt gondolja a FO megoldásnak... balu10
több mint 12 éve
Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...AsbeeBoley miért menne el? És Riversnek rajtunk kívül fog még szerződést ajánlani? Williams felőlem ok, még talán Herzlich is (bár ő főleg Goal line szitunál jó), de Paysinger, azért remélem nem ezt gondolja a FO megoldásnak...
több mint 12 éve
Mondjuk Te'o és Tuck is mindketten ND játékosok voltak. Tuck elég hamar szárnyai alá kapná don juant. Mondjuk Tuckot lehet jövőre látjuk utoljára Giants mezben. És ha már LB sor, Boley könnyen távozhat idén. Sztem elég nagy esély van Rivers távozására is. Érik a Williams, Herzlich, Paysinger LB sor...Két UDFA és egy hatodik körös 😀 Williams mondjuk jó, de Herzlich ugyanolyab gyenge volt mint többiek. Paysinger kb Blackburn utódja lett special teamben...
több mint 12 éve
Tuck absz nem vezér tipus sajnos 😕 más kérdés, h Strahan távozása után megpróbálta tőle ezt a szerepkört (is) átvenni, de sajnos esélytelenMinter első körös lesz.Miért, Rolle a leginkább vezér típus jelenleg (Tuck mellett persze), pedig ő sem egy észkombájn...balu10
ez a vezér kérdés pedig sztem a már említett hoax után kissé megkérdőjelezhető, vagy hülye, vagy mindenki mást néz annak, nem tudom melyik a jobb.kristof
több mint 12 éve
Minter első körös lesz.Miért, Rolle a leginkább vezér típus jelenleg (Tuck mellett persze), pedig ő sem egy észkombájn...
ez a vezér kérdés pedig sztem a már említett hoax után kissé megkérdőjelezhető, vagy hülye, vagy mindenki mást néz annak, nem tudom melyik a jobb.kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Minter első körös lesz.ez a vezér kérdés pedig sztem a már említett hoax után kissé megkérdőjelezhető, vagy hülye, vagy mindenki mást néz annak, nem tudom melyik a jobb.
több mint 12 éve
Azért az tetszik Te'o-ban, hogy már középiskolában kegyetlen jó számokat produkált, aztán pedig továbbvitte ezt az egyetemre is. Miért ne folytathatná ezt NFL-ben is? Mondjuk nem bánnám, ha pl. második körben Minter ott lenne még és jönne ő.
több mint 12 éve
ez bullshit, Te'o hihetetlen mód túl van hypeolva, nem mondom, hogy rossz játékos, de a tavalyi classból Kuechly sokkal és Wagner is bőven jobb volt, idén pedig Minter és Ogletree is előtte van. nem azt mondom, hogy nem lesz kezdő az NFL-ben, de alap esetben közel sem érne 1/19-et.*Lehet, hogy magáért a játékáért nem ér 1/19-et, de a vezetői és motivációs képességeiért szerintem igen! És nagy szükség lenne a mi védelmünkben egy igazi vezérre, mert AP óta NINCS! És idén látjuk hogy meddig lehet jutni egy vezér MLB-vel...
* és ebben még nincs benne a hoaxa sem, az a hab a tortán 😊
a másik témában meg Szeszével értek egyet, OL után(előtt?) a legnagyobb need a futás elleni védekezés javítása (főleg egy ilyen csoportban!)kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Te'o-ért pedig szerintem nagy lesz a harc az LB needes csapatok között, megy majd a feltrade hábodú. Pl. sok helyen írják a Steelershez. ÉS akik mögöttünk vannak azok közül meg a Bears és a Ravens küzd/fog küzdeni komoly LB gondokkal...balu10ez bullshit, Te'o hihetetlen mód túl van hypeolva, nem mondom, hogy rossz játékos, de a tavalyi classból Kuechly sokkal és Wagner is bőven jobb volt, idén pedig Minter és Ogletree is előtte van. nem azt mondom, hogy nem lesz kezdő az NFL-ben, de alap esetben közel sem érne 1/19-et.*
* és ebben még nincs benne a hoaxa sem, az a hab a tortán 😊
a másik témában meg Szeszével értek egyet, OL után(előtt?) a legnagyobb need a futás elleni védekezés javítása (főleg egy ilyen csoportban!)
több mint 12 éve
egyértelműen kulcskérdés lesz a futás védekezés javítása, csak arra leszek kíváncsi hogy kb. ebből a játékosállományból , hogyan is gondolják ezt megoldani majd...mert leginkább toldozgatás-foldozgatás várható az offseasonben ebből a pénzből, de hátha találnak valami használhatót is a szakik megint az outlet piacon...
DT poszt átszervezése, erősítése kulcs lehet a védelem szempontjából, ide inkább FA érkezhet! LB sztem tuti nem jön majd, safety posztot mondják idén erősnek a drafton és need is lesz nagyon, ide várható húzás!
de Webster idei szezonja és Amu iszonyatos sérülékenysége miatt megint ott tartunk hogy gyakorlatilag corner poszt is üres...
több mint 12 éve
Szerintem Reese fogja a legjobb haverját BPA-t aztán ketten eldöntik, hogy a 19. helyen ki a legjobb. gyurcziSzerintem kicsit visszavett ebből a BPA dologból. Wilson bár jó játékos (lesz, bár már az is talán) nem volt BPA és 2011-ben is befürödtünk vele. Austin és Jernigan is egyértelmű BPA húzás volt és mi lett a vége...
több mint 12 éve
Szerintem Reese fogja a legjobb haverját BPA-t aztán ketten eldöntik, hogy a 19. helyen ki a legjobb. Nem lehet tudni azt, hogy melyik posztra húznak. Sok a hiányposzt, és bármelyikre ha húznak, indokolt lehet. A DE is az, mert idén visszaesett a passrush, rögtön komolyabb gondjaink voltak. Inkább fussanak szét minket mint tavaly, de ne dobáljanak szarrá Flacco és társai. Mivel gáz van cap ügyileg, így komolyabb FA igazolások nem lesznek, és egyszerre a draftról úgy sem lehet megoldani az Oline, LB, CB problémát úgy, hogy nem egy "rookie-t a mély vízbe lássuk mit tud" csapat vagyunk,ezért is fog sztem a FO BPA-zni.A BPA-val kapcs egyet értek és tőlem DE is jöhet, mert leginkább a falakra érdemes költeni az első körös picket sztem (ha nincs QB needed), de a passrush kontra futójáték dolgot absz nem így látom. A legfontosabb, h stabilizáljuk a futás elleni védekezésünket, ez egyébként a pass-rusht is egyből javítaná. A probléma az, h nagyon fontos a draft, de bármelyik posztra is húzunk tuti nem lesz azonnali megoldás erre a problémára úgyh valahogy FA-n v házon belül kellene ezt megoldanunk, de sűrgősen.
Faccoról jut eszembe, ha megnyeri a SB-t kíváncsi leszek, hogy melyik kúbé fogja magát elitnek nevezni. Elinak bejött, lehet, hogy a ravennek is bejön, szóval érdemes lesz valakinek kiröhögtetnie magát, hogy aztán februárban mindenkit pofára ejtsen gyurczi
több mint 12 éve
Szerintem Reese fogja a legjobb haverját BPA-t aztán ketten eldöntik, hogy a 19. helyen ki a legjobb. Nem lehet tudni azt, hogy melyik posztra húznak. Sok a hiányposzt, és bármelyikre ha húznak, indokolt lehet. A DE is az, mert idén visszaesett a passrush, rögtön komolyabb gondjaink voltak. Inkább fussanak szét minket mint tavaly, de ne dobáljanak szarrá Flacco és társai. Mivel gáz van cap ügyileg, így komolyabb FA igazolások nem lesznek, és egyszerre a draftról úgy sem lehet megoldani az Oline, LB, CB problémát úgy, hogy nem egy "rookie-t a mély vízbe lássuk mit tud" csapat vagyunk,ezért is fog sztem a FO BPA-zni.Faccoról jut eszembe, ha megnyeri a SB-t kíváncsi leszek, hogy melyik kúbé fogja magát elitnek nevezni. Elinak bejött, lehet, hogy a ravennek is bejön, szóval érdemes lesz valakinek kiröhögtetnie magát, hogy aztán februárban mindenkit pofára ejtsen
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
komolyan DE-t nézegetünk? csak én látok jóval nagyon hiányposztokat a csapaton belül? CB, LB, és lehet safety is kell majd, mert nem biztos, hogy megtartjuk Phillipset és Brownt is, márpedig PF rendszerében 3 safety kell, akkor O oldalon nem ártana egy RT, és talán egy minőségi csere belső posztokra, ha Baas-nak megint bibis lenne az ujja, vagy Snee-vel van vmi...csebiÉn sem DE-et szeretnék, csak ez a szokásos sláger mock. Én MLB-t, OT vagy egy csúszó CB-t szeretnék!
több mint 12 éve
Mondjuk OT-t Reese még nem húzott első körben, ahogy LB-t sem. LB-k közül max Te'o jöhetne, de ez még kegyetlen nagy kérdőjel. Más tuti nem érkezik 1/19-re. Igazából azt sajnálom, hogy nem vélhetően nem visznek majd ki annyi QB-t az első körben, mint 2 éve. Akkor Amu többek között ezért csúszhatott le hozzánk, a horogra akadhatna most is így valaki, de nem fog.AsbeeTe'o-ért pedig szerintem nagy lesz a harc az LB needes csapatok között, megy majd a feltrade hábodú. Pl. sok helyen írják a Steelershez. ÉS akik mögöttünk vannak azok közül meg a Bears és a Ravens küzd/fog küzdeni komoly LB gondokkal...
több mint 12 éve
Mondjuk OT-t Reese még nem húzott első körben, ahogy LB-t sem. LB-k közül max Te'o jöhetne, de ez még kegyetlen nagy kérdőjel. Más tuti nem érkezik 1/19-re. Igazából azt sajnálom, hogy nem vélhetően nem visznek majd ki annyi QB-t az első körben, mint 2 éve. Akkor Amu többek között ezért csúszhatott le hozzánk, a horogra akadhatna most is így valaki, de nem fog.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szinte minden mockban DE-t írnak hozzánk (azoknak is a nagy része Ansaht) de én is mondtam, hogy én nem azt húznék 😊OT-t mondanék első körre, Joeckel után Fisher talán bent marad, ha nem akkor lejjebb tradelnék Lane Johnsonért (esetleg DJ Fluker?)
több mint 12 éve
komolyan DE-t nézegetünk? csak én látok jóval nagyon hiányposztokat a csapaton belül? CB, LB, és lehet safety is kell majd, mert nem biztos, hogy megtartjuk Phillipset és Brownt is, márpedig PF rendszerében 3 safety kell, akkor O oldalon nem ártana egy RT, és talán egy minőségi csere belső posztokra, ha Baas-nak megint bibis lenne az ujja, vagy Snee-vel van vmi...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Mondjuk ha mindenképp DE-t kéne húzni első körben, akkor Okafor vagy Montgomery. Bár azt hiszem utóbbi túl van már egy ACL szakadáson.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
twitteren pont ezt beszéltük Asbeevel, ha már mindenképp elsőkörös DE draft (bár JPP, Tuck, Ojomo és Broha mellé sztem nem kell) akkor Ansah helyett inkább Okafor, érdemes nézni miatta a Senior Bowlt, ill. olvasgatni az edzésriportokat (az oldalon is lesznek minden nap)
több mint 12 éve
Ezt amúgy JPP-re is el lehetett mondani megis bejött.BleviÉs ez azt jelenti, hogy akkor Ansah is elit NFL játékos lesz? Számos esetben nem jött be az ilyen. JPP-vel azért nagy mák is volt. Amúgy sem ide húznék én elsősorban, van jóval nagyobb need is.