New York Giants

50 feliratkozó

több mint 12 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
számomra akkor sem szimpatikus ez a mentalitás. az már az egyéni véleményem, h annál az év 7-8 milliónál, amit ajánlottunk neki, nem is ér többet, hiába vergődik
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Edzeni ugyanúgy eljár, csak külön

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez miért lenne négerkedés? lehet vki jófej, mint Brady, de ő könnyen teszi mivel már egy csomó lóvét leakasztott, Cruz meg Pro Bowler szinten játszott vet.min.-ért, én is minél hamarabb szeretnék egy hosszútávút a helyében.
több mint 12 éve
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2013/04/18/giants-eli-manning-wont-pressure-wide-receiver-restricted-free-agent-victor-cruz/2094041/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

egyre jobb lesz ez a cruz sztorijusssipekka
Most sztem ebben semmi rendkívüli nincs. Az, hogy Eli nem szól bele, teljesen normális az amerikai profi ligák világában. Itt mindenkinek megvan a dolga, amit tennie kell, és csak azt kell tennie. Nem Eli dolga, hogy összehozza a szerződést.G-men
engem speciel csak az basz fel ebben, h cruz kezdi a négerkedést. nem edzek, stb.
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
 www.usatoday.com/story/sports/nfl/giants/2013/04/18/giants-eli-manning-wont-pressure-wide-receiver-restricted-free-agent-victor-cruz/2094041/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Most sztem ebben semmi rendkívüli nincs. Az, hogy Eli nem szól bele, teljesen normális az amerikai profi ligák világában. Itt mindenkinek megvan a dolga, amit tennie kell, és csak azt kell tennie. Nem Eli dolga, hogy összehozza a szerződést.
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !

még ha maradna is Cruz, az ilyen herce-hurca sosem tesz jót a teljesítménynek meg a csapat és játékos viszonyának!könnyebben jönnek elő problémák egy akadozóbb szezonban esetleg!

+ lehet lehurrogni de a csapat jó vagy rossz szereplése az elkövetkező szezonban nem Cruz maradásától vagy távozásától fog igazán függeni...
több mint 12 éve

egyre jobb lesz ez a cruz sztori
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
éjszakai meccsre set top boxos előfizetést tudok ajánlani ESPN-vel!
igaz hogy így nincs kézilabda meg fél BL amiért kicsit szívom a fogam, de szezonban meg rohadt jól jön!
hogy ez milyen sorsolás az baromira a végén derül majd ki ugye, de
papíron sztem jóval könnyebb mint a tavalyi!
fontos lenne hogy most csoporton belül ne 0:2-vel rajtoljunk...
azt nehezen tudom elképzelni hogy ne legyünk versenyben a végéig a PO-ért nyilván megint hajszálon múlik majd a nyertes!
bármilyen elképesztő, de idén a Dallast tartom a legesélyesebbnek magunk mellett!
Eaglesnél túl sok a változás, esetleg jövőre, Skinsnél meg vagy nem fogja bírni RGIII , vagy ha bírja akkor az már nem az igazi RGIII lesz...
több mint 12 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ez teljesen világos. Ha továbbra is csak a Sporttv közvetít, akkor ez így is marad. Csak azért írtam a Digis dolgot, hogy az növelné a magyar nyelvű közvetítések számát. Igaz, a többségnek ezek nem annyira jönnek be...G-men
Nekem nincs Digim, szóval ha jó lenne a kommentátor (pl. Höri), akkor csak jobban idegesítene az egész, hogy nem tudom nézni. De a sport népszerűségének jót tenne, ha emberi időben is lenne közvetítés!

több mint 12 éve
A következő szezon menetrendje:
 giantsfootball.blog.hu/2013/04/19/menetrend_409balu10
Írod, hogy a menetrend alapján 7 meccs közvetítésére van esély.

Tavaly decemberi infóm szerint a Digi is tervezte, hogy szerződik NFL-re. A vasárnap 7-órás meccssávot szerették volna. A Sporttv-nek nem exkluzív a szerződése Magyarországra, így ettől akár még lehetne is. Azóta persze nem hallottam, hogy hol tart a dolog.G-men
Erről nem hallottam. A 7 meccs alatt az 5 Vasárnap 4:25, illetve 4:05-öst és a Csütörtök és Hétfő estit értem.balu10
Ez teljesen világos. Ha továbbra is csak a Sporttv közvetít, akkor ez így is marad. Csak azért írtam a Digis dolgot, hogy az növelné a magyar nyelvű közvetítések számát. Igaz, a többségnek ezek nem annyira jönnek be...

Mi úgyis megyünk a Grundra 😉
több mint 12 éve
Kivételesen nem érzek akkora különbséget a szezon első fele és a második fele között, mint az előző években. Papíron persze a második 8-asban erősebbek vannak (két Redskins-meccs, Packers, Seahawks), de itt viszont 5-ször játszunk hazai pályán és csak 3-szor idegenben. meg az előző években is kiderült, hogy a papír szezon közben nem mindig számít. Én pl. erősen hajlok arra, hogy idén a Seahawks lesz a meglepetés-szar csapat, így jó, hogy velük csak a 15. körben csapunk össze. Külön kíváncsi leszek a bye-week utáni novemberre, amikor mindhárom meccsünket otthon játsszuk, és hagyományosan ilyenkor szoktuk elb@szni a PO-ot. ha abból nem nyerünk legalább 2-t (Cowboys és vmi), akkor ez idén is így lesz.
Tippem még nincs a mérlegre.G-men
Szerintem könnyebb egy hajszállal, mint az előző szezoni sorsorlás, de még azért a draft és a játékosmozgások befolyásolják a csapatok erősségét. Pl. egy jó draftal szeritnem simán ott lehetünk a PO-ban. Nincs olyan meccs, amire azt mondanám, hogy biztos bukó lenne számunkra!

több mint 12 éve

Tavaly decemberi infóm szerint a Digi is tervezte, hogy szerződik NFL-re. A vasárnap 7-órás meccssávot szerették volna. A Sporttv-nek nem exkluzív a szerződése Magyarországra, így ettől akár még lehetne is. Azóta persze nem hallottam, hogy hol tart a dolog.G-men
Erről nem hallottam. A 7 meccs alatt az 5 Vasárnap 4:25, illetve 4:05-öst és a Csütörtök és Hétfő estit értem.

több mint 12 éve

Tavaly decemberi infóm szerint a Digi is tervezte, hogy szerződik NFL-re. A vasárnap 7-órás meccssávot szerették volna. A Sporttv-nek nem exkluzív a szerződése Magyarországra, így ettől akár még lehetne is. Azóta persze nem hallottam, hogy hol tart a dolog.
több mint 12 éve
Nem egy egyszerű menetrend az biztos.. Az 5 éjszakai meccsnek annyira nem örülök.Szesze
Na, annak én sem. Már tervezhetem a szabikat...
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Nem egy egyszerű menetrend az biztos.. Az 5 éjszakai meccsnek annyira nem örülök.
több mint 12 éve
itt a menetrend:

1 Sep 8 8:30PM @Cowboys
2 Sep 15 4:25PM Broncos
3 Sep 22 1:00PM @Panthers
4 Sep 29 1:00PM @Chiefs
5 Oct 6 1:00PM Eagles
6 Oct 10 8:25PM @Bears
7 Oct 21 8:40PM Vikings
8 Oct 27 1:00PM @Eagles
9 BYE
10 Nov 10 1:00PM Raiders
11 Nov 17 8:30PM Packers
12 Nov 24 4:25PM Cowboys
13 Dec 1 8:30PM @Redskins
14 Dec 8 4:25PM @Chargers
15 Dec 15 1:00PM Seahawks
16 Dec 22 4:05PM @Lions
17 Dec 29 1:00PM Redskins

Kivételesen nem érzek akkora különbséget a szezon első fele és a második fele között, mint az előző években. Papíron persze a második 8-asban erősebbek vannak (két Redskins-meccs, Packers, Seahawks), de itt viszont 5-ször játszunk hazai pályán és csak 3-szor idegenben. meg az előző években is kiderült, hogy a papír szezon közben nem mindig számít. Én pl. erősen hajlok arra, hogy idén a Seahawks lesz a meglepetés-szar csapat, így jó, hogy velük csak a 15. körben csapunk össze. Külön kíváncsi leszek a bye-week utáni novemberre, amikor mindhárom meccsünket otthon játsszuk, és hagyományosan ilyenkor szoktuk elb@szni a PO-ot. ha abból nem nyerünk legalább 2-t (Cowboys és vmi), akkor ez idén is így lesz.

Tippem még nincs a mérlegre.
több mint 12 éve
 giantsfootball.blog.hu/2013/04/19/menetrend_409

több mint 12 éve
Elkezdtük a felkészülést a következő szezonra!
 www.giants.com/media-vault/photo-gallery/Giants-start-Offseason-Program/0f432fed-980a-45d9-97a5-a2a782774538#23419cdd-5bf8-468c-af48-493ef5ad557fitt

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
 pro32.ap.org/article/former-nfl-player-charged-insurance-fraud

Az egykori LB-teket Marcus Buckleyt biztosítási csalással és pénzmosással vádolják.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Csináltunk tegnap egy podcastet Lotus-szal, remélhetőleg viccesre és érdekesre sikeredett 😀 Fejlődni biztos fogunk majd, talán kezdésnek jó lesz 😊Asbee
Ross - Jim Thorpe Award, Carradine - Florida State

Szerencse, hogy a Von Miller - Ogletree párhuzamba nem mentetek bele jobban. 😀 Amúgy grat., jó lett.vassadi
Igen, podcast után jutott eszembe a Thorpe award. 😀 Valamint Marvin Austin a Shrine game-en villogott, nem a Senior Bowlon és nem Dan Morgan hanem Derrick Morgan. Köszönjük a javítást/segítséget.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 822
Csináltunk tegnap egy podcastet Lotus-szal, remélhetőleg viccesre és érdekesre sikeredett 😀 Fejlődni biztos fogunk majd, talán kezdésnek jó lesz 😊Asbee
Ross - Jim Thorpe Award, Carradine - Florida State

Szerencse, hogy a Von Miller - Ogletree párhuzamba nem mentetek bele jobban. 😀 Amúgy grat., jó lett.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Csináltunk tegnap egy podcastet Lotus-szal, remélhetőleg viccesre és érdekesre sikeredett 😀 Fejlődni biztos fogunk majd, talán kezdésnek jó lesz 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Tuti, hogy nem fogjuk kihúzni 1/19-cel, egyre jobban úgy gondolom, hogy a két guard közül egyik le fog esni közénk (vagy esetleg becserélünk a Dallas elé egy harmadik körrel)
az már más kérdés lenne, ha esetleg még 2/5 körül benn van Te'o és oda is cserélnénk...csebi
Sok helyen azt írják, hogy 2/19-re is elérhető lenne akár. Egyre kevésbé akarom én is 1. körben, mert szerintem a 3 top OT, vagy a 2 top guard közül valaki elérhető lesz, mikor jövünk. De Wernert sem hagynànk bent szvsz...

több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Faszverésre felkészülni, Te'o összefut Reese-ékkel 😀Asbee
Tuti, hogy nem fogjuk kihúzni 1/19-cel, egyre jobban úgy gondolom, hogy a két guard közül egyik le fog esni közénk (vagy esetleg becserélünk a Dallas elé egy harmadik körrel)
az már más kérdés lenne, ha esetleg még 2/5 körül benn van Te'o és oda is cserélnénk...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Faszverésre felkészülni, Te'o összefut Reese-ékkel 😀Asbee
Az csak annak látszik, valójában Ms. Kekua foglalkozik velük 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...