New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Faszverésre felkészülni, Te'o összefut Reese-ékkel 😀
több mint 12 éve
The 26-year-old is said to be seeking $10-11 million annually.empty taxiTőlünk idén biztos hogy nem fog kapni 10-11 millát. Max jövőre, ha emelkedik a cap is, de akkor majd Nickset is meg kell fizetni és az durva lenne, ha 2 WR + QB elvinne a capből 40 millát...
több mint 12 éve
Yahoo Sports reports restricted free agent Victor Cruz has told "at least two people" that he plans to stay with the Giants long term.Cruz reportedly wants to take advantage of business opportunities in New York that he envisions with his new representation, CAA and Jay-Z's Roc Nation. "[Cruz] told his agents not to sign him with another team because he wants to work with Jay-Z," a source said. "There might have been a couple of teams interested, but he didn't want to go anywhere." Cruz made zero attempts to sign an offer sheet. The 26-year-old is said to be seeking $10-11 million annually.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nekem mindegy mennyire hülye, csak hozzunk LB-t, ha többet hozunk, a nagy számok törvénye alapján csak találunk valami használható játékost. 😊 Nekem tényleg nincs addig bajom egy játékos draftolásával, amíg 1-2 idény után ki nem derül, hogy kuka. Én még kicsit hinnék Jerniganben is, és Scottnak mindenképpen adnék esélyt. Ha idén nem csinálnak semmit, akkor tényleg kuka. Ezek alapján nem lesz azzal problémám, ha ide hozzuk Te'o-t és megpróbáljuk vele megoldani a LB kérdést. Annyira nem lehet szar, hogy ne próbálkozzunk meg vele feljavítani az amúgy közepesen szar LB sort.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Te'o jön hozzánk vizitrecsebiAkkor csak érik az a Te'o draft... 😊 Máskor is húztunk már 2. körben hülyét, pl. MM és ő bevált.
több mint 12 éve
Te'o jön hozzánk vizitre, a múltból kiindulva őt biztosan nem fogjuk draftolni!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
actommy
17
Úgy néz ki Ravens lesz a befutó McCLain-nél, 1 év, 700 000$, tehát valószínűleg nem a pénzen múlt
több mint 12 éve
Nincs az az isten, hogy idén kickert draftoljunk. Rosteren van Josh Brown, David Buehler, Jake Rogers. Végén még több lenne a kicker mint a RB 😀Úgyis Te'o-t várjátok nem...? 😀AsbeeÍgy akkor nem lenne szükség rá 😊
De én elégedett lennék egy 1. kör: Warmack/Cooper/Lane Johnson, 2. kör Kevin Minter/Arthur Brown/Te'o, 3. kör: Khaseem Greene draftal is 😀
ui. Jah és 6. kör Dustin Hopkins :pbalu10
Edelman meg közben visszament Pats-hez
több mint 12 éve
Úgyis Te'o-t várjátok nem...? 😀AsbeeÍgy akkor nem lenne szükség rá 😊
De én elégedett lennék egy 1. kör: Warmack/Cooper/Lane Johnson, 2. kör Kevin Minter/Arthur Brown/Te'o, 3. kör: Khaseem Greene draftal is 😀
ui. Jah és 6. kör Dustin Hopkins :p
több mint 12 éve
Úgyis Te'o-t várjátok nem...? 😀Itt a blog egyik draft játéka: 1. körös mock draft játék. Lesz majd még egy, a tavalyihoz hasonló. Viszont ha már játékok, jó lenne ha valaki továbbvinné majd szeptembertől fantasy-t és tippjátékot, mert szerintem nálam nem fér majd bele.
több mint 12 éve
actommy
17
Távolodik, pedig én is szeretném@AdamSchefter: Former Raiders LB Rolando McClain is nearing deal with Ravens. Two sides scheduled to talk today to see if they iron out unresolved issues.
@RavensInsider: Ravens talking with Rolando McCLain about potential deal, sources say t.co/EQPtM4C9np
több mint 12 éve
a konkurencia pedig a Cincinatti, akinek még elég sok cap space-e van tudtommal...actommyHa sok pénzt kér, akkor alapból felejtős, mert nincs hely
több mint 12 éve
actommy
17
a konkurencia pedig a Cincinatti, akinek még elég sok cap space-e van tudtommal...
több mint 12 éve
actommy
17
de! www.abc3340.com/story/21921244/three-teams-reportedly-interested-in-rolando-mcclain
több mint 12 éve
Rolando McClain után nem érdeklődünk véletlen? Én annó örültem volna, ha őt húzzuk a drafton. Ha valaki, akkor TC embert tudna belőle faragni és a képességei megvannak ahhoz, hogy javulást hozna az LB sorba...és valószínűleg olcsón is elérhető!
több mint 12 éve
Andre Brown meg leszerződött Rosenhaus-hoz
több mint 12 éve
2. SB évében jól mozgott linebackerként. Ha közelébe került valaki, a tackle-t megcsinálta. Tavaly igencsak hiányzott ez és elég keveset is játszott...Persze nem ezen múlott, de amíg ilyen szarok az LB-k, addig ő is upgrade.AsbeeAz a baj, h LB-ben kb én is upgrade vagyok jelenleg 😊
több mint 12 éve
2. SB évében jól mozgott linebackerként. Ha közelébe került valaki, a tackle-t megcsinálta. Tavaly igencsak hiányzott ez és elég keveset is játszott...Persze nem ezen múlott, de amíg ilyen szarok az LB-k, addig ő is upgrade.
több mint 12 éve
Eléggé egyértelmű döntésnek tűnik.. DE-ként még mindig nagyon jó teljesítményre képes, míg LB-ként legjobb időszakaiban is max átlagos volt, de inkább szar. FA-ról tuti nem kell DE-t hozni, draft más kérdés, kulcsposzt a DE nálunk, mindig elkel az utánpótlás. (Ettől függetlenül remélem az OL-t erősítjük idén elsősorban)minden giants közeli forrás DE-nek tartja számon...csebiKitudja Kiwanuka hol fog játszaniAsbeeJa amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"Asbeesztem felesleges... van 3 DE, meg 2 prospect, és még lehet húzunk is ide...csebi
több mint 12 éve
minden giants közeli forrás DE-nek tartja számon...Kitudja Kiwanuka hol fog játszaniAsbeeJa amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"Asbeesztem felesleges... van 3 DE, meg 2 prospect, és még lehet húzunk is ide...csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Kitudja Kiwanuka hol fog játszaniJa amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"Asbeesztem felesleges... van 3 DE, meg 2 prospect, és még lehet húzunk is ide...csebi
több mint 12 éve
Ja amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"Asbeesztem felesleges... van 3 DE, meg 2 prospect, és még lehet húzunk is ide...
több mint 12 éve
Ja amúgy Dwight Freeney-t be lehetne próbálni egy évre Osi "utódjaként"
több mint 12 éve
Azt figyelem még h az idei S class nagyon tetszetős. 2. v 3. körben is lesznek jó játékosok, nagyon örülnék egynek. Főként Swearinger szimpi.Rolle-nál jövőre tuti az lesz, hogy szevasz vagy pedig egy Diehl féle paycut
(Rolle uccsó évét lehet nem kéne kifizetni már...na nem mintha rosszul játszana, de marha sokat keres. És így 1 évet edződhetne az újonc mögötte.)Szsziszka