New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Vcruz drága leszJanekElvileg már van valamilyen megállapodás a jövőről. És "csak" RFA lesz, úgyhogy annyira nem vagyunk nagy szarban. És elég sokszor lenyilatkozta, hogy ő bizony maradni akar!
több mint 12 éve
Osi szerződése nem most jár le? Úgy tudom övé most, Tuck szerződése pedig jövőre. Meg Sintimet már kiraktuk szezon elején.AsbeeÍgy van... De igazából ha Tuckot kirakjuk azzal lehet 2.5-3 milliót spórolni. Nem hinném hogy meglépik.
több mint 12 éve
Osi szerződése nem most jár le? Úgy tudom övé most, Tuck szerződése pedig jövőre. Meg Sintimet már kiraktuk szezon elején.
több mint 12 éve
na reálisan nézve csalódás, hogy nem jutottunk PO-ba, de nem érdemeltük volna meg...kicsit nézve a capet, lényeges lejárók:
Osi (neki van egy éve, de könnyen kiléphet), Bennett, Phillips, Boothe, Tynes, DeOssie, Ware, Hixon, Beckum, Sintim, Barden, Beatty, Bruce Johnson, Cruz, Blackburn, Stevie Brown.
sztem akiket meg akarunk tartani: Bennett, Boothe, Beatty, DeOssie, Cruz, Brown
akiket tutira nem: Beckum, Sintim, B Johnson
sztem Blackburnt és Phillipset sem tartjuk meg Phillipset.
Hixonnal megegyezünk, és akár harcolhat a slotért Randle-lel.
fő prioritások: DT!!, MLB!!!, CB!!, RT!, ha Bennett marad, akkor is kell még egy TE, és egy csere Safety.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mondjuk az nem tudom mennyire számít hivatalosan annak 😛 egyébként azóta is volt jópár, csak nem az első körben. Eli előtt Shockey-ért mentünk fel az első körben, akkor is egy helyet 😀
több mint 12 éve
Feltrade Teo-ért ...JanekAz kellene, csak ha jól emlékszem Eli óta nem volt feltradeünk...
több mint 12 éve
Feltrade Teo-ért ...hát nemtom.. volt pár kifejezetten jó meccse és big play ability is bejátszik nála, de sokszor olyan mintha pályán se lenne.. nekünk egy tacklegép kellene aki betömködi a lyukat amit a DL gyakran ott hagy. (de tőlem a DLbe is jöhet upgrade, lényeg h fogjuk meg a futást legalább középszinten)SzeszeIgazából legjobb lenne FAról megoldani az MLB problémát, mert erre a ruh deffre azonnali megoldás kellene.SzeszeBlackburn eégsz jó volt!, legalábbis nekem tetszik a neve hangzása+ ellenünk mindig FF formában tolta, de más ellen sem volt rosszsapka
több mint 12 éve
Stevie Brown a 8 pickkel magasabb értékkel zárt, mint amennyit JPP szerzett sackek terén (6,5)...Ilyet jövőre azért nem akarok látniAsbeerakjátok ki Steviet, ilyen egyszerű😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Stevie Brown a 8 pickkel magasabb értékkel zárt, mint amennyit JPP szerzett sackek terén (6,5)...Ilyet jövőre azért nem akarok látni
több mint 12 éve
hát igen a run d espn.go.com/nfl/statistics/team/_/stat/rushing/position/defensenem tudtam hogy ebben a bucs vezet
több mint 12 éve
hát nemtom.. volt pár kifejezetten jó meccse és big play ability is bejátszik nála, de sokszor olyan mintha pályán se lenne.. nekünk egy tacklegép kellene aki betömködi a lyukat amit a DL gyakran ott hagy. (de tőlem a DLbe is jöhet upgrade, lényeg h fogjuk meg a futást legalább középszinten)Igazából legjobb lenne FAról megoldani az MLB problémát, mert erre a ruh deffre azonnali megoldás kellene.SzeszeBlackburn eégsz jó volt!, legalábbis nekem tetszik a neve hangzása+ ellenünk mindig FF formában tolta, de más ellen sem volt rosszsapka
több mint 12 éve
Igazából legjobb lenne FAról megoldani az MLB problémát, mert erre a ruh deffre azonnali megoldás kellene.SzeszeBlackburn eégsz jó volt!, legalábbis nekem tetszik a neve hangzása+ ellenünk mindig FF formában tolta, de más ellen sem volt rossz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Igazából legjobb lenne FAról megoldani az MLB problémát, mert erre a ruh deffre azonnali megoldás kellene.
több mint 12 éve
Ha már MLB, akkor ott van még Kevin Minter vagy Alexander Ogletree. Második körben jók lennének. Talán még Kevin Reddick hátsóbb körökben, bár ha jól tudom ő kicsit más szerepkörben játszott inkább.
több mint 12 éve
Jut eszembe kompenzációs pickek mikor derülnek ki? Mert MM-ért és Rossért csak kapunk valamit...elvégre 2 kezdő játékosról beszélünk.
több mint 12 éve
Fewell marad, szóval a 3 safety-s felállást is többé-kevésbé látni fogjuk. Rolle ugyebár alap és legjobb esetben mellé jön Phillips és Brown. Kérdés Will Hillben mennyire bízunk, ha meg tudja oldani feladatát, akkor Phillips valószínűleg menni fog.AsbeeViszont ha sikerülne a drafton egy jó MLB-t szerezni, akár feltrade árán is (Te'o-ért pl. odaadnék simán egy 1. és 3. köröst), akkor nem használnánk mi annyit ezt a 3 safety-s felállást.
több mint 12 éve
Sztem is menni fog Philips és bár nyilván gyengülést jelent, de nem olyan nagy gáz így h Brown ennyire jól nyomta. A futás ellen kell hatalmasat fejlődnünk, úgyh kéne valami jó run-stopper MLB végre, az RG vezette Redskinssel egy csoportban ez már végképp megkerülhetetlen. Ha sikerülne egy legalább közepesen jó futás elleni védelmet kialakítanunk jövőre akkor egyértelműen favoritok lennénk a csoportban még a várható néhány fájó távozó esetén is.Ideje lenne iden a lineokra fokuszalni... Kennyrol meg, vannak ugyan horror fizuk, de egy serult labu safetyt csak nem tomnek majd ki?!salanderSzerintem nagyjából mostan szerződésével elégedett lehetne. Ennyi talán még vállalható. Fewell marad, szóval a 3 safety-s felállást is többé-kevésbé látni fogjuk. Rolle ugyebár alap és legjobb esetben mellé jön Phillips és Brown. Kérdés Will Hillben mennyire bízunk, ha meg tudja oldani feladatát, akkor Phillips valószínűleg menni fog.Asbee
több mint 12 éve
Ideje lenne iden a lineokra fokuszalni... Kennyrol meg, vannak ugyan horror fizuk, de egy serult labu safetyt csak nem tomnek majd ki?!salanderSzerintem nagyjából mostan szerződésével elégedett lehetne. Ennyi talán még vállalható. Fewell marad, szóval a 3 safety-s felállást is többé-kevésbé látni fogjuk. Rolle ugyebár alap és legjobb esetben mellé jön Phillips és Brown. Kérdés Will Hillben mennyire bízunk, ha meg tudja oldani feladatát, akkor Phillips valószínűleg menni fog.
több mint 12 éve
Ideje lenne iden a lineokra fokuszalni... Kennyrol meg, vannak ugyan horror fizuk, de egy serult labu safetyt csak nem tomnek majd ki?!
több mint 12 éve
Ahogy mondjuk nézem 1/19-nél nem szívesen húznék DE-t Osi távozása vagy maradása esetén sem, ahogy az OT picket is hanyagolnám első körben.AsbeeSzerintem idén (újra) BPA lesz a draft első körében. Ezen beül a QB és RB picken kívül bármit el tudok képzelni. Álom lenne ha mondjuk Te'o csúszna odáig, de biztos vagyok benne, hogy Top 10 kalibert fogunk találni jövőre is! Én legszívesebben egy OT/OG picket várnék már végre...
több mint 12 éve
Védő oldalon futás ellen kell rendbe rakni a csapatot jövő évre, egyértelműen ennek kell lenni a prioritásnak. Ha az oké lesz és nem lehet ellenünk hatékonyan futni akkor újra egyből dominánsak lesznek a pass-rusher DEink is.SzeszeEzt egyébként elmondta JPP is, hogy amíg nem okés a run D, addig ne is várjunk tőlük jó számokat. Osi is mondta, hogy némi változással 13-14 sackes szezonja lett volna. Mondjuk e felől vannak kétségeim 😀 LB sor valamelyest javult, de ez a 6+ körös pickeckből betárazunk és bejön valaki mentalitás annyira nem jött be. Greg Jones Jacksonville-ben (?), paysinger special teamer, Herzlich lassú, Williams idén sokat volt sérült...na jó ott van még a jövő évi szezon ahol javulhatnak még
na jó...bebasztam már kicsit, lehet írtam pár hülyeséget 😀 majd holnap leszek 😀
több mint 12 éve
Védő oldalon futás ellen kell rendbe rakni a csapatot jövő évre, egyértelműen ennek kell lenni a prioritásnak. Ha az oké lesz és nem lehet ellenünk hatékonyan futni akkor újra egyből dominánsak lesznek a pass-rusher DEink is.
több mint 12 éve
Cut esetén nem sokat gondolkodhatna 😀 + Reese azt mondta Osira, hogy kb ő az egyik kedvenc játékosa egész NFL-ben. Mondjuk megjegyzem utóbbi években többi DE-hez képest egyáltalán nem maradt el. Ahogy mondjuk nézem 1/19-nél nem szívesen húznék DE-t Osi távozása vagy maradása esetén sem, ahogy az OT picket is hanyagolnám első körben.Tuck úgy néz ki marad, nem lesz cut. Reese úgy nyilatkozott sok van még benne. Phillips úgy érzi távozik. Kár lenne...AsbeeHova menne? Van bárki aki lelépett innen és faktor bírt lenni? Jacobs, Mario, Smith, Ross, Boss...
Utolsó lelépő aki vitte valamire az Tiki Isten Barber volt, de ő se a pályán, hanem a médiában.vittore
több mint 12 éve
Tuck úgy néz ki marad, nem lesz cut. Reese úgy nyilatkozott sok van még benne. Phillips úgy érzi távozik. Kár lenne...AsbeeHova menne? Van bárki aki lelépett innen és faktor bírt lenni? Jacobs, Mario, Smith, Ross, Boss...
Utolsó lelépő aki vitte valamire az Tiki Isten Barber volt, de ő se a pályán, hanem a médiában.