New York Giants
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Defense wins the Championship! Megérdemeltétek.
Kevesebbet hibáztatok. Megérdemeltétek.
A kiélezett szituációkban, mindig a Ti játékosaitok villantak nagyot! Megérdemeltétek.
Egyszerűen jobbak voltatok. Meg Fortuna nagyasszonya megint melléjük állt.... Gratula!Soldados
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Defense wins the Championship! Megérdemeltétek.Kevesebbet hibáztatok. Megérdemeltétek.
A kiélezett szituációkban, mindig a Ti játékosaitok villantak nagyot! Megérdemeltétek.
Egyszerűen jobbak voltatok. Gratula!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Nagyon nagy gratula a Giants-nek, teljesen megérdemelt győzelem 😊 Gyönyörű volt amit a playoffban nyújtottatok, és én személy szerint örülök ennek 😊 Szép volt srácok, és külön köszönöm mindkét csapatnak ezt a sok izgalmat 😀
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 12 éve
Nem volt erőm hozzá, plusz most sajátban vagyok, főbérlőm meg alszik. De a laptop azért a földön kötött ki a lefújás pillanatában!Most már a tegnapi 13 órás műszak sem fáj! (Meg a mai 10 óra sem.) Hihetetlen, csodálatos......újra!!!!lotus86most azért remélem nem vertél szét egy szobát mint legutóbb... 😀csebi
több mint 12 éve
Grat a Giantsnek, teljesen megérdemelt W! Örülök hogy Coughlin (és Eli meg még páran) tettek egy nagy lépést Canton felé.
több mint 12 éve
szaba
10 556
Éljen a bajnok.
több mint 12 éve
Hatalmas gratula!Immáron a második SB-sikert segítettem kiszurkolni, ismét hatszázas pulzussal, de megérte 😊
Lassan következhetnénk már mi is megint 😊
több mint 12 éve
Elite Manning az utolsó drive-ban mindenkinek megmutatta a tutit. Persze a védelem nyerte a bajnokságot legalább ennyire.Kösz, és még1x bocs.
Nagyon jó meccs volt! Én biztos megnézem még egyszer. Jó ez a Giants.ulpianus
több mint 12 éve
Hát megcsináltuk újra! Eli egész évben fantasztikusan játszott, most is. A védelem bizonyos szakaszaiban a meccsnek szétesett, de amikor kellett akkor tudták hozni ami a győzelemhez kellett. Brady előtt le a kalappal, ma megint bizonyított ő is, de szerencsére ez nem volt elég, ma a szerencse is velünk volt ezt el kell ismerni.
Így most kicsit nehezebb lesz draftolni, de ennyi belefér 😊
több mint 12 éve
Elite Manning az utolsó drive-ban mindenkinek megmutatta a tutit. Persze a védelem nyerte a bajnokságot legalább ennyire.Nagyon jó meccs volt! Én biztos megnézem még egyszer. Jó ez a Giants.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Jajj de örülök nektek, grat 😀
több mint 12 éve
Gratula, jó volt ezt kiszurkolni! 😊 😉
több mint 12 éve
Eli azért tud valamit.Idény előtt volt az a nyilatkozata az elit irányítóról,hát idén azt hiszem mindenkinek bebizonyította hogy nem csak a levegőbe beszélt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a győzelemhez, megérdemelten nyert a Giants. Jövőre, veletek, ugyanitt! És akkor más lesz a vége! :cool:
több mint 12 éve
Most már a tegnapi 13 órás műszak sem fáj! (Meg a mai 10 óra sem.) Hihetetlen, csodálatos......újra!!!!lotus86most azért remélem nem vertél szét egy szobát mint legutóbb... 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
egymás után 4 évtizedben nyertünk SB-t...Stev Tisch beszél mintha picit berúgott volna... megértem!!!!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
fanta, buli, giants!:cool: :cool: :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok, fantasztikus meccs volt!!!
több mint 12 éve
Most már a tegnapi 13 órás műszak sem fáj! (Meg a mai 10 óra sem.) Hihetetlen, csodálatos......újra!!!!
több mint 12 éve
tergabor
3
Gratula a srácoknak, bár nem Peyton, de mindig öröm ha egy Manning legyűri a nagy Tom Bradyt! 😊
több mint 12 éve
ÓRIÁSI szülinapi ajándék a CSAPATtól!!! Suttogva ordítozok!!!!! HÁHHÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!SzsziszkaMegérdemelted Bro!
több mint 12 éve
fantasztikus mérkőzés volt, gratulálok a bajnoki címhez!
több mint 12 éve
ÓRIÁSI szülinapi ajándék a CSAPATtól!!! Suttogva ordítozok!!!!! HÁHHÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Szép volt srácok. Grat.