NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 433
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért arra is kiváncsi lennék, hogy a Browns és a Ravens elleni győztes drivejainkhoz (az ellenetek lévőt direkt nem írom, mert nem láttam, csak az elejét) mi köze a szerencsének, mert ez eléggé izgatja jelenleg a fantáziámat.hát tavaly meg eléggé a másik végén voltunk a dolgoknak úgyhogy idénre kijár nekünk ha egy mód van rá végig 😀, és volt elég szerencsétlenségünk már erre az évre is bőven.dandekonkrétan melyik volt az a meccs a 4 közül amelyiken szerencsétlenek voltatok? Kettőt nyertetek 1 ponttal, egyet kettővel, mind3 elmehetett volna simán. Asszem a Cards meccsről kijelenthetjük, h a szerencsének nem sok köze volt hozzá..Szesze
több mint 13 éve
Jah és aki még kifejezetten idegesít az Baas.. eleve nem szimpi a játéka és akkor még a snapeket is rendszeresen elbassza.. nem is értem, h egy C hogy a picsába nem tudja normálisan hátraadni a labdát amikor egész életében ezt gyakorolja..Szeszetalán mert egész életében guard volt 😉 nálunk lett C...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
hát tavaly meg eléggé a másik végén voltunk a dolgoknak úgyhogy idénre kijár nekünk ha egy mód van rá végig 😀, és volt elég szerencsétlenségünk már erre az évre is bőven.dandekonkrétan melyik volt az a meccs a 4 közül amelyiken szerencsétlenek voltatok? Kettőt nyertetek 1 ponttal, egyet kettővel, mind3 elmehetett volna simán. Asszem a Cards meccsről kijelenthetjük, h a szerencsének nem sok köze volt hozzá..
több mint 13 éve
Jah és aki még kifejezetten idegesít az Baas.. eleve nem szimpi a játéka és akkor még a snapeket is rendszeresen elbassza.. nem is értem, h egy C hogy a picsába nem tudja normálisan hátraadni a labdát amikor egész életében ezt gyakorolja..
több mint 13 éve
jajj, ne is mondd 😊 hozzá képest Tynes egy zseni! mondjuk Tynesnak se a korával van a fő baj..Tynest konkrétan ki kellett volna baszni már évekkel ezelőtt. Nem az a bajom, h most ezt kihagyta 54ről, ráadásul idén még nem is hibázott FGt, de sajnos épp ez az utóbbi az irreális. Közelről pontatlan, távolról esélytelen mert a lába is gyenge.. vicc, de kb el nem tudtam képzelni, h berúgja még másodikra se. Amikor láttam, h jó irányba száll akkor is biztos voltam benne, h gyenge lesz.. kiakasztóSzeszeŐt sajnos a 2 SB itt tartja még egy ideig. Amúgy egyetértek, lapátra vele. Fiatalítani kell, de jobban, mint legutóbb. Egy Matt Dodge 2-re nem vágyom.lotus86
több mint 13 éve
Tynest konkrétan ki kellett volna baszni már évekkel ezelőtt. Nem az a bajom, h most ezt kihagyta 54ről, ráadásul idén még nem is hibázott FGt, de sajnos épp ez az utóbbi az irreális. Közelről pontatlan, távolról esélytelen mert a lába is gyenge.. vicc, de kb el nem tudtam képzelni, h berúgja még másodikra se. Amikor láttam, h jó irányba száll akkor is biztos voltam benne, h gyenge lesz.. kiakasztóSzeszeŐt sajnos a 2 SB itt tartja még egy ideig. Amúgy egyetértek, lapátra vele. Fiatalítani kell, de jobban, mint legutóbb. Egy Matt Dodge 2-re nem vágyom.
több mint 13 éve
Mielőtt bármit mondok, le kell, hogy írjam, én csak a második félidőt láttam, mert utána mentem dolgozni, és szükségem volt pihenésre.Tynest konkrétan ki kellett volna baszni már évekkel ezelőtt. Nem az a bajom, h most ezt kihagyta 54ről, ráadásul idén még nem is hibázott FGt, de sajnos épp ez az utóbbi az irreális. Közelről pontatlan, távolról esélytelen mert a lába is gyenge.. vicc, de kb el nem tudtam képzelni, h berúgja még másodikra se. Amikor láttam, h jó irányba száll akkor is biztos voltam benne, h gyenge lesz.. kiakasztó
Engem az szomorít el, hogy a "legendás" pass rush sehol sincsen. Tuck és Osi ketten érnek felet, JPP sem úgy játszik, mint tavaly, bár ez még így is magas szint. Az pedig, hogy Tuck és Webster egyszerre kezdett öregedni, elég nehéz helyzetbe sodort minket.
Másik problémám szintén a védelemhez köthető. McCoy zseniális játékos, de a mieink voltak elég hülyék, hogy beszívják a cutbacket minden egyes alkalommal. Elindult balra, mindenki ment balra, nagy tumultus, Shady köszönte szépen, visszavágott jobbra az üres pályára.
Szintén ide tartozik, hogy miért "mindig" - Jó, nem mindig, de többségében.- mi futunk az eredmény után másfél perccel a vége előtt? Miért hagytuk, hogy átgyalogoljanak rajtunk és field goalt szerezzenek. Pozitívum, hogy a red zone védekezés szép volt.
És végül a futás. Ezt így konkrétan nem lehet csinálni. Nem lehet és kész. Ez gusztustalan....kritikán aluli hígfos. Nem új a probléma, szenvedünk már vele egy ideje, éppen ezért egyre durvább, hogy nem találtak megoldást rá.
Nem kaptunk ki sok ponttal, szóval lehet szidni Eli-t, hogy az INT-en ment el a meccs, lehet szidni Bardent, hogy az OPI miatt (ha nem csavarja le ASo fejét, akkor az lehet, hogy egy újabb INT) de szerintem egyik sem lenne igazságos. Olyan problémákkal kellett megküzdenünk, melyekkel már találkoztunk korábban, mégsem tudtunk megoldást találni. Nincsen világvége, 12 meccs van még vissza, nagyszerű stábunk van, fel van adva nekik a lecke.
Szintén nem mondanám, hogy magunkat vertük meg. Játszottunk egy jó meccset, és bár az Eagles nem volt sokkal jobb, de jobb volt. Kikaptunk, ez van. Le kell porolni magunkat és menni tovább.
Ui. - Tynessal is kellene csinálni valamit, mert még vérdoppinggal sem rúg be semmit 50 yardon túlról. Valakinek nincsen meg Brian Cushing vagy Merriman száma? 😀lotus86
több mint 13 éve
Mielőtt bármit mondok, le kell, hogy írjam, én csak a második félidőt láttam, mert utána mentem dolgozni, és szükségem volt pihenésre.Engem az szomorít el, hogy a "legendás" pass rush sehol sincsen. Tuck és Osi ketten érnek felet, JPP sem úgy játszik, mint tavaly, bár ez még így is magas szint. Az pedig, hogy Tuck és Webster egyszerre kezdett öregedni, elég nehéz helyzetbe sodort minket. (Osi nekem valahogy nem meglepetés, titkon számítottam rá, hogy vissza fog esni.)
Másik problémám szintén a védelemhez köthető. McCoy zseniális játékos, de a mieink voltak elég hülyék, hogy beszívják a cutbacket minden egyes alkalommal. Elindult balra, mindenki ment balra, nagy tumultus, Shady köszönte szépen, visszavágott jobbra az üres pályára.
Szintén ide tartozik, hogy miért "mindig" - Jó, nem mindig, de többségében.- mi futunk az eredmény után másfél perccel a vége előtt? Miért hagytuk, hogy átgyalogoljanak rajtunk és field goalt szerezzenek. Pozitívum, hogy a red zone védekezés szép volt.
És végül a futás. Ezt így konkrétan nem lehet csinálni. Nem lehet és kész. Ez gusztustalan....kritikán aluli hígfos. Nem új a probléma, szenvedünk már vele egy ideje, éppen ezért egyre durvább, hogy nem találtak megoldást rá. A fal olyan, amilyen, tudom, hogy leginkább az ő saruk, de akkor vissza Wilsont vagy akármi, de egyszerűen javulni kell.
Nem kaptunk ki sok ponttal, szóval lehet szidni Eli-t, hogy az INT-en ment el a meccs, lehet szidni Bardent, hogy az OPI miatt (ha nem csavarja le ASo fejét, akkor az lehet, hogy egy újabb INT) de szerintem egyik sem lenne igazságos. Olyan problémákkal kellett megküzdenünk, melyekkel már találkoztunk korábban, mégsem tudtunk megoldást találni. Nincsen világvége, 12 meccs van még vissza, nagyszerű stábunk van, fel van adva nekik a lecke.
Szintén nem mondanám, hogy magunkat vertük meg. Játszottunk egy jó meccset, és bár az Eagles nem volt sokkal jobb, de jobb volt. Kikaptunk, ez van. Le kell porolni magunkat és menni tovább.
Ui. - Tynessal is kellene csinálni valamit, mert még vérdoppinggal sem rúg be semmit 50 yardon túlról. Valakinek nincsen meg Brian Cushing vagy Merriman száma? 😀
több mint 13 éve
Vick sztem nem alkalmas arra, h stabilan tudja hozni az ilyen jellegű meccseket. Ellenünk persze megint kijött neki, elég lett volna egy hiba, h nyerjünk, sajnos most nem hibázott, de sztem ez nem reális. Ha a védelmetek kitart akkor persze bármire jók lehettek, de ha onnan jön 1-2 sérülés akkor fordul majd a kocka. (azért kíváncsi lennék, h egy Aso kiesés után észrevennétek-e, h mégiscsak jó volt ő a csapatban.. viccesnek tartom, h a fórumotokon lassan mindenki kiköveteli őt a csapatból, közben meg megy az I bielive in Mike duma 😊 - persze ehhez semmi közöm, csak ha már így alakult akkor leírtam)hát tavaly meg eléggé a másik végén voltunk a dolgoknak úgyhogy idénre kijár nekünk ha egy mód van rá végig 😀, és volt elég szerencsétlenségünk már erre az évre is bőven.dandeEngem az idegesít fel irtóra, hogy pont a Philly ellen betlizünk folyamat (v. mondhatjuk h soha nincs szerencsénk ellenük, de ugye annak a csapatnak van szerencséje...). Azt azért én sem mondom h katasztrófa volt, egyedül ez a futóteljesítmény ami elfogadhatatlan. Amúgy eddig 2 átlagosnál vmivel jobb csapattal játszottunk és mindkettőtől kikaptunk, 2 gyengébbet pedig megvertünk. Annyira nem hangzik jól. Persze nem akarok vészmadárkodni, hiszek benne h fogunk mi még sb esélyeseket verni idén. Ha kicsit helyrejönne a sec (egészségügyileg), az sokat segítene.SzsziszkaA Dallas ellen szarok voltunk, de ez most nem az a szint volt és az ellenfél is erősebb sztem. A betlitől meg pláne messze volt ez, de persze értem amit mondasz, én se élvezem ezeket a vereségeket, de pl ha nincs az a kiakasztó OPI a végén akkor most vszínű 3-1el állnánk.. sokszor nüanszok döntenek, a Philly azért áll 3-1el, mert eddig háromból 3x volt mákjuk a végén, kizárt h ez egész szezonra kitartson. (legalább is nagyon remélem😊)Szesze
több mint 13 éve
Mondjuk elsődlegesen a futójátéknak kell nagyon feljavulnia. Még korábban megnéztem, tavaly mikor jól működött a futás, rendre megnyertük a meccseket. De sebaj, a Browns ellen javítani kell! Ez a 2-2 se a világvége még, NFC Eastben legutóbb 3-3-mal zártunk, ez még bőven hozható. Ugyanakkor most nem hiszem, hogy 9 győzelem elég lenne a playoffhoz.Asbeea south kivételével eléggé kiegyenlített az nfc. 9-7el talán megint lehet csoportot nyerni
több mint 13 éve
Mondjuk elsődlegesen a futójátéknak kell nagyon feljavulnia. Még korábban megnéztem, tavaly mikor jól működött a futás, rendre megnyertük a meccseket. De sebaj, a Browns ellen javítani kell! Ez a 2-2 se a világvége még, NFC Eastben legutóbb 3-3-mal zártunk, ez még bőven hozható. Ugyanakkor most nem hiszem, hogy 9 győzelem elég lenne a playoffhoz.AsbeeIgazából sztem nem reális elvárni, h a futás jól menjen. Persze tök jó lenne, ha 1x csak elkezdenénk tudni futni, de azért nem véletlenül voltunk tök utolsók ebben tavaly is az alapszakaszban.. Jelenleg semmi nem indokolja, h jó futó csapattá váljunk, ez a fal a pass protectionben jó, futáshoz gyenge és nem valószínű h ez érdemben változni fog idén.
Ettől még az offense egyáltalán nem rossz, mert a passzjáték még Nicks nélkül is működött megint egy kifejezetten elit védelem ellen is.
Inkább a Tuck-Osi-Webster hármasnak kéne feljavulnia, mert bennük ott a potenciál, a franc se érti, h miért ilyen gyengék idén 😕
több mint 13 éve
hát tavaly meg eléggé a másik végén voltunk a dolgoknak úgyhogy idénre kijár nekünk ha egy mód van rá végig 😀, és volt elég szerencsétlenségünk már erre az évre is bőven.Engem az idegesít fel irtóra, hogy pont a Philly ellen betlizünk folyamat (v. mondhatjuk h soha nincs szerencsénk ellenük, de ugye annak a csapatnak van szerencséje...). Azt azért én sem mondom h katasztrófa volt, egyedül ez a futóteljesítmény ami elfogadhatatlan. Amúgy eddig 2 átlagosnál vmivel jobb csapattal játszottunk és mindkettőtől kikaptunk, 2 gyengébbet pedig megvertünk. Annyira nem hangzik jól. Persze nem akarok vészmadárkodni, hiszek benne h fogunk mi még sb esélyeseket verni idén. Ha kicsit helyrejönne a sec (egészségügyileg), az sokat segítene.SzsziszkaA Dallas ellen szarok voltunk, de ez most nem az a szint volt és az ellenfél is erősebb sztem. A betlitől meg pláne messze volt ez, de persze értem amit mondasz, én se élvezem ezeket a vereségeket, de pl ha nincs az a kiakasztó OPI a végén akkor most vszínű 3-1el állnánk.. sokszor nüanszok döntenek, a Philly azért áll 3-1el, mert eddig háromból 3x volt mákjuk a végén, kizárt h ez egész szezonra kitartson. (legalább is nagyon remélem😊)Szesze
több mint 13 éve
Mondjuk elsődlegesen a futójátéknak kell nagyon feljavulnia. Még korábban megnéztem, tavaly mikor jól működött a futás, rendre megnyertük a meccseket. De sebaj, a Browns ellen javítani kell! Ez a 2-2 se a világvége még, NFC Eastben legutóbb 3-3-mal zártunk, ez még bőven hozható. Ugyanakkor most nem hiszem, hogy 9 győzelem elég lenne a playoffhoz.
több mint 13 éve
bár még nem fejeztem be a meccset délután a meló miatt , de nem bírtam ki hogy ne nézzek be ide...csalódott vagyok nagyon , pont a Cruz egyenlítő Td-nél hagytam abba és optimistán jöttem el , mert tényleg jók voltunk!
azért ha emésztgettem a vereséget befejezem majd!
csoporton belül elég gyorsan elérkeztünk
a nem hibázhatunk helyzethez , de ebben jók vagyunk ugyebár! 😉
a Cleveland kötelező már csak azért is mert
közös meccsnézés lesz , és ha Friscóban nyerünk az komoly lendületet adhatna...
több mint 13 éve
Engem az idegesít fel irtóra, hogy pont a Philly ellen betlizünk folyamat (v. mondhatjuk h soha nincs szerencsénk ellenük, de ugye annak a csapatnak van szerencséje...). Azt azért én sem mondom h katasztrófa volt, egyedül ez a futóteljesítmény ami elfogadhatatlan. Amúgy eddig 2 átlagosnál vmivel jobb csapattal játszottunk és mindkettőtől kikaptunk, 2 gyengébbet pedig megvertünk. Annyira nem hangzik jól. Persze nem akarok vészmadárkodni, hiszek benne h fogunk mi még sb esélyeseket verni idén. Ha kicsit helyrejönne a sec (egészségügyileg), az sokat segítene.SzsziszkaA Dallas ellen szarok voltunk, de ez most nem az a szint volt és az ellenfél is erősebb sztem. A betlitől meg pláne messze volt ez, de persze értem amit mondasz, én se élvezem ezeket a vereségeket, de pl ha nincs az a kiakasztó OPI a végén akkor most vszínű 3-1el állnánk.. sokszor nüanszok döntenek, a Philly azért áll 3-1el, mert eddig háromból 3x volt mákjuk a végén, kizárt h ez egész szezonra kitartson. (legalább is nagyon remélem😊)
több mint 13 éve
Engem az idegesít fel irtóra, hogy pont a Philly ellen betlizünk folyamat (v. mondhatjuk h soha nincs szerencsénk ellenük, de ugye annak a csapatnak van szerencséje...). Azt azért én sem mondom h katasztrófa volt, egyedül ez a futóteljesítmény ami elfogadhatatlan. Amúgy eddig 2 átlagosnál vmivel jobb csapattal játszottunk és mindkettőtől kikaptunk, 2 gyengébbet pedig megvertünk. Annyira nem hangzik jól. Persze nem akarok vészmadárkodni, hiszek benne h fogunk mi még sb esélyeseket verni idén. Ha kicsit helyrejönne a sec (egészségügyileg), az sokat segítene.
több mint 13 éve
Most néztem meg a meccset csak, sajnos éjszaka nem fért bele kivételesen. Sztem kurva nagy meccs volt és persze iszonyat bosszantó, h kikaptunk de én nem neheztelek senkire. Egyáltalán nem értek egyet a fikázó kritikákkal, két jó csapat játszott egy nagyon jó meccset sztem, a szerencse most megint feléjük billent, mint idén eddig mindig, de úgy gondolom meg fog ez még fordulni.2-2vel állunk, simán be lehet innen még menni a POba, több csoportbeli vereség nem fér bele már vszínű, de sztem nem is fogunk veszteni többet.
Ami fájó ezen a négy meccsen az Tuck és Osi látványosan gyenge játéka (Osi ezen a meccsen nagyon hullámzó volt, csinált szép dolgokat és ordító hibákat is, de Tuck gyakorlatilag olyan mintha a pályán se lett volna ezen a 4 meccsen, ami egyszerűen megmagyarázhatatlan.. lehet mégsem a sérülések miatt volt a tavalyi gyengélkedés?)
Összességében egyébként nekem tetszett a védekezésünk, az első félidőben az utolsó drive-ig 1st downt is alig engedtünk, azért várható volt h ez nem fog az egész meccsen kitartani. Ettől függetlenül a kritikus helyzeteket jól oldottuk meg és S. Brown úgy néz ki tudja majd pótolni Philipset, ha erre lesz szükség. Amu is jól játszott, megint Webster volt a leggyengébb a secből és bár ezt idén már megszokhattuk, ez legalább akkora negatív meglepetés, mint Tuck gyenge játéka.
Az offense hasonló utat járt be, mint az övék, az első félidő utsó drive-ig levédekeztek minket, utána megtört az ő védelmük is. A végjáték iszonyat kiélezett volt, sajnos nem volt szerencsénk 😕
Jó meccs volt, gratula az Eaglesnek, én egyáltalán nem kerültem pesszimista hangulatba, bár persze kurvára fáj h kikaptunk, de én jónak látom a csapatot, ha egy átlagos schedule lenne akkor nem lenne kérdés, h POba kerülünk-e, de ugye tudjuk h sajnos nagyon nem átlagos a sorsolásunk idén (se).
Köv 3 meccs: CLE (kötelező győzelem), SF (védelmi háború lesz és bár nem mi vagyunk az esélyesek, ők jobban fekszenek nekünk, mint a Philly, nyerni kell h életben maradjanak az esélyeink), WAS (nem hibázhatunk, bár kiélezett meccs lesz vszínű).
Bár alapvetően absz nem tartom magam optimista típusnak, de én 5-2t jósolok magunknak.
több mint 13 éve
Hypofx
310
Most megnezetem megint Coachfilmet, hát tul sok volt a blitzs persze értem én a széndékot, de ahhoz túl gyors Vick. És nem hibázott sajnos tegnap. Azert Cruz nak orultem.
több mint 13 éve
3&15-re én még passzoltattam volna, bár igaz, csak a szélső elkapásokra kellett volna figyelnie az eagles d-nekvittoreAz a baj nem lehetett volna már spyke, mert harmadik lehetőség.
több mint 13 éve
3&15-re én még passzoltattam volna, bár igaz, csak a szélső elkapásokra kellett volna figyelnie az eagles d-nek
több mint 13 éve
Hypofx
310
Ilyen egy fost, már elnézést, de ez a eagles is egy szartalicska és bazz nem birunk tuljutni ezeken. Az hogy a DEF mást se csinált mint üldözték és közben akkora lyukakat hagytak hogy simán meglehetet nekik a 1stdown, mi meg egyszeruen dobaloztunk. Futás is so so, és INT a redzone ban BAZZZ azon ment el az egesz meccs, na meg a sok holding.Mindig ez a meccs idegel fel, valoszinu mert utalom az egalest. DE ez kritikan aluli volt.
Nem szabad temetni őket, de ez a csapatban jelenleg nem érzem azt az erőt.
több mint 13 éve
Hát egyénileg senkiről sem lehet azt mondani, hogy rajta ment el a meccs.Eleve nem jó matchup ez a eagles nekünk. Ezzel a LB sorral ezt a futást , meg Vick-et megfogni egész meccsen csak nagyon ritkán lehet. Ráadásul szerintem az Eaglesnek van a legjobb formában lévő D-je a csoportban. Gondoltam, hogy nem lesz pontzuhatag a részünkről.
Megint sokan hibáztak rosszkor. Osi katasztrófa volt, nem láttam nyomást Vicken, így a sec-nek esélye sem volt ez ellen az elkapó sor ellen. a egyértelmű volt, hogy jól fognak futni ellenünk. Ennek ellenére csak 19 pontot kaptunk, köszönhetően a RZ védekezésnek (vagy az Eagles RZ töketlenkedésének). Ha ezt nézzük, nem volt olyan rossz a D. Az O-nál a végén nem jöttek össze a játékok. Hihetetlen snappeket kapott néha Eli, főleg az utolsó driveban, elment rajta egy próbálkozás. Eli is ember, benne volt, hogy hibázik, az Int az övé volt. Az a legalább három pont hiányzott a végéről. Barden szintén hibázott, de előtte nem játszott rosszul. Az azért hihetetlen, hogy 54 yardos Fg és meg sem fordul az ember fejében, hogy Tynes berúgja.
Nem öröm ez a 2 divíziós vereség, de nem állunk olyan rosszul, ha az összképet nézzük. Hullámzó lesz a teljesítményünk ebben a szezonban. Viszont már vannak visszahordásaink, Barden, Brown már mutatott valamit, néha futni is tudunk. Eli még mindig jó, csak úgy mint Nicks és Cruz. Az erősségeink megmaradtak. Várható volt, hogy nem lesz díszmenet ez a szezon. Eddig nem volt kilátástalan, lélektelen játék egy meccsen sem. Nem tudom mi lett KP-vel, de ha nem lesznek további sérülések, akkor talán lesz valami keresni valónk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Ja, ez a meccs nem Bardenen vagy offense bármelyik tagján ment el. Még akkor is ha a line az elején elég harmatos volt.Ha még egy csoportmeccsen kikapunk, akkor szerintem elszálltunk idén; lehet anélkül is.
több mint 13 éve
Nem hiszem el Barden mit csinált.....actommyha nem teszi meg, akkor INT, és még esélyünk sincs egyenlíteni...
azért második alkalommal illett volna berúgni főleg ha Andy bácsi adott nekünk még egy esélyt...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Gratulálok jö meccs volt, apróságokon múlott ide vagy oda köszi, hogy Vicket azért nem törtétek össze 😀