NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 433
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Bradshaw, Amu és Hixon is biztosan játszik vasárnap. Szerencsére Rolle térdsérülése se tűnik komolynak, nagy valószínűséggel ő is ott lesz. Nicks viszont nem edzett szerdán se, az ő játéka erősen kérdéses, de azért még van rá esély.
több mint 13 éve
hát igen! hiszen beszéltünk is már itt arról hogy tuti nagyobb szerepet kap majd a futás az elején nálukNemtom, sztem most kivételsen nem a pass-rush lesz a döntő faktor, hanem a futás elleni védekezés. Ha jól meg tudjuk fogni a futásukat (vagy optimális esetben olyan jól kezdene az O, h rákényszerítenénk őket a passzjátékra) akkor nagyon jók az esélyeink, de én tartok tőle h ez gondot fog okozni és ha ez a rossz megérzésem bejön akkor nagy szarban leszünk. Szesze
szóval a kulcs aD-line ha ők harapnak akkor meg lesz a W!!
érdekes hogy mindig ide lyukadunk ki végül... 😊yooker
és akkor tényleg sok minden eldőlhet ezen!
O-ban fontos lesz nagyon hogy ha Nicks ismét out akkor
Barden legalább megközelíteni tudja-e majd a múltkori teljesítményét!
több mint 13 éve
Nem tudom miért vagytok ennyire pesszimisták. Úgy gondolom, hogyha kevés a sérült és jól játszunk, akkor akárkit megverhetünk. Ráadásul Vick elég szar formában van és kb. soha nem a pontosságáról és az kevés INT-ről volt híres. És idén eddig az előző éveknél több picket szedtünk össze. Ha a DL beindul, Eli tartja a formáját (és nem dob picket sem) és Nicks is játszik, akkor mi vagyunk az esélyesek. Én egy jó meccset várok, ahol a 4. negyedes teljesítmény fog dönteni... 😊
több mint 13 éve
persze ! ha az Eaglesnél mindenki azt a teljesítményt hozza amire a nevek alapján predesztinálva van , nálunk meg O-ban D-ben is megy a töketlenkedés akkor még jó hogy kikapunk!Nemtom, sztem most kivételsen nem a pass-rush lesz a döntő faktor, hanem a futás elleni védekezés. Ha jól meg tudjuk fogni a futásukat (vagy optimális esetben olyan jól kezdene az O, h rákényszerítenénk őket a passzjátékra) akkor nagyon jók az esélyeink, de én tartok tőle h ez gondot fog okozni és ha ez a rossz megérzésem bejön akkor nagy szarban leszünk.
de! Vick formán kívül , Asot rendre szivatták idén , O faluk legtöbbször szar !
+eddig idén hozzánk hasonló erősségű off-vel nem volt még dolguk..
igen a cornereinkkel lehetnek gondok , de vagyük azt hogy Amu kivételesen nem sérül le akkor ha a D-line tól megkapják a segítséget nem lesz gond!
több mint 13 éve
Adásban elit csapat vagyunk 😀Turnoverek orrba szájba. Amiben nem hiszek . Petikievak01Miért nem? Eddig is jól mentek 😀Eazzy
több mint 13 éve
Turnoverek orrba szájba. Amiben nem hiszek . Petikievak01Miért nem? Eddig is jól mentek 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
persze ! ha az Eaglesnél mindenki azt a teljesítményt hozza amire a nevek alapján predesztinálva van , nálunk meg O-ban D-ben is megy a töketlenkedés akkor még jó hogy kikapunk!A kulcs az a Dline + a blitzek. Vickről tudjuk hogy nem zsebirányító , de Andy Nem szereti ha rohangál ezért , rohangálni se rohangálhat nagyon. Az Ofalunk tragikus , talána liga legrosszabbja. Az Eagles itt 2 módon nyerhet . Turnoverek orrba szájba. Amiben nem hiszek . Illetve a másik az hogy Futunk , amiben méginkább nem hiszek. (Playhívások alapján) Persze bármi megtörténhet. A Defensünk nagyon erős , de azokon is lehet gyenge pontokat találni.
de! Vick formán kívül , Asot rendre szivatták idén , O faluk legtöbbször szar !
igen a cornereinkkel lehetnek gondok , de vagyük azt hogy Amu kivételesen nem sérül le akkor ha a D-line tól megkapják a segítséget nem lesz gond!
több mint 13 éve
persze ! ha az Eaglesnél mindenki azt a teljesítményt hozza amire a nevek alapján predesztinálva van , nálunk meg O-ban D-ben is megy a töketlenkedés akkor még jó hogy kikapunk!de! Vick formán kívül , Asot rendre szivatták idén , O faluk legtöbbször szar !
érdekes hogy mindig ide lyukadunk ki végül... 😊
több mint 13 éve
Maclint viszont kevésbé 😛 Más kérdés, hogy megoldja ezt ő magától is 😀Hosley-ra kell egy kis izom pakolás... ezért nem lehet sztem vele idén kezdőként számolni...egy picit fizikálisabb elkapó simán elnyomja...csebiOké, de most Jacksonról meg Maclinről van szó. Jacksont pl a liga legapróbb CB-je is simán földbe döngöli, ha nem véti el a tackle-tG-men

több mint 13 éve
Hosley-ra kell egy kis izom pakolás... ezért nem lehet sztem vele idén kezdőként számolni...egy picit fizikálisabb elkapó simán elnyomja...csebiOké, de most Jacksonról meg Maclinről van szó. Jacksont pl a liga legapróbb CB-je is simán földbe döngöli, ha nem véti el a tackle-t
több mint 13 éve
Hosley-ra kell egy kis izom pakolás... ezért nem lehet sztem vele idén kezdőként számolni...egy picit fizikálisabb elkapó simán elnyomja...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Hosley-van speciel semmi gond nincsen. Kicsit gyík, hogy combine előtt szívott egyet, emiatt csúszott kicsit, de szvsz én látok rá esélyt, hogy az idei class-ból ő vigye a legtöbbre draftoltaink közül. Persze rookie, meg nem ő a legalkalmasabb játékos egyelőre, hogy levegye DeSeant a pályáról. A TB ellen pl. háromszor annyi labda repült Webster felé, mint az ő irányába.Ami miatt bizakodó vagyok az az hogy Vick baromiracsak elfelejted, hogy legjobb esetben webster, prince, hosley, coe, tryon csapatnak fog dobálni Vick...
formán kívül játszik eddig idén !Kb mind 3 meccsen gyenge , de legalább is komolyan hullázó teljesítményt nyújtott! Van tapasztalatunk ellene , a D-line ilyen komoly meccseken ritkán betlizik , tuti meglesz a komoly motiváció !Ezt ki kell használni !
Mondjuk ott van még McCoy aki szintén meccseket tud eldönteni ha jó napja van , de nincs mese őt is fogni kell!
Ahogyan már Szesze is írta hiába 4. forduló rohadt fontos lesz ez a meccs a végelszámolásnál! yooker
legelső kb még életében sem játszott így, prince az meg úgyis lesérül menet közben remélhetőleg azután, hogy leszedte vick egyik rövid passzát..., hosley nickel így ő nem helyettesíti princet, és ekkor jön coe, aki 3. negyedben azt mondja, hogy a hammy nem bírja, ezért jön majd tryon, aki még a labdát is odafejeli az ellenfélnek, hogy TD legyen belőle...
sztem Maclin meg DeSean agyon szívat minket, kérdés vajon fel tudjuk-e venni a harcot ponthozásban...
ui: ja és McCoy mindig arra fut, ahol Osi áll, akkor az minimum 10 yard az az attempt...
sztem kikapunk, de ez még belefér, maraddék 4 div meccset kell hoznunkcsebi
több mint 13 éve
ui: ja és McCoy mindig arra fut, ahol Osi áll, akkor az minimum 10 yard az az attempt...kereszteket kell csinálni folyamatosan JPP-vel vagy Tuck-kal Osi-nak, és akkor hiába fut arra Shady, mégsem vele találkozik. Na, nyilván nem ilyen egyszerű.
csebi
A Cards meccs alapján bizakodom: a saját playhívásuk menthet meg minket futás ügyben... azazhogy nem hívnak sok futást
több mint 13 éve
Én is pesszimista vagyok az esélyeinket illetően. Ha futnak akkor nagy gáz lesz. Jó lenne, ha Reid még jegelné Lesean-t a mi meccsünk utánig. Szerintem sem fogják a cornereink bírni azt a sebességet, amivel rendelkeznek az elkapóik. Abban bízhatunk, hogy a faluk megint totál betli lesz és nem lesz Vicknek ideje megvárni, amíg Jackson 5 métert ráver bármelyik cb-ünkkre. A másik pedig a philly D. Szerintem a csoportban jelenleg övék a legjobb formában lévő egység. Az, hogy az első két meccset egy-egy ponttal hozták, 9 TO mellett, egyértelműen ezt igazolja. Az Arizona ellen az a nevetséges fumble ret td kb 5 másodperccel az 1. félidő vége előtt, szintén erre utal, mert az a 7 pont nélkül nem gáz a D-jük teljesítménye. Szóval ha Eli-nak lesz ideje (nem úgy, mint legutóbb) és az elkapók el tudnak szakadni a nem gyenge secondaryjüktől, akkor lesz esélyünk. A futásunkban továbbra sem nagyon bízok. Attól félek, hogy az O-nk keveset lesz fenn a pályán és elfárad a D-nk. Aztán lehet, hogy szétfutjuk őket és simán nyerünk, de sajna nagyobb az esély egy szoros vereségre. Nem annyira jó matchup nekünk az eagles, szerintem.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
közben végre a packers is visszakapta azt, amit itt kapott előző szezonban a Metlife-ban... most már a zöld-sárga játékosok nem viselkednek annyira kedvesen, mosolygósan, mint mikor a fasz másik végén álltak...ja és lehet nem fogok tudni menni jövő héten a grundra, mert előző este születésnapra vagyok hivatalos, és hétfő előtt 2 estét is vicánkolni, így műtét után nem a legtanácsosabb...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Ami miatt bizakodó vagyok az az hogy Vick baromiracsak elfelejted, hogy legjobb esetben webster, prince, hosley, coe, tryon csapatnak fog dobálni Vick...
formán kívül játszik eddig idén !Kb mind 3 meccsen gyenge , de legalább is komolyan hullázó teljesítményt nyújtott! Van tapasztalatunk ellene , a D-line ilyen komoly meccseken ritkán betlizik , tuti meglesz a komoly motiváció !Ezt ki kell használni !
Mondjuk ott van még McCoy aki szintén meccseket tud eldönteni ha jó napja van , de nincs mese őt is fogni kell!
Ahogyan már Szesze is írta hiába 4. forduló rohadt fontos lesz ez a meccs a végelszámolásnál! yooker
legelső kb még életében sem játszott így, prince az meg úgyis lesérül menet közben remélhetőleg azután, hogy leszedte vick egyik rövid passzát..., hosley nickel így ő nem helyettesíti princet, és ekkor jön coe, aki 3. negyedben azt mondja, hogy a hammy nem bírja, ezért jön majd tryon, aki még a labdát is odafejeli az ellenfélnek, hogy TD legyen belőle...
sztem Maclin meg DeSean agyon szívat minket, kérdés vajon fel tudjuk-e venni a harcot ponthozásban...
ui: ja és McCoy mindig arra fut, ahol Osi áll, akkor az minimum 10 yard az az attempt...
sztem kikapunk, de ez még belefér, maraddék 4 div meccset kell hoznunk
több mint 13 éve
Puszit a hasadra (nyugi nem tőlem majd Vittore-től)😉 😛)De ha Vick idén is kutyául lesz akkor nyerhetünk. (Mit fogok kapni ezért 😀 )AsbeeÉn most egy hangyányit jobbnak érzem magunk a sérültek ellenére. De az Eagles ellen mindig benne van egy olyan produkció a csapat részéről, amikor önmagunkat lőjük lábon. Komoly hagyományaink vannak.salanderPLAX 😀ironroy
Ami a taktikánkat illeti azt érzékelem nálunk rengeteg minden múlik a kezdésen. Most nem láttam pont a meccsünk elejét hála a késő streamnek de ha jól vettem ki mi kezdtük és gyakorlatilag pillanatok alatt lezavarták a támadóinkat a pályáról ők meg végig masíroztak mindjárt. Innentől menni kellett az eredmény után nem volt türelem a futáshoz jöttek a hibák és már el is ment a meccs. Az elején kell jól kombinálni futást passzt türelemmel, és a védelemnek időbe felébredni különben nincsen esélyünk. Egyébként képesek vagyunk erre csak nem elég konzisztensen. Na drukkoljatok szóval, hogy kb az első driveunk ne jöjjön össze, legyen némi zavar önbizalom hiány az O-ban, Shady meg Celek az elején ne induljon be aztán nyert ügyetek van. Mondjuk félek így is de majd meglátjuk 😀.
több mint 13 éve
Ami miatt bizakodó vagyok az az hogy Vick baromiraÉn is a futásuktól félek elsősorban, sztem azzal tuti lesz problémánk és ha van egy kis eszük (ami pl az Arizona ellen nem volt😊) akkor erre is fogják felépíteni az offense-üket.
több mint 13 éve
De ha Vick idén is kutyául lesz akkor nyerhetünk. (Mit fogok kapni ezért 😀 )Én most egy hangyányit jobbnak érzem magunk a sérültek ellenére. De az Eagles ellen mindig benne van egy olyan produkció a csapat részéről, amikor önmagunkat lőjük lábon. Komoly hagyományaink vannak.salanderPLAX 😀ironroy
több mint 13 éve
Ami miatt bizakodó vagyok az az hogy Vick baromira formán kívül játszik eddig idén !Kb mind 3 meccsen gyenge , de legalább is komolyan hullázó teljesítményt nyújtott! Van tapasztalatunk ellene , a D-line ilyen komoly meccseken ritkán betlizik , tuti meglesz a komoly motiváció !Ezt ki kell használni !
Ahogyan már Szesze is írta hiába 4. forduló rohadt fontos lesz ez a meccs a végelszámolásnál!
több mint 13 éve
Én most egy hangyányit jobbnak érzem magunk a sérültek ellenére. De az Eagles ellen mindig benne van egy olyan produkció a csapat részéről, amikor önmagunkat lőjük lábon. Komoly hagyományaink vannak.salanderPLAX 😀
több mint 13 éve
Én most egy hangyányit jobbnak érzem magunk a sérültek ellenére. De az Eagles ellen mindig benne van egy olyan produkció a csapat részéről, amikor önmagunkat lőjük lábon. Komoly hagyományaink vannak.
több mint 13 éve
Van egy olyan érzésem, hogy egy újabb SB-nél csak meggondolnád ezt az utolsó részt 😀nah, hogy elszabadultak itt az indulatok, pedig még csak hétfő van 😛Én nagyon félek az ő pass-rush osztaguktól, mert eddig Osi és Tuck semmit nem mutattak, JPP pedig sajnos csak 1 van. Nem mondom, hogy esélytelenek vagyunk, mert nem lenne igaz, én 50-50-re teszem most a meccset. Kétlem, hogy ellenünk nem szívják fel magukat. Az időpont miatt sajnos én nem nézem élőben, másnap hajnali 4-kor kelek, SB után dolgoztam már kialvatlanul....ezen a helyen soha többet!lotus86
A vasárnap éjjeli időpont mondjuk tényleg elég szar, remélem el tudok jönni szabira, különben gázos lesz a hétfő nagyon. (az mondjuk fel se merül, h ne nézzem élőben😊
Nagyon fontos lesz ez a meccs, ha nyerünk akkor kijavítjuk az első fordulóbeli botlást és az élre állhatunk a csoportban, viszont ha kikapunk akkor 0-2re állnánk a csoportellenfelek ellen ami meg baromi nagy szívás lenne.. én most egyértelműen bizakodó vagyok, mert jobbnak látom magunkat, mint a Phillyt, de persze bármi lehet, igazi derbi lesz és hiába még csak a 4. forduló, de marha nagy lesz a tét.
Szesze

több mint 13 éve
Ha láttad volna , hogy mit kaptunk az arizonától .... Csak úgy rohangáltak át a falon a szabad emberek , mintha a fal ott se lett volna. 21x ütötték meg vicket a meccs alatt. Ez a fal ami nekünk van olyan gyenge hogy itt Jpp nélkül is széttépnétek. Nálam 70-30 nektek. Én reménykedek de ha reálisan tekintjük a dolgokat , sajnos ezt az arányt kell hogy felírjam. Bár a Ravens ellen is 500 yardot felraktunk a táblára , és domináltuk a mérkőzést , úgyhogy azért nem egyoldalú lesz a meccs.nah, hogy elszabadultak itt az indulatok, pedig még csak hétfő van 😛Én nagyon félek az ő pass-rush osztaguktól, mert eddig Osi és Tuck semmit nem mutattak, JPP pedig sajnos csak 1 van. Nem mondom, hogy esélytelenek vagyunk, mert nem lenne igaz, én 50-50-re teszem most a meccset. Kétlem, hogy ellenünk nem szívják fel magukat. Az időpont miatt sajnos én nem nézem élőben, másnap hajnali 4-kor kelek, SB után dolgoztam már kialvatlanul....ezen a helyen soha többet!lotus86
A vasárnap éjjeli időpont mondjuk tényleg elég szar, remélem el tudok jönni szabira, különben gázos lesz a hétfő nagyon. (az mondjuk fel se merül, h ne nézzem élőben😊
Nagyon fontos lesz ez a meccs, ha nyerünk akkor kijavítjuk az első fordulóbeli botlást és az élre állhatunk a csoportban, viszont ha kikapunk akkor 0-2re állnánk a csoportellenfelek ellen ami meg baromi nagy szívás lenne.. én most egyértelműen bizakodó vagyok, mert jobbnak látom magunkat, mint a Phillyt, de persze bármi lehet, igazi derbi lesz és hiába még csak a 4. forduló, de marha nagy lesz a tét.
Szesze
több mint 13 éve
Ha más nem Dawkins miatt csak odateszik magukat Vickék. Wolverine-nél nem kell jobb motiváló.nah, hogy elszabadultak itt az indulatok, pedig még csak hétfő van 😛Én nagyon félek az ő pass-rush osztaguktól, mert eddig Osi és Tuck semmit nem mutattak, JPP pedig sajnos csak 1 van. Nem mondom, hogy esélytelenek vagyunk, mert nem lenne igaz, én 50-50-re teszem most a meccset. Kétlem, hogy ellenünk nem szívják fel magukat. Az időpont miatt sajnos én nem nézem élőben, másnap hajnali 4-kor kelek, SB után dolgoztam már kialvatlanul....ezen a helyen soha többet!lotus86
Szesze