New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
DeOssie megy a pro bowl-ra? mi a manó 😊ironroyez már a második lesz karrierje során. gondolom azért mert nem nagyon lehet tőle félrement longsnappet látni.
több mint 13 éve
DeOssie megy a pro bowl-ra? mi a manó 😊
több mint 13 éve
akkor miért nincs már meg az !!!!! :mad: 😊vagy csak én vagyok rohadt türelmetlen ?? 😊 😊yookerIgen. 😛
Amúgy addig nem sok újdonság lesz, amíg nem lesz meg az új CBA.Badman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó lenne már valami konkrét hír is amin lehetne rágódni !!Igen. 😛
nem ezek a találgatások !!
vagy csak én vagyok rohadt türelmetlen ?? 😊 😊yooker
Amúgy addig nem sok újdonság lesz, amíg nem lesz meg az új CBA.
több mint 13 éve
jó lenne már valami konkrét hír is amin lehetne rágódni !! nem ezek a találgatások !!
vagy csak én vagyok rohadt türelmetlen ?? 😊 😊
több mint 13 éve
Akkor helyetekben inkább Sintimre repülnék lehet nálatok megtáltosodni a posztján, de ő nem UFA, bár jó ajánlat esetén elengednénk!csebiSintim máshol valóban nagyon állat lenne. Ez a 4-3 neki nálunk annyira nem jött be. Aztán ha lesz szezon jövőre lehet igen megtáltosodik. 😊 De a sérülése után így elég kevés esélyt látok most erre...
több mint 13 éve
Akkor helyetekben inkább Sintimre repülnék lehet nálatok megtáltosodni a posztján, de ő nem UFA, bár jó ajánlat esetén elengednénk!csebiolyan kurva jó ajánlatot nem sokan fognak adni érte ez boritékolható, főleg mert az sem kizárt, h simán cutoljuk.. Kiwi más kategória és sztem simán elképzelhető, h 3-4es csapatnál köt ki.
több mint 13 éve
Akkor helyetekben inkább Sintimre repülnék lehet nálatok megtáltosodni a posztján, de ő nem UFA, bár jó ajánlat esetén elengednénk!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Ryannel hybrid 3-4/4-3 -at játszottunk,Mattisonnal 4-3-al kezdtünk,de a keret főleg 3-4 játékosokból áll,Suggs sem volt túl hatékony állandó DE-ként,a másik oldal pedig nulla volt.Akkor visszatértünk 3-4 domináns D-re.Köszi,szépen.hát sztem vele nem lennétek annyira kisegítve főleg h ti 3-4et játszotok szvsz annyira nem illene oda OLBnek. Kindle nem hiszem h valaha is pályára lép majd az NFLben sajnos. nézz szét scout oldalakon meg itt a fórumon a draft topikban sztem nagy eséllyel tudtok húzni majd egy steal olb-t drafton akár a későbbi körökben is.kristof
A Ravensnél,sztem a prioritás az OL rendbetétele és a Suggs másik oldala,onnan is jöjjön a terror."Kinéztem"oda Kiwanukát,mert még mindig kérdőjeles Kindle,felépül e.kátrány
Most új DC-nk van,még nem volt DC és nem tudjuk mit fog preferálni.A 3-4-ből nem tud kibújni,de még semmi konkrét.
A realitás sajnos tényleg az,hogy Kindle nem lesz többé a pályán,de a remény hal meg utoljára,még nem tettek pontot-pecsétet-aláírást a leletei végére,addig pedig remélünk.A draftig mindenképpen el kelledőljön valami,mert akkor magas picket kell a passrush-ra áldozni vagy valakit a free agent piacról.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Sztem egyáltalán nem kizárt, h 3-4es OLB-ként játszon valahol.Köszi,szépen.hát sztem vele nem lennétek annyira kisegítve főleg h ti 3-4et játszotok szvsz annyira nem illene oda OLBnek. Kindle nem hiszem h valaha is pályára lép majd az NFLben sajnos. nézz szét scout oldalakon meg itt a fórumon a draft topikban sztem nagy eséllyel tudtok húzni majd egy steal olb-t drafton akár a későbbi körökben is.kristof
A Ravensnél,sztem a prioritás az OL rendbetétele és a Suggs másik oldala,onnan is jöjjön a terror."Kinéztem"oda Kiwanukát,mert még mindig kérdőjeles Kindle,felépül e.kátrány
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi,szépen.hát sztem vele nem lennétek annyira kisegítve főleg h ti 3-4et játszotok szvsz annyira nem illene oda OLBnek. Kindle nem hiszem h valaha is pályára lép majd az NFLben sajnos. nézz szét scout oldalakon meg itt a fórumon a draft topikban sztem nagy eséllyel tudtok húzni majd egy steal olb-t drafton akár a későbbi körökben is.
több mint 13 éve
Köszi,szépen.Valami híretek van már ,hogy Kiwanukát marasztaljátok vagy engeditek?kátrányEgyelőre még az is bizonytalan, h a sérüléséből képes lesz-e felépülni. Nincs semmi konkrétum, de a privát véleményem az, h el fogjuk engedni, nem véletlenül hoztunk tavaly az első körben DE-t (Jason Pierre Paul) és ugye rajta kívül itt van még a Tuck-Osi páros.Szesze
A Ravensnél,sztem a prioritás az OL rendbetétele és a Suggs másik oldala,onnan is jöjjön a terror."Kinéztem"oda Kiwanukát,mert még mindig kérdőjeles Kindle,felépül e.
több mint 13 éve
Valami híretek van már ,hogy Kiwanukát marasztaljátok vagy engeditek?kátrányEgyelőre még az is bizonytalan, h a sérüléséből képes lesz-e felépülni. Nincs semmi konkrétum, de a privát véleményem az, h el fogjuk engedni, nem véletlenül hoztunk tavaly az első körben DE-t (Jason Pierre Paul) és ugye rajta kívül itt van még a Tuck-Osi páros.
több mint 13 éve
Valami híretek van már ,hogy Kiwanukát marasztaljátok vagy engeditek?
több mint 13 éve
Burress könnyen lehet, h a Ravensnél köt ki:http://www.cbssports.com/mcc/blogs/entry/22475988/27135794?source=rss_teams_Baltimore_Ravens
több mint 13 éve
OFF: Én amúgy Murinnyót csípem (annak ellenére h Milan-fan vok!). Rohadt jó edző, az eredményei magukért beszélnek. Az tény h a nyilatkozataiban nem álszerénykedik, de ha jól tudom, az aktuális és volt játékosai is nagyon szeretik. Az ellenfelei pedig nem kell h szeressék.kissé elfogultnak tűnsz 😊 sztem Ryan egy zseni.. persze megértem, h Pats szimpatizánsként nem kedveled.Szeszetény h edzőként igen zseniális de mint ember hát khm... (kb mint Mourinho soccerben)kristof
ON: Ryan-ről keveset tudok. De nem volt annyira elegáns rádióban belekötni a saját edzőbe és rögtön egy másik seggét nyalni. A játékosok nem fogják megváltoztatni sztem TC-t, de jó lenne ha megbeszélnék a dolgot és mindenki jó hangulatban dolgozna a csapatnál.
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/20534/pfwa-awards-all-nfl-all-rookie-teamsJPP sztem is talán ott lehetne a rookie csapatban, bár necces a dolog. Mondjuk szvsz Earl Thomasnak is ott lenne a helye az újonc válogatottban.
ha mást nem is... de JPP-t hiányolom innen... :/ (talán még Osit...)ironroy
több mint 13 éve
védő sémái zseniálisak... de h emberként miért akarnának inkább ott játszani fel nem foghatom, főleg h TC mindig kiállt mellettük! na mind1 nem ez a lényegkissé elfogultnak tűnsz 😊 sztem Ryan egy zseni.. persze megértem, h Pats szimpatizánsként nem kedveled.SzeszeRáadásul Rex Ryan-hez hasonlítják, és azt mondják h milyen fasza lehet az ő csapatában játszani.nemtom miért lenne ott jó játszani? egy beképzelt fa++ csapatban ahol az edző is egy utolsó beképzelt senkicsebi
Másrészről viszont nem baj ha szólnak h vmi nem tetszik nekik...remélem meg tudják beszélni!Szsziszka
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
jah, egyértelműen van hasonlóság köztükkissé elfogultnak tűnsz 😊 sztem Ryan egy zseni.. persze megértem, h Pats szimpatizánsként nem kedveled.Szeszetény h edzőként igen zseniális de mint ember hát khm... (kb mint Mourinho soccerben)kristof
több mint 13 éve
ebben is van valami, csak mig Muringyó verte a nyálát az el classico előtt, majd kaptak egy ötöst 😀 itt azért Ryan-ék csak nyertek...kissé elfogultnak tűnsz 😊 sztem Ryan egy zseni.. persze megértem, h Pats szimpatizánsként nem kedveled.Szeszetény h edzőként igen zseniális de mint ember hát khm... (kb mint Mourinho soccerben)kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kissé elfogultnak tűnsz 😊 sztem Ryan egy zseni.. persze megértem, h Pats szimpatizánsként nem kedveled.Szeszetény h edzőként igen zseniális de mint ember hát khm... (kb mint Mourinho soccerben)
több mint 13 éve
kissé elfogultnak tűnsz 😊 sztem Ryan egy zseni.. persze megértem, h Pats szimpatizánsként nem kedveled.nemtom miért lenne ott jó játszani? egy beképzelt fa++ csapatban ahol az edző is egy utolsó beképzelt senkicsebiRolle meg KP kritizálta TC-t.Ráadásul Rex Ryan-hez hasonlítják, és azt mondják h milyen fasza lehet az ő csapatában játszani.
Azért ez fura, főleg, hogy az edző végig megvédett mindenkit pedig őket kettejüket lehetett volna szidni. KP rossz szerelésén csak 1 szezon ment el.csebi
Másrészről viszont nem baj ha szólnak h vmi nem tetszik nekik...remélem meg tudják beszélni!Szsziszka
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/20534/pfwa-awards-all-nfl-all-rookie-teamsha mást nem is... de JPP-t hiányolom innen... :/ (talán még Osit...)
több mint 13 éve
nemtom miért lenne ott jó játszani? egy beképzelt fa++ csapatban ahol az edző is egy utolsó beképzelt senkiRolle meg KP kritizálta TC-t.Ráadásul Rex Ryan-hez hasonlítják, és azt mondják h milyen fasza lehet az ő csapatában játszani.
Azért ez fura, főleg, hogy az edző végig megvédett mindenkit pedig őket kettejüket lehetett volna szidni. KP rossz szerelésén csak 1 szezon ment el.csebi
több mint 13 éve
Rolle meg KP kritizálta TC-t.Ráadásul Rex Ryan-hez hasonlítják, és azt mondják h milyen fasza lehet az ő csapatában játszani.
Másrészről viszont nem baj ha szólnak h vmi nem tetszik nekik...remélem meg tudják beszélni!