New York Giants

47 feliratkozó

több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
csak félálomban láttam az első félidőt, de nagyon feltartott kézzel ment fel a csapat

Coughlin reakciói érdekesek: ha szopó a meccs, az egyetlen dolog, amit látok tőle, hogy húzza a száját a pálya szélén. nem beszél a többi edzővel, játékossal, senkivel. nem nagyon tud belenyúlni a játékba meccs közbenvittore
Ezt már én is akartam írni.
Személy szerint engem roppant idegesít, hogy Coughlin olyan arckifejezéssel álldogál ott egy-egy elrontott play után, mint a hatéves kisgyerek, akit a tízévesek pont most zavartak el a focipályáról. Tehetetlen düh látszik az arcán, de nem az, hogy tudja, mit kéne változtatni, hogy a következő play már sikerüljön.
(Mondjuk a challange-e bejött, de semmire sem mentünk vele.)G-men
Amikor SBt nyertünk akkor is így viselkedett 😊 de egyébként, ha idén is beégünk akkor kb 100%,h kirúgják.Szesze
Akkor azért többször mosolygott is 😉
több mint 13 éve
Nah hát kb mindennel egyet értek amit írtatok és majdnem minden el is hangzott amiről én is akartam írni csak hajnalban már nem volt kedvem. A legkomolyabb gond a G-men által is említett OL.. Freeney és Mathis szétszedték a tackle-jeinket teljesen (Diehl élete leggyengébb meccsén van túl), igazából ekkora ruhát nem mostanában mértek erre a falra, mint tegnap. Eli-nak esélye sem volt, h körülnézzen szinte, amikor nagy ritkán volt egy kis ideje akkor is félve dobta el a labdát. Ez azért nagy negatív meglepetése volt a meccsnek, sajnos úgy néz ki a pár évvel ezlelőtti ligaelit falunk kezd kiöregedni. Persze eddig is voltak jelek rá bőven, de nem ilyen dózisban. (megjegyzem a félidőben 1 passzolt yardunk volt...)
A Jacobs féle probléma is fontos, nemtom én sem, h miért hanyagoljuk? főleg, h nem is jó a futás. Engem bevallom idegesít Bradshaw táncikálós stílusa, továbbra is azt mondom, h neki kiegészítőnek kéne lennie, de most már szinte all-down lesz lassan.. (mondjuk a második félidőben Jacobs az említett sisak-mizzéria miatt nem játszott ami még pluszban egy szánalmas dolog volt).
A védelem katasztrófa volt.. Jól hangzik, h passz ellen álltunk fel, csakhogy az első drive-ban úgy jöttek végig a pályán, h egyetlen egy passzt sem tudtunk levédekezni és egy futást sem tartottunk pár yardon. (A DL sehol nem volt a sec esélytelen volt bármire is). Nevetségesen gyenge volt az egész védelem és védekezési rendszer. A következő drive-tól miután megvolt az előny elkezdtek futni és az még jobban működött, semmire nem volt ellenszerünk pedig semmi extrát nem csináltak. Az Indy tavaly 31., 2 éve utolsó volt futásban, ellenünk most kb 5-ös átlaggal jöttek 160at, de a meccs döntő részében ez az átlag 5 fölött volt jóval.
Teljes csőd volt ez a meccs, oké h be volt kalkulálva a vereség, erős volt az ellenfél és ki is jött nekik a lépés minden téren tegnap, de ez elsősorban miattunk történhetett. Ha nem lett volna a tavalyi év akkor nem is foglalkoznék az egésszel, csakhogy idén is elkezdtük, h félidőre elbukjuk a meccset. Finoman szólva sem bizakodom a jövőt illetően...
Aki nem látta a meccset sztem ne is eröltesse, a statisztikák nem írják le megfelelően, h mennyire gyengék voltunk.Szesze
Freeney úgy játszott Diehl-lel, mint macska az egérrel. A 3. negyedben már voltak olyan play-ek, hogy négyen blokkoltuk a két DE-jüket, de ők ketten úgyis összenyomták a zsebet, hogy Eli alig úszta meg a soros sack-et aztán méterekkel fölé dobta Mario-t, szerintem te is erre a jelenetre gondoltál.

A két sack, amiből elvesztett fumble lett totál váratlanul érte őt, mindkettő a vak oldalról. Az elsőnél Diehl még próbálta két kézzel visszahúzni Freeney egyik karját (nyilvánvaló holding), de aztán azt is elengedte. A másodiknál gyakorlatilag contact nélkül engedte át, nem is értettem.

Azt továbbra is fenntartom, hogy ezek nélkül a fumble-ök nélkül szorosabb lett volna a meccs, kábé az lett volna az eredmény (10 pontos vereség), amivel itt mindenki számolt a szezon előtt.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 18 735 — Giants fan
csak félálomban láttam az első félidőt, de nagyon feltartott kézzel ment fel a csapat

Coughlin reakciói érdekesek: ha szopó a meccs, az egyetlen dolog, amit látok tőle, hogy húzza a száját a pálya szélén. nem beszél a többi edzővel, játékossal, senkivel. nem nagyon tud belenyúlni a játékba meccs közbenvittore
Személy szerint engem roppant idegesít, hogy Coughlin olyan arckifejezéssel álldogál ott egy-egy elrontott play után, mint a hatéves kisgyerek, akit a tízévesek pont most zavartak el a focipályáról. Tehetetlen düh látszik az arcán, de nem az, hogy tudja, mit kéne változtatni, hogy a következő play már sikerüljön.
(Mondjuk a challange-e bejött, de semmire sem mentünk vele.)G-men
Amikor SBt nyertünk akkor is így viselkedett 😊 de egyébként, ha idén is beégünk akkor kb 100%,h kirúgják.
több mint 13 éve

(Mondjuk a challange-e bejött, de semmire sem mentünk vele.)
több mint 13 éve
Nah hát kb mindennel egyet értek amit írtatok és majdnem minden el is hangzott amiről én is akartam írni csak hajnalban már nem volt kedvem. A legkomolyabb gond a G-men által is említett OL.. Freeney és Mathis szétszedték a tackle-jeinket teljesen (Diehl élete leggyengébb meccsén van túl), igazából ekkora ruhát nem mostanában mértek erre a falra, mint tegnap. Eli-nak esélye sem volt, h körülnézzen szinte, amikor nagy ritkán volt egy kis ideje akkor is félve dobta el a labdát. Ez azért nagy negatív meglepetése volt a meccsnek, sajnos úgy néz ki a pár évvel ezlelőtti ligaelit falunk kezd kiöregedni. Persze eddig is voltak jelek rá bőven, de nem ilyen dózisban. (megjegyzem a félidőben 1 passzolt yardunk volt...)
A Jacobs féle probléma is fontos, nemtom én sem, h miért hanyagoljuk? főleg, h nem is jó a futás. Engem bevallom idegesít Bradshaw táncikálós stílusa, továbbra is azt mondom, h neki kiegészítőnek kéne lennie, de most már szinte all-down lesz lassan.. (mondjuk a második félidőben Jacobs az említett sisak-mizzéria miatt nem játszott ami még pluszban egy szánalmas dolog volt).
A védelem katasztrófa volt.. Jól hangzik, h passz ellen álltunk fel, csakhogy az első drive-ban úgy jöttek végig a pályán, h egyetlen egy passzt sem tudtunk levédekezni és egy futást sem tartottunk pár yardon. (A DL sehol nem volt a sec esélytelen volt bármire is). Nevetségesen gyenge volt az egész védelem és védekezési rendszer. A következő drive-tól miután megvolt az előny elkezdtek futni és az még jobban működött, semmire nem volt ellenszerünk pedig semmi extrát nem csináltak. Az Indy tavaly 31., 2 éve utolsó volt futásban, ellenünk most kb 5-ös átlaggal jöttek 160at, de a meccs döntő részében ez az átlag 5 fölött volt jóval.
Teljes csőd volt ez a meccs, oké h be volt kalkulálva a vereség, erős volt az ellenfél és ki is jött nekik a lépés minden téren tegnap, de ez elsősorban miattunk történhetett. Ha nem lett volna a tavalyi év akkor nem is foglalkoznék az egésszel, csakhogy idén is elkezdtük, h félidőre elbukjuk a meccset. Finoman szólva sem bizakodom a jövőt illetően...
Aki nem látta a meccset sztem ne is eröltesse, a statisztikák nem írják le megfelelően, h mennyire gyengék voltunk.
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 319 — Giants fan

Coughlin reakciói érdekesek: ha szopó a meccs, az egyetlen dolog, amit látok tőle, hogy húzza a száját a pálya szélén. nem beszél a többi edzővel, játékossal, senkivel. nem nagyon tud belenyúlni a játékba meccs közben
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 269 — Giants fan
Én sem láttam a meccset, de az általam olvasottak alapján úgy gondolom, hogy nagyon meg akartuk fogni a passzjátékukat, és amikor PM látta, hogy 5-6 DB van fenn és passcoverage lesz áthívták futásra a playt és az 5-6 DB nem megoldás a futás ellen. Ezek alapján az edzők okolhatók talán leginkább a vereség mértéke miatt. Az AFC bajnokától abszolut benne van a zakó, de ne ilyen könnyedén garbagge time-mal.
Ráadásnak az idén javuló javuló védelem mellé cserébe kapunk egy folyamatosan gyengülő O line-t.
Legalább a csoport többi tagja is "remekelt". 😛

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Azért Fewell azt próbálta elérni, hogy ne nagyon tudjon passzolni PM, ezért akart több teret engedni a futásnak. Nem hiszem, hogy rengeten meccsen a védelem általában úgy nézzen ki h Grant és még 1 CB is benn van, LB közül meg csak Boley tartja magát.
Ezt a vereséget számoltam, nem nagy dolog, az aggasztó, hogy amíg én láttam (első félidő) nem volt nyomás Peytonon...csebi
Egyetértek! Nem lehet úgy készülni egy csapatra, h ők csak passzolnak, nem tudnak futni! Az ilyen sztereotípiákkal nyilván ők is tisztában vannak, és rá fognak játszani. Nem lehet teljesen feladni a futást, még akkor se, ha egy Peyton Manninget kell levédekezni.
több mint 13 éve
Nem láttam a meccset (és itthon a berendezésnek jobb lesz ha nem is pótlom), csak olvasgattam pár cikket ma reggel.
Jacobs hiszti...mégse viseli olyan jól a backup szerepet. Falhoz akarta várni a sisakot, de a közönség közt kötött ki ??? Még jó h nem qb-t játszik! Mindenesetre vhol megértem a srácot: tavaly kezdett, most meg kapott egy meccsen 4 carryt...azért nem hiszem h ez normális. 50-50% körüli megosztás lenne ideális Bradshaw-val, ha már nem Jacobs a #1. Nem tudom miért kell ennyire hanyagolni.
Az o-line-nak meg nagyon kéne javulni! Előző héten gyenge run-block, most meg már a pass-protection is szar volt!
Az mondjuk várható volt, h a Colt D nem fog újra akkorát betlizni a futás ellen mint múlt héten.
Végülis nincs világ vége, legalább kicsit tisztábban látunk, nem a Panthers volt az igazi erőfelmérő múlt héten. O-line nak, és a futásnak sokat kell javulni. Na meg a D-nek is (ahogy olvasom, Michael Johnsonra nem igen kéne coverage feladatokat osztani.)
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 19 554 — Lucas Scott
Azért Fewell azt próbálta elérni, hogy ne nagyon tudjon passzolni PM, ezért akart több teret engedni a futásnak. Nem hiszem, hogy rengeten meccsen a védelem általában úgy nézzen ki h Grant és még 1 CB is benn van, LB közül meg csak Boley tartja magát.
Ezt a vereséget számoltam, nem nagy dolog, az aggasztó, hogy amíg én láttam (első félidő) nem volt nyomás Peytonon...

2022 Magyarország: A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
OL totál gyenge volt! Az MLB-keresési problémák közben meg is feledkeztünk arról, hogy itt is gondjaink vannak, hát tegnap látszott.... Csak az a szerencsénk, hogy a szezonban több Freeney-Mathis féle DE párossal már nem fogunk találkozni. Én 2 TD-t is az OL-nek tudok be, anélkül meg "csak" 24 pontot szoptunk. De tény, a D ugyanaz a talány volt, mint tavaly. Futás elleni védekezés csak nyomokban, és a sec is harmatgyenge volt. Oké, végülis SB-szintű volt az ellenfél, és úgy is játszott.

Pozitívum, hogy ezt a meccset előzetesen szinte mindenki vereségnek vette, simán meglehet még a 10-6, ami sztem idén elég lesz a csoportelsőséghez (ld. többiek eredményei, a DAL pl. inkább 2-0ra számított 2 kör után, mint 0-2-re)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát statok alapján meg a hszekből leszűrve nem lesz egy nagy élmény az ismétlés 😕 jövőhéten Titans kíváncsian várom mit tudunk majd CJ ellen
több mint 13 éve
gerle 185 — Buckeye
Nah Fewell se jobb, mint Sheridan. Tök ugyanazt a fost hozzuk, mint tavaly. Szánalmas!Szesze
azt tudtam, hogy szarok leszünk, de azt a Moala TD-t nem kellett volna beszopni....

több mint 13 éve
Nah Fewell se jobb, mint Sheridan. Tök ugyanazt a fost hozzuk, mint tavaly. Szánalmas!
több mint 13 éve
Jövök estére!!! 😀ironroy
oks, legalább nem leszek egyedülSzesze
szerzünk valami fasza streamet és szakik leszünk! 😀ironroy
nekem van 247-em és azon most faszán jöttek a meccsek, remélem a miénk se fog akadni

Közben a Texans kikaparta a sírból a Redskins elleni meccset, ez nekünk jól jött (jó ez a Washington).. szerencsére a Dallas is kikapott, az Eagles kis híjján szintén. Eddig jó ez a forduló, meg kéne koronázni 😊
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 811 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ejjha, gyűlnek a Giants szurkolók rendesen, örülök neki.
Lesz valaki éjjel amúgy itt?Szesze
Jövök estére!!! 😀ironroy
oks, legalább nem leszek egyedülSzesze
szerzünk valami fasza streamet és szakik leszünk! 😀
több mint 13 éve
Sziasztok!
Pár éve olvasom a fórumot és most már szeretnék csatlakozni is 😊
Elsősorban Giants, másodrészben Steelers fan vagyok, de szimpatikus a Miami és az Arizona is.
Ha még lehet a tippjátékba is beszállnék...

1. B
2. B
3. B
4. C
5. A
6. A
7. B
8. B
9. A
10. B
11. B
12. B

Remélem bejön és Go Giants! 😊Hysterycs
Jövök estére!!! 😀ironroy
oks, legalább nem leszek egyedül
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem biztosan felejtős a suli miatt :/ de igyekszem majd minnél hamarabb pótolni 😊kristof
detto
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 319 — Giants fan
ma szeretjük az NFC nord-t 😀
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 811 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Sziasztok!
Elsősorban Giants, másodrészben Steelers fan vagyok, de szimpatikus a Miami és az Arizona is.

1. B
2. B
3. B
4. C
5. A
6. A
7. B
8. B
9. A
10. B
11. B
12. B

Jövök estére!!! 😀
több mint 13 éve
Sziasztok!

1. B
2. B
3. B
4. C
5. A
6. A
7. B
8. B
9. A
10. B
11. B
12. B

Ez a meccs most kimarad nekem.
több mint 13 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 126 — Giants & Steelers fan
Sziasztok!

1. B
2. B
3. B
4. C
5. A
6. A
7. B
8. B
9. A
10. B
11. B
12. B

Én sajnos nem, csak holnap este nézem meg a meccset... :S

Everybody is useful. Nobody is necessary.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem biztosan felejtős a suli miatt :/ de igyekszem majd minnél hamarabb pótolni 😊
több mint 13 éve
Sziasztok!

1. B
2. B
3. B
4. C
5. A
6. A
7. B
8. B
9. A
10. B
11. B
12. B

Lesz valaki éjjel amúgy itt?
több mint 13 éve
Erik.87 New York Giants Pittsburgh Panthers 126 — Giants & Steelers fan
Sziasztok!

1. B
2. B
3. B
4. C
5. A
6. A
7. B
8. B
9. A
10. B
11. B
12. B

Remélem bejön és Go Giants! 😊

Everybody is useful. Nobody is necessary.