New York Giants

49 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát reménykedhetünk abban esetleg hogy a Denvernek olyan edző kell akinek több tapasztalata van HC-ként; a Brownsnál meg abban, hogy nem Holmgren embere volt...

Ha maradna a második évre biztos továbbfejlődne a védelem, mert elég sok játékosnak kellett "újratanulnia" a szerepét ebben a hibrid cuccban.

Csak ne az legyen, hogy a Denver felveszi Foxot, a Browns meg Fewellt mert akkor nem marad más mint az imádkozás Jauronért vagy a védelem ideje megint a playbook tanulásával fog menni (ami tuti kihat a spec team munkára is) és jó esetben nem Sherident hozzuk vissza.salander
Ugye csak viccből...? 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Hát reménykedhetünk abban esetleg hogy a Denvernek olyan edző kell akinek több tapasztalata van HC-ként; a Brownsnál meg abban, hogy nem Holmgren embere volt...

Ha maradna a második évre biztos továbbfejlődne a védelem, mert elég sok játékosnak kellett "újratanulnia" a szerepét ebben a hibrid cuccban.

Csak ne az legyen, hogy a Denver felveszi Foxot, a Browns meg Fewellt mert akkor nem marad más mint az imádkozás Jauronért vagy a védelem ideje megint a playbook tanulásával fog menni (ami tuti kihat a spec team munkára is) és jó esetben nem Sherident hozzuk vissza.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 264 — Giants fan
Broncost tartom valószínűbbnek bár őszintén remélem h marad nálunk 😊
Szesze, tippjáték végeredmény lesz? 😊kristof
holnap megcsinálom, ha lesz időm
asszem hármas holtverseny lesz az élen, ha jól néztem 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Broncost tartom valószínűbbnek bár őszintén remélem h marad nálunk 😊
Szesze, tippjáték végeredmény lesz? 😊
több mint 13 éve
Ron Rivera -> Carolina

Már "csak" a Broncos és a Browns a lehetséges opció Fewell számára

több mint 13 éve
Azért nem sírnék, ha Aso jönne...Asbee
Ezzel az összes csapat szurkolója így van gyaníthatólag 😊
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
vhogy nekem sem fog hiányozni a playoffból a seggel rükvercező sötét barom.
több mint 13 éve
minket elfog sztem,Cowboysban nem vagyok biztos :/Newman
Hát igen, pont kéne még egy csapat a csoportban akinél Eli nem dobhat a pálya egyik felére (és amelyik szabályt úgy sem tartja be).

Tényleg kéne már a rohadt CBA, mert ha csökkentik a salary capet, akkor úgyis tökmindegy; amúgy talán lehetne helyet szorítani (pl. ha Jacobs tényleg lelép) csak akkor keresztet is vethetünk a linebacker igazolásra. Szerintem nekünk jó esetben maximum egy Champ Baileyre futja.

Nagyon király a Chiefs fala a meccsen, remélem nekünk is fog még ilyenre összeállni jövőre.salander
Kizártnak tartom, h FA-ról hoznánk CB-t, nincs is rá szükség, a Webster-Thomas-Ross hármas bőven jó kezdőnek, mögéjük kell valaki draftról és kész.Szesze
Azért nem sírnék, ha Aso jönne...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na idén sem kell amiatt aggódnom, hogy az Eagles megnyeri a SuperBowl-t. 😊 És nyugodtan nézhetem a rájátszás további részét, ha már mi nem jutottunk be sajnos.
több mint 13 éve
iason New York Giants 58
Kiesett az Eagles, nagy öröm ez. Azonban az igazi öröm az lesz, ha a következő szezonban kétszer elverjük őket!
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Na ! Kiesett a Philly...

Igazából nem is szurkoltam olyan habzószájjal ellenük ,

(azért amikor Clay M. a végén pá-pá-zott a közönségnek egy kicsit elmosolyodtam.... 😉 )

nekem az lesz majd elégtétel ha mi verjük el őket....
Kicsit ellazsálták az elejét , és a Packs nem engedte el a meccset!
több mint 13 éve
Hát igen, pont kéne még egy csapat a csoportban akinél Eli nem dobhat a pálya egyik felére (és amelyik szabályt úgy sem tartja be).

Tényleg kéne már a rohadt CBA, mert ha csökkentik a salary capet, akkor úgyis tökmindegy; amúgy talán lehetne helyet szorítani (pl. ha Jacobs tényleg lelép) csak akkor keresztet is vethetünk a linebacker igazolásra. Szerintem nekünk jó esetben maximum egy Champ Baileyre futja.

Nagyon király a Chiefs fala a meccsen, remélem nekünk is fog még ilyenre összeállni jövőre.salander
Kizártnak tartom, h FA-ról hoznánk CB-t, nincs is rá szükség, a Webster-Thomas-Ross hármas bőven jó kezdőnek, mögéjük kell valaki draftról és kész.
több mint 13 éve
iason New York Giants 58
Elnézést, hogy a műkedvelő hozzászól. A véleményem az - jelenleg -, hogy kiegyezek egy 2-14-es szezonnal, ha a két győzelem a sasok ellen van és eléggé megalázó.Hajrá Giants!
több mint 13 éve

Nagyon király a Chiefs fala a meccsen, remélem nekünk is fog még ilyenre összeállni jövőre.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Álom, álom, édes álom. Csak szorítsunk hogy kerülje el az Eaglest meg a Cowboyst... Csak tartok tőle picit hogy nem fogja.salander
minket elfog sztem,Cowboysban nem vagyok biztos :/

több mint 13 éve
Egy pillanatra elképzeltem a Corey Webster - Nnamdi Asomugha - Terrell Thomas CB-sort. Könnybe lábadt a szemem. :]

Álom, álom, édes álom. Csak szorítsunk hogy kerülje el az Eaglest meg a Cowboyst... Csak tartok tőle picit hogy nem fogja.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Na asszem második helyre szorultunk az idei évben a philly meccsel, az év lúzerei versenyben. Ezt elkúrta a szénc. 😂gyurczi
jó lenne , de sajnos nem....
magasan "vezetünk" még mindig ! 😕
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
az nfc west tud ilyeneket. pár éve az arizona 8-8al indult, aztán verték az atlantát, majd a seed2 pantherst idegenben....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na asszem második helyre szorultunk az idei évben a philly meccsel, az év lúzerei versenyben. Ezt elkúrta a szénc. 😂gyurczi
Várható volt, hogy nem lesz olyan sima meccs, mint ahogy azt sokan előrevetítették. A Saints védelem nem működött, tavalyhoz képest ebben estek vissza. A Seattle pedig otthon egy playoffmeccsen mindig veszélyes, főképp ha Hassi jó napot fog ki. És még így is megnyerte volna a Saints ha nincs az a Lynch futás, amit nagyon benéztek. A lényeg, hogy nem egy agyonvert csapat jött vissza a meccsbe 8 perc alatt, hanem végig fej-fej mellett haladtak, és apró dolgok döntöttek a végeredményről.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
mind2 meccsen megfigyelhető, hogy a sporik teljesítménye mennyit számít.
saints meccsen egy átlagos visszahordásnál bedobtak 2 zászlót (1 block in the back, 1 holding) na most mind2 szabálytalanság kevésbé volt látványos és megadható mint annál az ominózus jackson td-nél, csak hát a hype meg a nagy maszlag miatt eltekintettek ettől. ugyanezen a meccsen egyből dobták a zászlót az offal emberre ha a karja a DE nyakánál volt, nálunk egész szezonban jó ha 2-3 ilyet bedobtak, pedig mind tuck mind osi ellen számtalanszor csinálták meccsenként.
jets meccsen meg utolsó elkapásnál edwards kb ugyanannyira lökte el a cb-t mint packers meccsen asszem nicks, ott elvették tőlünk a TD-t, nekik meg nem repült a zászló.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Engem az is idegesít, hogy szerintem a Jetsnél jobb csapat vagyunk. Lett volna csak a spec teamünk egy hangyányit jobb.
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Na asszem második helyre szorultunk az idei évben a philly meccsel, az év lúzerei versenyben. Ezt elkúrta a szénc. 😂

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fewell valószínűleg kapni fog valahonnan egy HC ajánlatot (Denver,Carolina,Cleveland), aztán meglátjuk hogy elfogadja-e vagy sem. Ha távozik, akkor vagy Fox vagy pedig Jauron lesz a következő DC-nk. Drafton én első körben Mark Ingram-ot szeretném ha bentmarad a mi választásunkig. Ebben az esetben Jacobs biztosan menne, Bradshaw pedig valószínűleg.Badman
ez megerősíti az eddig bizonytalankodóknak is hogy Fewell jó munkát végzett nálunk !

amúgy nem hinném hogy Ingramet ne vinnék el előttünk....
de ha megszerezzük akkor sem megy Jacobs ÉS Bradshaw is szerintem!
az egyik maradni fog!yooker
Esélytelen hogy Ingram a 19. helyig csússzon. Ha azt nézzük hogy tavaly Spiller és Matthews is top12 volt, Ingram semmiképp sem rosszabb náluk, ráadásul idén nincs is akkora tehetség rajta kívül aki biztos első körös. Plusz a futóknál majdnem mindegy hányadik körben draftolod, Bradshaw is 7. körös volt és idei év legjobbja Arian Foster nem is lett kiválasztva a drafton, ahogy idény legjobb újonc RB-je, Blount sem. Én inkább védelmet erősíteném, bár ha valamilyen csoda folytán Ingram lecsúszik 19. helyig, nem lennék szomorú ha elhoznánk. 😀rattlesnk
Blount elsőkörös lett volna ha nincs az a balhéja még a Boise State elleni meccsen. Ingramot meg már láttam az első 20-on kívül is egy-egy mockban.
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
kiket vártok az SB-be? én packers-ravensre számítokvittore
Én Jets vs. Falconsra számítok, de lehet az előző év döntője is akár.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fewell valószínűleg kapni fog valahonnan egy HC ajánlatot (Denver,Carolina,Cleveland), aztán meglátjuk hogy elfogadja-e vagy sem. Ha távozik, akkor vagy Fox vagy pedig Jauron lesz a következő DC-nk. Drafton én első körben Mark Ingram-ot szeretném ha bentmarad a mi választásunkig. Ebben az esetben Jacobs biztosan menne, Bradshaw pedig valószínűleg.Badman
ez megerősíti az eddig bizonytalankodóknak is hogy Fewell jó munkát végzett nálunk !

amúgy nem hinném hogy Ingramet ne vinnék el előttünk....
de ha megszerezzük akkor sem megy Jacobs ÉS Bradshaw is szerintem!
az egyik maradni fog!yooker
Esélytelen hogy Ingram a 19. helyig csússzon. Ha azt nézzük hogy tavaly Spiller és Matthews is top12 volt, Ingram semmiképp sem rosszabb náluk, ráadásul idén nincs is akkora tehetség rajta kívül aki biztos első körös. Plusz a futóknál majdnem mindegy hányadik körben draftolod, Bradshaw is 7. körös volt és idei év legjobbja Arian Foster nem is lett kiválasztva a drafton, ahogy idény legjobb újonc RB-je, Blount sem. Én inkább védelmet erősíteném, bár ha valamilyen csoda folytán Ingram lecsúszik 19. helyig, nem lennék szomorú ha elhoznánk. 😀