New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Na igen, ráadásul, ha ebből a sok rosszból csak egy nem következik be (például ha nyerjük a Philly meccset, ami egyébként statisztikailag a legnagyobb 4. negyedes comeback - értsd balfaszkodás - az NFL történetében), akkor most valószínűleg arról beszélgetnénk, hogy mit kellene változtatni a GB elleni második ütközeten 😕Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...G-menTovábbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 13 éve
A draftcetlikkel úgy számoljunk, h nincs 5. körösünk jelen állás szerint a Rosenfels trade miatt.Az a baj, h egyik oldalon se hangzik túl jól 😊
Beatty RT-t annyira sem tud játszani, mint LT-t. Saját bevallása szerint is a bal oldalon érzi jól magát. Szóval McKie mögött Beatty mint backup nem hangzik jól.Szsziszka
több mint 13 éve
FA piacon kérdés mennyit költenének a tulajok, illetve hogy állnak összességében, gondolom a stadion felének kiköhögése sem volt egyszerű
több mint 13 éve
A draftcetlikkel úgy számoljunk, h nincs 5. körösünk jelen állás szerint a Rosenfels trade miatt.Beatty RT-t annyira sem tud játszani, mint LT-t. Saját bevallása szerint is a bal oldalon érzi jól magát. Szóval McKie mögött Beatty mint backup nem hangzik jól.
több mint 13 éve
Ha a meccseket nézzük, akkor mindenképp a Dallas elleni is. Plusz már az Eagles-nek is kijárna egy nagy verés tőlünk, ami most eljöhetett volna. Ráadásul amilyen előnyünk volt...Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...G-menTovábbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 13 éve
a tökéletesen működő falnak egy pocket qb esetén ( mint Eli ) még nagyobb jelentősége van mint másoknál , tehát annak tényleg maximálisan rendben kell lennie !
amúgy bosszankodtam idén néhányszor Eli immobilitása miatt ( bár neki meg kellene tiltani a futást az idei 2 (!) alapján ) ,de közben rájöttem hogy nem is rossz az ha nem szaladgál , legalább a sérülés nincs így benne (annyira) a játékában ! a legtöbb qb sérülés idén a
szaladgálásból ( Rodgers,Kolb,Vick ) ill. a rossz fal teljesítményből adódóan került elő( őket főleg mi iktattuk ki.. 😛 ) pótlásuk mindig nehéz ami komoly sérülésnél a szezonba kerülhet!
több mint 13 éve
Utána D. Hixon az edzőtáborban, ami ugye a visszahordásunkat vágta galyra egész szezonra. És még sorolhatnánk...Továbbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
salander
több mint 13 éve
Továbbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.G-menAz első kapavágás Chad Jones autóbalesete volt szerintem még a szezon előtt.
Ha az orvosok életet tudnak lehelni a falunkba, akkor nem olyan vészes a kép: ami majdnem biztos draft/FA OLB, MLB, C, CB, S. Ez talán még bele is fér. A RB, DT, OT, DE, TE/FB dolog meg nagyon homályos még. Mindenki szurkoljon hogy kezdjenek valamit Adrews hátával meg Seubert térdével.
több mint 13 éve
Akkor mindenki kell 😊összegezve az eddig itt draft/fa -ra felmerült posztokat :Ha a Tollefson/Kiwi páros egyike sem marad akkor kell DE is 😊
-C
-RB
-P
-KR
-OLB
-MLB
-LT
-RT
-CB
-TE
- ?
talán a QB és a DE amik biztosan nem merültek fel.... 😉
nagyon érdekes lesz ez az offseason úgy érzem !yooker
De azért ennyire nem vészes a helyzet, ezek közül csak az LB-k kritikusak, a többi mind a jövőre vonatkozó lépés lenne.Szesze
Összefoglalom: Egy Super Bowl győztes csapat kell!!!
több mint 13 éve
az erőviszonyokat tekintve jó lenne ha a divisional meccsek nem odavissza rendszerben történnének, hanem csak 1 game lenne. a kieső 3 meccset pótolnám az AFC-ből, mivel másodikok lettünk ezért az AFC east mellett játszanánk: SD, ravens, jax2002 óta, amikor kialakult a jelenlegi csoportrendszer, 9 év alatt 18 NFC-s s 18 AFC-s wild card hely volt, ezeket a következő elosztásban adták az egyes divíziók:
így egy nfc csapat 9 conf és 7 non-conf meccset tolna. ez kiegyenlítené a ligát és nem lenne akkora előny hulladék divízióban lenni (nfc west) és nem lenne akkora szopás egy erősben boxolni (nfc north)vittore
NFC AFC
East: 9 South: 6
South: 4 North: 5
North: 3 East: 4
West: 2 West: 3
Tehát magasan a mi csoportunk a legerősebb, legnehezebb az NFL-ben!
Ez a lista persze egyéb érdekességeket is megmutat, pl. amit mindenki tudott, hogy a West-ek a leggyengébbek, de azt is, és itt szerintem téves elképzelések vannak az emberek fejében, hogy az NFC North korántsem olyan erős (9 év alatt 3 wc-csapat)!
Valaki írta korábban, hogy jövőre nehezebb dolgunk lesz, mert biztos nem fog 2 divízióriválisunk is csak 6 győzelmet elérni. Én ezt pont fordítva látom: az, hogy a DAL idén gyenge volt, éppen a wild card-ért velünk vetélkedő NFC-s gárdákat erősítette: ld. GB vagy NO.
Továbbra sem tudok elszakadni attól a gondolattól, hogy a DAL elleni otthoni vereségünkkel ástuk meg a sírgödrünket.
Meg tudjuk akkor is nyerni a divíziót, ha a többiek 8-8-as, 9-7-es, 10-6-os mérlegeket csinálnak. Viszont ha 2-ok leszünk, a wild card-ért feltétlenül előnyösebb nekünk, ha a csoporttársaink fontos vereségeket osztanak ki a szezon során a riválisoknak, ez most elmaradt.
több mint 13 éve
összegezve az eddig itt draft/fa -ra felmerült posztokat :Ha a Tollefson/Kiwi páros egyike sem marad akkor kell DE is 😊
-C
-RB
-P
-KR
-OLB
-MLB
-LT
-RT
-CB
-TE
- ?
nagyon érdekes lesz ez az offseason úgy érzem !yooker
De azért ennyire nem vészes a helyzet, ezek közül csak az LB-k kritikusak, a többi mind a jövőre vonatkozó lépés lenne.
több mint 13 éve
összegezve az eddig itt draft/fa -ra felmerült posztokat : -C
-RB
-P
-KR
-OLB
-MLB
-LT
-RT
-CB
-TE
- ?
nagyon érdekes lesz ez az offseason úgy érzem !
több mint 13 éve
A center poszton tényleg azt kell eldönteni, hogy Koets-e a jövő. (Remélem nem kell súgnom a válasszal kapcsolatban.) A guard posztunk teljesen rendben van: szerintem Boothe megkapja a hosszabbítást, itt van Petrus, Snee és Diehl is tud guardot játszani (anno egyébként talán 2005-ben annak is draftoltuk).Sztem arról szó sincs, h Koetz-é lenne a jövő. Az idei év arról döntött, h kiderült, h ha O'Hara lesérül akkor alkalmas arra, h beszálljon, ezért kapta a 2 éves szerződéshosszabbítást. Diehl LT-ben nem a legjobb, saját bevallása szerint is szívesebben játszana LG poszton, de jelen állás szerint sztem jövőre is ő lesz a kezdő LT-nk. Beatty nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sztem össze sem hasonlítható kettejük teljesítménye. Az nem meglepő, h az LT posztról érkezik a legnagyobb nyomás a QB-ra, hisz neki kell a legjobb pass-rusherekkel küzdeni minden meccsen (épp ezért teljesen értelmetlen az ilyen jellegű összehasonlítás a line többi tagjával, az off többi részével való összehasonlítást meg eleve nem is értem, kb olyan mintha soccerben egy csatárt meg egy kapust az alapján értékelnél, h ki kap több gólt) A körülményekhez képest sztem bőven jó volt ez a teljesítmény amit nyújtott, lehet h volt egy olyan meccs amikor igazán nagy volt a nyomás Eli-on (max az Indy elleniről tudom ezt elképzelni ahol azért a többiek sem álltak a helyzet magaslatán finoman szólva), de ez egyáltalán nem volt jellemző az év során. Sztem jövőre nem lesz alapvető változás a line felállásában: Diehl(Andrews)-Seubert(Petrus)-O'Hara(Koetz)-Snee(Boothe)-McKenzie(Beatty). Persze a tackle draftnak lassan jönnie kell, de sztem ráérne jövőre is. A center posztra elvileg tényleg idén kéne húzni, ha lenne a 3-5. körben olyan aki két-három év után kezdő potenciállal rendelkezik akkor mindenképp érdemes lenne behúzni, de erről sem lennénk lekésve jövőre sem sztem.
Én továbbra is azt mondom, hogy a legnagyobb gáz a tackle poszt: Ez nem Diehl éve volt, a bigblueview-n érdemes visszanézni a Pro Football Focusos összefoglalókat. Az egész lineból, sőt néha az egész offenseből neki voltak a legrosszabb számai. Sőt volt olyan hét is amikor róla volt a második legtöbb QB pressure, hit, sack, egyéb cucc az egész NFL-ben; pedig az ő oldalára állt fel néha pont ezért extra lineman. Az amerikai írók pedzegetik hogy talán beljebb kéne játszania. Andrews kimondta - talán tegnap - hogy ő ugyan szívesen játszana, de ha az orvosok azt mondják akkor vissza fog vonulni mert a háta totálkáros.
Ha sikerül a free agencyn az LB gondjaink rendezni és esetleg Cofield is marad, akkor lehet hogy bejátszik majd egy első körös OT pick. Ha nem (és Andrewsnál sem találnak valami "hátátültetést") akkor könnyen lehet, hogy hoznak egy free agentet ide is. Így a jövő évi kezdő felállás valami olyasmi lehet majd, hogy [Beatty (ha draftolunk) v XY FA] [Diehl] [O'Hara v Seubert (ha nem carrier ending injury a térde)] [Snee] [McKenzie]. A vészforgatókönyv esetén a draftolt ember beáll LT vagy RT-nek, ha FA jön Beatty tud menni RT-nek, Guardnak lesz Boothe és Petrus, Centernek Koets.
Mivel nálunk jó eséllyel nem játszik rookie hiába van rá "1-2 évünk" a center poszt kérdése már most időszerű; mert ha komplett játékost hozunk akkor sem engedi fel Coughlin az első szezonban.
Szóval idei O-Line draft: (OT - 1. kör); C - 3-5. kör. Az utóbbira inkább fogadnék.salander
(FA-n kezdő LT idehozása pedig sztem gyakorlatilag kizárt)
több mint 13 éve
A center poszton tényleg azt kell eldönteni, hogy Koets-e a jövő. (Remélem nem kell súgnom a válasszal kapcsolatban.) A guard posztunk teljesen rendben van: szerintem Boothe megkapja a hosszabbítást, itt van Petrus, Snee és Diehl is tud guardot játszani (anno egyébként talán 2005-ben annak is draftoltuk).Én továbbra is azt mondom, hogy a legnagyobb gáz a tackle poszt: Ez nem Diehl éve volt, a bigblueview-n érdemes visszanézni a Pro Football Focusos összefoglalókat. Az egész lineból, sőt néha az egész offenseből neki voltak a legrosszabb számai. Sőt volt olyan hét is amikor róla volt a második legtöbb QB pressure, hit, sack, egyéb cucc az egész NFL-ben; pedig az ő oldalára állt fel néha pont ezért extra lineman. Az amerikai írók pedzegetik hogy talán beljebb kéne játszania. Andrews kimondta - talán tegnap - hogy ő ugyan szívesen játszana, de ha az orvosok azt mondják akkor vissza fog vonulni mert a háta totálkáros.
Ha sikerül a free agencyn az LB gondjaink rendezni és esetleg Cofield is marad, akkor lehet hogy bejátszik majd egy első körös OT pick. Ha nem (és Andrewsnál sem találnak valami "hátátültetést") akkor könnyen lehet, hogy hoznak egy free agentet ide is. Így a jövő évi kezdő felállás valami olyasmi lehet majd, hogy [Beatty (ha draftolunk) v XY FA] [Diehl] [O'Hara v Seubert (ha nem carrier ending injury a térde)] [Snee] [McKenzie]. A vészforgatókönyv esetén a draftolt ember beáll LT vagy RT-nek, ha FA jön Beatty tud menni RT-nek, Guardnak lesz Boothe és Petrus, Centernek Koets.
Mivel nálunk jó eséllyel nem játszik rookie hiába van rá "1-2 évünk" a center poszt kérdése már most időszerű; mert ha komplett játékost hozunk akkor sem engedi fel Coughlin az első szezonban.
Szóval idei O-Line draft: (OT - 1. kör); C - 3-5. kör. Az utóbbira inkább fogadnék.
több mint 13 éve
Rb:Én Ware-ben nem bízom, elég sérülékeny.
Ha Jacobs v. Bradshaw megy, gondoskodni kell a pótlásról. Mindkettőt pedig semmiképp sem szabad elengedni, de nem is fogják szvsz.
több mint 13 éve
O-line érdekes kérdés.C posztra húzni fogunk jövőre vagy idén v jövőre. (ez égetőbb jelenleg , mint a tackle poszt, de annyira ez sem vészes). Nem ismerem a prospecteket egyelőre, de tuti, h Koetz 2 éves szerződésének lejárta után szükségünk van egy már bevethető centerre.
-C: O'Hara a legidősebb o-lineman, és idén a szezon nagy részében sérült volt. Koets-szal most hosszabbítottunk 2 évet, és amikor játszott, jól teljesített. Most vele hosszabb távon számolunk? Jövőre azért úgy fest, h a C poszt kipipálva, bár kérdés h O'Hara és Seubert sérülései mennyire jönnek rendbe. De kicsit távolabb tekintve ki lesz a C? Koets, v. hozunk vkit?
-G: Snee és Seubert teljesen rendben. Persze ha felépül Seubert. Az ő pótlásán is el kell lassan gondolkodni, de az illető talán már rosteren is van. Botthe-val, Petrus-szal és esetleg Andrews-zal együtt szintén jónak tűnik még jövőre.
-T: Diehl és McKie adott, utóbbit kell majd hamarabb pótolni, de pár éve neki is van. Backup: Beatty, Andrews, Meredith (?). Sztem Beattyben bíznak, és javult is talán vmennyit. Nem volt olyan rossz, mikor pályára lépett, sacket nem engedett (inkább holdingolt helyette 😀 ), volt bemozdulása is...dehát kinek nem? 2. éve volt. Én nem temetem, lehet ő Diehl utódja LT poszton, pláne h utóbbi is elég fiatal még. Egy RT lehet jól jönne, de lehet rá nem áldoznék most 1. kört, pláne h itt van McKie.
Nem mondom h bűn lenne az 1. körös OL, de nincs olyan nagy szükségünk rá, h ne várhasson kicsit későbbi körig (2.- 3.). Ha jön, akkor T, v. C, bár előbbi vszínűbb. G pick nem lesz sztem.Szsziszka
több mint 13 éve
O-line érdekes kérdés.-C: O'Hara a legidősebb o-lineman, és idén a szezon nagy részében sérült volt. Koets-szal most hosszabbítottunk 2 évet, és amikor játszott, jól teljesített. Most vele hosszabb távon számolunk? Jövőre azért úgy fest, h a C poszt kipipálva, bár kérdés h O'Hara és Seubert sérülései mennyire jönnek rendbe. (edit: és Koets is IR-en végezte idén.)De kicsit távolabb tekintve ki lesz a C? Koets, v. hozunk vkit?
-G: Snee és Seubert teljesen rendben. Persze ha felépül Seubert. Az ő pótlásán is el kell lassan gondolkodni, de az illető talán már rosteren is van. Botthe-val, Petrus-szal és esetleg Andrews-zal együtt szintén jónak tűnik még jövőre.
-T: Diehl és McKie adott, utóbbit kell majd hamarabb pótolni, de pár éve neki is van. Backup: Beatty, Andrews, Meredith (?). Sztem Beattyben bíznak, és javult is talán vmennyit. Nem volt olyan rossz, mikor pályára lépett, sacket nem engedett (inkább holdingolt helyette 😀 ), volt bemozdulása is...dehát kinek nem? 2. éve volt. Én nem temetem, lehet ő Diehl utódja LT poszton, pláne h utóbbi is elég fiatal még. Egy RT lehet jól jönne, de rá nem áldoznék most 1. kört, pláne h itt van McKie.
Nem mondom h bűn lenne az 1. körös OL, de nincs olyan nagy szükségünk rá, h ne várhasson kicsit későbbi körig (2.- 3.). Ha jön, akkor T, v. C, bár előbbi vszínűbb. G pick nem lesz sztem.
több mint 13 éve
Az OL fiatalításra szorul szép fokozatosan ez jogos. Tavaly elkezdtük Petrus-al, de tackle posztra sztem mindenképp első v. max 2. körben fogunk húzni, de sztem ez nem idén lesz még. Ha mégis így lesz akkor azt is simán elfogadom majd, mert a falakat tartom ebben a játékban a legfontosabbnak, de sztem idén még a védelemre kellene áldozni a korai körös pickjeinket. Persze nagyon nem mind1, h hogy alakul az FA, utána tisztább lesz a kép.de 1-2 jó év még bőven van bennük, sztem akkor sem lesz/lenne gond a futásunkkal, ha új RB-kel vágnánk neki a szezonnak.SzeszeA LT kérdés nagyon megoldatlannak látszik nekem még most is: Beattynek a rookie évében nagyobbat dobbantott mint idén a szezon második felében amikor a legnagyobb szükség lett volna rá. (Tudom műtét után jött vissza.)
Nem az a bajom, hogy hirtelen túl lassúvá vagy gyengévé válna mindenki varázsütésre a régi jó falunkból. Azért kéne elkezdeni a váltásokat, hogy minél előbb létrejöhessen egy olyan teljesen stabil, konzisztens fal ami egészen az idei szezonig megvolt. Ki fog bírni O'Hara, Seubert, Koets még egy évet sérülés nélkül? Nem fog az utolsó évére McKenzie is véglegesen lestrapálódni és megsérülni?salander
A futó kérdésre jelenleg még nem lehet mit mondani. Mind3 futónk sorsa kérdéses jelenleg, várjuk meg hogy döntenek velük kapcsolatban. Azt továbbra is tartom, h nincs szükségünk sztár RB-kre egy jó futójáték megteremtéséhez. Sztem is elég lenne hátsó körökben hozni RBt, de azt tudni kell, h nálunk egy újonc max epizódszerepet fog kapni első évében, úgyh mindenképp kell elé két tapasztalt, a másik megoldás egy első v max 2. körös RB húzás aki már szezon felétől megkaphatná a carry-k felét.
több mint 13 éve
de 1-2 jó év még bőven van bennük, sztem akkor sem lesz/lenne gond a futásunkkal, ha új RB-kel vágnánk neki a szezonnak.SzeszeA LT kérdés nagyon megoldatlannak látszik nekem még most is: Beattynek a rookie évében nagyobbat dobbantott mint idén a szezon második felében amikor a legnagyobb szükség lett volna rá. (Tudom műtét után jött vissza.)
Nem az a bajom, hogy hirtelen túl lassúvá vagy gyengévé válna mindenki varázsütésre a régi jó falunkból. Azért kéne elkezdeni a váltásokat, hogy minél előbb létrejöhessen egy olyan teljesen stabil, konzisztens fal ami egészen az idei szezonig megvolt. Ki fog bírni O'Hara, Seubert, Koets még egy évet sérülés nélkül? Nem fog az utolsó évére McKenzie is véglegesen lestrapálódni és megsérülni?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Emögött a fal mögött eddig kb bármelyik futó jó teljestményre volt képes és bár egyértelmű h némileg leszálló ágba került az OL (konkrétan kezd elöregedni), de 1-2 jó év még bőven van bennük, sztem akkor sem lesz/lenne gond a futásunkkal, ha új RB-kel vágnánk neki a szezonnak.SzeszeRB-t honnan hoznál, FA vagy draft?
én rb-t mindenképp csak későbbi körben mivel Ingram már nem hiszem h bent lesz, és am is csábító prospectek vannak első körben OLine poszton, ahol szvsz kell a fiatalítás mert te is említetted h kezdünk öregek lenni. Ha meg nem OLine akkor is inkább OLB
több mint 13 éve
4. körös volt Jacobs, jó húzás, azévben csak 4-et draftoltunk ,sokba volt Eli az előző évben 😀))
több mint 13 éve
Én azért remélem h marad!Nekem is ő volt az egyik kedvencem, de kicsit az a helyzet, mint Shockey-val.. könnyen lehet, h mindenki jobban jár ha elmegy.Szesze>>"Brandon Jacobs left the locker room in a huff Monday, sounding very much like a player who does not expect to be back with the Giants next season.ha Jacobs itt hagy minket, kitérek a hitemből... és persze akkor elmehet a picsába, mert kedvencem 😕 😕ironroy
"You’re all getting pictures of Brandon Jacobs leaving, wondering if he’ll ever return …," Jacobs said. " … That’ll be your caption tomorrow. #@&$ you all."<<
Na erre nem számítottam.
http://blogs.nfl.com/2011/01/03/giants-r-jacobs-offers-up-colorful-goodbye/salander
Ha mégse, akkor kapunk érte vmit. 3. köröst tuti adna vki, de talán a 2. körös se kizárt.
több mint 13 éve
Nekem is ő volt az egyik kedvencem, de kicsit az a helyzet, mint Shockey-val.. könnyen lehet, h mindenki jobban jár ha elmegy.>>"Brandon Jacobs left the locker room in a huff Monday, sounding very much like a player who does not expect to be back with the Giants next season.ha Jacobs itt hagy minket, kitérek a hitemből... és persze akkor elmehet a picsába, mert kedvencem 😕 😕ironroy
"You’re all getting pictures of Brandon Jacobs leaving, wondering if he’ll ever return …," Jacobs said. " … That’ll be your caption tomorrow. #@&$ you all."<<
Na erre nem számítottam.
http://blogs.nfl.com/2011/01/03/giants-r-jacobs-offers-up-colorful-goodbye/salander
több mint 13 éve
Azért a fix kettes nem teljesen igaz. 2008ban a távozása előtt: 182 carry 1025 yard, 5,6os átlag, Jacobs: 219 carry, 1089 yard, 5,0. (mellesleg az akkor még teljesen noname Bradshaw is 5,3-as átlaggal futott ekkor).Ward is #1 szintű tehetség lett emögött a fal mögött... Sztem Ware simán tudná hozni azt a szintet amit Ward hozott korábban, ráadásul a stílusuk is nagyon hasonló, elkapásban is használható lenne.SzeszeDe Ward is csak a fix kettes számú RB volt. Plusz Wareből az évben returnökön kívül az egy szem Seahawksos garbage timeot láttunk.salander
Az az igazság, h inkább Jacobs volt az aki kinőtte magát erőfutóból első számúvá. Őt Tiki mögé hoztuk anno, h a short yard szitukat megoldja. Tiki némileg váratlan visszavonulása után azt gondolta mindenki, h szopás lesz futás terén, hisz az addigi klasszis all-down backünket vesztettük el. Aztán egy előzetesen nem sokra taksált, kezdőtapasztalat nélküli Jacobs-Ward-Droughns trióval SB győzelemig vittük, míg egy évre rá a Jacobs-Ward-Bradshaw trióval az utóbbi idők legjobb futóteljesítményét hoztuk össze..(ekkor lett végleg nyilvánvaló, h nem csak Tiki klasszisán múlt az éveken keresztül tartó jó futójátékunk). Emögött a fal mögött eddig kb bármelyik futó jó teljestményre volt képes és bár egyértelmű h némileg leszálló ágba került az OL (konkrétan kezd elöregedni), de 1-2 jó év még bőven van bennük, sztem akkor sem lesz/lenne gond a futásunkkal, ha új RB-kel vágnánk neki a szezonnak.
több mint 13 éve
>>"Brandon Jacobs left the locker room in a huff Monday, sounding very much like a player who does not expect to be back with the Giants next season.ha Jacobs itt hagy minket, kitérek a hitemből... és persze akkor elmehet a picsába, mert kedvencem 😕 😕
Na erre nem számítottam.