New York Giants

49 feliratkozó

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 262 — Giants fan
Tavaly nem szezon végi összezuhanás volt, hanem a védekezésünk az egész évben totális csőd volt, más kérdés h a kedvező év eleji sorsolás miatt ez egy darabig nem volt annyira szembetűnő. Ellenben a támadójáték nagyon jó volt és igen a passzjáték dominált elsősorban.. persze szted ennek Gilbride-hoz semmi köze, egyszerűen Eli zsenialitása érvényesült. Sztem éppen KG vol az aki felismerte, h az addigi absz futásra épülő O helyett lehet h változtatni kellene és a passz irányába tolni a támadójátékot. Egébként az egész tavalyi offense játék eleve egy nagy cáfolat a KG féle őskövület playbook elméletnek, de mind1. Idén szar volt az offense, így nyilván felmerül az OC felelőssége (csak úgy, mint a QB-é az OL-é vagy bárki másé). Nem is ezzel van a baj, de az h ti egyből kibasznátok az edzőket akik ráadásul az utóbbi években folyamatosan bizonyítottak azzal kurvára nem tudok egyet érteni még alap szinten sem..
Sheridan részben Coughlin sara volt, igen. Viszont ezt ő is felismerte és helyrehozta ezt a hibáját.. azért erős lenne, ha mindenkit kibasznának aki valami hibát vét. Ilyen alapon Bellichick-et már porig alázva régen ki kellett volna rúgni a Pats-től...Szesze
Szerintem olvasd át még egyszer. Nem írtam, hogy őskövület a playbook. Annyit és az évben rengetegszer, hogyha nem megy a futójáték akad; kiszámítható és elsősorban azt és sokszor: olyan routeokra épül, amik hosszúak és bonyolultak és nagyon sok múlik az elkapók játékintelligenciáján és route futó adottságain. Kb az egész olyan mintha Steve Smithre írták volna az egészet. Mert talán tényleg...salander
Azt kritizálod, h nem tud megújulni, alkalmazkodni az aktuális játékoskerethez. Pont ezt cáfolta az egész tavalyi éve.
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Tavaly nem szezon végi összezuhanás volt, hanem a védekezésünk az egész évben totális csőd volt, más kérdés h a kedvező év eleji sorsolás miatt ez egy darabig nem volt annyira szembetűnő. Ellenben a támadójáték nagyon jó volt és igen a passzjáték dominált elsősorban.. persze szted ennek Gilbride-hoz semmi köze, egyszerűen Eli zsenialitása érvényesült. Sztem éppen KG vol az aki felismerte, h az addigi absz futásra épülő O helyett lehet h változtatni kellene és a passz irányába tolni a támadójátékot. Egébként az egész tavalyi offense játék eleve egy nagy cáfolat a KG féle őskövület playbook elméletnek, de mind1. Idén szar volt az offense, így nyilván felmerül az OC felelőssége (csak úgy, mint a QB-é az OL-é vagy bárki másé). Nem is ezzel van a baj, de az h ti egyből kibasznátok az edzőket akik ráadásul az utóbbi években folyamatosan bizonyítottak azzal kurvára nem tudok egyet érteni még alap szinten sem..
Sheridan részben Coughlin sara volt, igen. Viszont ezt ő is felismerte és helyrehozta ezt a hibáját.. azért erős lenne, ha mindenkit kibasznának aki valami hibát vét. Ilyen alapon Bellichick-et már porig alázva régen ki kellett volna rúgni a Pats-től...Szesze
Szerintem olvasd át még egyszer. Nem írtam, hogy őskövület a playbook. Annyit és az évben rengetegszer, hogyha nem megy a futójáték akad; kiszámítható és elsősorban azt és sokszor: olyan routeokra épül, amik hosszúak és bonyolultak és nagyon sok múlik az elkapók játékintelligenciáján és route futó adottságain. Kb az egész olyan mintha Steve Smithre írták volna az egészet. Mert talán tényleg...
több mint 13 éve
Egyébként mint biztos érezhető is kifejezetten utálom, ha pálcát törnek emberek felett úgy, h egyrészt már csomó mindent bizonyítottak a múltban, másrészt nem is értek egyet azzal, h ők lennének a hibásak. Ilyen alapon mondható, h ha nem Gilbride keze alatt fejlődik Eli akkor sosem nyer SB MVP címet.. Még tavaly is voltak akik szídták közületek Gilbride-ot, pedig szinte hibátlan szezont hozott össze az offense.. idén visszaestek és egyből eljárt felette az idő.. korrekt
Bradshaw-val kapcsolatban pedig szintén nem értünk egyet.. szted inkább az ő érdeme a futott yardjai, mint az OL-é.. sztem ez sem igaz, emögött a fal mögött nagyon jól elfutkározna a futók legnagyobb része ahogy ez már bebizonyosodott korábban is. Ennyi fumble kurvára nem fér bele, mint amit idén ő elkövetett.. meccsek mentek el rajta sajnos. Ha jövőre nem hosszabbítunk vele erről is kiderülhet, h melyikünknek van igaza...Szesze
Ha emögött a fal mögött bárki bármit megcsinál, akkor hol voltak a futott yardok tavaly amikor a tényleg tökéletes O-Lineunk kezdett? Még akkor is ha ennyi fumble TÉNYLEG nem fér bele, de ez vitatta itt bárki is?

Akkor azért voltunk sínen, mert bár a futás nem ment annyira, de a pass protection tényleg példás volt és ezt Eli meghálálta ugyanazoknál a lassabban kibomló routeoknál. Most mondhatod, hogy de hát kétszer annyi sacket szívtunk be, de amikor nem istant-sack volt, akkor Eli szó szerint komótosan álldogált a zsebben.

Nem pálcát akarok törni senki fölött, egyszerűen talán kettő szezonvégi összeomlás után felvethető az edzői stáb felelőssége. 2008-at nem hozom fel, mert arról nem tehetnek hogy Burres lábon lövi magát.salander
Tavaly nem szezon végi összezuhanás volt, hanem a védekezésünk az egész évben totális csőd volt, más kérdés h a kedvező év eleji sorsolás miatt ez egy darabig nem volt annyira szembetűnő. Ellenben a támadójáték nagyon jó volt és igen a passzjáték dominált elsősorban.. persze szted ennek Gilbride-hoz semmi köze, egyszerűen Eli zsenialitása érvényesült. Sztem éppen KG volt az aki felismerte, h az addigi absz futásra épülő O helyett lehet h változtatni kellene és a passz irányába tolni a támadójátékot. Egyébként az egész tavalyi offense játék eleve egy nagy cáfolata a KG féle őskövület playbook elméletnek, de mind1. Idén szar volt az offense, így nyilván felmerül az OC felelőssége (csak úgy, mint a QB-é az OL-é vagy bárki másé). Nem is ezzel van a baj, de az h ti egyből kibasznátok az edzőket akik ráadásul az utóbbi években folyamatosan bizonyítottak azzal kurvára nem tudok egyet érteni még alap szinten sem..
Sheridan részben Coughlin sara volt, igen. Viszont ezt ő is felismerte és helyrehozta ezt a hibáját.. azért erős lenne, ha mindenkit kibasznának aki valami hibát vét. Ilyen alapon Bellichick-et már porig alázva régen ki kellett volna rúgni a Pats-től...
Spanglit azért nem sikerült megtartani mert kapott egy HC ajánlatot és nem akart 2 évet várni TC mögött a Giants HC posztjára. Mindenki meg akarta őt tartnai a Giantsnél, de nem volt rá mód. Vagy szted az SB győzelem után egyből ki kellett volna rúgni Coughlint, tekintettel a korára és kinevezni Spanglit? Az edzők kapcsán éppen Reeset kritizálod egyébként.
Eli-nál pedig van 20-25 rosszabb QB a ligában 😉
több mint 13 éve
Coughlinnak jövőre lejár a szerződése, én nagyon örülök, h a klubvezetés nem bassza ki a 3 éve SB-t nyerő, 2 éve az egyik legjobb teljestményt nyújtó NFL csapat, idén pedig 10-6-tal a PO-ról lemaradó csapat edzőjét.. (és OC-jét, aki még a tavalyi pocsék (8-8as...) évben is kiemelkedőt nyújtott, csak itt a többségnek nagyon szelektív a memóriája), persze a 7-9el POba jutó, mellesleg évek óta a Top5-ben draftoló Rams-et vezető Spangli egyből egy csodálatos HC, aki "csodát" tett volna nálunk isSzesze
Szerinted Coughlin és Gilbride gatyába tudja rázni újra a csapatot a lehetséges utolsó évükre? Elő tudja még csalni a road warriorokat? Nekem az a bajom és azért szerettem volna ha lemegy a váltás minél korábban, mert rohadtul félek attól hogy jövőre is roppan valami a szezon felénél és onnan Coughlin béna kacsaként fog sodródni az árral. Tudom, ne aggódjak előre.

Én szerintem sosem mondtam hogy Spangli csodát tett volna nálunk - csak szerettem volna ha továbbra is a DC-unk marad, aztán majd talán egyszer még valami; de érthető módon nem érte be ígérvénnyel - azért Bill Sheridannél jobb lett volna, nemde? (Ami tavaly szintén Coughlin sara volt.) A Ramsnél sztem a GM tragikus, nálunk meg például nem: Reesere volt valaha egy rossz szavam?

Coughlinnál és Gilbridenál van legalább 20-25 szarabb edző az NFL-ben... De miért baj, ha azt szeretném hogy a legjobb legyen nálunk? :]
több mint 13 éve
Egyébként mint biztos érezhető is kifejezetten utálom, ha pálcát törnek emberek felett úgy, h egyrészt már csomó mindent bizonyítottak a múltban, másrészt nem is értek egyet azzal, h ők lennének a hibásak. Ilyen alapon mondható, h ha nem Gilbride keze alatt fejlődik Eli akkor sosem nyer SB MVP címet.. Még tavaly is voltak akik szídták közületek Gilbride-ot, pedig szinte hibátlan szezont hozott össze az offense.. idén visszaestek és egyből eljárt felette az idő.. korrekt
Bradshaw-val kapcsolatban pedig szintén nem értünk egyet.. szted inkább az ő érdeme a futott yardjai, mint az OL-é.. sztem ez sem igaz, emögött a fal mögött nagyon jól elfutkározna a futók legnagyobb része ahogy ez már bebizonyosodott korábban is. Ennyi fumble kurvára nem fér bele, mint amit idén ő elkövetett.. meccsek mentek el rajta sajnos. Ha jövőre nem hosszabbítunk vele erről is kiderülhet, h melyikünknek van igaza...Szesze
Ha emögött a fal mögött bárki bármit megcsinál, akkor hol voltak a futott yardok tavaly amikor a tényleg tökéletes O-Lineunk kezdett? Még akkor is ha ennyi fumble TÉNYLEG nem fér bele, de ez vitatta itt bárki is?

Akkor azért voltunk sínen, mert bár a futás nem ment annyira, de a pass protection tényleg példás volt és ezt Eli meghálálta ugyanazoknál a lassabban kibomló routeoknál. Most mondhatod, hogy de hát kétszer annyi sacket szívtunk be, de amikor nem istant-sack volt, akkor Eli szó szerint komótosan álldogált a zsebben.

Nem pálcát akarok törni senki fölött, egyszerűen talán kettő szezonvégi összeomlás után felvethető az edzői stáb felelőssége. 2008-at nem hozom fel, mert arról nem tehetnek hogy Burres lábon lövi magát.
több mint 13 éve
Lehet, h én az OL mellett kardoskodok (bár egyszer sem mondtam, h zseniálisat nyújtottak volna idén, ezt nemtom honnan veszed), viszont Te minimum ugyanilyen mértékben próbálod Eli-t védeni minden alkalommal, kb akármit csinál mindig valaki mást hibáztatsz. Elsősorban az OC-t meg Coughlint.. nos nyilván mindenkinek meglehet a saját véleménye és egyértelmű, h van igazság mindkét oldalnál, de én továbbra is tartom, h Eli elérte azt a szintet amire képes, nem rossz játékos, de soha nem fogja tudni folyamatos pass-heavy játékkal végigvezérelni az O-t, mint az igazán nagy QB-k, teljesen függetlenül attól, h ki lesz az OC. Ha a deff nem lesz jó akkor az egész csapat nem lesz jó ahogy ezt az idei év is tökéletesen megmutatta. Ne mondd már, h ez az edzők hibája csak.. de majd, ha meglesz a váltás akkor kiderül, h kinek volt/lesz igaza.. jövőre még kénytelenek lesztek elviselni a Coughlin/Gilbride párost.Szesze
Nem, nem fog soha pass heavy offenset vezetni meg nem lesz belőle Payton "Én vagyok tökegyedül a Colts" Manning. Van sok hibája, a legnagyobbnak azt tartom pl, hogy nem úgy fest mintha a csapat vezére lenne, simán tudomásul veszi és megpróbálja megcsinálni ami fentről jön és emiatt (mások mellett) saras hogy az offense olyan időnként mint egy sodródó hajó. Ugyanez megvan sajna defensenél is. Viszont ő - ha nem történik valami tragédia vele vagy a csapattal - itt lesz 2-3 év múlva is, míg Coughlin már előző hosszabbításánál megmondta (ha jól emlékszem) hogy ő megy az unokáival foglalkozni utána. Eli inkább adottság.

Az egy külön történet, hogy szerintem a New York Giants irányítójának nem is kell feltétlenül Top5 QB-nak sem lennie, mert ez franchise nem arról szól, de ez megint egy komoly, különálló vita lehetne.salander
Coughlinnak jövőre lejár a szerződése, én nagyon örülök, h a klubvezetés nem bassza ki a 3 éve SB-t nyerő, 2 éve az egyik legjobb teljestményt nyújtó NFL csapat, idén pedig 10-6-tal a PO-ról lemaradó csapat edzőjét.. (és OC-jét, aki még a tavalyi pocsék (8-8as...) évben is kiemelkedőt nyújtott, csak itt a többségnek nagyon szelektív a memóriája), persze a 7-9el POba jutó, mellesleg évek óta a Top5-ben draftoló Rams-et vezető Spangli egyből egy csodálatos HC, aki "csodát" tett volna nálunk is
több mint 13 éve
Lehet, h én az OL mellett kardoskodok (bár egyszer sem mondtam, h zseniálisat nyújtottak volna idén, ezt nemtom honnan veszed), viszont Te minimum ugyanilyen mértékben próbálod Eli-t védeni minden alkalommal, kb akármit csinál mindig valaki mást hibáztatsz. Elsősorban az OC-t meg Coughlint.. nos nyilván mindenkinek meglehet a saját véleménye és egyértelmű, h van igazság mindkét oldalnál, de én továbbra is tartom, h Eli elérte azt a szintet amire képes, nem rossz játékos, de soha nem fogja tudni folyamatos pass-heavy játékkal végigvezérelni az O-t, mint az igazán nagy QB-k, teljesen függetlenül attól, h ki lesz az OC. Ha a deff nem lesz jó akkor az egész csapat nem lesz jó ahogy ezt az idei év is tökéletesen megmutatta. Ne mondd már, h ez az edzők hibája csak.. de majd, ha meglesz a váltás akkor kiderül, h kinek volt/lesz igaza.. jövőre még kénytelenek lesztek elviselni a Coughlin/Gilbride párost.Szesze
Nem, nem fog soha pass heavy offenset vezetni meg nem lesz belőle Payton "Én vagyok tökegyedül a Colts" Manning. Van sok hibája, a legnagyobbnak azt tartom pl, hogy nem úgy fest mintha a csapat vezére lenne, simán tudomásul veszi és megpróbálja megcsinálni ami fentről jön és emiatt (mások mellett) saras hogy az offense olyan időnként mint egy sodródó hajó. Ugyanez megvan sajna defensenél is. Viszont ő - ha nem történik valami tragédia vele vagy a csapattal - itt lesz 2-3 év múlva is, míg Coughlin már előző hosszabbításánál megmondta (ha jól emlékszem) hogy ő megy az unokáival foglalkozni utána. Eli inkább adottság.

Az egy külön történet, hogy szerintem a New York Giants irányítójának nem is kell feltétlenül Top5 QB-nak sem lennie, mert ez franchise nem arról szól, de ez megint egy komoly, különálló vita lehetne.
több mint 13 éve
Az egész szezon olyan volt, hogy kb Eli legjobb passzait nem bírták elkapni sosem; pl tegnap Hagan.

Szesze: Tudom, hogy kitartasz mellette hogy milyen zseniálisat nyújtott idén az OL; de itt van egy hatalmas optikai csalódás. A körülményekhez képest mindenképp jók voltak. Ahhoz képest, hogy ma a 3. (ha nem a 4.) vonalas centerünk játszott már; egy csomószor az a Shawn Andrews volt az LT, akinek a háta alapból tropa még csak nem is igazán tackle, stb. De csak ehhez képest! Volt pár kivételes pillanat, de az egész toldozott-foldozott és rohadtul inkonzisztens volt, mint az egész szezon. Ha nincs semmi folytonosság, akkor igazából csak lépéssel kerültél távolabb attól ahol a part szakad. Túloznék? A 16 sack azon is múlt hogy csomószor 6 linemannek kellett fenn lennie hogy besegítsen az LT poszton (főleg a szezon közepéig), a TE-k meg az RB-k totál kimaradtak a playekből és így csak a WR-eket kellett levédekezni és igen pár ellenfelünk bénaságán is múlt a dolog meg hogy kevesen nyomták olyan stílusban mint a Colts. Továbbvinném, hogyha nem Eli lenne a QB - hanem Cutler mondjuk - akkor egy 5-10 sacket nyugodtan hozzádobhatnál a számhoz; igaz hogy talán pont ennyivel kevesebb turnovert is produkált volna (a fumblik és a nem tipped pass / nem bedobom triple coveragebe INT-ek zöme olyan helyzetekben volt hogy Eli félig feküdt már vagy a zseb teljesen beomlott és kezdeni kellett valamit). Ugyanígy szerintem alul értékeled főleg Bradshaw teljesítményét, amit összehoztunk futásban szerintem nagyobbrészt rajta és a stílusán volt, igaz hogy ez magával hozta a fumblikat szintén.

Az egyetlen akit tényleg dicsérnék az Pat Flaherty, az o-line edzője, aki szó szerint a semmiből próbált valamit csinálni hétről-hétre; de még itt is fel lehet róni, hogy talán még akkor is variáltunk amikor nem kellett volna (O'Hara visszahozása pl).

Gilbride: Lehet, hogy a sémái zseniálisak, szépen kidolgozottak és működnek ha megvonnak hozzá az emberi feltételek. De nem változott semmi azután sem, hogy nem voltak meg. Maradtak a lassan kibontakozó passrouteok amikor pont az OL miatt minden volt csak elég idő (meg elég elkapó) nem. Ez néha bejött - mint most Manningham TD-je - de pont emiatt nem volt fenn csak percekig az offense az utóbbi időben; persze rá lehet fogni az egészet Elira hogy miért nem dobja jó helyre az oldalvonal felé rohanva. Hol voltak a rövid passzok? Ráadásul tök kiszámítható az egész, még én is elég nagy százalékkal meg tudtam tippelni hogy mi következik a pályán a Giantstől és én nem egy NFL DC vagyok. Nem, Gilbride sem tragikus, nem teljesen dilettáns ő sem. Vannak nagyon szép pillanatai (láthattunk is párat idén) de ha nincs futójáték (visszatérünk az olinera) akkor teljesen kicsúszik a lába alól a talaj és képtelen ritmust adni a támadásnak. Ő is - meg kicsit úgy érzem TC is - pont olyan mint az egész csapat, jó-jó, de semmi kiemelkedő.

vittore: Elsősorban azért mert a vezetőség olyan-amilyen (hogy meg sem fordul a fejükben TC nyugdíjazása, még akkor sem ha idén vannak szabad edzőjelöltek, jövőre meg lehet nem lesznek), még ha alkalmas is lenne a visszatérésre, nem hinném hogy Plax visszajöhetne hozzánk. Annyira szerintem nincs is rá szükség, inkább küldjék vissza az elkapóinkhoz Elitól az edzőjüket.

LB / DL: Még azt is el tudom képzelni, hogy nem draftolunk LB-t az első körben, hanem a FA piacon megszerezzük nagy pénzért pl. Chad Greenwayt; viszont ezzel a párhuzamosan nem fogunk tudni szerződést hosszabbítani Coefielddal. Nézegettem a LB lehetőségeket - de aki szimpatikusnak tűnt a leírások alapján (Travis Lewis) - könnyen lehet hogy simán marad még egy évet az egyetemen... Nagyon könnyen lehet, hogy nem lesz olyan linebacker egyáltalán aki számunkra best player lenne 1/19-nél. Így DT v CB lesz talán.salander
Lehet, h én az OL mellett kardoskodok (bár egyszer sem mondtam, h zseniálisat nyújtottak volna idén, ezt nemtom honnan veszed), viszont Te minimum ugyanilyen mértékben próbálod Eli-t védeni minden alkalommal, kb akármit csinál mindig valaki mást hibáztatsz. Elsősorban az OC-t meg Coughlint.. nos nyilván mindenkinek meglehet a saját véleménye és egyértelmű, h van igazság mindkét oldalnál, de én továbbra is tartom, h Eli elérte azt a szintet amire képes, nem rossz játékos, de soha nem fogja tudni folyamatos pass-heavy játékkal végigvezérelni az O-t, mint az igazán nagy QB-k, teljesen függetlenül attól, h ki lesz az OC. Ha a deff nem lesz jó akkor az egész csapat nem lesz jó ahogy ezt az idei év is tökéletesen megmutatta. Ne mondd már, h ez az edzők hibája csak.. de majd, ha meglesz a váltás akkor kiderül, h kinek volt/lesz igaza.. jövőre még kénytelenek lesztek elviselni a Coughlin/Gilbride párost.
Bradshaw-val kapcsolatban pedig szintén nem értünk egyet.. szted inkább az ő érdeme a futott yardjai, mint az OL-é.. sztem ez sem igaz, emögött a fal mögött nagyon jól elfutkározna a futók legnagyobb része ahogy ez már bebizonyosodott korábban is. Ennyi fumble kurvára nem fér bele, mint amit idén ő elkövetett.. meccsek mentek el rajta sajnos. Ha jövőre nem hosszabbítunk vele erről is kiderülhet, h melyikünknek van igaza...
több mint 13 éve
Az egész szezon olyan volt, hogy kb Eli legjobb passzait nem bírták elkapni sosem; pl tegnap Hagan.

Szesze: Tudom, hogy kitartasz mellette hogy milyen zseniálisat nyújtott idén az OL; de itt van egy hatalmas optikai csalódás. A körülményekhez képest mindenképp jók voltak. Ahhoz képest, hogy ma a 3. (ha nem a 4.) vonalas centerünk játszott már; egy csomószor az a Shawn Andrews volt az LT, akinek a háta alapból tropa még csak nem is igazán tackle, stb. De csak ehhez képest! Volt pár kivételes pillanat, de az egész toldozott-foldozott és rohadtul inkonzisztens volt, mint az egész szezon. Ha nincs semmi folytonosság, akkor igazából csak lépéssel kerültél távolabb attól ahol a part szakad. Túloznék? A 16 sack azon is múlt hogy csomószor 6 linemannek kellett fenn lennie hogy besegítsen az LT poszton (főleg a szezon közepéig), a TE-k meg az RB-k totál kimaradtak a playekből és így csak a WR-eket kellett levédekezni és igen pár ellenfelünk bénaságán is múlt a dolog meg hogy kevesen nyomták olyan stílusban mint a Colts. Továbbvinném, hogyha nem Eli lenne a QB - hanem Cutler mondjuk - akkor egy 5-10 sacket nyugodtan hozzádobhatnál a számhoz; igaz hogy talán pont ennyivel kevesebb turnovert is produkált volna (a fumblik és a nem tipped pass / nem bedobom triple coveragebe INT-ek zöme olyan helyzetekben volt hogy Eli félig feküdt már vagy a zseb teljesen beomlott és kezdeni kellett valamit). Ugyanígy szerintem alul értékeled főleg Bradshaw teljesítményét, amit összehoztunk futásban szerintem nagyobbrészt rajta és a stílusán múlt, igaz hogy ez magával hozta a fumblikat.

Az egyetlen akit tényleg dicsérnék az Pat Flaherty, az o-line edzője, aki szó szerint a semmiből próbált valamit csinálni hétről-hétre; de még itt is fel lehet róni, hogy talán még akkor is variáltunk amikor nem kellett volna (O'Hara visszahozása pl).

Gilbride: Lehet, hogy a sémái zseniálisak, szépen kidolgozottak és működnek ha megvonnak hozzá az emberi feltételek. De nem változott semmi azután sem, hogy nem voltak meg. Maradtak a lassan kibontakozó passrouteok amikor pont az OL miatt minden volt csak elég idő (meg elég elkapó) nem. Ez néha bejött - mint most Manningham TD-je - de pont emiatt nem volt fenn csak percekig az offense az utóbbi időben; persze rá lehet fogni az egészet Elira hogy miért nem dobja jó helyre az oldalvonal felé rohanva. Hol voltak a rövid passzok? Ráadásul tök kiszámítható az egész, még én is elég nagy százalékkal meg tudtam tippelni hogy mi következik a pályán a Giantstől és én nem egy NFL DC vagyok. Nem, Gilbride sem tragikus, nem teljesen dilettáns ő sem. Vannak nagyon szép pillanatai (láthattunk is párat idén) de ha nincs futójáték (visszatérünk az olinera) akkor teljesen kicsúszik a lába alól a talaj és képtelen ritmust adni a támadásnak. Ő is - meg kicsit úgy érzem TC is - pont olyan mint az egész csapat, jó-jó, de semmi kiemelkedő.

vittore: Elsősorban azért mert a vezetőség olyan-amilyen (hogy meg sem fordul a fejükben TC nyugdíjazása, még akkor sem ha idén vannak szabad edzőjelöltek, jövőre meg lehet nem lesznek), még ha alkalmas is lenne a visszatérésre, nem hinném hogy Plax visszajöhetne hozzánk. Annyira szerintem nincs is rá szükség, inkább küldjék vissza az elkapóinkhoz Elitól az edzőjüket.

LB / DL: Még azt is el tudom képzelni, hogy nem draftolunk LB-t az első körben, hanem a FA piacon megszerezzük nagy pénzért pl. Chad Greenwayt; viszont ezzel a párhuzamosan nem fogunk tudni szerződést hosszabbítani Coefielddal. Nézegettem a LB lehetőségeket - de aki szimpatikusnak tűnt a leírások alapján (Travis Lewis) - könnyen lehet hogy simán marad még egy évet az egyetemen... Nagyon könnyen lehet, hogy nem lesz olyan linebacker egyáltalán aki számunkra best player lenne 1/19-nél. Így DT v CB (ha feladják Beattyt akkor OT) lesz talán.
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
kár ezért a szezonért, mert tartok tőle, sokáig nem lesz olyan év, hogy az NFC east-ből ketten is csak hatot nyernek
több mint 13 éve
Gondolkoztam a védekezésünkön. Sajnos szezon végére, ahogy kiismerték a játékainkat, szétdobáltak minket. Grossman lett a hét legtöbb yardot dobott QB-ja. Sajnos ami nagyon látható volt, hogy ebben a cover2-ben a közepet szinte felkínáljuk és ilyen lassú és későn reagáló MLB-vel nem tudjuk ezt játszani. Sajnos Grant is nagyon visszaesett. Legszomorúbb, hogy KP és Rolle is leesett a szintjükre. Úgy, hogy votl nyomás Rexyn 330 yardot dobott ellenünk. Vagy védekezési sémát kellene váltanunk (mert nem szállt le a sas nálunk a szezonban a 2. felében főleg, mint ahogy a bölényeknél) vagy nagyon sűrgősen szereznünk kellene egy hiper gyors MLB-t (Ruud nem fog eljönni ilyen szezon után Tampából...).

DL-ból igazából elmehetne Bernard (annak ellenére h idén kellemes csalódás volt). Sztem kiwi maradni fog. Fewell imádja főleg, mert sok helyen lehet felhasználni, és jól teljesített, amíg nem lett IR.

Offenseben az volt a baj, hogy lesérült Steve Smith. Ő igazi számok közötti elkapó, ami 3rd down-nál jól jön. Sajnos sem Nicks, sem Mario nem érti meg h középen nem lehet felütni a labdát büntetlenül, oldalvonalnál könnyen meg lehet úszni, de középen nem. Futni meg nehéz 9 emberes box ellen...csebi
A végére már nagyon sok volt a kulcssérült az offenseben, nem csoda h szenvedős lett az egész.
Én Poz érkezésére számítok nem Ruud-ra.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 934 — Lucas Scott
Gondolkoztam a védekezésünkön. Sajnos szezon végére, ahogy kiismerték a játékainkat, szétdobáltak minket. Grossman lett a hét legtöbb yardot dobott QB-ja. Sajnos ami nagyon látható volt, hogy ebben a cover2-ben a közepet szinte felkínáljuk és ilyen lassú és későn reagáló MLB-vel nem tudjuk ezt játszani. Sajnos Grant is nagyon visszaesett. Legszomorúbb, hogy KP és Rolle is leesett a szintjükre. Úgy, hogy votl nyomás Rexyn 330 yardot dobott ellenünk. Vagy védekezési sémát kellene váltanunk (mert nem szállt le a sas nálunk a szezonban a 2. felében főleg, mint ahogy a bölényeknél) vagy nagyon sűrgősen szereznünk kellene egy hiper gyors MLB-t (Ruud nem fog eljönni ilyen szezon után Tampából...).

DL-ból igazából elmehetne Bernard (annak ellenére h idén kellemes csalódás volt). Sztem kiwi maradni fog. Fewell imádja főleg, mert sok helyen lehet felhasználni, és jól teljesített, amíg nem lett IR.

Offenseben az volt a baj, hogy lesérült Steve Smith. Ő igazi számok közötti elkapó, ami 3rd down-nál jól jön. Sajnos sem Nicks, sem Mario nem érti meg h középen nem lehet felütni a labdát büntetlenül, oldalvonalnál könnyen meg lehet úszni, de középen nem. Futni meg nehéz 9 emberes box ellen...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Eli-re is jellemző volt, hogy amikor megkapta az új szerződést, leeresztett – de ezzel sokan vannak így, pl Jacobs se úgy fut, mint amikor az új kontraktért futott

ti kit hoznátok a draft első körében a linebacker posztra?
egyben marad a DL?
visszatér e Plax?vittore
1. Sztem az első körben nem LB posztra fogunk húzni, mert FA-ról hozunk majd valakit. Legalább is remélem, h így lesz.
2. Szinte kizárt, h egyben maradjon ebben a formában, ahogy gyaníthatóan más posztokon is lesznek érzékeny veszteségeink
3. Ha vissza is tér sztem biztos nem nálunk fogja folytatni a pályafutását
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
Eli-re is jellemző volt, hogy amikor megkapta az új szerződést, leeresztett – de ezzel sokan vannak így, pl Jacobs se úgy fut, mint amikor az új kontraktért futott

ti kit hoznátok a draft első körében a linebacker posztra?
egyben marad a DL?
visszatér e Plax?
több mint 13 éve
Nekem nem csalódás az idei teljesítménye. És igenis én speciel az edzőkre fogom azt, hogy túl sok az INT-je minden évben. Egy normális OC mellett sokkal de sokkal többet is ki lehetne hozni belőle, mert megvan benne a tehetség ahhoz, hogy Top5 irányító legyen a ligában.Badman
Az a furcsa, h ti még mindig úgy beszéltek Eli-ról mintha egy újonc lenne, pedig jövőre 30 éves lesz, a 8. évét kezdi az NFLben, Peyton után neki van a leghosszabb kezdő sorozata, úgyh most már nem annyira indokolt ki nem forrott tehetségről beszélni az ő esetében... Szó sincs róla, h én mást szeretnék látni nálunk irányító poszton, de Eli nem lesz/lett Top 5 QB (akik idősebbek és előtte vannak azoknak olyan sok jó év van már a hátuk mögött amit már kb akkor sem tudna behozni, h ha innentől minden éve PB-os lenne és a fiatalok között is jobb már nála a Rodgers-Ryan kettős mindenképp) és nem hinném, h ez az edzők hibája lenne.. Ettől függetlenül Eli egy jó QB, de most van egy fogadásom, h bárki lesz az OC nem lesz jelentősen jobb ennél. (egyébként azért azt is tegyük hozzá, h ilyen pass-protection mellett (például össze-vissza 16 sacket engedett idén az OL..) azért pláne elvárható lett volna a jobb teljesítmény)
több mint 13 éve
A csapat bejelentette, hogy TC lesz jövőre is a hc.Lance
nagyon helyes
több mint 13 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
A csapat bejelentette, hogy TC lesz jövőre is a hc.
több mint 13 éve
Nyilván vannak hibák, de azért sztem kissé túlságosan felmented Eli-t.. Eddig azt lehetett mondani, h folyamatos volt a fejlődése az elmúlt 5 évben, az idei teljestménye viszont egyértelműen csalódás tavalyhoz képest és nehogy már az edzőkre (akik ugyanazok, mint eddig) fogjatok mindent..Szesze
Előbb utóbb ki fog derülni, mert szerintem akárhogy is, de előbb lesz edzőváltás mint hogy olyan szívóágra jussunk, ahol van esély új franchise QB-t fogni.

Megyek megnézem a Ramst vagy kialszom magam inkább; tényleg lesz időnk a free agencyn, a drafton, az edzőkön, a general manager meg a tulajok döntésein rágódni még elég sokáig, ráérünk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
maradt a falcons és a pats...

amúgy a legszomorúbb h van 1 franchise QB-nk elvileg, aki holnap lesz 30 és a 6. szezonjában dobja messze a legtöbb intet.
10-6 nem szörnyű csak múlt héten kellett volna nyerni, nem most.csebi
Az INT-eket leszámítva egész jó statokat tett le Eli a szezonban. Miért van az, hogy Brees rekord (kétszer annyi mint tavaly) 22 INT-jén nem rugóznak ennyit New Orleansban?

Szerintem a playbook van ****re elcseszve: Nálunk miért nem látunk szinte soha szó szerint tök üres WR-eket mint pár másik csapatnál? Lehet hogy WR-ek csinálnak valamit szarul, de lehet dolgozni kéne a dolog "emberanyaghoz" meg Eli stílusához igazításán.salander
Nyilván vannak hibák, de azért sztem kissé túlságosan felmented Eli-t.. Eddig azt lehetett mondani, h folyamatos volt a fejlődése az elmúlt 5 évben, az idei teljestménye viszont egyértelműen csalódás tavalyhoz képest és nehogy már az edzőkre (akik ugyanazok, mint eddig) fogjatok mindent..Szesze
Nekem nem csalódás az idei teljesítménye. És igenis én speciel az edzőkre fogom azt, hogy túl sok az INT-je minden évben. Egy normális OC mellett sokkal de sokkal többet is ki lehetne hozni belőle, mert megvan benne a tehetség ahhoz, hogy Top5 irányító legyen a ligában.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Köszönet mindenkinek az üdvözlésért. Ha jól figyeltem félidőben vezetünk a Washington ellen és vezet a Chicago is éppen hogy csak. Eddig jó. Különben kedvenc állatom a Medve!iason
Üdv a csapatban!
több mint 13 éve

amúgy a legszomorúbb h van 1 franchise QB-nk elvileg, aki holnap lesz 30 és a 6. szezonjában dobja messze a legtöbb intet.
Az INT-eket leszámítva egész jó statokat tett le Eli a szezonban. Miért van az, hogy Brees rekord (kétszer annyi mint tavaly) 22 INT-jén nem rugóznak ennyit New Orleansban?

Szerintem a playbook van ****re elcseszve: Nálunk miért nem látunk szinte soha szó szerint tök üres WR-eket mint pár másik csapatnál? Lehet hogy WR-ek csinálnak valamit szarul, de lehet dolgozni kéne a dolog "emberanyaghoz" meg Eli stílusához igazításán.salander
Nyilván vannak hibák, de azért sztem kissé túlságosan felmented Eli-t.. Eddig azt lehetett mondani, h folyamatos volt a fejlődése az elmúlt 5 évben, az idei teljestménye viszont egyértelműen csalódás tavalyhoz képest és nehogy már az edzőkre (akik ugyanazok, mint eddig) fogjatok mindent..
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat

Szerintem a playbook van ****re elcseszve: Nálunk miért nem látunk szinte soha szó szerint tök üres WR-eket mint pár másik csapatnál? Lehet hogy WR-ek csinálnak valamit szarul, de lehet át kéne dolgozni a dolgot az "emberanyaghoz" meg Eli stílusához. Meg nem a volt WR edzőt kéne QB coachként foglalkoztatni.salander
Ezeknek a megvitatására, sajna mostantól kezdve van pont 8 hónapunk...
több mint 13 éve

Szerintem a playbook van ****re elcseszve: Nálunk miért nem látunk szinte soha szó szerint tök üres WR-eket mint pár másik csapatnál? Lehet hogy WR-ek csinálnak valamit szarul, de lehet át kéne dolgozni a dolgot az "emberanyaghoz" meg Eli stílusához. Meg nem a volt WR edzőt kéne QB coachként foglalkoztatni.
több mint 13 éve

10-6 nem szörnyű csak múlt héten kellett volna nyerni, nem most.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
mehet a csapat golfozni