NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Slotban valakinek ki kéne lépnie a sorból az offensenél mert a héten nem volt középre dobása Elinak a 0-5-10-15 yardos tartományban. A Phillit meg pont ott lehetne abuzálni...

A másik hogy a roppant jól felszerelt Eagles secondary ellen elég rossz lesz, hogy limitált számú WR-rel állunk; pláne ha Manninghamet (aki valami érthetetlen módon esett pofára egy tiszta TD helyzetben... és ami miatt áttételesen megsérült Hixon) nem engedik majd játszani.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem lenne egy ötletem, és tudom, hogy öreg, és tudom, hogy balhés, de lehet felrázná az O-t, akire gondolok: TO 😀balu10
ő se teljesen 100%os, de ha úgy játszana, mint fénykorában se kéne. (RandyMosst fel se hozzátok)
eljött Cruz ideje, nagyon kíváncsian várom mit mutat majd 😊
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)Deny
szegénynek vszínű a karrierjébe került ez a bravúros elkapás 😕 azért ez már tényleg geciségSzesze
Vegyük úgy, hogy felért a pályája csúcsára. 😕 Akkor most ki jön helyette, és ki lesz a returner, mert mikor megláttam, hogy Ross áll fel, fostam, hogy mi is úgy járunk, mint a Rams? Ha MM nem tud játszani, akkor tényleg Cruz kezd az Eagles ellen? Nekem lenne egy ötletem, és tudom, hogy öreg, és tudom, hogy balhés, de lehet felrázná az O-t, akire gondolok: TO 😀

több mint 14 éve
Lelki szemeim előtt már látom a jövő évi draftot... WR,OT,TE,CBironroy
Szerintem csak akkor hozunk WR-t, ha Manningham-el nem hosszabbítunk, mert Jerniganból szinte tuti, hogy slot WR-t akarunk csinálni, én ezért is örülök, hogy jött Stokley, mert ő tud 1-2 dolgot ilyen téren. Az OT pick viszont abszolút kell, minél előbb (1.kör). TE-et én is hoznék, egy olyat, mondjuk a 2. körben, aki tud blokkolni és elkapni is. CB-t nem fogunk hozni, mert jövőre ott lesz Amu, TT és Webster is. De félek attól, hogy jövőre sem a needre fog jönni az első körben, hanem BPA lesz. Egyébként meglepett, hogy egyikőtök se írt LB picket 😛

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)Deny
szegénynek vszínű a karrierjébe került ez a bravúros elkapás 😕 azért ez már tényleg geciség
több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Rams elleni meccs eredménye:
1. Mi lesz a végeredmény? A)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? D) 26-30
3. Hány pontot kapunk a meccsen? B) 16-20
4. Manningnek 90 feletti lesz a QB Rating? A) Igen
5. Hány futott TD-nk lesz? B) 1
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? B) 2-3
7. Ki dob először INT-t a meccsen? A) Eli
8. Hány yardot fut ellenünk a Rams összesen? A)0-75 yard
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Manningham
10. Mennyi 30/15-yardnál hosszabb kickoff/punt-returnünk lesz ? A)0
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C) Boley
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) C) Rolle

"Pontverseny állása":
rattlensk:6 pont+6 pont
Kristof: 5 pont+5 pont
yooker: 5 pont+8 pont
balu10: 5 pont+ 6pont
salander: 5 pont+5 pont
Forti : 4 pont+4pont
Lance: 4 pont+5 pont
ironroy: 3 pont +5 pont
Chevy: 2 pont+5 pont
G-men: 5pont
vadibandi: 4pont
Winters: 6 pont
Asbee: 3 pont

remélem nem hagytam ki senkit!
több mint 14 éve
Tight Endekkel én kifejezetten elégedett vagyok, mennyiséggel pótoltuk a minőséget
CB sor se rossz, ha mindenki egészséges
az első kettővel viszont egyetértekkristof
Tight Endekkel azért vagy elégedett mert nem használjuk őket 😊 pedig és 3. kísérletnél milyen jó ha mernénk őket használni... őszintét megvallva és kurvára irigykedem a Patsre a TE soruk miatt...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tight Endekkel én kifejezetten elégedett vagyok, mennyiséggel pótoltuk a minőséget
CB sor se rossz, ha mindenki egészséges
az első kettővel viszont egyetértek
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8226d7b6/article/rams-to-file-complaint-about-two-giants-alleged-fake-injuries?module=HP11_headline_stack 😐MarioAna
undorító, remélem szankcionálni fogják (egyébként a Pats meg az Oregon ellen is dzsatta ugyanezt nyomja az aktuális ellenfél, felháborító)kristof
Ez tényleg nem volt túl szép, de szerencsére összesen 1x fordult elő amióta Giants meccset nézek. Ránk ez nagyon nem jellemző.

több mint 14 éve
Lelki szemeim előtt már látom a jövő évi draftot... WR,OT,TE,CB
több mint 14 éve
mégegyszer feldobom a vasárnapi meccsnézést hátha valaki nem olvasta és
érdekli illetve Budapest ( közeli) pl. Vadibandi,Ironroy,Vittore)

eddig 3 jelentkező van ( G-Men , Csebi , yooker )
helyszín még bizonytalan ( Sugárt ajánlották pl. )yooker
csaó, vasárnap úgyis átutazóban leszek Budapesten, mert megyek vissza Hatvanba, úgyhogy tőlem jöhet a meccsnézés 😊 csak a helyszínt fixáljuk le!
bár katasztrófa lesz a meccs... de legalább nem csak én anyázok 😉
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Vasárnap az Eagles ellen nagy meccs lesz, ha Vick nem fog játszani. Egyéb esetben adok magunknak 35%-ot.Winters
95%, hogy kezdeni fog, ma minden vizsgálat negatív lett, már holnap edz, pedig úgy volt, csak péntetkől. Mellette Vince Young is felépült.
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Hixon karrierjének is bye-bye. 😐

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Rams meccshez:

Az első negyedben látottakon először majdnem sírva fakadtam.
3rd down conversion + Eli statisztikái szörnyűek voltak.

Utána szerencsére talpra álltunk köszönhetően annak, hogy a secondary kivételével (akik hihetetlen szarok voltak - egy negyed alatt 150 yardot kaptunk Bradford-tól?) a védelem jó volt, és jól tudtuk kihasználni a hibáikat.

Egy kicsit is jobban játszó ellenfél esetén, azonban ha ugyanezt játszuk el, akkor úgy kikapunk, hogy azt még jövő évben is emlegetnénk. Ezzel nem a Rams-t nézem le, de se S-Jax, se Amendola nem játszott náluk, így nem volt nehéz megverni őket. Ha full erőben lettek volna, akkor ez egy sokkal izgalmasabb meccs lett volna, ahol könnyen lehet, hogy veszítünk.

Vasárnap az Eagles ellen nagy meccs lesz, ha Vick nem fog játszani. Egyéb esetben adok magunknak 35%-ot.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bye-bye PO, ilyen pech sorozat a világon nincs
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Folytatódik a pech sorozat: Domenik Hixon has a torn ACL (másfél éven belül a 2.😕)
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy persze, nem Kafkan ment el, két rossz passza volt, egy hail mary, meg az említett drop (Maclin volt az, nem DeSean), csak hát Reid fosik tőle. De amúgy cseréljük, bár második kör, plusz jó játékos az ára 😊Deny
Jogos, hogy Maclin volt most hogy visszanéztem. A cserére meg annyit, hogy bármelyik CB-nket vihetitek a sérülteken kívül, mondjuk Asante-t, és S.Smith kérjük Ross-ért cserébe, benne vagy? 😊balu10
Az a bohóc Smith vissza ne jöjjön...Asbee
Draft cetli nélkül nincs csere 😊

Smith meg nem megy vissza, már 2 elkapása is volt Eagles mezben, lassan stabil 3. WR lesz nálunk.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Amúgy persze, nem Kafkan ment el, két rossz passza volt, egy hail mary, meg az említett drop (Maclin volt az, nem DeSean), csak hát Reid fosik tőle. De amúgy cseréljük, bár második kör, plusz jó játékos az ára 😊Deny
Jogos, hogy Maclin volt most hogy visszanéztem. A cserére meg annyit, hogy bármelyik CB-nket vihetitek a sérülteken kívül, mondjuk Asante-t, és S.Smith kérjük Ross-ért cserébe, benne vagy? 😊balu10
Az a bohóc Smith vissza ne jöjjön...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Rolle kinyitotta a szajat.....igen, megint......

“I don’t want any excuses when we go down there and put it to ‘em….I’ve handled DeSean Jackson one-on-one before and I don’t see why I wouldn’t be able to do it again.’’

Azert nem leszel ra kepes, mert nem az lesz a dolgod, vagy ugy benezed a playt, hogy Jackson mar regesreg unnepli a TD-t mire te eszbe kapsz.

Istenem, ez az ember.......lotus86
miért? most nyilatkozza azt, hogy: "...esélyünk sincs megfogni Jacksont, és rajtam fog elmenni a meccs"?kristof
Nem. Fogja be a pofajat! Amiota az az idiota acsapatnal van, kb. semmi hasznosat nem csinalt, csak elnezte az embereket, fikazta az edzot stb. Tuck is nyilatkozott, de azert o teljesit is, es biztos vagyok benne, hogy az Eagles ellen is jol fog jatszani.

Amugy mit is mondott Tuck? Es mit is mondott Rolle?

Tuck:

“I’m glad we didn’t overlook the St. Louis Rams because we had to get this win tonight. And that shows some maturity, because everyone in the locker room feels as though we owe the Eagles a little something.”
“Last year will linger with me until I die,”
“Hopefully we can go down there and handle what that game is going to be about,” Tuck said. “Those fans are going to be rowdy. They’re going to be pumped. They’re coming off some great wins and they’re going to be confident, too. It’s going to be a pretty good football game.”

Rolle:

“At the end of the day, I don’t want any excuses when we go down to Philly and put it to them,” Rolle said on his weekly radio interview with WFAN-660.

Both the Giants and the Eagles are 1-1. Rolle said the Giants “can beat anyone,” even though the Eagles have been a difficult matchup for the Giants in recent seasons. Rolle added that he “has handled (Eagles wide receiver) DeSean Jackson before, and I can handle him again.”

Lehet erzni a kulonbseget. Ja, igen intelligencia............
Legyen onbizalmuk, de tiszteljek is az ellenfelet. (Az osszeset, meg a gyengebbeket is, nem csak az erosebbeket)

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8226d7b6/article/rams-to-file-complaint-about-two-giants-alleged-fake-injuries?module=HP11_headline_stack 😐MarioAna
undorító, remélem szankcionálni fogják (egyébként a Pats meg az Oregon ellen is dzsatta ugyanezt nyomja az aktuális ellenfél, felháborító)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

“I don’t want any excuses when we go down there and put it to ‘em….I’ve handled DeSean Jackson one-on-one before and I don’t see why I wouldn’t be able to do it again.’’

Azert nem leszel ra kepes, mert nem az lesz a dolgod, vagy ugy benezed a playt, hogy Jackson mar regesreg unnepli a TD-t mire te eszbe kapsz.

Istenem, ez az ember.......lotus86
miért? most nyilatkozza azt, hogy: "...esélyünk sincs megfogni Jacksont, és rajtam fog elmenni a meccs"?
több mint 14 éve
MarioAna 1 997
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8226d7b6/article/rams-to-file-complaint-about-two-giants-alleged-fake-injuries?module=HP11_headline_stack 😐

Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve

Istenem, ez az ember.......

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
mégegyszer feldobom a vasárnapi meccsnézést hátha valaki nem olvasta és
érdekli illetve Budapest ( közeli) pl. Vadibandi,Ironroy,Vittore)

eddig 3 jelentkező van ( G-Men , Csebi , yooker )
helyszín még bizonytalan ( Sugárt ajánlották pl. )yooker
Én továbbra is igen.
helyszínen még dolgozzunk, várjuk csebi javaslatait.G-men
Ha sikerül megállapodni a helyben, akkor 80% hogy jövök; még a barátnőm áldása kéne rá majd. :]salander
Engem érdekel a dolog, de nem ígérem még 100 százalékra.

több mint 14 éve
2. frlido mar sokkal kellemesebb volt, osszseszedett jatekot hoztunk, Eli nagyon feljavult, pass rush is bekemenyedett.....kar, hogy mindehez kellett az elso ket negyedben mutatott ertekelhetetlen szemet.
Mindezek ellenere tartom, hogy az Eagles ellen nincsen tul sok eselyunk. (Vick meg tuti jatszik, valamit csinalnak vele hogy alkalmas legyen, szoval majd Tuck es JPP tesz rola, hogy a mi meccsunk utani 6-ot hagyja ki.)

Ez meg vicces, de sajnos nagyon igaz:

"Right now the Giants have only two defenses against the pass -- the opposition calling a running play or someone getting to the quarterback for a sack or forcing a throwaway. When opposing quarterbacks have time, the Giants secondary seems to have no chance."

http://www.bigblueview.com/2011/9/20/2438296/secondary-concerns-giants-terrell-thomas-aaron-ross-prince-amukamara#storyjump

Egy kis Manningham es (joval tobb es gunyosabb) Ross fikazas
http://www.bigblueview.com/2011/9/20/2437371/new-york-giants-injuries-and-other-post-game-notes

Csebi hianyolta Rolle-bol a big play abilitiy. Nos, en is. Anno ot pont azert hoztuk, mert CB-volt, szoval elmeletben nem rossz coveben, es majd o szedi az INT-eket. Ennek ellenere coverben gyakorlatilag nulla, az meg hogy run supportban jo, szep dolog, de arra ott van Kenny. Mindegy, legalabb jo valamiben, de vicces, hogy a romma fizetett, ballhawknak hozott jatekos egy egydimnezios, inside the box safetykent csillog.

"The Giants pass defense stinks, there really isn't another way to put it. Corey Webster can't shut anybody down, either, and Antrel Rolle struggles covering receivers from the slot."