New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Nah akkor itt van az idei utolsó tippjáték:Ne légy ilyen pesszimista még nem biztos 😊
1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk B) 7-15 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-250 B) 251-300 C) 301-360 D) 361-420 E) 420+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 0-220 B) 221-270 C) 271-350 D) 321-370 E) 370+
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A) igen B) nem
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Canty B) Cofield C) Goff D) Bulluck
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Ross C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Manningham-nek meglesz a 100 elkapott yard? A) igen B) nem
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
11. Hány INT-et szerzünk a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 vagy több
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy többSzesze
több mint 13 éve
Nah akkor itt van az idei utolsó tippjáték:1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 15 ponttal nyerünk B) 7-15 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány támadó-yardunk lesz összesen? A) 0-250 B) 251-300 C) 301-360 D) 361-420 E) 420+
3. Hány támadó-yardot szereznek ellenünk összesen? A) 0-220 B) 221-270 C) 271-350 D) 321-370 E) 370+
4. Hány passzolt és futott TD-t szerzünk összesen a meccsen? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
5. Jacobsnak vagy Bradshawnak meglesz a 100 futott yard? A) igen B) nem
6. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1, FF: 3, sack: 4)? A) Canty B) Cofield C) Goff D) Bulluck
7. Ki szerzi a legtöbb pontot (tackle: 1 pont, INT: 4)? A) Webster B) Ross C) Rolle D) Philips E) Grant
8. Manningham-nek meglesz a 100 elkapott yard? A) igen B) nem
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10. Hány sacket szedünk be? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 E) 4 vagy több
11. Hány INT-et szerzünk a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 vagy több
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
több mint 13 éve
Én csak azt az egy okot látom TC kirúgásában, hogy túl sokáig úgysem marad már, lehet érdemesebb lenne minél hamarabb elkezdeni építeni a jövőt...Emellett nem látom értelmét az elküldésének.LB sorban egyrészt Sintimet én sem értem, másrészt pedig látjuk Goff milyen szar, miért nem próbálták ki Blackburnt helyette? Ezt a szintet ő is hozni tudná, plusz jobban fel tudná tüzelni a többieket a pályán.
több mint 13 éve
eleg regen irtam ide, mert a melom miatt nem is nagyon tudtam kovetni az NFL-t, meg idom sem volt ra. Most viszont lebetegedtem, tehat volt idom olvasgatni, es en is leirnam, amit gondolok.először is szép elemzés , rámutatva a dolgokra de a
Szinte mindenben Szeszevel ertek egyet. (Mondjuk ez nem ujdonsag, altalaban egy velemenyen vagyunk)
Nem ertem, hogy miert kellene Coughlint elkuldeni, mivel ugysem marad mar sokaig, plusz o egy jo edzo. Gillbride erdekes tema, neha tenyleg vannak baromsagai, de szerintem nem lenne jo kivagni. Fewell pedig hihetetlen munkat vegzett iden. Amit ebbol a vedelembol ki lehetett hozni, azt ki is hozta. A vedelmunk alapfelallasa a 4-3 de igazabol mi 4-1-et jatszottunk, mert Boley-n kivul a tobbi LB egy hatar szerencsetlenseg volt. Azert annak a ket embernek a majdnem totalis hianya sokszor allitotta megoldhatatlan feladat ele a csapatot. (Meg anno en irtam, hogy a D-line es a sec kozott van egy kb. 15 - 20 yardos vakum, ahol Boley szaladgal egyedul, tobb kevesebb sikerrel) A keves szerzett labda mar evek ota problema, iden is az volt, de nem szabad elfelejteni, hogy Rolle sokszor inbox safety volt, es o csinalta meg a tacklet, mert Goffon ugy atgyalaztak a blokkolok, mint a szaron. Szo se rola, egy igazi shutdown corner jo lenne, aki konzisztensen kepes az ellenfel top elkapoit lenullazni, egy Leon Hall vagy Revis szintu CB, persze rogton senki sem lesz szupersztar, de ha nem is draftolunk ide senkit, vagy csak a 6.-7. korben, akkor kar is varni a csodat, mert az csak neha jon be.
A mi vedelmunk a D-line jatekara epul. Ha nekik megy, akkor hihetetlen dolgokra vagyunk kepesek, offense-nek is nagy segitseg stb. DE. Nagyon kellene ket kezdo LB, foleg egy rogton kezdo szintu MLB lenne nagyon fontos ( FA, vagy szerencses draft), plusz erdekelne, hogy a `majd 260 fontos Sintim mi a faszert nem jatszik meg az egyertelmu passz szituaciokban sem? Ez tenyleg erdekelne, mert ahelyett, hogy ot toltuk volna egesz evben, es meglattuk volna, hogy mi van benne, hoztuk Bulluckot, aki egy fos, es Sintim megint ott van, hogy gyanus bust, de igazabol lehetoseget sem kapott. Lehet, hogy nem egy cover zseni, de istenem, collegben egy sack es tfl gyar volt, 3-4-es pass rusher, nem akarom elhinni, hogy NFL-ben arra sem alkalmas.....egyszeruen nem hiszem el. Es ha a 4 D-line emberen kivul mar egy 5. ember is rohanna a QB-ra (minden tiszteletem Boley-e, hiszen legjobb LB-nk, de a kemeny 220 fontos tomege azert ot is bizonyos korlatok koze szoritja, mig mondjuk egy Sintim meretu boszme allat azert lenyegesen nagyobb esellyel venne fel a harcot a tacklekkel es a fullbackekkel), mar sokkal konnyebb dolga lenne Tuckeknak, sot, ha esetleg egy blitzre alkalmas MLB-t is keritenenk, akkor meg aztan tenyleg lehetne elvezkedni a kismillio blitzvariacion, mig most.....es reszben Fewlell hibaja (Sintim mellozese), de a front office is ludas benne.
A SB gyoztes csapatban tudjatok kik voltak az OLB-k? Kawika Mitchell meg Kiwi (amig el nem torte a labat). Kawika nem volt egy speedy Gonzalez, Kiwi pedig legalabb olyan hulye volt coverben, mint Sintim(mivel DE-bol lett OLB), de a rendszer mukodott, mert mindkettot be lehetett kuldeni a falba daralni, es az esetek tobbsegeben jol is jottunk ki belole, mert ok alkalmasak voltak a blitzre. Boley sem rossz, csak o kicsit pihe, es ha nagyon eroltetjuk, meg a vegen leserul, Goff egyertelmuen kuka, Bulluck is, Sintimet meg nem engedik jatszani.
Akkor is megesett, hogy szetpasszoltak minket, mint pl. a Lions, Kitna vezetesevel, es sirtam is egy jo cover LB utan, de ma meg azokat a napokat sirom vissza.
Szerintem, ha egy vedelem ennyire az egyik csapatresz teljesitmneyere epit, akkor logikus lenne segiteni a bizonyos csapatresz munkajat. A draftunkkal ezt mar megtettuk JPP es Joseph formajaban, kivancsi vagyok, hogy az idei FA mit hoz.
Tudom, hogy nem egy sack gyar, de en azert bizom benne, hogy Minnesotaban blackoutot kapnak a fejesek, es nem szerzodtetik, tagelik Greenwayt. Esely nem sok van, meg igy Sintim vegleg kuka lenne, de nagyon boldog lennek.
Offense reszrol pedig a fejekben kellene rendet tenni, plusz eldonteni, hogy kit tartunk meg, kit engedunk el. Eli is le kellene, hogy uljon kicsit, mert hiaba nem tehetett sok INT-rol, azert o sem nyujtott hall of fame teljesitmenyt iden.
Bradshawban en latok fantaziat, es (ahogy linkeltem) Tiki is rengeteget fumblizott anno, de belevertuk a fejebe, hogy hogyan fogja azt az atkozott labdat. Kerdes, hogy Ahmad mennyiert maradna? Ha sokat ker, akkor menjen, mert latszik rajta, hogy meg nem az a komplett jatekos, aki nekunk tokeletes lenne, egy felig projektnek pedig ne adjunk kisebb vagyont.
Boss szerintem (remelem) marad. Jo es hasznos jatekos, ev vege fele kijott, hogy szezon kozben rengeteget amortizaltak. Vissza lehet nezni, szinte minden meccsen volt olyan, hogy akkorat kapott, hogy rossz volt nezni. Soha nem lesz egy Tony Gonzalez, de komplett TE, nekunk meg az kell.
WR kerdest millioszor atragtuk. Falat detto. Oromteli meglepetes volt, hogy a cserek mennyire jol jatszottak, de falba soha nem rossz draftolni, plusz Seubert es O`Hara is benne van a korban, Beatty meg meg nem tart ott, mint ahol mi szeretnenk, hogy tartson.
Vegul, azert ha megnezzuk, hogy ev eleje elott tobbsegeben pesszimistak voltunk, akkor el kell ismernunk, hogy ez az ev nem akkora kudarc. A veresegeink tobbsege nem ugy tortent, mit tavaly, hogy bedaraltak minket, mindenfele esely nelkul. Legtobb esetben meg volt a lehetoseg a gyozelemre, de eladtuk a labdat, rossz donteseket hoztunk. Persze, ezert ezek sokkal fajobbak, de megmutattak, hogy a potencial megvan a csapatban. A roster jo, nehol melysegbeli problemaink vannak, de meg igy is jo. Viszont a jot es a kivalot az kulonbozteti meg, hogy a kivalo nem hibazik, es kegyetlenul kihasznalja a lehetosegeket. Mi meg nem tartunk itt, de a lehetoseg adott, hogy jovore vagy 2 ev mulva kivaloak legyunk....na itt jon be a kepbe Coughlin es a tobbi edzo.lotus86
TC kérdésben nem értek egyett ! írod hogy TC már úgysem marad sokáig
akkor miért ő draftol úgy , hogy kb elmegy mire beépülnek a csapatba...
,meghogy két év
múlva tökéletesek leszünk ( akkor meg minek menne el? )
nincs vele gondom jó edző de a jövő már nem az övé ezért megfontolandó hogy olyan építkezzen és ezzel hozzon hosszabbtávú döntéseket akivel hosszabb távon is gondolkodunk...
(mondjuk ha vele gondolkodunk akkor felejtő az egész ,de a kora miatt sem gondolnám ezt...)
BUÉK mindenkinekl!!
több mint 13 éve
Holnap hajnalban Fiesta Bowl: megprobalom meglesni Travis Lewis, ha mar ugyis LB az egyik legnagyobb needunk. 😊
több mint 13 éve
eleg regen irtam ide, mert a melom miatt nem is nagyon tudtam kovetni az NFL-t, meg idom sem volt ra. Most viszont lebetegedtem, tehat volt idom olvasgatni, es en is leirnam, amit gondolok.Szinte mindenben Szeszevel ertek egyet. (Mondjuk ez nem ujdonsag, altalaban egy velemenyen vagyunk)
Nem ertem, hogy miert kellene Coughlint elkuldeni, mivel ugysem marad mar sokaig, plusz o egy jo edzo. Gillbride erdekes tema, neha tenyleg vannak baromsagai, de szerintem nem lenne jo kivagni. Fewell pedig hihetetlen munkat vegzett iden. Amit ebbol a vedelembol ki lehetett hozni, azt ki is hozta. A vedelmunk alapfelallasa a 4-3 de igazabol mi 4-1-et jatszottunk, mert Boley-n kivul a tobbi LB egy hatar szerencsetlenseg volt. Azert annak a ket embernek a majdnem totalis hianya sokszor allitotta megoldhatatlan feladat ele a csapatot. (Meg anno en irtam, hogy a D-line es a sec kozott van egy kb. 15 - 20 yardos vakum, ahol Boley szaladgal egyedul, tobb kevesebb sikerrel) A keves szerzett labda mar evek ota problema, iden is az volt, de nem szabad elfelejteni, hogy Rolle sokszor inbox safety volt, es o csinalta meg a tacklet, mert Goffon ugy atgyalaztak a blokkolok, mint a szaron. Szo se rola, egy igazi shutdown corner jo lenne, aki konzisztensen kepes az ellenfel top elkapoit lenullazni, egy Leon Hall vagy Revis szintu CB, persze rogton senki sem lesz szupersztar, de ha nem is draftolunk ide senkit, vagy csak a 6.-7. korben, akkor kar is varni a csodat, mert az csak neha jon be.
A mi vedelmunk a D-line jatekara epul. Ha nekik megy, akkor hihetetlen dolgokra vagyunk kepesek, offense-nek is nagy segitseg stb. DE. Nagyon kellene ket kezdo LB, foleg egy rogton kezdo szintu MLB lenne nagyon fontos ( FA, vagy szerencses draft), plusz erdekelne, hogy a `majd 260 fontos Sintim mi a faszert nem jatszik meg az egyertelmu passz szituaciokban sem? Ez tenyleg erdekelne, mert ahelyett, hogy ot toltuk volna egesz evben, es meglattuk volna, hogy mi van benne, hoztuk Bulluckot, aki egy fos, es Sintim megint ott van, hogy gyanus bust, de igazabol lehetoseget sem kapott. Lehet, hogy nem egy cover zseni, de istenem, collegben egy sack es tfl gyar volt, 3-4-es pass rusher, nem akarom elhinni, hogy NFL-ben arra sem alkalmas.....egyszeruen nem hiszem el. Es ha a 4 D-line emberen kivul mar egy 5. ember is rohanna a QB-ra (minden tiszteletem Boley-e, hiszen legjobb LB-nk, de a kemeny 220 fontos tomege azert ot is bizonyos korlatok koze szoritja, mig mondjuk egy Sintim meretu boszme allat azert lenyegesen nagyobb esellyel venne fel a harcot a tacklekkel es a fullbackekkel), mar sokkal konnyebb dolga lenne Tuckeknak, sot, ha esetleg egy blitzre alkalmas MLB-t is keritenenk, akkor meg aztan tenyleg lehetne elvezkedni a kismillio blitzvariacion, mig most.....es reszben Fewlell hibaja (Sintim mellozese), de a front office is ludas benne.
A SB gyoztes csapatban tudjatok kik voltak az OLB-k? Kawika Mitchell meg Kiwi (amig el nem torte a labat). Kawika nem volt egy speedy Gonzalez, Kiwi pedig legalabb olyan hulye volt coverben, mint Sintim(mivel DE-bol lett OLB), de a rendszer mukodott, mert mindkettot be lehetett kuldeni a falba daralni, es az esetek tobbsegeben jol is jottunk ki belole, mert ok alkalmasak voltak a blitzre. Boley sem rossz, csak o kicsit pihe, es ha nagyon eroltetjuk, meg a vegen leserul, Goff egyertelmuen kuka, Bulluck is, Sintimet meg nem engedik jatszani.
Akkor is megesett, hogy szetpasszoltak minket, mint pl. a Lions, Kitna vezetesevel, es sirtam is egy jo cover LB utan, de ma meg azokat a napokat sirom vissza.
Szerintem, ha egy vedelem ennyire az egyik csapatresz teljesitmneyere epit, akkor logikus lenne segiteni a bizonyos csapatresz munkajat. A draftunkkal ezt mar megtettuk JPP es Joseph formajaban, kivancsi vagyok, hogy az idei FA mit hoz.
Tudom, hogy nem egy sack gyar, de en azert bizom benne, hogy Minnesotaban blackoutot kapnak a fejesek, es nem szerzodtetik, tagelik Greenwayt. Esely nem sok van, meg igy Sintim vegleg kuka lenne, de nagyon boldog lennek.
Offense reszrol pedig a fejekben kellene rendet tenni, plusz eldonteni, hogy kit tartunk meg, kit engedunk el. Eli is le kellene, hogy uljon kicsit, mert hiaba nem tehetett sok INT-rol, azert o sem nyujtott hall of fame teljesitmenyt iden.
Bradshawban en latok fantaziat, es (ahogy linkeltem) Tiki is rengeteget fumblizott anno, de belevertuk a fejebe, hogy hogyan fogja azt az atkozott labdat. Kerdes, hogy Ahmad mennyiert maradna? Ha sokat ker, akkor menjen, mert latszik rajta, hogy meg nem az a komplett jatekos, aki nekunk tokeletes lenne, egy felig projektnek pedig ne adjunk kisebb vagyont.
Boss szerintem (remelem) marad. Jo es hasznos jatekos, ev vege fele kijott, hogy szezon kozben rengeteget amortizaltak. Vissza lehet nezni, szinte minden meccsen volt olyan, hogy akkorat kapott, hogy rossz volt nezni. Soha nem lesz egy Tony Gonzalez, de komplett TE, nekunk meg az kell.
WR kerdest millioszor atragtuk. Falat detto. Oromteli meglepetes volt, hogy a cserek mennyire jol jatszottak, de falba soha nem rossz draftolni, plusz Seubert es O`Hara is benne van a korban, Beatty meg meg nem tart ott, mint ahol mi szeretnenk, hogy tartson.
Vegul, azert ha megnezzuk, hogy ev eleje elott tobbsegeben pesszimistak voltunk, akkor el kell ismernunk, hogy ez az ev nem akkora kudarc. A veresegeink tobbsege nem ugy tortent, mit tavaly, hogy bedaraltak minket, mindenfele esely nelkul. Legtobb esetben meg volt a lehetoseg a gyozelemre, de eladtuk a labdat, rossz donteseket hoztunk. Persze, ezert ezek sokkal fajobbak, de megmutattak, hogy a potencial megvan a csapatban. A roster jo, nehol melysegbeli problemaink vannak, de meg igy is jo. Viszont a jot es a kivalot az kulonbozteti meg, hogy a kivalo nem hibazik, es kegyetlenul kihasznalja a lehetosegeket. Mi meg nem tartunk itt, de a lehetoseg adott, hogy jovore vagy 2 ev mulva kivaloak legyunk....na itt jon be a kepbe Coughlin es a tobbi edzo.
több mint 13 éve
És itt egy beszédes statisztika a meccsdöntő tényezők legfontosabbikáról Offense oldalon:"The Giants are 7-0 when rushing for more than 120 yards."
(Értelemszerűen, 2-6 a mérlegünk, amikor 120 yardnál kevesebbet futunk.)
több mint 13 éve
Will Blackmon ment elvileg IR listára. Ugye ő CB, de itt rúgásokat és puntokat hordott vissza. Brian Witherspoon érkezhet a rosterre a helyére, 2008 óta van a ligában, ő is visszahord (átlagban 80 rúgásból 23.6 yardot, 26 puntból 10.8-at), meg 22 meccsen volt 16 szerelése. Volt Jaguár 2008-ban és idén, meg idén volt Oroszlán is.
több mint 13 éve
Én sem szeretném ha JMD jönne, de TC távozása időszerű lenne. Nekem is szimpatikus és nagyon jó edzőnek tartom de az utóbbi két év nagyon sok fejfájást okozott, főleg hogy simán meglehetett volna a PO és mindig az edzői balfaszságokon ment el. De én 95%-ra biztos vagyok abban hogy maradni fog.rattlesnkTC a Super Bowl győzelemmel pályája csúcsára ért annak idején !
bár jó edző de nem gondolom hogy ezt megfogja tudni ismételni , pláne hogy
abban a csapatban azért volt egy Strahan , AP ,Plax, Spangli,.... akik
nélkül más ez a mostani csapat , pótlásuk ugye messze nem teljesen megoldott...
mivel egyébként is bizonyos posztokon fiatalítani kellene
és az öregnek lehet még max. 1-3 éve nem látom értelmét hogy maradjon!
a draft stratégiánk ugye a fokozatos (1-2 éves) beépítésekre épül ezért sokkal jobb lenne ha már
egy új edző a saját elképzeléseinek megfelelően tudna válogatni
a következő évtől , ezzel megalapozva a saját elképzeléseit, így hamarabb túlesnék a vérfrissítésen mint ha mondjuk TC és KG próbálkozna még 1-2 évet ! úgyhogy maximális respect mellett távozni kellene év végén...
(de maradni fog... )
JMD-t és sem szeretném a csapatnál vezetőnek , de off. cord-nak egy kemény HC mellett akár jó lehetne...
érdekes hogy ha a D javult viszont az Off. romlott tavalyhoz képest...
jó lenne egy kiegyensúlyozott jövő év.....
több mint 13 éve
Napokig nem volt kedvem irogatni ide a fórumba, nagyon magam alatt voltam. Vasárnap is ezt mondtam, most is tartom, a GB ellen nem most vasárnap veszítettünk, hanem már egy héttel azelőtt.Most nem bocsátkoznék mélyebb elemzésekbe, sokan megtettétek itt az elmúlt napokban, lényegében, 1-2 kérdésben mutatkozó nézetkülönbség mellett ugyanazokat az okokat felemlegetve.
Magam részéről csupán annyit emelnék ki az idei szezonból, hogy abszolút a védelem teljesítményén múlott az, hogy nyerünk-e egy meccsen vagy sem. 15 meccsből összesen 1-szer tudtunk akkor győzni, ha 20 pontnál többet kaptunk (ugye a cowboys ellen idegenben), egyébként a másik 14 meccsen ez volt a döntő. Szóval egyetértek azokkal, akik szerint az Off nálunk nem képes olyan dominanciát mutatni, ami a Def szarabb napjain is sorra hozza a meccseket. Valószínűleg az egész csapat alapfilozófiája a védelem teljesítményére épül. ezért is esett össze az eagles elleni meccs utosló 8 percében a támadásunk, ahogy sorozatban kaptuk a TD-ket. Ezért minden másnál jobban kellene egy vezéralak a védelembe, egy Strahan!
Összességében a mrleget tekintve, pedig, ha hozzuk a redskins elleni nekünk álló győzelmet, akkor 10-6-os szezonunk volt 2010-ben, amiről 10 hónnappal ezelőtt itt a fórumon csak a legelvakultabbak (köztük én is) álmodtak. A józanabb és tapasztaltabb többség 7-9 és 9-7 közötti mérlegeket vízionált, a konszenzus valahol 8-8 körül volt. Ehhez viszonyítva nyertünk 2 olyan meccset (az egyik mindenképpen a Vikings ellen, a másik már nem ennyire egyértelmű, talán a Bears-Texans-Seahawks győzelmekből az egyik), amivel a többség előzetesen nem kalkulált, és kivétel nélkül elbuktuk az összes többi olyat, ami ugyancsak nem nekünk állt a szezon előtt: colts, titans, 2 eagles, packers, 1 cowboys. De ez a szezon előtti várakozásokhoz képesti mérleg.
A szezon közbeni, aktuális formát figyelembevevően a cowboys elleni vereséget tekintem a legváratlanabb meglepetésnek és a legdrámaibbnak, mely úgy tűnik, a PO-nkba került. Az után a vereség után tudtuk, hogy a 2 eagles és 1 GB meccs közül is nyernünk kell legalább 1-et úgy, hogy a maradékon sem hibázunk a PO-ért. Ha ott akkor megverjük a cowboyst, akkor ez a három vereség is belefért volna, így viszont legalább egy teljes meccsen keresztül át kellett volna lépnünk a saját árnyékunkon, ami nem sikerült csak 3,5 negyeden keresztül.
Ugyanígy persze a Bears elleni győzelmünk hasonlóan meglepetés volt pozitív értelemben az akkori formákat tekintve. Erre alapozva fogok nekik drukkolni a PO-ban, he mi már nem jutunk be. Ha nem mi, akkor legalább olyan csapat nyerje az SB-t, akiket mi megvertünk.
több mint 13 éve
nem akarok fasz lenni, de nem érzek magunkban annyit,az esetleges PO-ba jutás után wild-cardon kiüssük az igülszt... de Packers megteszi helyettünk majd(ami persze sovány vigasz)Nicks-nek eltört a bal nagylábujja, úgyhogy lehet kihagyja a hétvégi meccset 😕ironroyMielőbbi gyógyulást neki! Bár vszínűleg nem oszt, nem szoroz h pályán lesz-e. A Skins-t elvileg nélküle is verni kell (ha nem megy, nem az ő hiányán múlik majd sztem). A félgőzzel játszó Bears-t meg több mint vszínű, h üti majd az életéért küzdő Packers.Szsziszka
több mint 13 éve
Nicks-nek eltört a bal nagylábujja, úgyhogy lehet kihagyja a hétvégi meccset 😕ironroyMielőbbi gyógyulást neki! Bár vszínűleg nem oszt, nem szoroz h pályán lesz-e. A Skins-t elvileg nélküle is verni kell (ha nem megy, nem az ő hiányán múlik majd sztem). A félgőzzel játszó Bears-t meg több mint vszínű, h üti majd az életéért küzdő Packers.
több mint 13 éve
Nicks-nek eltört a bal nagylábujja, úgyhogy lehet kihagyja a hétvégi meccset 😕
több mint 13 éve
JMD-t én is rühellem. Ennek ellenére nem tagadom, h jó oc. Ha Ortonból ezt hozta ki, Eli-ból újra pro bowlert faragna. De nem szívesen látnám a Giants háza táján.
több mint 13 éve
Jövőre AFC East (ezt már írtátok) és NFC West jön, ez utóbbi nagyon jó hír, igaz mindenkinek a csoportban...G-menakkor mellé a GB és a Saints, mint csoportmásodikok
a 18-as rendszerben az a spekulácio hogy a 2 további meccs a saját confbol lesz: mégpedig azokból a divízókból, amelyekből a 16 meccses rendszerben 1-1 ellenfél van.
a div gyoztes phily esetében alapbol játszanak az elsőkkel: chi és atl. a további meccsek pedig a div másodikokkal lennének: nekik GB és NO
a Giants pedig a két második mellé megkapná a két elsőt is 😕
így 8 conf, 6 divisional és 4 non conf meccs lenne
több mint 13 éve
Jövőre AFC East (ezt már írtátok) és NFC West jön, ez utóbbi nagyon jó hír, igaz mindenkinek a csoportban...
több mint 13 éve
Kirúgni majdnem 100%, hogy nem fogják, még akkor sem ha a csapat fogja és elszabotálja a 'skins elleni meccset. (Mondjuk akkor pár játékos tuti repülne.) Maximum ő maga dönthet úgy hogy egy évvel korábban visszavonul.Én sem szeretném ha JMD jönne, de TC távozása időszerű lenne. Nekem is szimpatikus és nagyon jó edzőnek tartom de az utóbbi két év nagyon sok fejfájást okozott, főleg hogy simán meglehetett volna a PO és mindig az edzői balfaszságokon ment el. De én 95%-ra biztos vagyok abban hogy maradni fog.rattlesnkÉn továbbra is azt mondom, h az idei év >>> tavalyi év. Nem hiszem, h kirúgnák és nem hiszem, h indokolt lenne a kirúgása.Szesze
Remélem azért akár marad, akár nem; lesz egy kis rendrakás a pozíciós edzők háza táján.
több mint 13 éve
Én sem szeretném ha JMD jönne, de TC távozása időszerű lenne. Nekem is szimpatikus és nagyon jó edzőnek tartom de az utóbbi két év nagyon sok fejfájást okozott, főleg hogy simán meglehetett volna a PO és mindig az edzői balfaszságokon ment el. De én 95%-ra biztos vagyok abban hogy maradni fog.rattlesnkÉn továbbra is azt mondom, h az idei év >>> tavalyi év. Nem hiszem, h kirúgnák és nem hiszem, h indokolt lenne a kirúgása.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én sem szeretném ha JMD jönne, de TC távozása időszerű lenne. Nekem is szimpatikus és nagyon jó edzőnek tartom de az utóbbi két év nagyon sok fejfájást okozott, főleg hogy simán meglehetett volna a PO és mindig az edzői balfaszságokon ment el. De én 95%-ra biztos vagyok abban hogy maradni fog.
több mint 13 éve
Cowherrel még az a probléma van, hogy 3-4-es edző és a mi személyi állományunk teljesen alkalmatlan rá. Nem látom hogy olyan totális szívóágra kerültünk volna vagy kerülnénk a jövőben, ami lehetővé tenné, hogy lenyomjuk a váltást a közeljövőben. Kellene 2-3 új kiemelkedő, de inkább elit játékos a védelembe; olyat meg magasan draftolva nem kap az ember könnyen. És akkor még fel se tettük a kérdést, hogy akarjuk-e?
több mint 13 éve
Én utálom JMD-t, nagyon remélem h nem kerül hozzánk, bár sztem erre egyébként sincs semmi esély. Jövőre mindenképp maradnia kéne mindkét edzőnek, aztán Coughlin úgyis nyúgdíj, az új edző meg úgyis hozza majd a saját embereit vszínű.szó se róla kurva jó lenne, de szerintem is csak párosan repülne TC és Killdrive, arra meg kicsi az esély..ironroybalu bazz van fantázia abban amit mondasz JMD-vel kapcsolatban!!!ironroyEz csak akkor történhetne meg ha TC-t kirúgják, és vele együtt Gilbride is távozik. Erre pedig elég kevés az esély. JMD-t én is szívesen megnézném, ki tudja mit tudna kihozni Eli-ből. Mit szólnátok egy Cowher-JMD-Fewell hármashoz edzői téren?Badman
A draftról még korai beszélni, nagyon sok a kédőjel még, kurvára nem mindegy, h kit tudunk/akarunk megtartani, kit hozunk FA-ről, maradnak-e az edzők, milyen irányba változik a játékrendszer stb.. amíg ezek nem tusztázottak addig nem igazán lehet eldönteni, h milyen posztra kell draftolni.
CB kérdés: Webster sztem is a legjobb cornerünk még mindig (egyébként vki kérdezte: 2008ban kötöttünk vele egy 5 éves, 45 misis szerződést, úgyh rá nincs gond egy darabig), de Thomas is egyre jobb, bár pl idén mindkettőnek volt nagyon jó és kifejezetten gyenge meccse is, kicsit jó lenne ha stabilabban tudnának teljesíteni, de simán jó CBpáros a jövőre nézve is. (Thomast ugye 2008ban draftoltuk, vele lassan aktuális lesz egy szerződéshosszabbítás). Ross nickelbacknek jó, de tényleg sérülékeny sajnos, hiába volt ő az első körös és a másik kettő második, egyelőre úgy néz ki a sérülései miatt kisebb karriert tud befutni majd, mint Thomasék. Mindenképpen indokolt egy CB draftolása, sztem 2-4. kör környékén fogunk is húzni valakit.
salander: köszi a gartulációt és viszont! 😊
több mint 13 éve
szó se róla kurva jó lenne, de szerintem is csak párosan repülne TC és Killdrive, arra meg kicsi az esély..Ez csak akkor történhetne meg ha TC-t kirúgják, és vele együtt Gilbride is távozik. Erre pedig elég kevés az esély. JMD-t én is szívesen megnézném, ki tudja mit tudna kihozni Eli-ből. Mit szólnátok egy Cowher-JMD-Fewell hármashoz edzői téren?BadmanJMD-vel nem tudjátok mi lesz? Hova megy? Én nem bánnám, ha idejönne hozzánk O Cordinatornak, szerintem sokra vihetné Elivel.balu bazz van fantázia abban amit mondasz JMD-vel kapcsolatban!!!ironroy
A Draftról pedig annyit, hogy én első körben tuti egy jó futót hoznék.balu10
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez csak akkor történhetne meg ha TC-t kirúgják, és vele együtt Gilbride is távozik. Erre pedig elég kevés az esély. JMD-t én is szívesen megnézném, ki tudja mit tudna kihozni Eli-ből. Mit szólnátok egy Cowher-JMD-Fewell hármashoz edzői téren?JMD-vel nem tudjátok mi lesz? Hova megy? Én nem bánnám, ha idejönne hozzánk O Cordinatornak, szerintem sokra vihetné Elivel.balu bazz van fantázia abban amit mondasz JMD-vel kapcsolatban!!!ironroy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pro Bowl: hülyeség nem érdemes vele foglalkoznidraft: mlb, olb, oline, cb, rb(?) kellene (sorrend nélkül írtam) ebből mlb-t szvsz nem tudunk olyat szerezni aki jó lenne nekünk, olb-ből és cb-ből ellenben nagyon bő a class sok jó opciónk van rá szerencsére, olineba 1-3 körben tudunk értelmes embert hozni, rb viszont nem az igazi idén, ingram fasza de őt szvsz elviszik előlünk (kivéve ha nem tradelünk fel érte, én nem látnám éretlmét) ryan williams nem tudom h kijön-e ha igen akkor esetleg őt lehetne megpróbálni első körben, bár ahogy tenorx írta draft topikban sztem is olb-t kéne húznunk.
(esetleg ha van rá igény este megpróbálhatok egy hosszabb hsz-t írni h mik a needek és ki jöhetne oda.)
több mint 13 éve
JMD-vel nem tudjátok mi lesz? Hova megy? Én nem bánnám, ha idejönne hozzánk O Cordinatornak, szerintem sokra vihetné Elivel.balu bazz van fantázia abban amit mondasz JMD-vel kapcsolatban!!!