New York Giants

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy picit elkéstek vele 😛

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nem is nagyon titkolja a csapat, hogy szeretné kivonni DeSean punt returnjeit a játékból. Kifogják rúgatni a labdákat Weatheforddal.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Manningham hivatalosan is out.

Egyébként szerintem nagyon borúlátóak vagytok, én 3 pontos győzelmet sokkal valószínűbbnek tartok bármelyik oldalról, mint egy 15 körüli differenciát. Képesek vagyunk mi bármit elbaszni, ezt az elmúlt években mutattuk már.
Szesze: igen, Tuckot kellett volna említeni, az egy elég komoly hiba volt, valamiért teljesen kiesett fejemből. Punter-returnet párharc meg a bulvár kategória kicsit 😊
több mint 14 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
1. D)
2. C)
3. B)
4. B)
5. C)
6. C)
7. C)
8. D)
9. E)
10. A)
11. A)
12. D)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. D)
2. B)
3. A)
4. B)
5. C)
6. B)
7. C)
8. A)
9. A)
10. A)
11. D)
12. C)
több mint 14 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
1. D
2. C
3. B
4. B
5. C
6. C
7. B
8. C
9. A
10. A
11. A
12. D
Optimistán, elfogultan! Elvégre szurkoló lennék, nem tippmix-es
ironroy
több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
1. D) Nyerünk (+döntetlen)
2. D)
3. B)
4. A)
5. C)
6. B)
7. B)
8. B)
9. A)
10. A)
11. D)
12. D)

több mint 14 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
De én a holnapit sem látom ilyen rossz előjelekkel, Phillips szed 2 picket a Vick rakétáknáll, és már nem is lesz kedve kidobálni a stadionból. Ha tavaly volt sanszunk ellenük, ráadásul akkor egy sokkal jobb formában lévő Vick ellen, akkor idén miért ne lehetne. A coaching staffnak nagyot kell durrantania hozzá, legalább akkorát, mint az SB-n a Pats ellen, és a D-linenak is hasonlót kell játszania, meg Elinek összeszednie magát.
Én úgy gondolom, ha a csapat a maximumot nyújtja, akkor nyerhetünk, ha nem akkor természetesen nagy zakó is lehet, de a játékosokba benne van, hogy hozzuk ezt a meccset.iason
Elnézést, tévedtem Ross szed 2 picket 😊
Látjátok, én mondtam, hogy nyerünk. 😀 Csak motiváljon ez minket és hozzuk a következő 4 meccset, és akkor a Pats ellen egy önbizalommal teli csapat megy fel. Jah és nem tudom, hogy ki és hogyan motiválta meg így a srácokat, de ilyen elszántságot nagyon rég nem lehetett látni a csapattól.
ui: Cruz for president! És a Ricsi meg kapja be!

több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Es egyre tobben emlegetik Randy Moss nevet a csapattal kapcsolatban.....lotus86
Ehh... ennyi erővel, akkor jöhetne már TO is, ő legalább elmondja Romo meg Andy Reid féltve őrzött, több éves titkait 😀Winters
Neki most reparaltak a terdeit, szoval inkabb Moss. De a legjobb lenne, ha Cruz elovenne a tavalyi pre-season formajat, es romma gyalazna mondjuk Samulet, de erre meglehetosen kicsi az esely.

Ja, Beckum jatszhat.....nagy ko esett most le a szivemrol. (Nem am, csak kamuzok, vele max. tobben leszunk 😀 )

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
1. Mi lesz a végeredmény?A) 14+ ponttal kikapunk B) Több, mint 7 ponttal kikapunk B) Kikapunk, 0-7 ponttal, C) Nyerünk (+döntetlen)
Sok lesz a B 😊Wyatt
legalább is kevés lesz az A 😊Szesze
Én úgy gondoltam, hogy két B-jelű lehetőség is van, ami talán több, mint kéne 😀Wyatt
jah azt meg én nem vettem észre 😊
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény?A) 14+ ponttal kikapunk B) Több, mint 7 ponttal kikapunk B) Kikapunk, 0-7 ponttal, C) Nyerünk (+döntetlen)
Sok lesz a B 😊Wyatt
legalább is kevés lesz az A 😊Szesze
Én úgy gondoltam, hogy két B-jelű lehetőség is van, ami talán több, mint kéne 😀

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Győzünk és Vick-et hordágyon küldjük le a pályáról. Hajrá Giants!iason
Ehhez csak azért nem fűzök "szép" kommentárt mert még friss ember vagy s talán nem szoktál hozzá az itteni hozzászólások stílusához....

Amúgy szerintem az elmúlt heti Atlanta elleni meccset elnézve nyugodtan számíthattok ránk is, hajlamosak vagyunk segíteni az ellent a győzelemben 😛 Én egy nagyon kis győzelemmel is bőven elégedett leszek ellenetek. A Sugárba pedig jó szurkolást azoknak akik ott lesznek majd eldöntitek ki fizet kinek 😊
több mint 14 éve
Az eddigi hsz-eket olvasva elég borúlátó vagyok. Mégis, én remélem, hogy a legutóbbi hazai vereség miatt revansot akarnak venni a srácok. Győzünk és Vick-et hordágyon küldjük le a pályáról. Hajrá Giants!iason
Azlesz tuti, h revansot akarnak venni, aztán, h sikerül-e az más kérdés 😊 De azért tényleg biztos, h lesz egy ilyen plusz motiváció a részünkről.
több mint 14 éve
iason New York Giants 58
Az eddigi hsz-eket olvasva elég borúlátó vagyok. Mégis, én remélem, hogy a legutóbbi hazai vereség miatt revansot akarnak venni a srácok. Győzünk és Vick-et hordágyon küldjük le a pályáról. Hajrá Giants!
több mint 14 éve
Sok lesz a B 😊Wyatt
legalább is kevés lesz az A 😊
több mint 14 éve
Sok lesz a B 😊

több mint 14 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
é
bár idén én kimaradok a tippelősdiből, de sztem Nicks-et vedd ki ebből, mert vele nem sok értelme van ennek a kérdésnek, nélküle viszont igen.Szesze
igazság szerint Manningham-et akartam A)-nak, csak ugye jó eséllyel nem játszik.Nos habár valóban Nicks képes bárkit egy az egyben megverni, sőt... de a rams ellen is csak 38 elkapott yardja volt... és valóban ő az első számú célpontja Manningnek, de ezt az ellenfélnél is tudják...ezért kéne valamelyik másik elkapónak, pl Cruznak v. Beckumnak (akit ha jól olvastam visszatér) villantania valamit! persze mindenki arra tippel akire akar, mert én is azt fogom tenni!ironroy
ok, de meglepne ha vki nem Nicksre tippelne.Szesze
én csak azért sem! :cool:
több mint 14 éve
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Nicks B) Ballard C) Bradshaw D) Stockley E) Cruz F) Beckum
ironroy
bár idén én kimaradok a tippelősdiből, de sztem Nicks-et vedd ki ebből, mert vele nem sok értelme van ennek a kérdésnek, nélküle viszont igen.Szesze
igazság szerint Manningham-et akartam A)-nak, csak ugye jó eséllyel nem játszik.Nos habár valóban Nicks képes bárkit egy az egyben megverni, sőt... de a rams ellen is csak 38 elkapott yardja volt... és valóban ő az első számú célpontja Manningnek, de ezt az ellenfélnél is tudják...ezért kéne valamelyik másik elkapónak, pl Cruznak v. Beckumnak (akit ha jól olvastam visszatér) villantania valamit! persze mindenki arra tippel akire akar, mert én is azt fogom tenni!ironroy
ok, de meglepne ha vki nem Nicksre tippelne.
több mint 14 éve
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Nicks B) Ballard C) Bradshaw D) Stockley E) Cruz F) Beckum
ironroy
igazság szerint Manningham-et akartam A)-nak, csak ugye jó eséllyel nem játszik.Nos habár valóban Nicks képes bárkit egy az egyben megverni, sőt... de a rams ellen is csak 38 elkapott yardja volt... és valóban ő az első számú célpontja Manningnek, de ezt az ellenfélnél is tudják...ezért kéne valamelyik másik elkapónak, pl Cruznak v. Beckumnak (akit ha jól olvastam visszatér) villantania valamit! persze mindenki arra tippel akire akar, mert én is azt fogom tenni!
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
én egészséges vagyok (egy orrtörés össz-vissz) de én max Tynes v Weatherford helyére lennék jó 😀kristof
Nekem semmi komoly nem volt, 2 éve ismerős poénból fellökött VOLTon, na ott ment szét bal térdem. Szakadás, törés nem volt, csak mikor jött a haverokkal a soccer akkor fél óra után rúgtam volna labdába erre ugyanúgy nyekk. Na ez vagy nyolcszor. Most nemrég voltam másodszor mr-n, kiderült, hogy kezd leválni a porc. Úgyhogy csak finoman szabad mindent...Asbee
Akkor csak ovatosan a Maddennel! 😉

Ha akarsz online jatszani, kuld el gamertagedet PM-ben. Instant win lenne reszedre, ugyanis ha nem a gep ellen kell jatszanom, nem vagyok tul acelos. (Es azert inkabb olyasvalaki verjen el, akit ismerek is, mint valami vadidegen. 😀 )lotus86
Off
A probléma az, hogy nem megvettem a játékot, hanem "megvettem". Szóval így live használat kilőve :/
On

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
ironroy
bár idén én kimaradok a tippelősdiből, de sztem Nicks-et vedd ki ebből, mert vele nem sok értelme van ennek a kérdésnek, nélküle viszont igen.
több mint 14 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
1. C (jól eldugtad ezt a lehetőséget 😀)
2. C
3. B
4. A
5. B
6. B
7. A
8. B
9. A
10. C
11. F
12. D

Az indokolatlanul optimista szerepét játszom.
több mint 14 éve
Winters New York Giants 271 — Giants fan
Es egyre tobben emlegetik Randy Moss nevet a csapattal kapcsolatban.....lotus86
Ehh... ennyi erővel, akkor jöhetne már TO is, ő legalább elmondja Romo meg Andy Reid féltve őrzött, több éves titkait 😀
több mint 14 éve
szerintem egy jó taktika van, 10 perces drive-kat kell vezetni, hogy a blökitippmixes csávó sokat tipródjon a pálya szélénvittore
Ez tenyleg jo taktika, mar csak az kell, hogy a Hixont es Manninghamet is elveszito Eli kibirjon 10 percet INT nelkul, es a feltehetoleg kiszamithato tamadojatekunk ne tunjon fel nekik. (Futni fogunk orrba szajba)

lotus86
ezért írtam én is hogy a 3 td még belefér mert benne van egy olyan forgatókönyv is hogy fogják a futást ( vagy INT) majd 1:30 alatt végigszaladnak a pályán.... :rolleyes:yooker
Jólvan azért nem kell túlzásba se esni a pesszimizmust illetően. Egyrészt az Eagles is képes balfaszkodni, másrészt azért nem vagyunk mi olyan gyenge csapat. Persze, h benne van a tönkrverődés lehetősége, de egyrészt pl engem az kevésbé zavarna, mint pl a tavalyi hazai meccs, másrészt majdnem akkora az esélye egy bravúrgyőzelemnek is sztem. Látható volt a Rams ellen, h ha van egy kis szerencsénk akkor pocsék játékkal is képesek vagyunk elhúzni, tavaly csak szoptuk az ilyen meccseket, idén talán megfordul a szerencse, mert azért anélkül nem nagyon megy. (mondjuk a sérüléshullám alapján ez a szezon se nevezhető eddig túl szerencsésnek..)
több mint 14 éve
Íme az Eagles elleni meccsre a kérdések.
1. Mi lesz a végeredmény?A) 14+ ponttal kikapunk B) Több, mint 7 ponttal kikapunk C) Kikapunk, 0-7 ponttal, D) Nyerünk (+döntetlen)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? A) 0-15 B) 16-20 C) 21-25 D) 26-30 E) 31+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A) 0-15 B) 16-20 C) 21-25 D) 26-30 E) 31+
4. Manningnek 90 feletti lesz a QB Rating? A) Igen B) Nem
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3+
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? A) 0-1 B) 2-3 C) 4-5 D) 6+
7. Eli mennyi INT-et dob a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D)3 +
8. Hány yardot passzol ellenünk az Eagles összesen? A)kevesebb 230 yardot B) 231-280 yard C) 281-350 yard D) 351+ yard
10. Mennyi 30/15-yardnál hosszabb kickoff/punt-returnünk lesz ? A)0 B)1 C)2 D)3+
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) JPP B) Kiwanuka C) Boley D) Tuck E) Canty F) G.Jones G) Umenyiora ?
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ross B) Webster C) Rolle D)Phillips E) Grant F) Sash

nem sikerült túl optimistára...
köszi, az egyes kérdésnél tényleg sok volt a B)