New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem is nagyon titkolja a csapat, hogy szeretné kivonni DeSean punt returnjeit a játékból. Kifogják rúgatni a labdákat Weatheforddal.
több mint 14 éve
Manningham hivatalosan is out.Egyébként szerintem nagyon borúlátóak vagytok, én 3 pontos győzelmet sokkal valószínűbbnek tartok bármelyik oldalról, mint egy 15 körüli differenciát. Képesek vagyunk mi bármit elbaszni, ezt az elmúlt években mutattuk már.
Szesze: igen, Tuckot kellett volna említeni, az egy elég komoly hiba volt, valamiért teljesen kiesett fejemből. Punter-returnet párharc meg a bulvár kategória kicsit 😊
több mint 14 éve
1. D)2. C)
3. B)
4. B)
5. C)
6. C)
7. C)
8. D)
9. E)
10. A)
11. A)
12. D)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. D)2. B)
3. A)
4. B)
5. C)
6. B)
7. C)
8. A)
9. A)
10. A)
11. D)
12. C)
több mint 14 éve
1. D
2. C
3. B
4. B
5. C
6. C
7. B
8. C
9. A
10. A
11. A
12. D
Optimistán, elfogultan! Elvégre szurkoló lennék, nem tippmix-es
ironroy
több mint 14 éve
1. D) Nyerünk (+döntetlen)2. D)
3. B)
4. A)
5. C)
6. B)
7. B)
8. B)
9. A)
10. A)
11. D)
12. D)
több mint 14 éve
De én a holnapit sem látom ilyen rossz előjelekkel, Phillips szed 2 picket a Vick rakétáknáll, és már nem is lesz kedve kidobálni a stadionból. Ha tavaly volt sanszunk ellenük, ráadásul akkor egy sokkal jobb formában lévő Vick ellen, akkor idén miért ne lehetne. A coaching staffnak nagyot kell durrantania hozzá, legalább akkorát, mint az SB-n a Pats ellen, és a D-linenak is hasonlót kell játszania, meg Elinek összeszednie magát.Elnézést, tévedtem Ross szed 2 picket 😊
Én úgy gondolom, ha a csapat a maximumot nyújtja, akkor nyerhetünk, ha nem akkor természetesen nagy zakó is lehet, de a játékosokba benne van, hogy hozzuk ezt a meccset.iason
Látjátok, én mondtam, hogy nyerünk. 😀 Csak motiváljon ez minket és hozzuk a következő 4 meccset, és akkor a Pats ellen egy önbizalommal teli csapat megy fel. Jah és nem tudom, hogy ki és hogyan motiválta meg így a srácokat, de ilyen elszántságot nagyon rég nem lehetett látni a csapattól.
ui: Cruz for president! És a Ricsi meg kapja be!
több mint 14 éve
Neki most reparaltak a terdeit, szoval inkabb Moss. De a legjobb lenne, ha Cruz elovenne a tavalyi pre-season formajat, es romma gyalazna mondjuk Samulet, de erre meglehetosen kicsi az esely.Es egyre tobben emlegetik Randy Moss nevet a csapattal kapcsolatban.....lotus86Ehh... ennyi erővel, akkor jöhetne már TO is, ő legalább elmondja Romo meg Andy Reid féltve őrzött, több éves titkait 😀Winters
Ja, Beckum jatszhat.....nagy ko esett most le a szivemrol. (Nem am, csak kamuzok, vele max. tobben leszunk 😀 )
több mint 14 éve
jah azt meg én nem vettem észre 😊Én úgy gondoltam, hogy két B-jelű lehetőség is van, ami talán több, mint kéne 😀Wyatt1. Mi lesz a végeredmény?A) 14+ ponttal kikapunk B) Több, mint 7 ponttal kikapunk B) Kikapunk, 0-7 ponttal, C) Nyerünk (+döntetlen)legalább is kevés lesz az A 😊Szesze
Sok lesz a B 😊Wyatt
több mint 14 éve
Én úgy gondoltam, hogy két B-jelű lehetőség is van, ami talán több, mint kéne 😀1. Mi lesz a végeredmény?A) 14+ ponttal kikapunk B) Több, mint 7 ponttal kikapunk B) Kikapunk, 0-7 ponttal, C) Nyerünk (+döntetlen)legalább is kevés lesz az A 😊Szesze
Sok lesz a B 😊Wyatt

több mint 14 éve
Győzünk és Vick-et hordágyon küldjük le a pályáról. Hajrá Giants!iasonEhhez csak azért nem fűzök "szép" kommentárt mert még friss ember vagy s talán nem szoktál hozzá az itteni hozzászólások stílusához....
Amúgy szerintem az elmúlt heti Atlanta elleni meccset elnézve nyugodtan számíthattok ránk is, hajlamosak vagyunk segíteni az ellent a győzelemben 😛 Én egy nagyon kis győzelemmel is bőven elégedett leszek ellenetek. A Sugárba pedig jó szurkolást azoknak akik ott lesznek majd eldöntitek ki fizet kinek 😊
több mint 14 éve
Az eddigi hsz-eket olvasva elég borúlátó vagyok. Mégis, én remélem, hogy a legutóbbi hazai vereség miatt revansot akarnak venni a srácok. Győzünk és Vick-et hordágyon küldjük le a pályáról. Hajrá Giants!iasonAzlesz tuti, h revansot akarnak venni, aztán, h sikerül-e az más kérdés 😊 De azért tényleg biztos, h lesz egy ilyen plusz motiváció a részünkről.
több mint 14 éve
Az eddigi hsz-eket olvasva elég borúlátó vagyok. Mégis, én remélem, hogy a legutóbbi hazai vereség miatt revansot akarnak venni a srácok. Győzünk és Vick-et hordágyon küldjük le a pályáról. Hajrá Giants!
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény?A) 14+ ponttal kikapunk B) Több, mint 7 ponttal kikapunk B) Kikapunk, 0-7 ponttal, C) Nyerünk (+döntetlen)legalább is kevés lesz az A 😊
Sok lesz a B 😊Wyatt
több mint 14 éve
1. Mi lesz a végeredmény?A) 14+ ponttal kikapunk B) Több, mint 7 ponttal kikapunk B) Kikapunk, 0-7 ponttal, C) Nyerünk (+döntetlen)Sok lesz a B 😊

több mint 14 éve
één csak azért sem! :cool:ok, de meglepne ha vki nem Nicksre tippelne.Szeszebár idén én kimaradok a tippelősdiből, de sztem Nicks-et vedd ki ebből, mert vele nem sok értelme van ennek a kérdésnek, nélküle viszont igen.Szeszeigazság szerint Manningham-et akartam A)-nak, csak ugye jó eséllyel nem játszik.Nos habár valóban Nicks képes bárkit egy az egyben megverni, sőt... de a rams ellen is csak 38 elkapott yardja volt... és valóban ő az első számú célpontja Manningnek, de ezt az ellenfélnél is tudják...ezért kéne valamelyik másik elkapónak, pl Cruznak v. Beckumnak (akit ha jól olvastam visszatér) villantania valamit! persze mindenki arra tippel akire akar, mert én is azt fogom tenni!ironroy
több mint 14 éve
ok, de meglepne ha vki nem Nicksre tippelne.igazság szerint Manningham-et akartam A)-nak, csak ugye jó eséllyel nem játszik.Nos habár valóban Nicks képes bárkit egy az egyben megverni, sőt... de a rams ellen is csak 38 elkapott yardja volt... és valóban ő az első számú célpontja Manningnek, de ezt az ellenfélnél is tudják...ezért kéne valamelyik másik elkapónak, pl Cruznak v. Beckumnak (akit ha jól olvastam visszatér) villantania valamit! persze mindenki arra tippel akire akar, mert én is azt fogom tenni!ironroy9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Nicks B) Ballard C) Bradshaw D) Stockley E) Cruz F) Beckumbár idén én kimaradok a tippelősdiből, de sztem Nicks-et vedd ki ebből, mert vele nem sok értelme van ennek a kérdésnek, nélküle viszont igen.Szesze
ironroy
több mint 14 éve
igazság szerint Manningham-et akartam A)-nak, csak ugye jó eséllyel nem játszik.Nos habár valóban Nicks képes bárkit egy az egyben megverni, sőt... de a rams ellen is csak 38 elkapott yardja volt... és valóban ő az első számú célpontja Manningnek, de ezt az ellenfélnél is tudják...ezért kéne valamelyik másik elkapónak, pl Cruznak v. Beckumnak (akit ha jól olvastam visszatér) villantania valamit! persze mindenki arra tippel akire akar, mert én is azt fogom tenni!9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Nicks B) Ballard C) Bradshaw D) Stockley E) Cruz F) Beckumbár idén én kimaradok a tippelősdiből, de sztem Nicks-et vedd ki ebből, mert vele nem sok értelme van ennek a kérdésnek, nélküle viszont igen.Szesze
ironroy
több mint 14 éve
OffAkkor csak ovatosan a Maddennel! 😉én egészséges vagyok (egy orrtörés össz-vissz) de én max Tynes v Weatherford helyére lennék jó 😀kristofNekem semmi komoly nem volt, 2 éve ismerős poénból fellökött VOLTon, na ott ment szét bal térdem. Szakadás, törés nem volt, csak mikor jött a haverokkal a soccer akkor fél óra után rúgtam volna labdába erre ugyanúgy nyekk. Na ez vagy nyolcszor. Most nemrég voltam másodszor mr-n, kiderült, hogy kezd leválni a porc. Úgyhogy csak finoman szabad mindent...Asbee
Ha akarsz online jatszani, kuld el gamertagedet PM-ben. Instant win lenne reszedre, ugyanis ha nem a gep ellen kell jatszanom, nem vagyok tul acelos. (Es azert inkabb olyasvalaki verjen el, akit ismerek is, mint valami vadidegen. 😀 )lotus86
A probléma az, hogy nem megvettem a játékot, hanem "megvettem". Szóval így live használat kilőve :/
On
több mint 14 éve
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Nicks B) Ballard C) Bradshaw D) Stockley E) Cruz F) Beckumbár idén én kimaradok a tippelősdiből, de sztem Nicks-et vedd ki ebből, mert vele nem sok értelme van ennek a kérdésnek, nélküle viszont igen.
ironroy
több mint 14 éve
1. C (jól eldugtad ezt a lehetőséget 😀)2. C
3. B
4. A
5. B
6. B
7. A
8. B
9. A
10. C
11. F
12. D
Az indokolatlanul optimista szerepét játszom.
több mint 14 éve
Es egyre tobben emlegetik Randy Moss nevet a csapattal kapcsolatban.....lotus86Ehh... ennyi erővel, akkor jöhetne már TO is, ő legalább elmondja Romo meg Andy Reid féltve őrzött, több éves titkait 😀
több mint 14 éve
Jólvan azért nem kell túlzásba se esni a pesszimizmust illetően. Egyrészt az Eagles is képes balfaszkodni, másrészt azért nem vagyunk mi olyan gyenge csapat. Persze, h benne van a tönkrverődés lehetősége, de egyrészt pl engem az kevésbé zavarna, mint pl a tavalyi hazai meccs, másrészt majdnem akkora az esélye egy bravúrgyőzelemnek is sztem. Látható volt a Rams ellen, h ha van egy kis szerencsénk akkor pocsék játékkal is képesek vagyunk elhúzni, tavaly csak szoptuk az ilyen meccseket, idén talán megfordul a szerencse, mert azért anélkül nem nagyon megy. (mondjuk a sérüléshullám alapján ez a szezon se nevezhető eddig túl szerencsésnek..)ezért írtam én is hogy a 3 td még belefér mert benne van egy olyan forgatókönyv is hogy fogják a futást ( vagy INT) majd 1:30 alatt végigszaladnak a pályán.... :rolleyes:yookerszerintem egy jó taktika van, 10 perces drive-kat kell vezetni, hogy a blökitippmixes csávó sokat tipródjon a pálya szélénvittoreEz tenyleg jo taktika, mar csak az kell, hogy a Hixont es Manninghamet is elveszito Eli kibirjon 10 percet INT nelkul, es a feltehetoleg kiszamithato tamadojatekunk ne tunjon fel nekik. (Futni fogunk orrba szajba)
lotus86
több mint 14 éve
Íme az Eagles elleni meccsre a kérdések.1. Mi lesz a végeredmény?A) 14+ ponttal kikapunk B) Több, mint 7 ponttal kikapunk C) Kikapunk, 0-7 ponttal, D) Nyerünk (+döntetlen)
2. Hány pontot szerzünk a meccsen? A) 0-15 B) 16-20 C) 21-25 D) 26-30 E) 31+
3. Hány pontot kapunk a meccsen? A) 0-15 B) 16-20 C) 21-25 D) 26-30 E) 31+
4. Manningnek 90 feletti lesz a QB Rating? A) Igen B) Nem
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3+
6. Hány sacket szerzünk a meccsen? A) 0-1 B) 2-3 C) 4-5 D) 6+
7. Eli mennyi INT-et dob a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D)3 +
8. Hány yardot passzol ellenünk az Eagles összesen? A)kevesebb 230 yardot B) 231-280 yard C) 281-350 yard D) 351+ yard
9. Kinek lesz a legtöbb elkapott yardja közülük? A) Nicks B) Ballard C) Bradshaw D) Stockley E) Cruz F) Beckum
10. Mennyi 30/15-yardnál hosszabb kickoff/punt-returnünk lesz ? A)0 B)1 C)2 D)3+
11. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont, sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) JPP B) Kiwanuka C) Boley D) Tuck E) Canty F) G.Jones G) Umenyiora ?
12. Ki szerez több pontot? (TD 5pont,INT 4 pont,sack 3 pont,FF 2 pont, tackle 1 pont, assist fél pont) A) Ross B) Webster C) Rolle D)Phillips E) Grant F) Sash
nem sikerült túl optimistára...
köszi, az egyes kérdésnél tényleg sok volt a B)