New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Szerintem mind így reagáltunk a végén😀Mégha elsőre nem is tűnik túl sportszerűnek, annak fényében teljesen érthető, hogy a mellette ülők (Terry Bradshaw, Jim Johnson) inkább utálnak minket, amolyan Ricsi-kategória.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eaXrXUj6vYgOlly
Úgyhogy szép volt Stray! Reméljük még sokszor fogsz így ugrálni idén.
több mint 14 éve
Ott a pontMeg elve már az ominózus nyilatkozatot egy megnyert SB után követte el,ahol ha jol emlékszem nem is játszott rosszul.De mindegy.Off vége.CowboykarcsiOk de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek )csak Eli eddig felnőtt az általa mondottakhozcsebi
nem egyedi dolog. Eli-t meg az elit qb /nem elit qb nyilatkozattal szívatja a fél médiavittore
több mint 14 éve
Meg elve már az ominózus nyilatkozatot egy megnyert SB után követte el,ahol ha jol emlékszem nem is játszott rosszul.De mindegy.Off vége.Ok de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek )csak Eli eddig felnőtt az általa mondottakhozcsebi
nem egyedi dolog. Eli-t meg az elit qb /nem elit qb nyilatkozattal szívatja a fél médiavittore
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Ok de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek )csak Eli eddig felnőtt az általa mondottakhoz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
Ok de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek )nem egyedi dolog. Eli-t meg az elit qb /nem elit qb nyilatkozattal szívatja a fél média
több mint 14 éve
Természetesen eszembe sem jutna örömködni, sőt egyáltalán hozzászólni az Eagles topikban, de ez a Giants topik.

több mint 14 éve
Ok de mindig bosszant ha odadörgölik Youngnak ezt a szerencsétlen beszólását amit aztán mindenkinek a szájába adtak. De mindegy további szép idényt nektek (azért még két hét múlva remélem nyerünk ellenetek 😛 )ez nem nektek szól... hanem a csapatod tagjainak, akik kb a szezon előtt kiosztották maguknak a gyűrűket, és olyan hozzáállással mentek neki, hogy nem is kellene lejátszani a szezont, mert felesleges... alapból nem szeretem a phillyt (nem az itthoni szurkolókkal van bajom, újból megjegyzem) de az ilyenek még csak növelikcsebia dream team ezek szerint a pro bowlra gyúr, ott akarnak minél többen lenni és nyerni 😀csebikösz ezekre a beszólásokra szükségünk van inkább csendben örülj hogy ti szárnyaltok (a többit nem írom hozzá)dande
több mint 14 éve
Így most azt mondom, a sasok kiszálltak a versenyből (ettől persze még minket simán megverhetnek másfél hét múlva...)Félidőben úgy néz ki, hogy a kóvbojok elleni két meccs lesz nagyon meghatározó a divízió elsőség szempontjából. Nekik a következő meccseik vannak hátra:
vs. Bills (5-3), at Redskins (3-5), vs. Dolphins (1-7), at Cardinals (2-6), vs. Giants (6-2), at Buccaneers (4-4), vs. Eagles (3-5), at Giants (6-2), ez azt jelenti, hogy papírforma szerint kábé 2-vel több nyerhető meccsük van azok között, amiket nem egymás ellen játszunk, mint nekünk.
Aztán persze tegnapelőtt is tettünk egy jó nagyot a papírformára!!!
több mint 14 éve
ez nem nektek szól... hanem a csapatod tagjainak, akik kb a szezon előtt kiosztották maguknak a gyűrűket, és olyan hozzáállással mentek neki, hogy nem is kellene lejátszani a szezont, mert felesleges... alapból nem szeretem a phillyt (nem az itthoni szurkolókkal van bajom, újból megjegyzem) de az ilyenek még csak növelikkösz ezekre a beszólásokra szükségünk van inkább csendben örülj hogy ti szárnyaltok (a többit nem írom hozzá)dandeuhh ez így már meredek a philynekvittorea dream team ezek szerint a pro bowlra gyúr, ott akarnak minél többen lenni és nyerni 😀csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
kösz ezekre a beszólásokra szükségünk van inkább csendben örülj hogy ti szárnyaltok (a többit nem írom hozzá)uhh ez így már meredek a philynekvittorea dream team ezek szerint a pro bowlra gyúr, ott akarnak minél többen lenni és nyerni 😀csebi
több mint 14 éve
uhh ez így már meredek a philynekvittorea dream team ezek szerint a pro bowlra gyúr, ott akarnak minél többen lenni és nyerni 😀
több mint 14 éve
uhh ez így már meredek a philynek
több mint 14 éve
És igen! Még elcsíptem az utolsó két percet.Jól kezdődik a nap!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem mind így reagáltunk a végén😀http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eaXrXUj6vYg
több mint 14 éve
én is adom.G-men már feldobta a múlt héten, én meg a követőben tegnap ,de akkor tartsunk még 1nincs meccsem szóval én vállalnám szívesen most!csebi
toborzást közös meccsnézésre hátha!
a tegnapi után szerintem erősen ajánlott! 😊
vasárnap SF v s NG!igaz 10-kor , de SPORTTv tehát sok hely szóba jöhet !yooker
Csak olyan hely kell, ami biztosan nyitva van a meccs végéig, pl. vmi sportkocsma. Sztem a Sugár bezár hamarabb.
Champs pub?
több mint 14 éve
G-men már feldobta a múlt héten, én meg a követőben tegnap ,de akkor tartsunk még 1nincs meccsem szóval én vállalnám szívesen most!
toborzást közös meccsnézésre hátha!
vasárnap SF v s NG!igaz 10-kor , de SPORTTv tehát sok hely szóba jöhet !yooker
több mint 14 éve
Köszi!a mi atyánkat 😊ironroyEz láttátok? http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d823dcaf2/Giants-celebrate-comeback-win-vs-Patriots, ott lettem volna én is 😊ironroyValaki nem tudja véletlen kivenni, hogy mit mondanak a srácok "imaként"? Nagyon érdekelne, de egy szót se értek belőle, csak dünnyögést. 😕balu10
több mint 14 éve
a mi atyánkat 😊Ez láttátok? http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d823dcaf2/Giants-celebrate-comeback-win-vs-Patriots, ott lettem volna én is 😊ironroyValaki nem tudja véletlen kivenni, hogy mit mondanak a srácok "imaként"? Nagyon érdekelne, de egy szót se értek belőle, csak dünnyögést. 😕balu10
több mint 14 éve
Ez láttátok? http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d823dcaf2/Giants-celebrate-comeback-win-vs-Patriots, ott lettem volna én is 😊ironroyValaki nem tudja véletlen kivenni, hogy mit mondanak a srácok "imaként"? Nagyon érdekelne, de egy szót se értek belőle, csak dünnyögést. 😕
több mint 14 éve
Ez láttátok? http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d823dcaf2/Giants-celebrate-comeback-win-vs-Patriots, ott lettem volna én is 😊
több mint 14 éve
G-men már feldobta a múlt héten, én meg a követőben tegnap ,de akkor tartsunk még 1toborzást közös meccsnézésre hátha!
vasárnap SF v s NG!igaz 10-kor , de SPORTTv tehát sok hely szóba jöhet !
több mint 14 éve
pont a héten fikázta Steve Young Eli-t, nem a játéka, hanem a személyisége miatt: soft vanilla volt a definícióhát szerintem ha már ilyen is, akkor nevetséges lenne, ha megváltozna és a meccs előtt elkezdene sakálkodni, meg hörögni
több mint 14 éve
ELIte stat:Quarters Att Comp Pct Yds Avg Lng TD Int 20+ Sck Rate
4th Q 83 57 68.7 803 9.7 68 8 2 13 5 121.7
4th Q within 7 57 39 68.4 574 10.1 68 7 1 9 1 133.3
A 6 eddigi győzelemből 4-ben Eli győztes drive-ot vezetett végig!!
(plusz én odatenném a SEA ellenit is, mert az utolsó dobás kivételével az a drive is tökéletes volt.)
több mint 14 éve
ja Tommy 8 szezonból 7szer 5-2vel kezdett... ez azért nagyon durva stat!!!Én úgy láttam, hogy végig közel volt hozzá, majd Gronkowski ellökte egy kicsit, az meg pont elég volt az elkapáshoz. Nem túl kiélezett helyzetben zászló is lehetett volna.
Boleyra mérges vagyok, mert a kapott Td az övé volt, valamint Tommybára is, hogy 4+10nél időt kért... én nem tettem volna, előtte 3at védekeztünk ki, lendületben voltunk, így meg adtunk nekik időt átgondolni, elemezni mit hívjanak... sztem butaság voltcsebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
ja Tommy 8 szezonból 7szer 5-2vel kezdett... ez azért nagyon durva stat!!!Boleyra mérges vagyok, mert a kapott Td az övé volt, valamint Tommybára is, hogy 4+10nél időt kért... én nem tettem volna, előtte 3at védekeztünk ki, lendületben voltunk, így meg adtunk nekik időt átgondolni, elemezni mit hívjanak... sztem butaság volt