New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Én általában igyekszem objektíven szemlélni a csapatot és így KG-t is. Ez persze nem mindig megy. 5-6 meccsel ezelőtt épp megdicsértem, h milyen jó volt az O-playcalling. Amúgy sem tartom rossz oc-nek Gilbride-ot, és a számok is Szesze mellett szólnak. De vannak idegesítő visszatérő baromságai. A túlerőltetett shotgun-draw az ami kiviszi az agyam, volt ugyan 1-2 meccs, ahol bejött, de többségében semmi értelme nem akadt, pláne 3. downnál erőltetni amikor nem 1-2 yardot kell megtenni. Néha még mindig úgy érzem, h nem bíznak Eli-ban (persze az idei int-terméssel nem is szolgált rá, de előtte, mikor fejlődést mutatott e téren is, én akkor is ezt láttam). Gondolok itt olyan esetekre, mikor 7-8 yardra vagyunk az endzone-tól, 3. down, és nem hív passzt szoros meccsen. Ennyit kell kockáztatni, e nélkül nehéz nyerni folyamatosan. Lehet bízni Eli-ban. Amúgy is kicsit konzervatív (pedig én szeretem a futójátékot). Jó oc, de egy kis kreativitás nem ártana, meg h az ismétlődő hülyeségeiről leszokjon. Ahogy már vki említette, néha kiszámítható is.SzsziszkaMondj egy olyan OC-t akit nem lehet ugyanilyen vagy hasonló "vádakkal" megtalálni. Nem kell több, csak egy! Mivel az ellenfélnél fent van egy védelem és az ő feladatuk éppen az, h leolvassák az ellenfél playhívásait, így óhatatlanul mindenkire jellemzőek ezek a problémák amiket említettél. Annyi a különbség, h minél jobb egy OC annál kevésbé, de mivel a sikeres kísérleteket nem úgy jegyzed meg, h huhh mekkora playhívás volt az OC-tól, hanem h de gyönyörűen csinálta a QB/WR/RB/TE (a falat is csak kevesen veszik figyelembe, pedig "némi" szerepük nekik is van benne..), így a legtöbb szurkolóban azok maradnak meg amikor vmi szarul sül el.. ezért másoltam be a korábbi hsz-ben Gilbride eredményeit azóta mióta ő az OC, mert az objektíven megmutatja, h mi a helyzet.
(Egyébként 7-8 yardra az end zone-tól futni 3. downon egyáltalán nem konzervatív playhívás, sokkal inkább trükkös, hisz 90%, h az ellenfél védelme passzra számít. Más kérdés, h ha nem jön be (nyilván kisebb az esély egy TD-re így) akkor mindenki a balfasz OC-t szídja.. én egyébként nem emlékszem arra, h ez a playhívás különösebben jellemző lett volna nálunk)
több mint 13 éve
Én általában igyekszem objektíven szemlélni a csapatot és így KG-t is. Ez persze nem mindig megy. 5-6 meccsel ezelőtt épp megdicsértem, h milyen jó volt az O-playcalling. Amúgy sem tartom rossz oc-nek Gilbride-ot, és a számok is Szesze mellett szólnak. De vannak idegesítő visszatérő baromságai. A túlerőltetett shotgun-draw az ami kiviszi az agyam, volt ugyan 1-2 meccs, ahol bejött, de többségében semmi értelme nem akadt, pláne 3. downnál erőltetni amikor nem 1-2 yardot kell megtenni. Néha még mindig úgy érzem, h nem bíznak Eli-ban (persze az idei int-terméssel nem is szolgált rá, de előtte, mikor fejlődést mutatott e téren is, én akkor is ezt láttam). Gondolok itt olyan esetekre, mikor 7-8 yardra vagyunk az endzone-tól, 3. down, és nem hív passzt szoros meccsen. Ennyit kell kockáztatni, e nélkül nehéz nyerni folyamatosan. Lehet bízni Eli-ban. Amúgy is kicsit konzervatív (pedig én szeretem a futójátékot). Jó oc, de egy kis kreativitás nem ártana, meg h az ismétlődő hülyeségeiről leszokjon. Ahogy már vki említette, néha kiszámítható is.
több mint 13 éve
Ha lesz 2011-es szezon, akkor velük fogunk játszani......hazai pályán:
- NFC East
- St. Louis Rams
- Seattle Seahawks
- Buffalo Bills
- Miami Dolphins
- Green Bay Packers
...idegenben:
- NFC East
- Arizona Cardinals
- San Francisco 49ers
- New England Patriots
- New York Jets
- New Orleans Saints
Ofkorsz, ha 18 meccses szezonunk lesz, akkor lövésem nincs, hogy honnan lesz válogatva az a +2 meccs.
több mint 13 éve
az egy hipermód elbaszott dolog volt, de mondjuk ha Dodge ki tudja rúgni oldalra azt a kurva labdát vagy az ST bármely tagja megcsinálja a tacklet akkor megvan a hosszabbítás... ahol egyébként 99% h kikaptunk volna. Annak a meccsnek az utsó 8 perce egy katasztrófa volt, ami ha nem jön létre akkor most teljesen másról beszélnénk.. sajnos ennyin múlik egy szezon megítéléseén Gilbride-t 1 miatt hibáztatom nagyon nagyon...Abban a helyzetben én is azért drukkoltam, hogy csináljunk még egy fg-t, mert a mutatott játék alapján semmi reményem nem volt arra, hogy a hosszabbításban fg távon kívül tudjuk tartani az Eaglest.Lance
Philly meccs van hátra 1 perc 2&10, nincs időkérés, futás - futás, lemegy az óra és dönt a coin...
nem lett volna szabad puntig engedni a játékot...csebi
több mint 13 éve
én Gilbride-t 1 miatt hibáztatom nagyon nagyon...Abban a helyzetben én is azért drukkoltam, hogy csináljunk még egy fg-t, mert a mutatott játék alapján semmi reményem nem volt arra, hogy a hosszabbításban fg távon kívül tudjuk tartani az Eaglest.
Philly meccs van hátra 1 perc 2&10, nincs időkérés, futás - futás, lemegy az óra és dönt a coin...
nem lett volna szabad puntig engedni a játékot...csebi
Csak arra akarok kilyukadni, hogy ha lefuttatják az órát, hosszabbításban az Eagles nyeri a tosst, és ezzel a meccset is, akkor meg lehet most azért ekéznék Gilbride-ot, mert nem próbált még pár yardot megtenni a rendes játékidőben.
több mint 13 éve
Ez aztán az indok 😀Ez tiszta sor. De ha 20 emberből 19 azt mondja, hogy ki kellene rúgni mert nem jó a playcalling, akkor az már jelent valamit.BadmanNézd meg a külföldi fórumokat, és olvasd el, hogy mi a vélemény Gilbride-ról. Érdekes, hogy csak Te véded ennyire, mindenki más elküldené. Ha annyira jó lenne, akkor már rég adtak volna neki vezetőedzői posztot.BadmanA külföldi fórumokat sem kell orákulumnak kezelni,csak azért mert kintiek tudnak ők is akkora blődségeket írni hogy fáj elolvasni.Cowboykarcsi
Ezen a fórumon (ezek szerint a külföldieken is) kurvára szeretik az emberek a play-callingot kritizálni. Kb minden csapat topicjában ezt lehet olvasni, remgeteg az utólag okos, hatalmas tudással rendelkező OC itt. Ezektől az emberektől egyszer nem hallottam/láttam, h észrevették volna azt amikor jók voltak a play hívások. Persze, mert vsznű szerintük az a normális, ha ellenféltől függetlenül jól sikerülnek a playek. Kb ahhoz hasonlítható, h tegnap Tynes 17 berúgott FG után kihagyott egyet egy még csak nem is jelentős szituban, egyből szídta mindenki.. de az a poszt ebből a szempontból hálátlan, ezek szerint az OC is ilyen 😊
Nézzük a tényeket:
With Gilbride devising game plans and calling plays, the Giants won four games, including Super Bowl XLII, in the 2007 postseason and the offense has ranked among the NFL's top eight in each of the last two seasons. In 2009, the Giants were eighth in the league, averaging 366.0 yards per game. They scored 402 points after scoring 425 in 2008, marking the first time franchise history the Giants scored at least 400 points in consecutive seasons. The Giants gained 5,856 yards, the second-highest total in franchise history and just 28 yards less than the franchise record set in 1985. In addition, they set a franchise record with 4,019 net passing yards, the first 4,000-yard season in team history. The old record of 3,951 was set in 2002. The Giants' 323 first downs tied for the fourth-highest total in franchise history. They had 62 pass plays of 20 or more yards, which left them tied for fifth in the NFL.
Under Gilbride, the offense posted many impressive numbers in 2008, when it ranked seventh in the NFL with an average of 355.9 yards a game. The Giants' 427 points and 338 first downs were both the second-highest totals in franchise history. They rushed for NFL-leading and franchise record numbers of 2,518 yards and 5.0 yards per carry. The previous records were 2,451 yards in 1985 and 4.7 yards an attempt in 2005 and 2006. The Giants rushed for 301 yards in an overtime victory over Carolina on Dec. 21 was the fifth-highest total in team history and their highest total in 49 years.
That season, Brandon Jacobs rushed for 1,089 yards and Derrick Ward ran for 1,025 to become the fourth pair of backs from the same team - and the fifth set of teammates - to run for at least 1,000 yards in the same season.
Gilbride has worked closely with Eli Manning throughout the quarterback's career. In 2009, Manning completed 317 of 509 passes attempts (62.3 percent) for 4,021 yards, 27 touchdowns, 14 interceptions and a passer rating of 93.1. The completions, percentage, yards, touchdowns and rating were all career highs. Manning is the only quarterback in Giants history with five consecutive 3,000-yard seasons and five consecutive seasons with 20 touchdown passes. Manning is one of four quarterbacks to throw for at least 3,000 yards every season from 2005-09. The others are Drew Brees, Brett Favre and Peyton Manning. He is one of three quarterbacks with at least 20 touchdown passes in each of the last five seasons, joining Brees and Peyton Manning.
több mint 13 éve
Hát erős a kísértés, hogy OL-t draftoljunk első körben, ne LB-t...A tegnapi meccset egyébként nem láttam, mert a macikat néztem inkább (azon az elven voltam, hogy ha az elsődleges feltétel nem teljesül, akkor minek a másodikon kínozni magam...).
több mint 13 éve
Nem akarom védeni KG-t, de ha megnézzük az O-t hogyan teljesített amióta itt van, ez az év az első visszaesés úgy, hogy tele voltunk sérültekkel. Bosszantó dolgokat láttunk, edzői hibákat tőle is na meg hiába döntöttünk nfl rekordot fumble rec-ben, nem valami fényes a to mutatónk. 2007-et, 2008-at nem kell magyarázni, SB, Earth, Wind and Fire, 2009 a passzjáték éve volt inkább, Smith és Nicks felemelkedése. Bele se gondolok mi van akkor, ha Plax maradt volna. Tény, hogy konzervatív csapat vagyunk, nincsenek trükkös játékok, nincs benne az O-ban álandóan a big play lehetősége. Nincsenek szupersztárok sem. Sajnos 2007 és 2008 olyan szinten elkényeztetett minket, hogy elégedetlenkedünk a 10-6-al. Annak ellenére, hogy sok volt idén az edzők részéről a hiba, nem szabad szétzavarni január 3-án a stábot. Én bízom Reesben, meg a tulajdonosokban, hogy jól fognak dönteni.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
én Gilbride-t 1 miatt hibáztatom nagyon nagyon...Philly meccs van hátra 1 perc 2&10, nincs időkérés, futás - futás, lemegy az óra és dönt a coin...
nem lett volna szabad puntig engedni a játékot
mindenkinek vannak szezon közben hibái (3+inchre flyt hívni, de ha bejön ő az isten), viszont itt nem kellett volna mohónak lenni...Gilbride-dal alapvetően elégedett vagyok visszatekintve a szezonra, amit tudott kihozott a csapatból!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Valakinek van információja arról, hogy állunk a salary cappel? Mert van 1-2 site ahol vannak elemzések, de mind fizetős.http://www.bigblueinteractive.com/information-pages/player-salaries/
salander
Én ezt szoktam nézegetni. Azt nem tudom ez mennyire hivatalos.
több mint 13 éve
Mindegy hagyjuk.Szurkoló társtól sem fogadod el akkor valószínűleg tőlem sem fogod,nyilván mindenki azt gondol amit akar neked ez a véleményed.Ez tiszta sor. De ha 20 emberből 19 azt mondja, hogy ki kellene rúgni mert nem jó a playcalling, akkor az már jelent valamit.BadmanNézd meg a külföldi fórumokat, és olvasd el, hogy mi a vélemény Gilbride-ról. Érdekes, hogy csak Te véded ennyire, mindenki más elküldené. Ha annyira jó lenne, akkor már rég adtak volna neki vezetőedzői posztot.BadmanA külföldi fórumokat sem kell orákulumnak kezelni,csak azért mert kintiek tudnak ők is akkora blődségeket írni hogy fáj elolvasni.Cowboykarcsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez tiszta sor. De ha 20 emberből 19 azt mondja, hogy ki kellene rúgni mert nem jó a playcalling, akkor az már jelent valamit.A külföldi fórumokat sem kell orákulumnak kezelni,csak azért mert kintiek tudnak ők is akkora blődségeket írni hogy fáj elolvasni.Cowboykarcsicsak tudnám ezeket mire alapozod..egyéni megérzés? 😊 mert a tények kurvára nem ezt támasztják alá, se Eli, se Gilbride esetében (az meg, h az egyik legrosszabb OC lenne a ligában meg gyakorlatilag vitára se méltó megállapítás, már bocs)SzeszeNézd meg a külföldi fórumokat, és olvasd el, hogy mi a vélemény Gilbride-ról. Érdekes, hogy csak Te véded ennyire, mindenki más elküldené. Ha annyira jó lenne, akkor már rég adtak volna neki vezetőedzői posztot.Badman
több mint 13 éve
A külföldi fórumokat sem kell orákulumnak kezelni,csak azért mert kintiek tudnak ők is akkora blődségeket írni hogy fáj elolvasni.Nézd meg a külföldi fórumokat, és olvasd el, hogy mi a vélemény Gilbride-ról. Érdekes, hogy csak Te véded ennyire, mindenki más elküldené. Ha annyira jó lenne, akkor már rég adtak volna neki vezetőedzői posztot.BadmanDe megvan benne ez a képesség, csak Gilbride játékhívásai miatt ez nem tud kijönni belőle. Felőlem védhetitek Gilbride-ot, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy az egyik legrosszabb OC a ligában, és ezzel a kerettel sokkal dominánsabb támadójátékot kellene mutatnunk.Badmancsak tudnám ezeket mire alapozod..egyéni megérzés? 😊 mert a tények kurvára nem ezt támasztják alá, se Eli, se Gilbride esetében (az meg, h az egyik legrosszabb OC lenne a ligában meg gyakorlatilag vitára se méltó megállapítás, már bocs)Szesze
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nézd meg a külföldi fórumokat, és olvasd el, hogy mi a vélemény Gilbride-ról. Érdekes, hogy csak Te véded ennyire, mindenki más elküldené. Ha annyira jó lenne, akkor már rég adtak volna neki vezetőedzői posztot.csak tudnám ezeket mire alapozod..egyéni megérzés? 😊 mert a tények kurvára nem ezt támasztják alá, se Eli, se Gilbride esetében (az meg, h az egyik legrosszabb OC lenne a ligában meg gyakorlatilag vitára se méltó megállapítás, már bocs)SzeszeEli megosztó játékos. Nem rendelkezik a sztárok képességeivel, nincs benne meg az, hogy a hátán vigye a csapatot ha kell, de kiválóan le tud vezényelni egy O-t, ha a társai partnerek benne. A csapatunk szempontjából az a legfontosabb, hogy nincs nálunk QB probléma.De megvan benne ez a képesség, csak Gilbride játékhívásai miatt ez nem tud kijönni belőle. Felőlem védhetitek Gilbride-ot, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy az egyik legrosszabb OC a ligában, és ezzel a kerettel sokkal dominánsabb támadójátékot kellene mutatnunk.Badman
gyurczi
több mint 13 éve
Valakinek van információja arról, hogy állunk a salary cappel? Mert van 1-2 site ahol vannak elemzések, de mind fizetős.Ezt a kérdést is érdemes lenne tanulmányoznunk mielőtt majd egyszer nekiállunk a drafton agyalni. Túl sok poszt merülhet fel a free agency függvényében. Ha mindenki maradna a jelenlegi keretből, akkor is tovább kéne "Tampásodnunk": kell gyors OLB, cover 2-es, gyors CB / S, MLB. A sebességen kívül pedig rengeteg játékintelligencia (talán még a fizikai adottságoknál is fontosabb lenne). Az Offense oldalán pedig egy új C, esetleg OT. És sajna még bejöhet a képbe a DT, a RB és a TE poszt is. Lehet, hogy komoly áldozatokat kell hozni majd.
... És ha már gyurczi felvetette: most akkor lesz lockout vagy nem lesz?
Az OC kérdéskör ismét: az a gond, hogy annyira jó dolgunk van, hogy egy SB és egy 10-6-os szezon után is van lehetőségünk előre fele nézni. Tegnap este leültem szurkolni a Ramsnak és bár ott az emberanyag is gyengébb a mienknél, de a playhívás az offenseben valami olyan elképesztően gány' volt hogy időnként fizikai fájdalmat is okozott. Szóval bár fogalmazok meg kritikát Gilbridedal szemben, de azért messze nem a legszarabb OC az NFL-ben.
több mint 13 éve
csak tudnám ezeket mire alapozod..egyéni megérzés? 😊 mert a tények kurvára nem ezt támasztják alá, se Eli, se Gilbride esetében (az meg, h az egyik legrosszabb OC lenne a ligában meg gyakorlatilag vitára se méltó megállapítás, már bocs)Eli megosztó játékos. Nem rendelkezik a sztárok képességeivel, nincs benne meg az, hogy a hátán vigye a csapatot ha kell, de kiválóan le tud vezényelni egy O-t, ha a társai partnerek benne. A csapatunk szempontjából az a legfontosabb, hogy nincs nálunk QB probléma.De megvan benne ez a képesség, csak Gilbride játékhívásai miatt ez nem tud kijönni belőle. Felőlem védhetitek Gilbride-ot, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy az egyik legrosszabb OC a ligában, és ezzel a kerettel sokkal dominánsabb támadójátékot kellene mutatnunk.Badman
gyurczi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Eli megosztó játékos. Nem rendelkezik a sztárok képességeivel, nincs benne meg az, hogy a hátán vigye a csapatot ha kell, de kiválóan le tud vezényelni egy O-t, ha a társai partnerek benne. A csapatunk szempontjából az a legfontosabb, hogy nincs nálunk QB probléma.De megvan benne ez a képesség, csak Gilbride játékhívásai miatt ez nem tud kijönni belőle. Felőlem védhetitek Gilbride-ot, de nekem továbbra is az a véleményem, hogy az egyik legrosszabb OC a ligában, és ezzel a kerettel sokkal dominánsabb támadójátékot kellene mutatnunk.
gyurczi
több mint 13 éve
Na ez az. Kár hogy vége a szezonnak, de ha mindennap lesz másfél oldal elemzés, el fog repülni ez a 8 hónap. 😊 TC-hez annyit, hogy a lockout veszélye miatt mindenképpen butaság lenne most váltani.
Az O és a D teljesítményét nagyon könnyű leírni a tegnapi meccsel. De ti is leírtátok már, nem ismétlem. Annyi észrevételem azért lenne, hogy szerintem az edzők a legnagyobb hunyók abban, hogy ilyen hullámzó a játékunk. Már korábban leírtam, ha benn marad a csapat az öltözőben, arra az edzőknek reagálni kell. Minden meccsen rosszul kezdtünk. Ezen változtatni kellett volna. A turnovereket nehéz megítélni, mert van amelyik egyértelműen egy konkrét játékos hibája van amelyiknél több szereplős. Ezt szintén korrigálni lehet komolyabb elemzéssel, ebben az edzőknek szintén van felelőssége.
Eli megosztó játékos. Nem rendelkezik a sztárok képességeivel, nincs benne meg az, hogy a hátán vigye a csapatot ha kell, de kiválóan le tud vezényelni egy O-t, ha a társai partnerek benne. A csapatunk szempontjából az a legfontosabb, hogy nincs nálunk QB probléma.
A D a tavalyi katasztrofális szintről elég nagyot lépett előre. A benyelt pontok alapján még nem, de yardok alapján nagyon jó ez a D. Emlékszem, hogy a philly ellen a 3-4. negyedben már elit D-ről beszéltünk, öröm volt nézni. A Skins ellen sem bosszankodtam, hogy az O nem csinált first downt. Én szeretem nézni ezt a D-t. Ha benyelik is a big play-t a red zone-ban javítanak. Várható volt, hogy onnan ahonnan elindultak nem érnek rögtön a csúcsra. Ráadásul Fewell rendszerét meg kell tanulni, hozzá kell szokni. Minőségi, vagy átlagos LB-k nélkül csinálták végig ezt az évet. Én elégedett vagyok velük, főleg a tavalyi évhez képest. Ha az általatok leírtak alapján megerősítik jövőre még jobban fognak tetszeni.
Egyébként érdekes, hogy idén többen az O teljesítményével vagyunk inkább elégedetlenek, mégis a FA és a draft 70-80 százalékban a D erősítésére fordítanánk.
Összességében pozitív érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban, jó csapatunk van.
több mint 13 éve
Jól nyomjátok skacok! 😀Ha nem bánjátok, beszállok:
- Sztem az o-line király volt idén (ebben Flahertynek komoly a szerepe)
- Bradshawnál sok a fumbli. Én Jacobsot jobbnak tartom. A kevesebb fumbli mellett Y/C-ben is jobb, ha jól sejtem.
- Eli nagyon jó qb. Az azért beszédes, h - ahogy vmelyikőtök kiemelte - eddig folyamatos volt a fejlődése, most pedig h kapott egy új wr (qb-) -coachot, megtorpant. Volt már 10 int-es szezonja is, az is ő - ki kell hozni belőle. Az új qb-coach kinevezése sztem hiba volt, más kellene.
- TC-t csípem és jó hc. Az már kiderült h marad. Sztem jobb lett volna a csapatnak, ha most váltunk, de TC végülis megérdemli h kitölthesse a szerződését, így nem reklamálok miatta.
- Így viszont marad KG is. Rá szintén nem mondhatom, h rossz oc, de a playhívásától néha megőrülök. És igazán domináns O-t nem rakott össze az évek alatt. (Jó lenne már a király D - király O párost elérni, nem mindig csak azon keseregni, h egyik csapatrész miért nem segíti a másikat uolyan teljesítménnyel.)Sztem jó lenne a vérfrissítés itt, bár sok esélyt nem látok rá.
- Ami a D-t illeti egyedül a D-line teljesítményével lehetünk elégedettek sztem. Persze a sec még így is jobb, mint a lb-k, de sokat kéne fejlődnünk coverage-ban is. (Csak h a tegnapi Chi-GB meccset említsem: mindkét csapatnak nagyon tetszett a védelme: többször volt az irányítóknak rengeteg idejük, de nem tudtak passzolni, mert minden elkapót jól fogott a sec. Nálunk ha 3 mp-n belül nincs nyomás, tovább nem marad meg a coverage, jönnek a benyelt passzok.) Mindenesetre bízom Fewellben, ez még csak az 1. éve volt nálunk, sztem jövőre fejlődni fogunk.
több mint 13 éve
Meglátjuk, sztem is kellene változtatni pár helyen, de igazából a HC feladata és felelőssége ezeket eldönteni.Dodge sorsáról remélem az - esetlegesen kinevezett - új Special Team edző fog dönteni. Quinnel ugye volt már konfliktusa mind a két rúgónknak korábban is... Gondolom emlékeztek amikor nekiállt valami teljesen más rúgóstílusra átnevelni Tynest... Meg is lett az eredménye, amíg Tynes nem kezdte ignorálni. De ennél is viccesebb, hogy Feagles "kicking mechanic"-jába is bele akart szólni, ami hogy mondjam. 😀
A lényeg, h stabilabbá kell tenni a játékunkat, minél jobban lecsökkenteni ezeket a hatalmas kilengéseket, kihagyásokat, elképesztő volt ez a rengeteg durva hiba amit elkövettünk szinte minden meccsen. A meccskezdéseink is katasztrófálisak voltak, nem is tudom ezt hova tenni, eddig absz nem volt jellemző ez ránk. Az STben váltani kéne az edzőt sztem is + nemtom, h pl Dodge-ban érdemes-e gondolkodnunk a jövőben.. az h a punt return-nél ekkora gondok voltak (míg kickoff-nál nem) azért vaskosan benne volt ő is, vszínű amellett, h nagyon kiszámíthatatlan, h egyáltalán mit fog rúgni, azzal is gond lehet, h túl korán esik le a labda, nem rúgja elég magasra.Szesze
Talán még menthető a fiú.
több mint 13 éve
Meglátjuk, sztem is kellene változtatni pár helyen, de igazából a HC feladata és felelőssége ezeket eldönteni.Én meg jelenleg nem igazán. Talán az offseason lépések ha nem is offensive coordinatori szinten; de a segédedzők ügyében Coughlin részéről + Reese támogatása a FAn meg Drafton adnak majd egy kis bizalmat.De most komolyan Szesze: te belelátod az idei Tom Coughlinba és Gilbrideba, hogy lesz egy utolsó nagy kiemelkedő évük? És nem csak egy évvel elhúzzuk a kényszerű átalakulást?salanderIgen. (ha nem látnám bele, nem vitatkoznék veled 1 órája 😊 )Szesze
Egy picit attól félek, hogy TC az előbbieket (és itt nem Gilbride kivágására gondolok) sem fogja maradéktalanul meglépni, pedig még nem is arról szólna a dolog, hogy legyen szíves a saját szobrát lebontani, mielőtt távozik.salander
A lényeg, h stabilabbá kell tenni a játékunkat, minél jobban lecsökkenteni ezeket a hatalmas kilengéseket, kihagyásokat, elképesztő volt ez a rengeteg durva hiba amit elkövettünk szinte minden meccsen. A meccskezdéseink is katasztrófálisak voltak, nem is tudom ezt hova tenni, eddig absz nem volt jellemző ez ránk. Az STben váltani kéne az edzőt sztem is + nemtom, h pl Dodge-ban érdemes-e gondolkodnunk a jövőben.. az h a punt return-nél ekkora gondok voltak (míg kickoff-nál nem) azért vaskosan benne volt ő is, vszínű amellett, h nagyon kiszámíthatatlan, h egyáltalán mit fog rúgni, azzal is gond lehet, h túl korán esik le a labda, nem rúgja elég magasra.
több mint 13 éve
Én meg jelenleg nem igazán. Talán az offseason lépések ha nem is offensive coordinatori szinten; de a segédedzők ügyében Coughlin részéről + Reese támogatása a FAn meg Drafton adnak majd egy kis bizalmat.De most komolyan Szesze: te belelátod az idei Tom Coughlinba és Gilbrideba, hogy lesz egy utolsó nagy kiemelkedő évük? És nem csak egy évvel elhúzzuk a kényszerű átalakulást?salanderIgen. (ha nem látnám bele, nem vitatkoznék veled 1 órája 😊 )Szesze
Egy picit attól félek, hogy TC az előbbieket (és itt nem Gilbride kivágására gondolok) sem fogja maradéktalanul meglépni, pedig még nem is arról szólna a dolog, hogy legyen szíves a saját szobrát lebontani, mielőtt távozik.
Viszontválasz: Én bíztam a csapatban - de azt hogy tényleg meg lehet csinálni csak 2007-es szezon közepén kezdtem érezni. Semmi komoly bajom nem volt TC-vel kezdetben sem, csak valahogy: "...but not really my cup of tea" :]
több mint 13 éve
De most komolyan Szesze: te belelátod az idei Tom Coughlinba és Gilbrideba, hogy lesz egy utolsó nagy kiemelkedő évük? És nem csak egy évvel elhúzzuk a kényszerű átalakulást?salanderIgen. (ha nem látnám bele, nem vitatkoznék veled 1 órája 😊 )
Visszakérdezek: Te 2006ban beleláttad a Tom Coughlin vezette edzői karba, h képesek lehetünk záros határidőn belül SB-t nyerni? Mert én igen..
több mint 13 éve
Te ezt írtad: de érthető módon nem érte be ígérvénnyel - azért Bill Sheridannél jobb lett volna, nemde?Jó hát LOL, úgy gondoltam hogy evidens hogy úgy értem, hogy Bill Sheridennél sokkal jobb lett volna ha beéri a két éves ígérvénnyel. 😀
Ebben az van, h már akkor ki kellett volna rúgni Coughlint és kinevezni HC-nek Spanglit. (a Sheridanes résznek meg semmi értelme 😊 )Szesze
De most komolyan Szesze: te belelátod az idei Tom Coughlinba és Gilbrideba, hogy lesz egy utolsó nagy kiemelkedő évük? És nem csak egy évvel elhúzzuk a kényszerű átalakulást?
több mint 13 éve
Te ezt írtad: de érthető módon nem érte be ígérvénnyel - azért Bill Sheridannél jobb lett volna, nemde?Ebben az van, h már akkor ki kellett volna rúgni Coughlint és kinevezni HC-nek Spanglit. (a Sheridanes résznek meg semmi értelme 😊 nem volt olyan opció, h DC maradjon nálunk.. illetve volt, mert kurva nagy szerződést ajánlottunk neki DC-ként, de ő végül a Rams mellett döntött. Mindent megtett a vezetés, h megtartsa, tuti h őt szántuk volna HCnek Coughlin után, de két közel tökéletes szezon után még azok is belátták h nem lehet Coughlinhoz nyúlni akik esetlegesen utálták)
Tavaly lehetett volna váltani, de kitartottak TC mellett és összességében a vezetést igazolta a döntés, mert részben sikerült előrelépni. Sajnos az offense gyengélkedett idén, de ez a sok sérülés nagyon bebaszott sajnos.