New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.foxnews.com/sports/2011/01/04/giants-considering-giving-jailed-wide-receiver-shot/Én is örülnék, de ha őt visszahozzuk akkor vsznű Smith-t nem fogjuk itt tartani 😕
Én örülnék neki.gyurczi
több mint 13 éve
Én abban reménykedek, hogy Akeem Ayers hátha lecsúszik, és ő + Greg Jones: talán meg lenne oldva az lb sor. Mindenesetere ha Castonzo jönne, akkor se verném a fejem a falba, csak akkor, ha Ayers még bent lenne. Én bízok Bossban, szóval TE helyett talán RB vagy OL vagy CB, Caseynek nagyon örülnék, nagyon szeretem a játékát.http://nflscout.blogter.hu/458021/2011_mock_draft_20Oké, nem rossz, hogy OL első körben, de én a LB sort jóval nagyobb neednek érzem. Sokkal inkább oda hoznék valakit első körben főleg, hogy idén a meccsről meccsre változó OL sorral is a legkevesebb sacket nyeltük be a Colts mellett...Asbee
egy kis mock draft😊ironroy
több mint 13 éve
http://nflscout.blogter.hu/458021/2011_mock_draft_20Oké, nem rossz, hogy OL első körben, de én a LB sort jóval nagyobb neednek érzem. Sokkal inkább oda hoznék valakit első körben főleg, hogy idén a meccsről meccsre változó OL sorral is a legkevesebb sacket nyeltük be a Colts mellett...
több mint 13 éve
showbiznisznek szólt Ryan összes aranyköpése, nem a fociszakmánakvittoreha a showbiznisz érdekli meg annak akar tetszelegni menjen hollywoodba dávid bekem után
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
http://www.foxnews.com/sports/2011/01/04/giants-considering-giving-jailed-wide-receiver-shot/Én örülnék neki.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
http://nflscout.blogter.hu/458021/2011_mock_draft_20Boss teljesítménye és egy lehetséges TE húzás felmerült már egy cikk kapcsán itt nemrég
akkor írtam hogy örülnék egy DJ. Williams draftnak ( jó játékos , jó mentalitással ) !
nem tudom a 3. körben még reális-e ?
illetve már látom a :" Boss kiváló játékos , sokkal nagyobb needek vannak " véleményeket 😉
amik szintén alátámaszthatóak , én is szeretem alapvetően...
több mint 13 éve
http://nflscout.blogter.hu/458021/2011_mock_draft_201. Casey Matthews-t én is nézegettem (már csak a neve miatt is), de sajnos 3-4-ben, illetve olyan hibrid védelemben játszik, ami messze van a 4-3-as LB poszttól. Arról nem is szólva, hogy 4. körre már rég nem lesz bent.
több mint 13 éve
csebi másodállásban Pats szurkoló, így érthető, h nem ilyen elnéző ezzel a témával kapcsolatban 😊showbiznisznek szólt Ryan összes aranyköpése, nem a fociszakmánakvittoreItt a lényeg!rattlesnk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
showbiznisznek szólt Ryan összes aranyköpése, nem a fociszakmánakvittoreItt a lényeg!
több mint 13 éve
showbiznisznek szólt Ryan összes aranyköpése, nem a fociszakmának
több mint 13 éve
de bmilyen kaliberű csapat sem indulhat akkora pofával h akkor most mi SB-t játszunk (0lejátszott meccsel)Ezzel próbálta motiválni csapatát szerintem nincs ezzel gond, főleg hogy nem is jártak túl messze az SBtől, nem akarlak megsérteni de elég szűk látókörrel kell rendelkeznie annak aki ebből mindössze annyit szűr le hogy Ryan milyen nagyképű. Szerintem egy Jets kaliberű csapatnak nem is lehet úgy neki indulni a szezonnak hogy ha meg van a playoff, az már OK.rattlesnk😀 Megint az jött le a hsz.-ből hogy én nem akarom Manninget a csapatban látni, de tök mindegy, hagyjuk is. Már véleményt se lehet formálni mert jönnek a gúnyos hangvételű odabökések. :Snem a szezon miatt van szégyenkezni valója egy szóval sem írtam ezt.
Amúgy Ryannek semmi oka a szégyenkezésre. És az hogy a szezonból csak 1 valakire emlékeznek szintén nem igaz, legalábbis az én olvasatomban nem.rattlesnk
amiatt amilyen nagy pofával bejelentette h a jets SB-t nyer/játszik (erre pontosan nem emlékszik)csebi
sztem meg ez a szűlátókőrüség h még dícsérjük is a nagyképűséget és a többi csapat lenézését...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezzel próbálta motiválni csapatát szerintem nincs ezzel gond, főleg hogy nem is jártak túl messze az SBtől, nem akarlak megsérteni de elég szűk látókörrel kell rendelkeznie annak aki ebből mindössze annyit szűr le hogy Ryan milyen nagyképű. Szerintem egy Jets kaliberű csapatnak nem is lehet úgy neki indulni a szezonnak hogy ha meg van a playoff, az már OK.😀 Megint az jött le a hsz.-ből hogy én nem akarom Manninget a csapatban látni, de tök mindegy, hagyjuk is. Már véleményt se lehet formálni mert jönnek a gúnyos hangvételű odabökések. :Snem a szezon miatt van szégyenkezni valója egy szóval sem írtam ezt.
Amúgy Ryannek semmi oka a szégyenkezésre. És az hogy a szezonból csak 1 valakire emlékeznek szintén nem igaz, legalábbis az én olvasatomban nem.rattlesnk
amiatt amilyen nagy pofával bejelentette h a jets SB-t nyer/játszik (erre pontosan nem emlékszik)csebi
több mint 13 éve
😀 Megint az jött le a hsz.-ből hogy én nem akarom Manninget a csapatban látni, de tök mindegy, hagyjuk is. Már véleményt se lehet formálni mert jönnek a gúnyos hangvételű odabökések. :Snem a szezon miatt van szégyenkezni valója egy szóval sem írtam ezt.
amiatt amilyen nagy pofával bejelentette h a jets SB-t nyer/játszik (erre pontosan nem emlékszik)
több mint 13 éve
egyetértek, 2007 is arról emlékezetes, hogy a pats 18-1 et csinált 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀 Megint az jött le a hsz.-ből hogy én nem akarom Manninget a csapatban látni, de tök mindegy, hagyjuk is. Már véleményt se lehet formálni mert jönnek a gúnyos hangvételű odabökések. :SAmúgy Ryannek semmi oka a szégyenkezésre. És az hogy a szezonból csak 1 valakire emlékeznek szintén nem igaz, legalábbis az én olvasatomban nem.
több mint 13 éve
1szezonból csak 1 vkire emlékeznek: aki megnyerte a Super Bowl meccset.legalább a köcsög jets nemnyer...Nem hiszem, h túlzottan szégyenkezniük kéne. 2 év, 2 AFC döntő, elit védelem, hiába utálod az eredményei önmagukért beszélnek.Szesze
vajon ryan most mit mondhat mikor szezon elején nagy pofája volt!csebi
talán ha picit leszállnak a földre, és nem lesz ekkora mellük, lehet lesz vmi siker élményük.
amúgy meg Rex Ryan szégyenkezzen nagyképűsége, pökhendisége és hazugsága miatt.
több mint 13 éve
legalább a köcsög jets nemnyer...Nem hiszem, h túlzottan szégyenkezniük kéne. 2 év, 2 AFC döntő, elit védelem, hiába utálod az eredményei önmagukért beszélnek.
vajon ryan most mit mondhat mikor szezon elején nagy pofája volt!csebi
több mint 13 éve
legalább a köcsög jets nemnyer...vajon ryan most mit mondhat mikor szezon elején nagy pofája volt!
több mint 13 éve
-DB: egy jó shutdown corner hiányzik, CB-k közül igazán csak TT teljesítményével voltam én elégedett. S-ben pedig ott van Rolle, Phillips, Grant akik ha jól odateszik magukat hasznosak, persze Grant a kora miatt kérdéses már. Meg hát kérdés, hogy Chad Jones tud-e majd játszani...Azt se bánnám, ha ide érkezne valaki.AsbeeEzzel kapcsolatban sokat fejtegették kinn, hogy CW nagyon is jó lenne (valamiért mindenkinek a két botrányos meccse jut mindenkinek az eszébe), csak az a baj hogy a bump-and-run játék fekszik neki amit Fewell láthatóan nem kultivál. Szóval vagy a CB-k tulajdonságaihoz kéne igazítani jobban a játékmenetet vagy olyan CB-t kéne aki igazán jól tud Cover 2-ben érvényesülni. (Utóbbira talán Champ Bailey jó lehetne például... De én nagyon szar vagyok játékosok meg taktikák párosításában, szóval nyugodtan súghat valaki ha tud.)
De CB mindenképp kell mert egyszerűen CW és TT mögött - amióta Aaron Ross nem találja magát - nincs elégséges ember.
"The Giants Cornerbacks were #2 in the league vs #1 WR (T.T or Cweb); The Giants were 7th best in the league vs #2 WR (T.T. or Cweb); The Giants were 31st vs all other WR. With their pass rush that is ridiculous."
A legfontosabb szerintem az hogy az O-Linet egyrészt visszarakjuk a sínre, másrészt hogy biztosítsuk a jövőjét. Talán ez az a dolog amivel semmiképp nem lenne szabad elkésni; pláne hogy ismerjük hogy mennyire konzervatív a játékospolitikánk a rookiek mély vízbe dobásával kapcsolatban.
több mint 13 éve
Eli helyzete betonbiztos, úgyh erről kár is beszélni 😊 Az egyértelmű, h az eddigi folyamatos fejlődés után idén egy kisebb visszaesés jött, de egyrészt ennek simán bele kellett volna férnie, másrészt elég egyértelmű volt, h a tavalyi évi játéka közel volt a maximális tudásához, úgyh leginkább annak a formának az állandósítása lehetne a cél. (amivel egyébként vastagon Top10-es QBnak minősíthető)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
aki unja magát annak itt egy giants meccs:http://veetle.com/index.php/channel/view#4c65f6ae90380
szerk. talán 2008as week1
több mint 13 éve
Palmer: 29/2005: Signed a six-year, $118.75 million contract extension through 2014. The deal included a $15 million signing bonus and a third-year option bonus of $9 million. 2011-2012: $11.5 million, 2013: $13 million, 2014: $14 million, 2015: Free Agent. drága, bár fene tudja mi lesz a CBA miatt. btw nem tartom sem reálisnak sem pedig ésszerűnek, hogy leigazoljuk.húzzuk be Carson Palmert másodiknak. Elinak se árt ha valódihoz közelítő versenyhelyzet lesz a qb poszton.vittoreÉliás mennyit keres?
Kárszon?kishaszi
Eli: 8/13/2009: Signed a seven-year, $106.9 million contract. The deal contains $35 million guaranteed, including a $13 million signing bonus, a second-year option bonus of $12.5 million, and all but $1 million of Manning's 2009-2011 base salaries. Another $500,000 is available in 2010-2015 via annual workout bonuses. 2011: $8.5 million, 2012: $10.75 million, 2013: $13 million, 2014: $15.15 million, 2015: $17 million, 2016: Free Agent. Top5 fizu.
több mint 13 éve
Egy jó OL és domináns futójáték mellett Eli szerintem megfelelő. Jóval nagyobb needek vannak.-Először is LB sort kell helyrerakni. MLB remélem FA-ról jön, gondolom nem kell neveket mondanom... 😉 Boley mellé kellene még egy OLB, oda én draftról húznék valakit első három körben. Sintim, Tracy és draft pick, valamelyik csak beválna...
-Szerencsére láthattunk, hogy az OL-ban lehet a backupokban bízni, azonban kell egy jó prospect a jövő érdekében. Bár ez is eléggé ki lett már tárgyalva...
-RB: Jacobs lassan 30, Bradshaw szerződése lejár, Ware szvsz nem hiába alig kap carry-t. Bradshaw-t én megtartanám, ha nem ejti el a labdákat igen hasznos. Jacobs pedig ugyebár elégedetlenkedett az utóbbi időben, talán ki akarná próbálni magát máshol is. Én mindenesetre örülnék ha maradnának mindketten, hátsóbb körökből pedig húzni valakit, jó RB-t onnan is nagy eséllyel tudunk húzni. És reméljük nem Andre Brown sorsára jut majd...
-DB: egy jó shutdown corner hiányzik, CB-k közül igazán csak TT teljesítményével voltam én elégedett. S-ben pedig ott van Rolle, Phillips, Grant akik ha jól odateszik magukat hasznosak, persze Grant a kora miatt kérdéses már. Meg hát kérdés, hogy Chad Jones tud-e majd játszani...Azt se bánnám, ha ide érkezne valaki.
-DL: Cofield, Kiwi lehet megy, Osinak csípőműtétje volt, reméljük meg tudja még ismételni idei játékát. Cofield megtartása lehet a kulcs.
-WR: nem biztos, hogy sokan egyet fognak érteni, de Smith-t mindenképp meg kell tartani, hiszen Nicks mellett ő az egyetlen elkapónk, akiben állandó jelleggel bízhatunk. És így sérülés esetén sem lenne nagy gond.
-ST: megkapná az esélyt Hixon, de azért nem ártana mellé valaki, aki képes visszahordani a labdát...Plusz talán blokkolni is megtanulnak a többiek. :rolleyes:
Tehát szvsz a QB poszttal van az egyik legkisebb gondunk...
több mint 13 éve
Nem Éliás, Elisha. 😉húzzuk be Carson Palmert másodiknak. Elinak se árt ha valódihoz közelítő versenyhelyzet lesz a qb poszton.vittoreÉliás mennyit keres?
Kárszon?kishaszi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass