NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 435
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
DJ Williams állítólag az Eagles-be tart.. fasza hír
több mint 14 éve
Szezon előtt is beszéltük, h az OL játéka lesz a leginkább döntő a szezont illetően, ez egyelőre beigazolódni látszik. Azért annyira nem reménytelen a helyzet sztem, itt még simán lehet némi fejlődés a szezon előrehaladtával, persze csodát nem kell várni. Mondjuk az, h O'hara és Seubert egyszerre esett ki a falból érthető, h nagyon rányomja a bélyegét az OL teljesítményére és még örülhetünk neki, h Beatty egész jól bevált LT poszton.Amugy a false startok idegelnek halalra, az se ok hogy Beatty raparazik neha de Snee is rakezdett... Raadasul kulcsszituaciokban.Sajnos idéén nem számíthatunk a korábbi években ligaelit O-lineunkra, nagyobb a nyomás, több a sack, nem tudják annyira támogatni a futójátékot, és ezeket nyilván azok a játékosok is pontosan érzik, akik benne voltak az elit falban is, ott nem csináltak hülye false startokat, most ők is idegesebbek, most csinálnak.
salander
Nagyon beszédes adat: amióta NFL-t és statisztikákat nézek sosem volt még ilyen hátul (28. hely) a futásból szerzett yardok tekintetében a csapat.G-men
több mint 14 éve
Amugy a false startok idegelnek halalra, az se ok hogy Beatty raparazik neha de Snee is rakezdett... Raadasul kulcsszituaciokban.Sajnos idéén nem számíthatunk a korábbi években ligaelit O-lineunkra, nagyobb a nyomás, több a sack, nem tudják annyira támogatni a futójátékot, és ezeket nyilván azok a játékosok is pontosan érzik, akik benne voltak az elit falban is, ott nem csináltak hülye false startokat, most ők is idegesebbek, most csinálnak.
salander
Nagyon beszédes adat: amióta NFL-t és statisztikákat nézek sosem volt még ilyen hátul (28. hely) a futásból szerzett yardok tekintetében a csapat.
több mint 14 éve
Az a safety Ballard sara volt, ra volt kiosztva a DE. Amugy a false startok idegelnek halalra, az se ok hogy Beatty raparazik neha de Snee is rakezdett... Raadasul kulcsszituaciokban.a körülményekhez képest "üresen" volt, ha pontos a dobás akkor nem is lett volna gond, de pont ez a veszély volt, h ha nem teljesen pontos akkor könnyen lehet INT. Én nem azt mondtam, h miért nem hívtunk futójátékot, hanem h miért nem passzolta a tőle jobbra lévő Bradshaw-nak aki tök üresen állt. Mondjuk most már tökmind1, szerencsétlen szitu volt az egyértelmű, de azért magunknak is köszönhetjük.
Cruz uresen volt... Ha 3 ember 3-4 yardra teblabol az nem emberfogas az NFL-ben, meg elolre is tudott volna haladni az otosrol. Ja lehetett volna futast hivni, de ez nem az a nap volt, plane hogy epp varialtak a linet (szerintem mindenki tudja hogy Coughlin inkabb futtatna a labdat ha szemernyi esely van).salander
több mint 14 éve
Az a safety Ballard sara volt, ra volt kiosztva a DE. Amugy a false startok idegelnek halalra, az se ok hogy Beatty raparazik neha de Snee is rakezdett... Raadasul kulcsszituaciokban.Cruz uresen volt... Ha 3 ember 3-4 yardra teblabol az nem emberfogas az NFL-ben, meg elolre is tudott volna haladni az otosrol. Ja lehetett volna futast hivni, de ez nem az a nap volt, plane hogy epp varialtak a linet (szerintem mindenki tudja hogy Coughlin inkabb futtatna a labdat ha szemernyi esely van).
több mint 14 éve
Baas edzésbe állt, vszínű játszik vasárnap a Bills ellen.
több mint 14 éve
Én még mindig sírok, pedig terápiás céllal és az időjárásra tekintettel a NY Giants sapkámat fejemre gyógyítottam.vadibandiSzo se rola, nem volt szep meccs, es azert illett volna oket megverni, de erezni lehetett, hogy azt a tomenytelen mennyisegu hulyeseget, amit elkovettunk, nem fogjuk mindig meguszni. Azt remelem, hogy ez jo iranyba valtoztat a csapaton, bar ilyenkor visszanezem a Cardinals elleni center sacket, meg ezt a futasbol safetyt, es inkabb Xbox-ozni tamad kedvem.....
több mint 14 éve
Én még mindig sírok, pedig terápiás céllal és az időjárásra tekintettel a NY Giants sapkámat fejemre gyógyítottam.

több mint 14 éve
De meg az a szar dobas sem lett volna INT, ha Cruz nem csuszik el. Persze, most nem Cruz a hibas, vagy a talaj, tenyleg nem kellett volna oda dbnia, viszont messze nem arrol volt szo, hogy beledobta a vedo szajaba, es akornyeken sem volt tolunk senki.Termeszetesen hibas Eli, persze, hogy az, de lattam mar sokkal moslekabb dobast is, ami meguszta, hogy INT-e alakuljon. Felreertes ne essek, nem akarom ugy forgatni a szavakat, hogy a vegen aztan mindenki hibaja legyen, csak az ove nem. Rossz dontest hozott, de emlekezzunk vissza, hogy 3-4 evvel ezelott milyen int-eket dobalt, meg nezzuk meg ezt vagy a Redskinseset, vagy 7-8-at a tavalyiak kozul.sztem ennél az int-nél egyértelműen hibás volt Eli több szempontból is. Egyrészt szar volt a dobás, pontatlan volt, másrészt feleslegesen kockáztatott 1st&goal-nál egy három ember közé belőtt passzt amikor pl Bradshaw ott állt mellette tök üresen.SzeszeEleve eléggé ki lett forgatva az a nyilatkozata, de azért azt már tényleg nem mondta, h jobb mint BradyAz első durva, tavalyira emlékeztető INT szerintem ez a Cruzon megpattanó picksix volt. De volt ugye a Redskinses is, amit szintén nem neki adnék.
igen, már csak azt kellene hozzátennünk hogy azt mondta, Brady összes nője neki már megvolt jóval korábban 😀
arra lennék kíváncsi hogy az INT közül hány % volt direkt INT és mennyi ami megpattant, felpattant, kipattant......
http://msn.foxsports.com/nfl/powerRankingsvittore
Kettő olyan volt ami alul volt dobva, de nem feltétlenül láthatta hogy a safety keresztbe fut a pályán.salander
Mindezektol fuggetlenul pick 6 lett, elment rajta a meccs....habar ha azt a futasbol safety mutatvanyt Diehl nem hozza ossze (ugy emlekszem, hogy az ove volt), akkor nem kellett volna TD-re menni, eleg lett volna a FG a hosszabitashoz, lehet minden maskepp alakul.....de ezek meg megint csak "lehet"-ek es OT-ban is ki lehet kapni.
Mindegy, ez a meccs mar a mult nezzunk elore es......a francba, nincsen kedvem hozza. Szoval jon a Bills........
több mint 14 éve
sztem ennél az int-nél egyértelműen hibás volt Eli több szempontból is. Egyrészt szar volt a dobás, pontatlan volt, másrészt feleslegesen kockáztatott 1st&goal-nál egy három ember közé belőtt passzt amikor pl Bradshaw ott állt mellette tök üresen.Eleve eléggé ki lett forgatva az a nyilatkozata, de azért azt már tényleg nem mondta, h jobb mint BradyAz első durva, tavalyira emlékeztető INT szerintem ez a Cruzon megpattanó picksix volt. De volt ugye a Redskinses is, amit szintén nem neki adnék.
igen, már csak azt kellene hozzátennünk hogy azt mondta, Brady összes nője neki már megvolt jóval korábban 😀
arra lennék kíváncsi hogy az INT közül hány % volt direkt INT és mennyi ami megpattant, felpattant, kipattant......
Kettő olyan volt ami alul volt dobva, de nem feltétlenül láthatta hogy a safety keresztbe fut a pályán.salander
több mint 14 éve
Eleve eléggé ki lett forgatva az a nyilatkozata, de azért azt már tényleg nem mondta, h jobb mint BradyAz első durva, tavalyira emlékeztető INT szerintem ez a Cruzon megpattanó picksix volt. De volt ugye a Redskinses is, amit szintén nem neki adnék.
Kettő olyan volt ami alul volt dobva, de nem feltétlenül láthatta hogy a safety keresztbe fut a pályán.
több mint 14 éve
Eleve eléggé ki lett forgatva az a nyilatkozata, de azért azt már tényleg nem mondta, h jobb mint Bradyigen, már csak azt kellene hozzátennünk hogy azt mondta, Brady összes nője neki már megvolt jóval korábban 😀
http://msn.foxsports.com/nfl/powerRankings
több mint 14 éve
Eleve eléggé ki lett forgatva az a nyilatkozata, de azért azt már tényleg nem mondta, h jobb mint Brady 😊JPP 7 sacknél jár idén, a második helyen áll, viszont az élmezőny tagjai közül messze neki van a legtöbb tackle-je (29, míg a többiek rendre 20 alatt maradnak), tehát ő a futás ellen is bitang jó, míg a többiek inkább az Osi-féle pass rusher kategóriát képviselik. Amúgy csapatszinten is átvettük a vezetést a 18 sackünkkel.Én tudok pozitívat felhozni. Eli 6. legtöbb passzolt yard a ligában, 5. legtöbb TD-t dobta, 4. legjobb a ratingje a mostani 3 INT ellenére is, 3. legjobb a passzokból megtett átlag yardban, 3. legtöbb 20+-os passz és 1. a 40+-os passzokban és 3 yard híján 300 yard az átlaga az eddigi meccseken.
Erre a hétre ez a legpozitívabb, amit statisztika terén fel tudok hozni....G-men
Ezek szerint, tényleg komolyan gondolta, hogy jobb, mint Brady és tesz is ezért, ami nekem külön öröm, mert mindig is tudtam, hogy ekkora potenciál van benne. Ha marad ez a jó forma és a sérültek, főleg Tuck visszatér, akkor én még hiszek a PO-ban.balu10
több mint 14 éve
JPP 7 sacknél jár idén, a második helyen áll, viszont az élmezőny tagjai közül messze neki van a legtöbb tackle-je (29, míg a többiek rendre 20 alatt maradnak), tehát ő a futás ellen is bitang jó, míg a többiek inkább az Osi-féle pass rusher kategóriát képviselik. Amúgy csapatszinten is átvettük a vezetést a 18 sackünkkel.Én tudok pozitívat felhozni. Eli 6. legtöbb passzolt yard a ligában, 5. legtöbb TD-t dobta, 4. legjobb a ratingje a mostani 3 INT ellenére is, 3. legjobb a passzokból megtett átlag yardban, 3. legtöbb 20+-os passz és 1. a 40+-os passzokban és 3 yard híján 300 yard az átlaga az eddigi meccseken.
Erre a hétre ez a legpozitívabb, amit statisztika terén fel tudok hozni....G-men
Ezek szerint, tényleg komolyan gondolta, hogy jobb, mint Brady és tesz is ezért, ami nekem külön öröm, mert mindig is tudtam, hogy ekkora potenciál van benne. Ha marad ez a jó forma és a sérültek, főleg Tuck visszatér, akkor én még hiszek a PO-ban.
több mint 14 éve
JPP 7 sacknél jár idén, a második helyen áll, viszont az élmezőny tagjai közül messze neki van a legtöbb tackle-je (29, míg a többiek rendre 20 alatt maradnak), tehát ő a futás ellen is bitang jó, míg a többiek inkább az Osi-féle pass rusher kategóriát képviselik. Amúgy csapatszinten is átvettük a vezetést a 18 sackünkkel.Igen, JPP gyakorlatilag Tuck szintű játékossá kezdi kinőni magát ami nem kell mondanom mennyire jó nekünk 😊
több mint 14 éve
JPP 7 sacknél jár idén, a második helyen áll, viszont az élmezőny tagjai közül messze neki van a legtöbb tackle-je (29, míg a többiek rendre 20 alatt maradnak), tehát ő a futás ellen is bitang jó, míg a többiek inkább az Osi-féle pass rusher kategóriát képviselik. Amúgy csapatszinten is átvettük a vezetést a 18 sackünkkel.Erre a hétre ez a legpozitívabb, amit statisztika terén fel tudok hozni....
több mint 14 éve
De nyerni kell, mert innen nem lesz wild card csapat.salanderAzért ne legyünk ennyire pesszimisták. A Bucs és a Falcons sem tűnik idén annyira acélosnak. Ők is balfaszkodnak rendesen. Pl. mi volt ez a 3-48 a hétvégén a Bucs-tól? Az NFC West-et csak annnyival tartom jobbnak a tavalyinál, hogy most van 1 csapat, amelyik feltehetően pozitív mérleggel fog zárni. Én egyáltalán nem írnám le a WC-helyet az NFC Eastnek különösen nem 5 forduló után. NÉzzük meg a 11. hét után, mi a helyzet, onnantól lehet komolyabban beszélni a WC-esélyes másik csapatról. (ja, és csak zárójelben jegyzem meg, hogy mi is kezdtünk 5-0-val 2009-ben, aztán hol volt a PO? A Lions is járhat így...)
több mint 14 éve
Ha a fal nem lenne ennyire tropa jobban bíznék magunkban, de így is nagyon szoros lesz a vége szerintem. A Dallas meg az Eagles is hasonlóan balfasz idén, én pedig nem hiszek a Rézbőrűekben. De nyerni kell, mert innen nem lesz wild card csapat.az 1-4 ellenére az eagles topik inkább optimista. ha fogadni kellene, sztem a dallas nyeri a csoportotvittorejelenleg én is rájuk tennék, de még bármi lehet, eleve rengeteg csop.meccs van még hátraSzesze
több mint 14 éve
az 1-4 ellenére az eagles topik inkább optimista. ha fogadni kellene, sztem a dallas nyeri a csoportotvittorejelenleg én is rájuk tennék, de még bármi lehet, eleve rengeteg csop.meccs van még hátra
több mint 14 éve
az 1-4 ellenére az eagles topik inkább optimista. ha fogadni kellene, sztem a dallas nyeri a csoportot
több mint 14 éve
- A defensünket bárki szívatja aki képes no huddle offenset tolni.salanderezt néztem már én is tegnap ( + Rams pl. )és
folyton a későbbi New England meccs jutott eszembe...
:/
több mint 14 éve
Kareem utódja talán Brewer lehet majd talán...Jövőre elsődlegesen OL-t kell drafton helyrehozni + Manningham és TT.
több mint 14 éve
Néhány gondolat...- Azért nehéz mert egy csomó ember játszott jól, de mégis sikerült elkreténkedni...
- Az tuti, hogyha a falat nem tudják kikalapálni akkor itt nem lesz playoff. A futás döglődik, pass protection meg vagy van; vagy akkora lyukak nyílnak, hogy Eli már nem is tud semmit csinálni. Beatty viszonylag jó, Diehl szar, Baas épp kezdett összeszokni a többiekkel, Sneet nem akarom bántani, de a múlt heti meccsen ő is saras volt, McKenzie meg... Én RT-t szerettem volna az első körben mert tudtam hogy nem lesz olyan éve még egy mint tavaly; de hogy ennyire hurka legyen az gáz. Nagyon sokat kell ezen dolgozni, hogy itt "elit" fal legyen.
- Ha idén sem vágják ki Quinnt a spec.team éléről, akkor megkérdőjelezem a vezetőség józan eszét. [Ezt mondjuk már idén is megtettem.]
- Legalább volt TE/FB játék a pálya közepén, amit nem szoktunk meg Killdrivetól meg az emberanyagtól.
- Most elkezdhetném ekézni Cruzt, de tök értelmetlen mert ha nincsenek meg big playek akkor sehol sem lettünk volna. Ezek sajnos - ha valaki nem klasszis - akkor könnyen kéz a kézben járnak.
- Szerintem Snee sérülése rúgta ki a széket alólunk, Osi (+ sec) hülyesége meg a kötelet tette a nyakunkba.
- Én nem értettem azt amikor offensive pass interferencet dobtak Nicksre, Bradshaw futásánál. Valaki el tudja magyarázni?
- A defensünket bárki szívatja aki képes no huddle offenset tolni.
több mint 14 éve
érdekes hogy ha 1 meccset kellett volna mondani az év elején amimindenképpen win akkor erre tippeltem volna...
(félreértések elkerülése végett , grat. a Hawksnak ) de ezért lesz még nehezebb feldolgozni...
valahogy úgy érzem a fórum is csendesebb lesz a héten
pont jókor jön holnaptól a szabadság , sem Tv sem internet ,
csak majd vasárnap az újabb meccs! 😊
több mint 14 éve
Kurva ideges voltam, csak ma bírtam ismét ide felnézni. Hát ez kegyetlen szar volt...Kíváncsi vagyok mit hozunk majd a Bills ellen, de ott nyerni kell, ha PO-ról akarunk beszélni. Bye week után jöhet Dolphins, azt is hozta kell, utána viszont fel lehet majd kötni a gatyát. Sérültek remélem minél hamarabb visszatérnek, futójátékot össze kell kapni, no meg az OL-t (nem tudom mennyire volt jó döntés O'Hara és Seubert kivágása). D# azért elég pofás volt még így is, Osi run play ellen is villantott egyet, ha a secondary nem hozza a bénázást, akkor stabilak vagyunk. ST meg no comment...Hihetetlen, hogy Thomas minek indul el sokszor, mikor térdelhetne is. Semmire nem mentünk a balfaszkodással. Na de következő 2 meccset hozni kell, aztán utána indul igazán a szezon.AsbeeO'Hara-t és Seubertet elsősorban sérülés miatt vágtuk ki, jelenleg sem játékra képesek, emiatt kellett Baas-t leigazolni. Nyilvánvaló, h ezzel nagyot gyengült a falunk, de ez kényszermegoldás volt, nem edzői baklövés. Igazából kiderült, h Boss és Smith elengedése se volt hiba, Cruz és Ballard remekül pótolja őket egyelőre. Lehetett tudni, h az OL játéka meghatározó lesz az szezont illetően és az is vszínű volt, h nem fognak nagyon brillírozni, főleg ha még bejönnek plusz sérülések. Hát sajnos most bejöttek, ezzel nehéz mit kezdeni, emiatt nem megy a futás sem és a passz blokk is elég gyenge így sajnos, de végül is logikus, h ez van, Baas visszatérése azért javítani fog ezen, bár vele sem annyira jó ez a fal sajnos. Ami engem a legjobban zavar az a gyenge futás elleni védekezés, ezen sztem lehetne és kell is javítani a jövőben, mert ez kulcskérdés lesz a későbbiekben is.