New York Giants

50 feliratkozó

több mint 15 éve
yooker New York Giants 7 458 — Expect the Best !
tud valaki esetleg Reynaud lecseréléséről visszahordásnál?
nagyban befolyásolná a tippemet.... 😊
kÖSZ!
több mint 15 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
1. B
2. B
3. C
4. C
5. B
6. D
7. C
8. B
9. C
10.A
11. A
12. B

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
sztem is játszik csak a giants.com az egyik szaki aki amúgy TANÁR ÚR, azt mondta h nem fogja nyomni!csebi
quastionable és csak a meccs előtt döntenek róla közvetlenül. Mondjuk annyira nem bánnám, ha nem játszana...
több mint 15 éve
1. Mi lesz a végeredmény? C)
2. Hány futott yardunk lesz összesen?
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? C)
4. Hányy passzolt TD-nk lesz? B)
5. Hány futott TD-nk lesz? B)1
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? D) Rolle
7. Hány INT-et szerzünk? B)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B)
9. Hány sacket szerzünk? B)
10.Hány sacket szedünk be? A)
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D)

12. kérdésre két D válasz van írva, én a 3-asra gondolokdeny79
jé tényleg, javítottam, kösz
több mint 15 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 859 — Lucas Scott
sztem is játszik csak a giants.com az egyik szaki aki amúgy TANÁR ÚR, azt mondta h nem fogja nyomni!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
1. Mi lesz a végeredmény? C)
2. Hány futott yardunk lesz összesen?
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? C)
4. Hányy passzolt TD-nk lesz? B)
5. Hány futott TD-nk lesz? B)1
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? D) Rolle
7. Hány INT-et szerzünk? B)
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B)
9. Hány sacket szerzünk? B)
10.Hány sacket szedünk be? A)
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A)
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? D)

12. kérdésre két D válasz van írva, én a 3-asra gondolok
több mint 15 éve
és ha Calvin nem játszik Szesze?csebi
hmm.. vszínű játszani fog, de csak aznap derül ki biztosan. Hát nemtom, most már maradjon a kérdés sztem, max mindenki Nicks-re tippel 😊 (mondjuk én Johnsonra akartam egyébként)

szerk: Inkább módosítok mégis. Badman, légyszi tippeld újra a 6. kérdést!

Tehát a javított kérdések:
(az előző hsz-ben is átírtam inkább nehogy vki azt használja)

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 14 ponttal nyerünk B) 8-13 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A) 0-90 B) 91-120 C) 121-150 D) 150+
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A) 180 alatt B) 181-230 C) 231-280 D) 281+
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? A) Tuck B) Boley C) Goff D) Rolle
7. Hány INT-et szerzünk? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10.Hány sacket szedünk be? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A) pozitív B) negatív C) 0
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
több mint 15 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 859 — Lucas Scott
és ha Calvin nem játszik Szesze?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 15 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
jó a def

GIANTS DEFENSE—OVERALL (1), RUSH (9), PASS (1)
több mint 15 éve
O'hara valószínű vissza tud térni hétvégén, ami azért nem lenne rossz.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tippjáték 6. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 19:00-ig lehet):

1. Mi lesz a végeredmény? A
2. Hány futott yardunk lesz összesen? C
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? C
4. Hány passzolt TD-nk lesz? C
5. Hány futott TD-nk lesz? B
6. Kinek lesz több elkapott yardja? B
7. Hány INT-et szerzünk? C
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? B
9. Hány sacket szerzünk? D
10.Hány sacket szedünk be? B
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? ASzesze
több mint 15 éve
Tippjáték 6. forduló, kérdések (tippelni vasárnap 19:00-ig lehet):

1. Mi lesz a végeredmény? A) Több, mint 14 ponttal nyerünk B) 8-13 ponttal nyerünk C) 1-7 ponttal nyerünk D) kikapunk
2. Hány futott yardunk lesz összesen? A) 0-90 B) 91-120 C) 121-150 D) 150+
3. Hány passzolt yardunk lesz összesen? A) 180 alatt B) 181-230 C) 231-280 D) 281+
4. Hány passzolt TD-nk lesz? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 vagy több
5. Hány futott TD-nk lesz? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
6. Ki szerzi a legtöbb tackle-t? A) Tuck B) Boley C) Goff D) Rolle
7. Hány INT-et szerzünk? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 vagy több
8. Ki szerzi a legtöbb elkapott yardot? A) Smith B) Nicks C) Manningham D) más
9. Hány sacket szerzünk? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
10.Hány sacket szedünk be? A) 0-1 B) 2 C) 3 D) 4 E) 5 vagy több
11. Milyen lesz a turnover mutatónk a meccsen? A) pozitív B) negatív C) 0
12. Hány 30 yardnál hosszabb kickoff/illetve 15 yardnál hosszabb punt return-ünk lesz a meccsen? A) 0 B) 1 C) 2 D) 3 D) 4 vagy több
több mint 15 éve
Most vagy én írtam le rosszul, vagy ti vagytok hülyék 😀
Persze, ez egy külön játék lenne, de végül is lehet, h hülyeség, akkor csak maradjon a tippelde.Szesze
nem akarok fasz lenni 😂 de maradjon csak a tippelde!ironroy
oké! sztem is 😊 (te fasz 😊 )
több mint 15 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Persze, ez egy külön játék lenne, de végül is lehet, h hülyeség, akkor csak maradjon a tippelde.Szesze
nem akarok fasz lenni 😂 de maradjon csak a tippelde!
több mint 15 éve
Persze, ez egy külön játék lenne, de végül is lehet, h hülyeség, akkor csak maradjon a tippelde.
több mint 15 éve
Új játékot találtam ki 😊 Minden meccs után mindenki beírja, h ki volt az adott meccsen szerinte a 6 legjobb és a 3 legrosszabb játékos. Edzők is megadhatók, az OL-t egyben is kezelhetjük, de tőlem külön-külön is. Első hely +6 pont, 5. +5 stb.., utolsók: -3,-2,-1.
Az első 5 fordulóra egyben szavazunk most péntekig, utána minden meccs után péntekig lehet értékelni akinek van kedve. Érdekel valakit?
(szabályok módosíthatók ha vannak öteletek)Szesze
Ez akkor külön játék lenne az eddigiektől? (Sorry illuminált állapotban vagyok 😀 )

több mint 15 éve
Forti New York Giants 133
Új játékot találtam ki 😊 Minden meccs után mindenki beírja, h ki volt az adott meccsen szerinte a 6 legjobb és a 3 legrosszabb játékos. Edzők is megadhatók, az OL-t egyben is kezelhetjük, de tőlem külön-külön is. Első hely +6 pont, 5. +5 stb.., utolsók: -3,-2,-1.
Az első 5 fordulóra egyben szavazunk most péntekig, utána minden meccs után péntekig lehet értékelni akinek van kedve. Érdekel valakit?
Én benne vagyok, bár amekkora szaki én vagyok az utolsó hely már elkelt....😊Forti
Itt nincs első/utolsó hely, a játékosok/edzők kapnak pontokat és a végén kijön, h kik voltak az év legjobbjai/legrosszabbjai szerintünk.Szesze
Aha, vágom már, ez kicsit nehezen esett le. :/
Mondtam, hogy utolsó lennék..... 😛
több mint 15 éve
Én benne vagyok, bár amekkora szaki én vagyok az utolsó hely már elkelt....😊Forti
Itt nincs első/utolsó hely, a játékosok/edzők kapnak pontokat és a végén kijön, h kik voltak az év legjobbjai/legrosszabbjai szerintünk.
több mint 15 éve
Forti New York Giants 133
Én benne vagyok, bár amekkora szaki én vagyok az utolsó hely már elkelt....😊
több mint 15 éve
(szabályok módosíthatók ha vannak öteletek)
több mint 15 éve
Én azon gondolkodom, hogy nem fog-e visszaütni a védelemben, hogy a javulás amiatt következett be, hogy a pályán van 2 normális safety és hogy a line hihetetlenül felpörgött.

Mert valahogy még mindig úgy érzem, hogy igenis Linebacker problémánk van, csak a többiek elvonják a figyelmet róluk. Igaz, hogy Goffnak idén legalább egy jó napja volt a Chicago ellen amikor úgy tűnt, hogy lehet beérik mint MLB, de inkább az jellemző, hogy egész meccsre eltűnik. Ahogy Canty feljavult tavaly óta, Boley mintha kevésbé lenne effektív. Rengetegszer látom, hogy Rolle leginkább arra ügyel hogy előre észrevegye a futást és betömje a lyukat amit az LB-knek kéne szerintem. Lásd: Amikor Goffnak jól ment a "run stop" a Bears ellen, akkor Rollenak összesen 2 tackleje volt az 6-8-a helyett.

Tavaly is ez ment "CC" MJ-vel meg "Cant Cover" Brownnal... csak épp ők pont annyival voltak szarabbak mint Rolle meg Kenny, hogy akkor ezzel rohadtul kinyíltunk a passzjátéknak, most meg nem annyira. Ettől még ez nem valami optimális.salander
Hát jah, azért még kell 2-3 ilyen szinvonalú meccs a védelemtől, h én is teljesen elhigyjem, h minden oké 😊 Egyébként nyilván lesznek olyan meccsek amikor nagyobb problémáink lesznek, mégpedig az olyan ellenefelek ellen akik erős OL-el rendelkeznek, de én simán elégedett lennék azzal, ha a többiek ellen ilyen jól működne a védelem, a többi meccsen meg az offense-nek kell jól teljesíteni, ahogy ez pl az Indy ellen baromira nem sikerült.
több mint 15 éve
Canty javulása nekem nem meglepetés, a tavalyi éve ráment a beilleszkedésre. LB problémák pedig persze, hogy vannak, azt tudtuk a szezon előtt is. Igaz volt ugyebár mikor Goff jobban teljesített a vártnál...

több mint 15 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Én azon gondolkodom, hogy nem fog-e visszaütni a védelemben, hogy a javulás amiatt következett be, hogy a pályán van 2 normális safety és hogy a line hihetetlenül felpörgött.

Mert valahogy még mindig úgy érzem, hogy igenis Linebacker problémánk van, csak a többiek elvonják a figyelmet róluk. Igaz, hogy Goffnak idén legalább egy jó napja volt a Chicago ellen amikor úgy tűnt, hogy lehet beérik mint MLB, de inkább az jellemző, hogy egész meccsre eltűnik. Ahogy Canty feljavult tavaly óta, Boley mintha kevésbé lenne effektív. Rengetegszer látom, hogy Rolle leginkább arra ügyel hogy előre észrevegye a futást és betömje a lyukat amit az LB-knek kéne szerintem. Lásd: Amikor Goffnak jól ment a "run stop" a Bears ellen, akkor Rollenak összesen 2 tackleje volt az 6-8-a helyett.

Tavaly is ez ment "CC" MJ-vel meg "Cant Cover" Brownnal... csak épp ők pont annyival voltak szarabbak mint Rolle meg Kenny, hogy akkor ezzel rohadtul kinyíltunk a passzjátéknak, most meg nem annyira. Ettől még ez nem valami optimális.
több mint 15 éve
Sőt, egyáltalán semmilyen komoly visszahordás, nagy játék nem volt még ellenünk ST-oldalon. Most akkor ki is az SB-esélyes...G-men
Mondjuk az első meccseken azért volt probléma rendesen ezzel, de azóta sokat javult a dolog szerencsére.
több mint 15 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat

Igazából a return-ön kívül már annyira nem szar az ST. Én sem értem, h miért nem próbálunk ki vki mást, nem hiszem el, h elégedettek Reynaud teljesítményével. (én simán benyomnám Manningham-et egyébként, ugyanakkora jelentősége van az ST-nek, mint az offense-nek, az ott szerzett yardok is ugyanannyit számítanak)Szesze
Én is elégedett voltam velük, az ellenfél returnereihez már tök jól odaérünk. Dodge puntjai egyre hosszabb idejűek a statisztikák szerint. És szerintem a szezon legnagyobb eredménye az ST-től: Mi nem kaptunk TD-t Devon Hestertől, a mindenki által SB-esélyeseként számon tartott Packers meg igen. Sőt, egyáltalán semmilyen komoly visszahordás, nagy játék nem volt még ellenünk ST-oldalon. Most akkor ki is az SB-esélyes...