NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
igen, en is igy gondolom, hogy egyik pick OL (vszeg RT posztra) masik meg EDGE kell, hogy legyen. igazabol olyan szempontbol kenyelmes helyzetben vagyunk, hogy mindket pickunknel mindket posztra vszeg bent lesz egy-egy nagyon komoly prospect. talan az RT poszt veszelyesebb, hogy esetleg elottunk levo 4ben kiviszik a 2 legjobbat, de akkor meg siman johet egy trade.ha most kezdődne a szezon, szerintem valami hasonló lenne a kezdő támadófal:Az egyik első kör nagy valószínűséggel OL-be megy, de mindkettő szerintem biztos nem. Jelenleg nehezen elképzelhető, hogy ne hozzunk pass-rushert az első körben, mert ott hatalmas a hiány jelenleg.
LT Andrew Thomas
LG Shane Lemieux
C Jon Feliciano
RG Mark Glowinski
RT Matt Gono
Solder remélhetőleg hamarosan repül és ahogy Peart, úgy Gono is sérülés után épül fel, de egyébként sem top kaliberek, az egyik első körünket én biztosan RT-re lőném el, mivel a Jags és a Jets is igazolt támadófalba, szerintem Neal is elérhető lehet.
Lemieux sem jó, nincs is bérelt helye Skura/Gates mellett, de az sem zavarna ha a másik Top10-es pick is a támadófalba érkezne Ekwonu, esetleg Linderbaum személyében. erre mondjuk már jóval kisebb esély van, de 4 szolid kezdő mellett talán belefér egy gyengébb láncszem, ha mondjuk EDGE irányba indulunk el a másik pickkel.
kristof
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ha most kezdődne a szezon, szerintem valami hasonló lenne a kezdő támadófal:Az egyik első kör nagy valószínűséggel OL-be megy, de mindkettő szerintem biztos nem. Jelenleg nehezen elképzelhető, hogy ne hozzunk pass-rushert az első körben, mert ott hatalmas a hiány jelenleg.
LT Andrew Thomas
LG Shane Lemieux
C Jon Feliciano
RG Mark Glowinski
RT Matt Gono
Solder remélhetőleg hamarosan repül és ahogy Peart, úgy Gono is sérülés után épül fel, de egyébként sem top kaliberek, az egyik első körünket én biztosan RT-re lőném el, mivel a Jags és a Jets is igazolt támadófalba, szerintem Neal is elérhető lehet.
Lemieux sem jó, nincs is bérelt helye Skura/Gates mellett, de az sem zavarna ha a másik Top10-es pick is a támadófalba érkezne Ekwonu, esetleg Linderbaum személyében. erre mondjuk már jóval kisebb esély van, de 4 szolid kezdő mellett talán belefér egy gyengébb láncszem, ha mondjuk EDGE irányba indulunk el a másik pickkel.
kristof
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
ha most kezdődne a szezon, szerintem valami hasonló lenne a kezdő támadófal:LT Andrew Thomas
LG Shane Lemieux
C Jon Feliciano
RG Mark Glowinski
RT Matt Gono
több mint 2 éve
Jon Feliciano is jött, aki centerkent fog nálunk játszani.+ Jött Mark Glowinski (G) is a Colts-ból. Nem meglepő, hogy az OL a prioritás.
Rodaron
Austin Johnson meg ment a Chargersbe. Amúgy követem őket is, baromira megtolták a védelmet (JC Jackson, Mack, Joseph-Day, Austin) simán SB esélyes lesz az a csapat idén.
Szerkesztette: Szesze
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Jon Feliciano is jött, aki centerkent fog nálunk játszani.
több mint 2 éve
ozibozi
17 206
Mi így is úgy is szopunk
több mint 2 éve
Idén lesz Jaguars-Giants meccs amúgy, szóval idén találkozhattok majd még vele. 😉Engram úgy néz ki elfogad egy fullosan garantált egy éves szerződés 9-10 millió környéken aaaaa Jagstol 😁Sztem mi is elfogadjuk ezt.
Rodaron
Zet
több mint 2 éve
Zet
1 565
Engram úgy néz ki elfogad egy fullosan garantált egy éves szerződés 9-10 millió környéken aaaaa Jagstol 😁Sztem mi is elfogadjuk ezt.
Rodaron
több mint 2 éve
ozibozi
17 206
Spongyát reá 😉
több mint 2 éve
Engram úgy néz ki elfogad egy fullosan garantált egy éves szerződés 9-10 millió környéken aaaaa Jagstol 😁a hülyének is megéri....
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Engram úgy néz ki elfogad egy fullosan garantált egy éves szerződés 9-10 millió környéken aaaaa Jagstol 😁
több mint 2 éve
Na Trubit már biztosan megússzuk, vitte a Steelers. Nemtom mennyire volt reális opció, de örülök, h nem lett belőle semmi..Remelem soha nem volt opcio....
Szesze
Par bizalomkaryamat bukta volna a vezetoseg ha nalunk kot ki...
Mondjuk mar a hir miatt is 1et😀
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Jelenlegi cap szituban nem ér meg nekünk évi 10 misithát én se..Na Trubit már biztosan megússzuk, vitte a Steelers. Nemtom mennyire volt reális opció, de örülök, h nem lett belőle semmi..Ennek én is örülök. Soha nem làttam benne a franchise QB-t.
Szesze
Zet
Szesze
több mint 2 éve
hát én se..Na Trubit már biztosan megússzuk, vitte a Steelers. Nemtom mennyire volt reális opció, de örülök, h nem lett belőle semmi..Ennek én is örülök. Soha nem làttam benne a franchise QB-t.
Szesze
Zet
több mint 2 éve
Zet
1 565
Na Trubit már biztosan megússzuk, vitte a Steelers. Nemtom mennyire volt reális opció, de örülök, h nem lett belőle semmi..Ennek én is örülök. Soha nem làttam benne a franchise QB-t.
Szesze
több mint 2 éve
Na Trubit már biztosan megússzuk, vitte a Steelers. Nemtom mennyire volt reális opció, de örülök, h nem lett belőle semmi..
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Ez alapján a liga játékosainak nagyjából a felére nem lehetne már számítani (bár nem néztem statisztikát erről). Én még mindig jobban bízom az olyan játékosban, akinek csak egy súlyos sérülése volt, mint azokban, akik minden szezonban rendszeresen kihagynak 6-8 meccset különböző nyavalyák miatt.Az nem vitas de felek ez a serules belassitja...Sztem nagyon jó pedig.Martineznek örülök, ő nagyon fontos láncszem szerintem, de azt gondoltam nem sikerül megtartani.En azert annyira nem aggodtam...max azt hittem nem is akarjuk megtartani..
Szesze
Nalam egyaltalan nem a jovo embere
yooker
Szesze
yooker
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Nagyon szimpatikus,hogy mindkettő belement a paycut-ba.Smith-t nem értem...legalább a TC-ig mindenképp megtartottam volna.Nála valami egészségügyi/sérülés miatt cut volt.
Vobox
több mint 2 éve
Az nem vitas de felek ez a serules belassitja...Sztem nagyon jó pedig.Martineznek örülök, ő nagyon fontos láncszem szerintem, de azt gondoltam nem sikerül megtartani.En azert annyira nem aggodtam...max azt hittem nem is akarjuk megtartani..
Szesze
yooker
Szesze
több mint 2 éve
Sztem nagyon jó pedig.Martineznek örülök, ő nagyon fontos láncszem szerintem, de azt gondoltam nem sikerül megtartani.En azert annyira nem aggodtam...max azt hittem nem is akarjuk megtartani..
Szesze
yooker
több mint 2 éve
Vobox
635
Kiváncsi vagyok mi a terv...az FA tevékenységünk fog már támpontot adni mi az irány.Nagyon szimpatikus,hogy mindkettő belement a paycut-ba.Smith-t nem értem...legalább a TC-ig mindenképp megtartottam volna.Teljesen más szemléletet hoznak az offensebe. Nem lesz Fb és TE is teljesen más szemlélet
Vobox
csebi
több mint 2 éve
Nagyon szimpatikus,hogy mindkettő belement a paycut-ba.Smith-t nem értem...legalább a TC-ig mindenképp megtartottam volna.Teljesen más szemléletet hoznak az offensebe. Nem lesz Fb és TE is teljesen más szemlélet
Vobox
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Vobox
635
Nagyon szimpatikus,hogy mindkettő belement a paycut-ba.Smith-t nem értem...legalább a TC-ig mindenképp megtartottam volna.
több mint 2 éve
Martineznek örülök, ő nagyon fontos láncszem szerintem, de azt gondoltam nem sikerül megtartani.