NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
171
30
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
ozibozi
17 202
EdzőnekLinval Joseph még FA..hazajöhetneLehet, hogy logikus volt, de csak DG ámokfutásának tükrében. Ha nem köt az istenbarma anyagi és szakmai szempontból is rosszabbnál rosszabb üzleteket, simán itt lehetne még ma is. Nem volt olyan sok überfasza játékos a tavalyi keretben sem, hogy ne futotta volna elég zsozsó az ő bérére. Ezt csak azért hoztam fel, mert paradox módon most itt állunk minőségi run stopper nélkül.Tomlinson logikus,hogy elment,de Hill azért maradhatott volna...na mindegy,múlt idő...Mostmár tuti minden fasza lesz 🙏Justin Ellis érkezését mikor olvastam rendesen összeszorult a gyomrom...na nem miatta,csak DG miatt ha hallom vagy olvasom hogy DT és GIANTS egy mondatban még reflex reakció. 😂Bezzeg amelyik olcsó volt és jó (mint Tomlinson és Hill) azoktól megszabadult.
Vobox
vanek úr
Vobox
vanek úr
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Linval Joseph még FA..hazajöhetneLehet, hogy logikus volt, de csak DG ámokfutásának tükrében. Ha nem köt az istenbarma anyagi és szakmai szempontból is rosszabbnál rosszabb üzleteket, simán itt lehetne még ma is. Nem volt olyan sok überfasza játékos a tavalyi keretben sem, hogy ne futotta volna elég zsozsó az ő bérére. Ezt csak azért hoztam fel, mert paradox módon most itt állunk minőségi run stopper nélkül.Tomlinson logikus,hogy elment,de Hill azért maradhatott volna...na mindegy,múlt idő...Mostmár tuti minden fasza lesz 🙏Justin Ellis érkezését mikor olvastam rendesen összeszorult a gyomrom...na nem miatta,csak DG miatt ha hallom vagy olvasom hogy DT és GIANTS egy mondatban még reflex reakció. 😂Bezzeg amelyik olcsó volt és jó (mint Tomlinson és Hill) azoktól megszabadult.
Vobox
vanek úr
Vobox
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Lehet, hogy logikus volt, de csak DG ámokfutásának tükrében. Ha nem köt az istenbarma anyagi és szakmai szempontból is rosszabbnál rosszabb üzleteket, simán itt lehetne még ma is. Nem volt olyan sok überfasza játékos a tavalyi keretben sem, hogy ne futotta volna elég zsozsó az ő bérére. Ezt csak azért hoztam fel, mert paradox módon most itt állunk minőségi run stopper nélkül.Tomlinson logikus,hogy elment,de Hill azért maradhatott volna...na mindegy,múlt idő...Mostmár tuti minden fasza lesz 🙏Justin Ellis érkezését mikor olvastam rendesen összeszorult a gyomrom...na nem miatta,csak DG miatt ha hallom vagy olvasom hogy DT és GIANTS egy mondatban még reflex reakció. 😂Bezzeg amelyik olcsó volt és jó (mint Tomlinson és Hill) azoktól megszabadult.
Vobox
vanek úr
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Tomlinson logikus,hogy elment,de Hill azért maradhatott volna...na mindegy,múlt idő...Mostmár tuti minden fasza lesz 🙏Justin Ellis érkezését mikor olvastam rendesen összeszorult a gyomrom...na nem miatta,csak DG miatt ha hallom vagy olvasom hogy DT és GIANTS egy mondatban még reflex reakció. 😂Bezzeg amelyik olcsó volt és jó (mint Tomlinson és Hill) azoktól megszabadult.
Vobox
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Justin Ellis érkezését mikor olvastam rendesen összeszorult a gyomrom...na nem miatta,csak DG miatt ha hallom vagy olvasom hogy DT és GIANTS egy mondatban még reflex reakció. 😂Bezzeg amelyik olcsó volt és jó (mint Tomlinson és Hill) azoktól megszabadult.
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Justin Ellis érkezését mikor olvastam rendesen összeszorult a gyomrom...na nem miatta,csak DG miatt ha hallom vagy olvasom hogy DT és GIANTS egy mondatban még reflex reakció. 😂
több mint 2 éve
Vobox
635
Az idei WR pénzeket elnézve,ha idén sikerül többet kihozni Golladay-ből,szinte ingyen volt.
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Nem komolyan írtam én sem, tényleg brutál harc lesz ott. Bár ha jobban belegondolok, főleg QB és edge vonalon erősödtek sokat. A Tampa, Rams, Packers, Niners még mindig tartja velük a szintet.Nem arról beszélnek legtöbben, h az AFC fogja nyerni a SB-t, hanem arról, hogy a hét helyre alsó hangon van most 11 csapat.Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
vanek úr
Az NFC-ben meg kb pont hetet látok előzetesen.
Ez a Premier League vs LaLiga összevetés😃, végigmész az AFC playoffon és leamortizálod magad a tempótól a döntőre vs beballagsz a top2-be röhögve (de ez csak játék persze és a szezonban kb bármi borulhat)
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 396
Packersnek nem látok kihívót még így sem.A het az nagyon barati szam, en jo ha harmat latok 😊Nem arról beszélnek legtöbben, h az AFC fogja nyerni a SB-t, hanem arról, hogy a hét helyre alsó hangon van most 11 csapat.Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
vanek úr
Ez a Premier League vs LaLiga összevetés😃, végigmész az AFC playoffon és leamortizálod magad a tempótól a döntőre vs beballagsz a top2-be röhögve (de ez csak játék persze és a szezonban kb bármi borulhat)
Willie Parker
gabokocka
Bucs-ot a Saints megfingatja szokás szerint, ők bemehetnek; a Panthersnek kéne instant QB, anélkül nem lesz semmi.
Rams vs Niners és Cowboys vs Eagles lesz a legélesebb, a Giantsnek/Bearsnek sztem kell 1 év még.
több mint 2 éve
A het az nagyon barati szam, en jo ha harmat latok 😊Nem arról beszélnek legtöbben, h az AFC fogja nyerni a SB-t, hanem arról, hogy a hét helyre alsó hangon van most 11 csapat.Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
vanek úr
Willie Parker
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 396
Nem arról beszélnek legtöbben, h az AFC fogja nyerni a SB-t, hanem arról, hogy a hét helyre alsó hangon van most 11 csapat.Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.
több mint 2 éve
Veteran running back Matt Breida has signed with the New York Giants, per source. New York gets a speedster in the backfield after Breida comes from Buffalo.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 21, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Vobox
635
Pont tegnap néztem,hogy bármennyire jó,sokat foglal(t) 😂Giants Restructure K Graham Gano For $1.7M In Cap Space https://t.co/oR3ul2Xtf1 pic.twitter.com/za1wyEUf47
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) March 21, 2022
empty taxi
több mint 2 éve
Giants Restructure K Graham Gano For $1.7M In Cap Space https://t.co/oR3ul2Xtf1 pic.twitter.com/za1wyEUf47
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) March 21, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Mondjuk nagyon sok minden attól függ mi lesz Bradberry-vel.Ha őt sikerül elcserélni boritékolható első két körben egy CB.Próbálok visszaemlékezni, mikor sikerült nekünk utoljára normális CB-t draftolni, de úgy látszik nagyon rossz a memóriám. Alkudjunk inkább Bradberry-vel!
Vobox
több mint 2 éve
Mondjuk nagyon sok minden attól függ mi lesz Bradberry-vel.Ha őt sikerül elcserélni boritékolható első két körben egy CB.En meg akkor is inkabb OL es DE-re tennek elso 2 korben de persze ez fugg attol hogyan is alakul.a draft...
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Mondjuk nagyon sok minden attól függ mi lesz Bradberry-vel.Ha őt sikerül elcserélni boritékolható első két körben egy CB.
több mint 2 éve
Vobox
635
Tekintve,hogy hogy állunk EDGE poszton,én nem bánnám ha első kör OL+EDGE és a 2. körbe még őt is bepróbáljuk.Tételezzük fel, hogy OL, majd Hamilton jön az első nap...Ojabo, elszakította az Achillesét, így nagy hülyeség lenne a második körben Nekünk!?Azt hittem már az első körben akartok edge-et.
nagir
warr_b
nagir
több mint 2 éve
ozibozi
17 202
Per Giants Daily, Giants 2018 Draft: Rd 1: Saquon Barkley**
Rd 2: Will Hernandez
Rd 3: Lorenzo Carter
Rd 3: B.J. Hill
Rd 4: Kyle Lauletta
Rd 5: R.J. McIntosh
** only player remaining with team
több mint 2 éve
ozibozi
17 202
Appears the door is closed on a Lorenzo Carter return to the Giants…