NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
18
8
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Toney ma már megjelent az edzésen, biztos csak lekéste a csatlakozást Füzesabonynál.Állítólag szombat óta NYban van, csak azt felejtette el, hogy az edzőközpont meg New Jerseyben.
kristof
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Toney ma már megjelent az edzésen, biztos csak lekéste a csatlakozást Füzesabonynál.
több mint 2 éve
Vobox
635
Meg drafthét van.Kell a sok smokescreen hogy akár wr-t is húzhatunk.Most tényleg azt írják, hogy nem lesz elcserélve. Én felültem a pletykáknak. Lehet csak rá akartak ijeszteni hátha észbe kap.Nem fog elmenni, Schoen-ék se hülyék, hogy ne próbálják meg egy olcsó játékos potenciálját kihasználni.GB-KC-Pats simán adhatna egy 3. Kört vagy egy lenti2.-at. Olcsón lenne nekik sok évig ez a lüketóni, úgy is kell nekik WR. /mondjuk nem hiszem hogy adnak is/Green Bayben és a Chiefsben is megnézném szívesen, főleg ha kapunk érte egy másodikat és ellenünk mindig sérült lesz majd.
ozibozi
fodetra
Rodaron
fodetra
több mint 2 éve
fodetra
63
Most tényleg azt írják, hogy nem lesz elcserélve. Én felültem a pletykáknak. Lehet csak rá akartak ijeszteni hátha észbe kap.Nem fog elmenni, Schoen-ék se hülyék, hogy ne próbálják meg egy olcsó játékos potenciálját kihasználni.GB-KC-Pats simán adhatna egy 3. Kört vagy egy lenti2.-at. Olcsón lenne nekik sok évig ez a lüketóni, úgy is kell nekik WR. /mondjuk nem hiszem hogy adnak is/Green Bayben és a Chiefsben is megnézném szívesen, főleg ha kapunk érte egy másodikat és ellenünk mindig sérült lesz majd.
ozibozi
fodetra
Rodaron
több mint 2 éve
Vobox
635
Nameg most lószart sem kapnánk érte.Nem fog elmenni, Schoen-ék se hülyék, hogy ne próbálják meg egy olcsó játékos potenciálját kihasználni.GB-KC-Pats simán adhatna egy 3. Kört vagy egy lenti2.-at. Olcsón lenne nekik sok évig ez a lüketóni, úgy is kell nekik WR. /mondjuk nem hiszem hogy adnak is/Green Bayben és a Chiefsben is megnézném szívesen, főleg ha kapunk érte egy másodikat és ellenünk mindig sérült lesz majd.
ozibozi
fodetra
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Nem fog elmenni, Schoen-ék se hülyék, hogy ne próbálják meg egy olcsó játékos potenciálját kihasználni.GB-KC-Pats simán adhatna egy 3. Kört vagy egy lenti2.-at. Olcsón lenne nekik sok évig ez a lüketóni, úgy is kell nekik WR. /mondjuk nem hiszem hogy adnak is/Green Bayben és a Chiefsben is megnézném szívesen, főleg ha kapunk érte egy másodikat és ellenünk mindig sérült lesz majd.
ozibozi
fodetra
több mint 2 éve
fodetra
63
GB-KC-Pats simán adhatna egy 3. Kört vagy egy lenti2.-at. Olcsón lenne nekik sok évig ez a lüketóni, úgy is kell nekik WR. /mondjuk nem hiszem hogy adnak is/Green Bayben és a Chiefsben is megnézném szívesen, főleg ha kapunk érte egy másodikat és ellenünk mindig sérült lesz majd.
ozibozi
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Toney-t azért sajnálom, mert amikor egészséges volt, megmutatta, hogy óriási potenciál van benne. Kár, hogy fejben ennyire 0 és egészségügyileg sincs toppon. Kíváncsi vagyok milyen karriert fut be ezek után. Eltűnik a süllyesztőben vagy összeszedi magát ennek hatására. Mit kaphatunk érte? Második vagy harmadik kör?"Kár, hogy fejben ennyire 0 és egészségügyileg sincs toppon"
fodetra
A kettő között szoros összefüggés lehet.
több mint 2 éve
fodetra
63
Toney-t azért sajnálom, mert amikor egészséges volt, megmutatta, hogy óriási potenciál van benne. Kár, hogy fejben ennyire 0 és egészségügyileg sincs toppon. Kíváncsi vagyok milyen karriert fut be ezek után. Eltűnik a süllyesztőben vagy összeszedi magát ennek hatására. Mit kaphatunk érte? Második vagy harmadik kör?
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Nekünk tavaly sem Smith kellett volna, csak egy agyhalott volt a GM és egy tornatanár a HC.Toneyt eladnánk, egyrészt üdvözlöm a gondolatot, másrészt ez indokolna egy top10-es WR picket, nekem pedig annyira tetszik a class, hogy a top4-ből bárkinek örülnék. :3Idèn valószínűleg nem visszük ki előletek aki nektek kell 🤪😉
kristof
dande
több mint 2 éve
mostani szitut nézve, nem csak az ő szíve tört össze ...Toneyt eladnánk,Urban Meyer vinné szívesen, csak már kirúgatta magát nálunk. A draft után elmondta anno, hogy összetört a szíve, hogy tavaly elvittétek 1/20-ra.
kristof
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Toneyt eladnánk, egyrészt üdvözlöm a gondolatot, másrészt ez indokolna egy top10-es WR picket, nekem pedig annyira tetszik a class, hogy a top4-ből bárkinek örülnék. :3Nem lehetetlen elgondolas...
kristof
Szerintem 2.vagy 3.kort kell meg adjunk melle
es akkor lehet ra jelentkezo
több mint 2 éve
Toneyt eladnánk, egyrészt üdvözlöm a gondolatot, másrészt ez indokolna egy top10-es WR picket, nekem pedig annyira tetszik a class, hogy a top4-ből bárkinek örülnék. :3Idèn valószínűleg nem visszük ki előletek aki nektek kell 🤪😉
kristof
több mint 2 éve
Toneyt eladnánk,Urban Meyer vinné szívesen, csak már kirúgatta magát nálunk. A draft után elmondta anno, hogy összetört a szíve, hogy tavaly elvittétek 1/20-ra.
kristof
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Toneyt eladnánk, egyrészt üdvözlöm a gondolatot, másrészt ez indokolna egy top10-es WR picket, nekem pedig annyira tetszik a class, hogy a top4-ből bárkinek örülnék. :3
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Charles Crossba vagyunk beleszerelmesedve /állítólag/Szódával elmegy, de nem biztos, hogy Top10-t megér. Hátra trade-nél meg nem biztos, hogy bentmaradna, OT viszont kell, tehát ne tököljünk. Mondjuk pár helyet cseréljünk csak vissza, és gyűjtsünk be egy + 2. kört, oszt nem bánom.
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 197
Charles Crossba vagyunk beleszerelmesedve /állítólag/
több mint 2 éve
annak azért látom az esélyét hogy mivel az elejére nem nagyon mondanak QB-t lehet hogy 1/5re 1/7-re felcserélne majd már azért valakijó kérdés. alapvetően én is letrade mellett vagyok, de ha mindkét poziban benn van az OT meg az EDGE akiket kinéztünk, húzzuk ki őket.
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Na Tessék, mehet Toney, Bradberry, Barkley, meg 2-3. kör Deebo-ért 😀
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Lehet mégse vicc oldal volt a viccoldal’Legalább addig se szed össze újabb sérülést. Nagyon profi a csávó.
😊
Kadarius Toney missing from Giants’ voluntary workouts — report
Not a good way to start with new coach
#Giants #NYGiants #BigBlue
ozibozi
Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
annak azért látom az esélyét hogy mivel az elejére nem nagyon mondanak QB-t lehet hogy 1/5re 1/7-re felcserélne majd már azért valaki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A tutihoz mindig partner is kell.Elqrják és nem DE-OT lesz . 😕Egyet tuti tradelni fogunk visszafelé, hogy legyen jövőre is egy első körünk, ha QB-t kell húzni. Akkor nem látom a visszatradet, ha valamilyen csoda folytán, 5-re még bent van Thibo, Hutcinson, Ekwonu, Neal 4-ből ketten.
CB meg stb faszság lesz az egyik. 😕
ozibozi
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Elqrják és nem DE-OT lesz . 😕Egyet tuti tradelni fogunk visszafelé, hogy legyen jövőre is egy első körünk, ha QB-t kell húzni. Akkor nem látom a visszatradet, ha valamilyen csoda folytán, 5-re még bent van Thibo, Hutcinson, Ekwonu, Neal 4-ből ketten.
CB meg stb faszság lesz az egyik. 😕
ozibozi