NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
97
20
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Elqrják és nem DE-OT lesz . 😕Egyet tuti tradelni fogunk visszafelé, hogy legyen jövőre is egy első körünk, ha QB-t kell húzni. Akkor nem látom a visszatradet, ha valamilyen csoda folytán, 5-re még bent van Thibo, Hutcinson, Ekwonu, Neal 4-ből ketten.
CB meg stb faszság lesz az egyik. 😕
ozibozi
több mint 2 éve
Haba
655
Szerintem lesz itt backtrade. Ha jövőre kell új QB (ami lássuk be gyanús, hogy fog kelleni), akkor szükség lesz a +1 pickre az uptradehez. Ha olyan szarok lennénk idén is, hogy simán saját erőből tudnánk új QB-t húzni elől, azon nagyon el lennék keseredve.Elqrják és nem DE-OT lesz . 😕Én is ettől félek.Ha nem tradelünk lefelé akkor az egyik OT,a másik BPA lesz
ozibozi
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Elqrják és nem DE-OT lesz . 😕Én is ettől félek.Ha nem tradelünk lefelé akkor az egyik OT,a másik BPA lesz
ozibozi
több mint 2 éve
Toto21
5 963
Ha elso negyben kimegy Hutchinson, Thibo, Sauce es Stingley. OT melle 1/7-re kit vinnetek? Szerintem Hamilton jo huzas lenne. Vagy inkabb Karlaftis/Walker valamelyike?
több mint 2 éve
továbbra is jó érzésem van a drafttal kapcsolatban, remélem tényleg nem basszuk el és leesik egy Thibs-Ekwonu duó 😊Ket top 10es pick + uj rezsim meg szep hogy jok az erzesek 😉
kristof
Azert az nagyon beszedes mennyire taccsra lett teve itt a tarsasag az elmult evekben higy kb 0 az aktivitas (reszemrol is) mindezek ellenere...
Vagy nincs mirol beszelni? Konszenzusos az edge es ol pick es kesz?
Azert kivancsi lennek a velememyekre kinek ki a kedven es kit kerulne mindenkepp a mashol emlegetett lehetosegek kozul?
Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
továbbra is jó érzésem van a drafttal kapcsolatban, remélem tényleg nem basszuk el és leesik egy Thibs-Ekwonu duó 😊
több mint 2 éve
Ezek a NJ Generálisok egy meccs alatt több értelmes támadást vezettek, mint mi két év alatt. 😊De kérdezz meg bármilyen New York-it, New Jersey nem New York... 😀
ozibozi
több mint 2 éve
Vobox
635
Ezek a NJ Generálisok egy meccs alatt több értelmes támadást vezettek, mint mi két év alatt. 😊De a logójuk attól még úgy néz ki mintha valami posztszovjet hajszárítógyártó lenne 😂
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 199
Ezek a NJ Generálisok egy meccs alatt több értelmes támadást vezettek, mint mi két év alatt. 😊
több mint 2 éve
Henderson
1 047
Roy Mbaeteka...hát nem kicsi a csávó...reméljük Osi rendesen megedzette..én kiegyezzek egy OL emberrel aki Osi-t fogja 😂edzésen minden nap.Szurkolok a srácnak, a fizikai adottságok megvannak az biztos.
Vobox
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Vobox
635
Roy Mbaeteka...hát nem kicsi a csávó...reméljük Osi rendesen megedzette..én kiegyezzek egy OL emberrel aki Osi-t fogja 😂edzésen minden nap.
több mint 2 éve
Vobox
635
Meg amúgyis inkább most partyzzon,mint tüzijátékozzon júliusba,vagy hajókázzon playoff előtt,stb..elsőköröseink baromságaiból egész jó Maksahiradót lehetne csinálni😂Giants WR Kadarius Toney skipped the first day of voluntary workouts to attend a house party in Floridaaz egy paródia account, bár tényleg hihető 😀
ozibozi
kristof
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Giants WR Kadarius Toney skipped the first day of voluntary workouts to attend a house party in Floridaaz egy paródia account, bár tényleg hihető 😀
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 199
Giants WR Kadarius Toney skipped the first day of voluntary workouts to attend a house party in Florida
több mint 2 éve
Eli 😄több mint 2 éve
Vobox
635
Valahogy én elsiklottam a dolog felett,a scouting teamben mennyi változás történt?
több mint 2 éve
Nem szabadakkor már...😊OThúzni első körbe, jó a közepes szinten játszó játékos nem kell Elit
FloresR
több mint 2 éve
FloresR
208
Nem szabad OT húzni első körbe, jó a közepes szinten játszó játékos nem kell Elit
több mint 2 éve
De csak 1/7re... 1/5 legyen BPA OT/EDGEEsetleg Hamilton 😁Bármit húzzunk csak CB-t ne.Bármit húzzunk csak OT és DE legyen!
ozibozi
vanek úr
vanek úr
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Esetleg Hamilton 😁Bármit húzzunk csak CB-t ne.Bármit húzzunk csak OT és DE legyen!
ozibozi
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Bármit húzzunk csak CB-t ne.Bármit húzzunk csak OT és DE legyen!
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 199
Bármit húzzunk csak CB-t ne.
több mint 2 éve
FloresR
208
Szerintem a Gm két védőt fog draftolni, mert a Billsböl érkezett és ott amiota Brandon Beane a Gm sose draftol elsö két körben Támadojátékost