NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 077
Elqrják és nem DE-OT lesz . 😕
CB meg stb faszság lesz az egyik. 😕
ozibozi
Egyet tuti tradelni fogunk visszafelé, hogy legyen jövőre is egy első körünk, ha QB-t kell húzni. Akkor nem látom a visszatradet, ha valamilyen csoda folytán, 5-re még bent van Thibo, Hutcinson, Ekwonu, Neal 4-ből ketten.
több mint 2 éve
Haba New York Giants 655
ozibozi
Én is ettől félek.Ha nem tradelünk lefelé akkor az egyik OT,a másik BPA lesz
Vobox
Szerintem lesz itt backtrade. Ha jövőre kell új QB (ami lássuk be gyanús, hogy fog kelleni), akkor szükség lesz a +1 pickre az uptradehez. Ha olyan szarok lennénk idén is, hogy simán saját erőből tudnánk új QB-t húzni elől, azon nagyon el lennék keseredve.
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
ozibozi
Én is ettől félek.Ha nem tradelünk lefelé akkor az egyik OT,a másik BPA lesz
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 963
Ha elso negyben kimegy Hutchinson, Thibo, Sauce es Stingley. OT melle 1/7-re kit vinnetek? Szerintem Hamilton jo huzas lenne. Vagy inkabb Karlaftis/Walker valamelyike?
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 199
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
továbbra is jó érzésem van a drafttal kapcsolatban, remélem tényleg nem basszuk el és leesik egy Thibs-Ekwonu duó 😊
kristof
Ket top 10es pick + uj rezsim meg szep hogy jok az erzesek 😉
Azert az nagyon beszedes mennyire taccsra lett teve itt a tarsasag az elmult evekben higy kb 0 az aktivitas (reszemrol is) mindezek ellenere...
Vagy nincs mirol beszelni? Konszenzusos az edge es ol pick es kesz?

Azert kivancsi lennek a velememyekre kinek ki a kedven es kit kerulne mindenkepp a mashol emlegetett lehetosegek kozul?

Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
továbbra is jó érzésem van a drafttal kapcsolatban, remélem tényleg nem basszuk el és leesik egy Thibs-Ekwonu duó 😊
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM
Ezek a NJ Generálisok egy meccs alatt több értelmes támadást vezettek, mint mi két év alatt. 😊
ozibozi
De kérdezz meg bármilyen New York-it, New Jersey nem New York... 😀

több mint 2 éve
Ezek a NJ Generálisok egy meccs alatt több értelmes támadást vezettek, mint mi két év alatt. 😊
ozibozi
De a logójuk attól még úgy néz ki mintha valami posztszovjet hajszárítógyártó lenne 😂
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 1 047
Roy Mbaeteka...hát nem kicsi a csávó...reméljük Osi rendesen megedzette..én kiegyezzek egy OL emberrel aki Osi-t fogja 😂edzésen minden nap.
Vobox
Szurkolok a srácnak, a fizikai adottságok megvannak az biztos.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Roy Mbaeteka...hát nem kicsi a csávó...reméljük Osi rendesen megedzette..én kiegyezzek egy OL emberrel aki Osi-t fogja 😂edzésen minden nap.
több mint 2 éve
Giants WR Kadarius Toney skipped the first day of voluntary workouts to attend a house party in Florida
ozibozi
az egy paródia account, bár tényleg hihető 😀
kristof
Meg amúgyis inkább most partyzzon,mint tüzijátékozzon júliusba,vagy hajókázzon playoff előtt,stb..elsőköröseink baromságaiból egész jó Maksahiradót lehetne csinálni😂
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Giants WR Kadarius Toney skipped the first day of voluntary workouts to attend a house party in Florida
ozibozi
az egy paródia account, bár tényleg hihető 😀
több mint 2 éve
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Eli 😄

több mint 2 éve
Valahogy én elsiklottam a dolog felett,a scouting teamben mennyi változás történt?
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Nem szabad OT húzni első körbe, jó a közepes szinten játszó játékos nem kell Elit
FloresR
akkor már...😊
több mint 2 éve
FloresR 208
Nem szabad OT húzni első körbe, jó a közepes szinten játszó játékos nem kell Elit
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
Bármit húzzunk csak CB-t ne.
ozibozi
Bármit húzzunk csak OT és DE legyen!
vanek úr
Esetleg Hamilton 😁
vanek úr
De csak 1/7re... 1/5 legyen BPA OT/EDGE

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
vanek úr New York Giants 1 906
ozibozi
vanek úr
Esetleg Hamilton 😁
több mint 2 éve
ozibozi
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Szerintem a Gm két védőt fog draftolni, mert a Billsböl érkezett és ott amiota Brandon Beane a Gm sose draftol elsö két körben Támadojátékost
FloresR
Josh Allen?

Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
FloresR 208
Szerintem a Gm két védőt fog draftolni, mert a Billsböl érkezett és ott amiota Brandon Beane a Gm sose draftol elsö két körben Támadojátékost