NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Olyan draftlázba vagyok egy ideje,hogy naponta 1000szer változik a véleményem,hogy mi lenne a jó. 😊Én viszont most is azt mondom, amit pár hónapja, Nealt akarom! Nem sok egyetemi meccset néztem végig (az összevágott videók meg nem érdekelnek, ahogy a combaine sem), de két Alabama meccset igen, és mindkettőn hiba nélkül játszott A másik meg Edge lenne, de azok közül nincs kedvencem, ezért egy Hamiltont is el tudnék viselni.
Vobox
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
az egyik pick nálam fixen OT, a másiknak jobban örülnék egy EDGE-nek, de ha DB, az sem baj. két picket én nem áldoznék a védelemre, ilyen támadófal mellett.
több mint 2 éve
juz3r
172
Én ezt a Gardner-t nem tartom akkora húzásnak. Mit tud egy Big XII-es játékos? Max egyszer elkapták a Notre Dame-ot, aztán a sok gagyi csapat után megkapták az Alabamát... Szerintem védőjátékos az csak SEC-s vagy Big 10-es legyen.
Hotty Toddy!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 393
Zierlein utolsó mock-ban:A saját legutolsómban Gardner és Cross volt a választásotok, második körben meg Pickens, harmadikban Josh Paschall EDGE.
1/5 Hutchinson
1/7 Szósz
Na ehhez mit szólnátok?
Én kizártnak tartom Daboll miatt is,hogy mindkét pick D legyen.
Vobox
több mint 2 éve
Vobox
635
Zierlein utolsó mock-ban:1/5 Hutchinson
1/7 Szósz
Na ehhez mit szólnátok?
Én kizártnak tartom Daboll miatt is,hogy mindkét pick D legyen.
több mint 2 éve
Vobox
635
Mondjuk eddig is tudtuk,de Dexter is megkapta az 5.éves opciót.
több mint 2 éve
Vobox
635
Na kisfiam ülj le egyes és hozd ki az ellenőrződ! 😂TIER 1 kívánság listámMiért ne lenne esély? Van 1/5+1/7 is, a Jaguars és a Lions is rábeszélhető trade-re... 😀
1. Aidan Hutchinson (Az egyetlen játékos akire 100% nincs esélyünk)
2. Ikem Ekwonu
3. Evan Neal
4. Kayvon Thibodeaux
5. Travon Walker
TIER 2:
6. Charles Cross
7. Jermaine Johnson II
8. Ahmad Gardner
9. Kyle Hamilton
10. Derek Stingley Jr.
Nos remélem remélem sikerül 2 db TIER 1-es playert szerezni, de TIER2 is oké. Remélem nem lesz fejvakarós.
Én a hátra trade-del nem számolok most, ahhoz partner is szükséges lenne. DE esetleg ha valaki elérhető lenne kör végén, akkor egy kicsi felmozgás akár lehetne. (pl: Linderbaum, Kaiir Elam)
GiantsMLBhunter
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
TIER 1 kívánság listámMiért ne lenne esély? Van 1/5+1/7 is, a Jaguars és a Lions is rábeszélhető trade-re... 😀
1. Aidan Hutchinson (Az egyetlen játékos akire 100% nincs esélyünk)
2. Ikem Ekwonu
3. Evan Neal
4. Kayvon Thibodeaux
5. Travon Walker
TIER 2:
6. Charles Cross
7. Jermaine Johnson II
8. Ahmad Gardner
9. Kyle Hamilton
10. Derek Stingley Jr.
Nos remélem remélem sikerül 2 db TIER 1-es playert szerezni, de TIER2 is oké. Remélem nem lesz fejvakarós.
Én a hátra trade-del nem számolok most, ahhoz partner is szükséges lenne. DE esetleg ha valaki elérhető lenne kör végén, akkor egy kicsi felmozgás akár lehetne. (pl: Linderbaum, Kaiir Elam)
GiantsMLBhunter
több mint 2 éve
Olyan draftlázba vagyok egy ideje,hogy naponta 1000szer változik a véleményem,hogy mi lenne a jó. 😊 Tényleg minden attól függ kik mennek ki.A legjobb forgatókönyvnek az tűnik,hogy az 1/5 az letrade max 1/15-ig,1/7 OT,Bradberry marad mondjuk egy hosszabbítással.Így a fal rendben,CB need nincs,van plusz pick,lesz EDGE aki csúszik úgyis.Most pl Thibo-t is mondják.Na ezt valoban nehezen lehetne felulmulni.....😀
Ami még nagyon penge lenne,ha annyit csúszna,a második körből párat felmozogni Linderbaumért.Vele és egy új OT-val nincs kivogás se DJ-nek,se Barkley-nak.
Vobox
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter
1 290
TIER 1 kívánság listám1. Aidan Hutchinson (Az egyetlen játékos akire 100% nincs esélyünk)
2. Ikem Ekwonu
3. Evan Neal
4. Kayvon Thibodeaux
5. Travon Walker
TIER 2:
6. Charles Cross
7. Jermaine Johnson II
8. Ahmad Gardner
9. Kyle Hamilton
10. Derek Stingley Jr.
több mint 2 éve
Vobox
635
Igazából ahhoz,hogy ne legyen óriási upgrade ez a draft,ahhoz olyan WTF húzások kellenek,amilyet max DG+ Pete Carroll+Gruden keveréke tudna csinálni.
több mint 2 éve
Vobox
635
Olyan draftlázba vagyok egy ideje,hogy naponta 1000szer változik a véleményem,hogy mi lenne a jó. 😊 Tényleg minden attól függ kik mennek ki.A legjobb forgatókönyvnek az tűnik,hogy az 1/5 az letrade max 1/15-ig,1/7 OT,Bradberry marad mondjuk egy hosszabbítással.Így a fal rendben,CB need nincs,van plusz pick,lesz EDGE aki csúszik úgyis.Most pl Thibo-t is mondják.Ami még nagyon penge lenne,ha annyit csúszna,a második körből párat felmozogni Linderbaumért.Vele és egy új OT-val nincs kivogás se DJ-nek,se Barkley-nak.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 393
Ezt az új Applet’ úgy istenítik, hogy állítólag más csapat még fel is akar cserélni érte. Nem tudom lehet hogy egy korszakos playa mint aNekem Gardner filmje még Ramsey-énél is jobb, szerintem magsan az elmúlt évek legjobb CB-je, aki drafton jön.
Hátfájásos, de ha nem az a szint akkor kidobott Pick lesz az 5. Edge helyett.
Én azért titkon reménykedem
Egy QB szerelem miatti Trade lehetőségében hátra. Sokan vannak mögöttünk.
A kis esély is esély.
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
Ezt az új Applet’ úgy istenítik, hogy állítólag más csapat még fel is akar cserélni érte. Nem tudom lehet hogy egy korszakos playa mint aHátfájásos, de ha nem az a szint akkor kidobott Pick lesz az 5. Edge helyett.
Én azért titkon reménykedem
Egy QB szerelem miatti Trade lehetőségében hátra. Sokan vannak mögöttünk.
A kis esély is esély.
több mint 2 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Csendesek vagyunk magunkhoz képest itt a fórumon. Pedig ma éjjel oda baszunk és húzunk legalább két elit tehetséget. Én azt remélem, hogy OT/Edge kombinációba, aztán meglátjuk, hogy lesz-e Apple Sauce esetleg.
több mint 2 éve
Honestly, my only hope for the NFL Draft is that Ahmad Gardner goes to one of the New York teams so we can have triple back page covers that say APPLE SAUCE.
— Conor Orr (@ConorOrr) April 27, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Még le sincs tartóztatva, szóval bármi lehetLegnagyobb esellyel egy serules varhato...
ozibozi
Vagy covid ugye
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
Még le sincs tartóztatva, szóval bármi lehet
több mint 2 éve
vanek úr
1 906
Van aki elfelejti hol dolgozik, van aki meg sem tanulja a playbookot. És van aki remek érzékkel válogatja össze az ilyen lángelméket 1. körben.Toney ma már megjelent az edzésen, biztos csak lekéste a csatlakozást Füzesabonynál.Állítólag szombat óta NYban van, csak azt felejtette el, hogy az edzőközpont meg New Jerseyben.
kristof
nagir
több mint 2 éve
Vobox
635
Kezelni kell a problémát, meglátjuk hogy sikerül megbirkózni egy huszonéves hülye gyerekkel.Így van.A lényeg,hogy Balaton Soundra-ra ne engedjük el,mert lekési a szezont is 😂
Ebből kb látjuk majd mi lesz ha tényleg gond is adódik 😉
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 194
Kezelni kell a problémát, meglátjuk hogy sikerül megbirkózni egy huszonéves hülye gyerekkel. Ebből kb látjuk majd mi lesz ha tényleg gond is adódik 😉