NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

49 feliratkozó

több mint 2 éve
vanek úr New York Giants 1 906
For Jabrill Peppers, a base APY of $2M is not enough to qualify as a compensatory free agent. Not surprising, since the Patriots have comp picks on the line. - per Nick Korte

So the Giants will not receive a comp pick for Peppers or Hernandez
ozibozi
Én akkor sem dőltem volna a kardomba, ha még mi küldünk Hernandez mellé egy kompenzációs picket.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 199
For Jabrill Peppers, a base APY of $2M is not enough to qualify as a compensatory free agent. Not surprising, since the Patriots have comp picks on the line. - per Nick Korte

So the Giants will not receive a comp pick for Peppers or Hernandez
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
QB draft szerintem idén nem lesz nálunk,de sokkal nagyobb QB-runra számítok az elején,mint amit sokan várnak.
Vobox
Akkor viszont remelem jut nekunk is valami jobb trade az elejen
yooker
én nem mennék lejjebb, van elég pickünk, húzzuk ki azt a két top játékost, akit kinéztünk és ne csak reménykedjünk, hogy hátha bennmaradnak később is. nálam jelenleg egy Neal és Thibodeaux az álomszcenárió.
kristof
Par hellyel gondoltam max...top 10-15 kozott is lehet talalni meg jo jatekosokat ! Plane ha olyan valaszt aki ert is hozza valamemnyire😀

Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
QB draft szerintem idén nem lesz nálunk,de sokkal nagyobb QB-runra számítok az elején,mint amit sokan várnak.
Vobox
yooker
én nem mennék lejjebb, van elég pickünk, húzzuk ki azt a két top játékost, akit kinéztünk és ne csak reménykedjünk, hogy hátha bennmaradnak később is. nálam jelenleg egy Neal és Thibodeaux az álomszcenárió.
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Vobox
több mint 2 éve
Zet New York Giants 1 565
Peppers a Pats-ben.
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
Néha komolyan nem értem, hogyan gondolkodnak az NFLben? Daniel Jonest már akkor is reachnek tartották 1/6-ra amikor kihúzták...azóta semmivel nem bizonyította, hogy nem az...még a jelét se láttuk, szr stáb ide vagy oda...láttam azért jó néhány meccset tőle...tudom Giants fanok elfogultak vele és mégis csak a mi kutyánk kölyke 1/6-t nehéz elengedni de..... igen, valóban, nálunk Hurts sem sokkal biztatóbb, legfeljebb annyival, hogy lábon azért veszélyesebb, és úgy tűnik valóban leader...de ha passzjátékban nem javul úgy fogjuk kivágni mint a huzat...persze most itt van Daboll és majd megoldja, ahogy Allennel is megoldotta, de Jonesnak eleve alacsonyabban volt/van a plafonja...mi is szívtunk Wentzzel, hogy túl korán adtunk neki nagy szerződést, "pusztán" a majdnem MVP szezon miatt, pedig látszódtak a bajok csak "reménykedtünk"...

Most ezt minden rossz szándék, kötekedés, haterkedés nélkül írom, és nem is csupán Jones kapcsán, hanem a jelenség ami érdekes számomra...de persze, esélyes, hogy tévedek és Jones lesz az MVP 😉

Peace 😊
dande
én amúgy többször írtam azt, hogy sztem nem Jones miatt vagyunk ennyira szarok, de nem is hiszem, hogy ő az a QB, akivel SBt tudnánk nyerni. ha Daboll alatt sem fog működni akkor sztem ki kell vágni, és szerezni következő drafton egy jó qb-t. ezért is örülök, hogy Trubi nem jött ide.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Senki ne izguljon, a Qb hype most indul csak. Bármikor bárkinél beüthet a big love
ozibozi
Még nálunk is 😊
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
Senki ne izguljon, a Qb hype most indul csak. Bármikor bárkinél beüthet a big love még ott is ahol nem idénre kell.
A pozíció ideális,
ozibozi
Na igen,meg ezzel együtt jönnek a meggyőzőbbnél meggyőzőbb terelések,smokescreen-ek.
több mint 2 éve
Senki ne izguljon, a Qb hype most indul csak. Bármikor bárkinél beüthet a big love még ott is ahol nem idénre kell.
A pozíció ideális,
több mint 2 éve
Haba New York Giants 655
Max Garcia is jött, most már egyre gyanúsabb, hogy nem OL-be húzunk 1. körben. De akkor csalódott leszek.
vanek úr
Will Hernandezzel cseréltek, de azt hiszem mindkét csapat jobban jár, ha nem rájuk építik a jövőt.
én rettentő csalódott leszek, ha az első két pick közül az egyik nem OL ember lesz.
kristof
de az lesz
Szesze
Azaz! Egy jó kis OT
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Max Garcia is jött, most már egyre gyanúsabb, hogy nem OL-be húzunk 1. körben. De akkor csalódott leszek.
vanek úr
Will Hernandezzel cseréltek, de azt hiszem mindkét csapat jobban jár, ha nem rájuk építik a jövőt.
én rettentő csalódott leszek, ha az első két pick közül az egyik nem OL ember lesz.
kristof
de az lesz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
vanek úr
több mint 2 éve
több mint 2 éve

warr_b
jajj de jó h beleszól ...
csebi
Legközelebb ha az USA megtámad valakit, azonnal el kell tőle venni a franchise-t 😊
több mint 2 éve
Ez olyan lehet mikor A Seahawks edző kijelenti hogy nem tradelni soha.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott

warr_b
jajj de jó h beleszól ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 759 — Így remélem megfelelek nektek.....
Néha komolyan nem értem, hogyan gondolkodnak az NFLben? Daniel Jonest már akkor is reachnek tartották 1/6-ra amikor kihúzták...azóta semmivel nem bizonyította, hogy nem az...még a jelét se láttuk, szr stáb ide vagy oda...láttam azért jó néhány meccset tőle...tudom Giants fanok elfogultak vele és mégis csak a mi kutyánk kölyke 1/6-t nehéz elengedni de..... igen, valóban, nálunk Hurts sem sokkal biztatóbb, legfeljebb annyival, hogy lábon azért veszélyesebb, és úgy tűnik valóban leader...de ha passzjátékban nem javul úgy fogjuk kivágni mint a huzat...persze most itt van Daboll és majd megoldja, ahogy Allennel is megoldotta, de Jonesnak eleve alacsonyabban volt/van a plafonja...mi is szívtunk Wentzzel, hogy túl korán adtunk neki nagy szerződést, "pusztán" a majdnem MVP szezon miatt, pedig látszódtak a bajok csak "reménykedtünk"...

Most ezt minden rossz szándék, kötekedés, haterkedés nélkül írom, és nem is csupán Jones kapcsán, hanem a jelenség ami érdekes számomra...de persze, esélyes, hogy tévedek és Jones lesz az MVP 😉

Peace 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 197 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
fodetra New York Giants Tennessee Volunteers 63
Egyre inkább az az érzésem, hogy nem lesz OT pick a Bradberry trade után. Nem tudom, hogy ez jó e nekünk, de CB óriási lyuk lesz és úgy tűnik kedvelik is Gardnert. A másik pick szerintem az évek óta döglődő pass rush-t fogja erősíteni. Mondjuk ez attól is függ, le tudunk/akarunk e cserélni.
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 1 047
Linval Joseph még FA..hazajöhetne
Vobox
Hankins is. Ha valamit jól draftoltunk az elmúlt cirka 15 év folyamán, azok a második körös DT-k 😀
Henderson
Ez sem biztos. Szvsz egy szimplán futás ellen jó DT manapság már nem ér 2. kört. Ahhoz már hoznia kéne némi extrát pass rush-ban vagy labdaszerzésben is.

Bár ha azt nézem, kiket találtunk 1. körben, akkor tényleg főnyeremény volt mindegyik 😊
vanek úr
Hát nyilván nem voltak sackmesterek, de nekem Tomlinson meg Hankins is úgy él emlékeimben, hogy azért be tudták középen rogyasztani a zsebet, más kérdés hogy ritkán volt aki a szélről be is fejezze az akciót. Anvilra annyira nem emlékszem, de még Barry Coefield is úgy rémlik hogy tudott nyomást gyakorolni, de lehet ezt már csak az idő szépíti, meg ő talán nem is második körös volt ... 😊

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
Vobox
Hankins is. Ha valamit jól draftoltunk az elmúlt cirka 15 év folyamán, azok a második körös DT-k 😀
Henderson
Ez sem biztos. Szvsz egy szimplán futás ellen jó DT manapság már nem ér 2. kört. Ahhoz már hoznia kéne némi extrát pass rush-ban vagy labdaszerzésben is.

Bár ha azt nézem, kiket találtunk 1. körben, akkor tényleg főnyeremény volt mindegyik 😊

Szerkesztette: vanek úr
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
Vobox
Henderson
Huh de jó, a tankathlon Devonte Wyatt-et vízionálja hozzánk a 2.körben!🤣

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Henderson New York Giants 1 047
Vobox

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"