NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
412
54
18:30-tól, ARENA4
New York Giants
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Vobox
635
Jó reggelt!Látod Helmut,itt mindenki hozzáértő,amint 'beöltözöl' Big Blue-ba,fogjuk értékelni az elemzéseid!!😉
több mint 2 éve
Sziasztok Srácok!Toneyt nezd meg, nem ertettem a draftolasat anno, de ha egeszseges tud maradni es kap labdat akkor nala van magic.
Ne haragudjatok új vagyok még, ismerkedem a csapattal.
Megítélésetek alapján hogy áll a csapat receiver fronton? Értem ez alatt, hogy:
-van e annyira pontos/laza csípőjű route futó, aki megcsinálja az 1. cselt 1. 2 ütemen belül, és utána takjelre mondjuk átfut 1 zónát, és bemegy 2 zóna közé -Egyszerűbben testcsellel / post száron tett kitérő mozgással (ütemre pontosan) kb 3.2 mp alatt befut 25 yardot, és nem teljesen lyukas a keze. Namost ezt jól megkérdeztem, de remélem érthető.
-Mi a helyzet slot elkapó fronton. Nincs külön kritérium rendszer csak az 1. 3 lépés, laza csípő, mécsebb súlypont nem árt, és a KÉZ.
Na ezzel mi a helyzet?
Köszi előre is.
Helmut the Dystopian Ride
tobbi WR-rol nem nagyon lehet nyilatkozni, mert Garrett rendszere alapjan sem roluk sem Jonesrol nem lehet valos kepet alkotni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Zet
1 569
Sziasztok Srácok!Nagyon egyszerű a válasz:
-van e annyira pontos/laza csípőjű route futó, aki megcsinálja az 1. cselt 1. 2 ütemen belül, és utána takjelre mondjuk átfut 1 zónát, és bemegy 2 zóna közé -Egyszerűbben testcsellel / post száron tett kitérő mozgással (ütemre pontosan) kb 3.2 mp alatt befut 25 yardot, és nem teljesen lyukas a keze. Namost ezt jól megkérdeztem, de remélem érthető.
-Mi a helyzet slot elkapó fronton. Nincs külön kritérium rendszer csak az 1. 3 lépés, laza csípő, mécsebb súlypont nem árt, és a KÉZ.
Na ezzel mi a helyzet?
Köszi előre is.
Nincs.
A legutóbbi tényleg jó elkapónkat elcseréltük egy gigaszerződés után, mert kifogásoltuk, hogy nyerni akar. Azóta szerencsétlen csak összehozott magának egy gyűrűt, nálunk meg maradtak a pedáns életű balfékek, akik nem hogy cselt nem csinálnak meg, de separation-juk sincs.
A válasz másik része:
Reméljük lesz.
Óriási a bizodalom az új stábban, egy év múlva reméljük a kérdésedre igen lesz a válasz.
Szerkesztette: Zet
több mint 2 éve
Vobox
635
Vagy pl van aki szokta olvasni a Seahawks topikot,válaszol is majd,csak momentán nem ér rá!😉Sziasztok Srácok!A Giants fanok azóta is a kérdést analizálják.
Na ezzel mi a helyzet?
Köszi előre is.
😀
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Sziasztok Srácok!A Giants fanok azóta is a kérdést analizálják.
Na ezzel mi a helyzet?
Köszi előre is.
😀
több mint 2 éve
Sziasztok Srácok!Ne haragudjatok új vagyok még, ismerkedem a csapattal.
Na ezzel mi a helyzet?
Köszi előre is.
több mint 2 éve
Hm...Quick note on a QB not named Wilson or Rodgers: Spoke to a team in the thick of it for a competitive backup QB in free agency, and they have a strong belief that Mitchell Trubisky is going to end up with the New York Giants and competing with Daniel Jones for the starting job.
— Charles Robinson (@CharlesRobinson) March 8, 2022
több mint 2 éve
vanek úr
1 907
Persze, én is bírom a mobilisabb irányítókat, csak azokkal van bajom, akiknek látványosan több van a lábukban mint a karjukban. De az is lehet, hogy csak a faszkalap Vick miatt van előítéletem velük szemben. Nem tehetek róla, utálom az állatkínzókat.Szerintem amúgy DJ is épp elég atletikus, még ha nem is nézné ki belőle az ember. (meg néha az ellenfél védelme sem.)Baromi atletikus és nem bánnék most már egy olyan irányítót aki lábon ennyire jó. Én simán kinézek belőle egy Lamar Jackson szintet. Hatalmas upside-ot látok benne.Tudom, hogy ultraortodox az ízlésem, de nekem Lamar se kéne, nemhogy egy utánzata 😊
Szesze
vanek úr
Sőt megkockáztatom, hogy Lamar mögött jelenleg igencsak a liga tetején van ebben. Más kérdés, hogy eddig ezt ritkán sikerült kihasználni, meg hogy mennyi egyéb dologban kéne fejlődnie.
Henderson
több mint 2 éve
Henderson
1 047
Szerintem amúgy DJ is épp elég atletikus, még ha nem is nézné ki belőle az ember. (meg néha az ellenfél védelme sem.)Baromi atletikus és nem bánnék most már egy olyan irányítót aki lábon ennyire jó. Én simán kinézek belőle egy Lamar Jackson szintet. Hatalmas upside-ot látok benne.Tudom, hogy ultraortodox az ízlésem, de nekem Lamar se kéne, nemhogy egy utánzata 😊
Szesze
vanek úr
Sőt megkockáztatom, hogy Lamar mögött jelenleg igencsak a liga tetején van ebben. Más kérdés, hogy eddig ezt ritkán sikerült kihasználni, meg hogy mennyi egyéb dologban kéne fejlődnie.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 2 éve
vanek úr
1 907
Baromi atletikus és nem bánnék most már egy olyan irányítót aki lábon ennyire jó. Én simán kinézek belőle egy Lamar Jackson szintet. Hatalmas upside-ot látok benne.Tudom, hogy ultraortodox az ízlésem, de nekem Lamar se kéne, nemhogy egy utánzata 😊
Szesze
több mint 2 éve
Baromi atletikus és nem bánnék most már egy olyan irányítót aki lábon ennyire jó. Én simán kinézek belőle egy Lamar Jackson szintet. Hatalmas upside-ot látok benne.mi tetszik benne nagyon?1/5-öt is.ellonel ra 1/7t? 😮Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Nekem egy Malik Willis húzás nagyon bejönne amúgy.
Trubiért sok pénzt adni mert egy évig ügyesen edzett? Nem tudom…
ozibozi
Szesze
csebi
Szesze
csebi
több mint 2 éve
mi tetszik benne nagyon?1/5-öt is.ellonel ra 1/7t? 😮Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Nekem egy Malik Willis húzás nagyon bejönne amúgy.
ozibozi
Szesze
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ozibozi
17 209
Talán megússzuk Trubit:Cynthia Frelund made it very clear in an interview with Anita Marks that Mitch Trubisky is only coming to the Giants if he is coming as a starter, which is why she doesn't believe he will be signing with the Giants, as she believes the Giants are committed to Daniel Jones in 2022.
több mint 2 éve
Ha megindul az ilyenkor szokásos QB hype akkor simán szempont lehet a Pick szerzés hátracserével/mivel pénz nem lesz/Persze, az lett volna nálam is a legjobb forgatókönyv eddig, de közben nagyon megtetszett ez a csóka.
Szóval Ha lerabolnánk vlkt az is tetszene és kezdőket húznának a két falba.
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 209
Ha megindul az ilyenkor szokásos QB hype akkor simán szempont lehet a Pick szerzés hátracserével/mivel pénz nem lesz/Szóval Ha lerabolnánk vlkt az is tetszene és kezdőket húznának a két falba.
több mint 2 éve
Nekem a többi nem tetszik 😊 Vagy ő vagy akkor ne húzzunk QBt.Bár a többiek is hasonló kategóriát képviselnek, de ő fokozottan csak cserének jó első évében. Utána meg lehet akár jó is...1/5-öt is.ellonel ra 1/7t? 😮Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Nekem egy Malik Willis húzás nagyon bejönne amúgy.
ozibozi
Szesze
csebi
Szesze
gyeek
több mint 2 éve
Bár a többiek is hasonló kategóriát képviselnek, de ő fokozottan csak cserének jó első évében. Utána meg lehet akár jó is...1/5-öt is.ellonel ra 1/7t? 😮Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Nekem egy Malik Willis húzás nagyon bejönne amúgy.
ozibozi
Szesze
csebi
Szesze
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
1/5-öt is.ellonel ra 1/7t? 😮Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Nekem egy Malik Willis húzás nagyon bejönne amúgy.
ozibozi
Szesze
csebi
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
nálam az 1/7-es Willis pick nagyon nem tetszene, szürreális módon 1/5-ön már sokkal jobb. ha látjuk benne a franchise QB-t, akkor nem szabad a Panthersnek esélyt adni és el kell vinni előlük, 1/7-en pedig akkor is OL-el kell megtámogatni, ha bent van mondjuk Thibodeaux.ellonel ra 1/7t? 😮Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Nekem egy Malik Willis húzás nagyon bejönne amúgy.
ozibozi
Szesze
csebi
ez csak egy szcenárió, én nagyon kedvelem Jonest, de nem csodálkoznék, ha az új rezsim minden opción elgondolkodna.
több mint 2 éve
ellonel ra 1/7t? 😮Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Nekem egy Malik Willis húzás nagyon bejönne amúgy.
ozibozi
Szesze
több mint 2 éve
érdekes ...igazából jobb csapatoknál van szükség normálisabb csere irányítóra ,mi jövőre is max egy 6 győzelmes társaság lehetünk kb. , nincs mire törnünk magunkat ! ha meg Trubi kigolyózza a kezdőből DJ-t hát azzal se leszünk sokkal előrébb.....
több mint 2 éve
vanek úr
1 907
Ja, hát nagyon sok pénzt én sem adnék érte. Felőlem jöhetne Mariota is, vagy bárki, aki nem teljesen vak, csak az ilyen zsiráf féléktől mentsen meg az isten! Az 5. és 7. picket viszont sajnálnám most irányítóra.Jó lenne ha nem kellene egy Trubiért licit háborúba bonyolódni ami kinéz, és több éves szerződést akar.Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Én is adnék még egy évet DJ-nek, csak az a bibi, hogy ő nem adott még soha magának egy egész szezont egészségesen. Mindenképpen megérdemelne még egy esélyt értelmes edzőkkel és támadófallal, de a sérülései miatt muszáj egy bármikor bevethető QB-t is szerezni mellé/mögé. Draftról pedig ez idén különösen lutri lenne. Akkor már inkább elhoznám egy évre Trubiskyt, aztán kiderülhetne, megérné-e valamelyiket megtartani.
ozibozi
vanek úr
Akkor már egy olcsó journeyman cserének mögé ha már nem draftolnak, ami vlsz
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 209
Jó lenne ha nem kellene egy Trubiért licit háborúba bonyolódni ami kinéz, és több éves szerződést akar.Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Én is adnék még egy évet DJ-nek, csak az a bibi, hogy ő nem adott még soha magának egy egész szezont egészségesen. Mindenképpen megérdemelne még egy esélyt értelmes edzőkkel és támadófallal, de a sérülései miatt muszáj egy bármikor bevethető QB-t is szerezni mellé/mögé. Draftról pedig ez idén különösen lutri lenne. Akkor már inkább elhoznám egy évre Trubiskyt, aztán kiderülhetne, megérné-e valamelyiket megtartani.
ozibozi
vanek úr
Akkor már egy olcsó journeyman cserének mögé ha már nem draftolnak, ami vlsz
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Nekem egy Malik Willis húzás nagyon bejönne amúgy.
ozibozi
több mint 2 éve
vanek úr
1 907
Akkor már vigyék ki Malik willist, neki még úgy sem árt ha p adózik, adjanak egy évet Jonesnak,Én is adnék még egy évet DJ-nek, csak az a bibi, hogy ő nem adott még soha magának egy egész szezont egészségesen. Mindenképpen megérdemelne még egy esélyt értelmes edzőkkel és támadófallal, de a sérülései miatt muszáj egy bármikor bevethető QB-t is szerezni mellé/mögé. Draftról pedig ez idén különösen lutri lenne. Akkor már inkább elhoznám egy évre Trubiskyt, aztán kiderülhetne, megérné-e valamelyiket megtartani.
ozibozi