New York Giants
50 feliratkozó
több mint 2 éve
Grat a PO-hozÉs megint felvetném, mi lesz DJ sorsa?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉Adós maradt a negyedik négyéves game winning driveval 😊
Szesze
Viccet leszámítva nagyon kiváncsi vagyok mit alkot a PO meccsen
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉Giants QB 😉 🤪 grat a POhoz.
Szesze
több mint 2 éve
DJ-re valaki esetleg valami negatívum? 😉
több mint 2 éve
EgyértelműSztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Was mai vereségével a saját kezükben lesz a sorsuk
Rogerséknak
ozibozi
Zet
több mint 2 éve
Sztem nekünk a Vikings lenne jó egyébként is…. 😉Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
ozibozi
több mint 2 éve
Vikingre tippelek ha ma a GB nyer, és aAzta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
csebi
Rogerséknak
több mint 2 éve
Egyebkent siman hoztuk a kotelezot! Mar mar zavarbaejtoen magabiztosan....Erosen le kell porolni az emlekeket hogy mikor is volt hasonlo dominans meccsunk legutobb...
38 pont! Elvezgessuk 😀Es most hagyjunk minden korulmenyt...
1het boldogsag minimum jar
több mint 2 éve
Azta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.POban us az indy jön? Én ahogy nézem 49ers lesz
GJohnny74
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Kb ezt erezhette a Philly ellenunk legutobb....
több mint 2 éve
Grat 😕

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Azta, ez elég sima eddig. Ilyen legyen a playoffban is.
több mint 2 éve
Meg aztán mi szombaton játszottunk, ők meg kedd hajnalban. Nincs kifogás.
több mint 2 éve
Hát ezt nyerni kell, nincs mese.. nem is azért mert annyival jobbak lennénk, hanem egyszerűen akkora motivációs különbségnek kell lenni a két csapat közt ami, ha nem jön ki a javunkra akkor tényleg nincs miről beszélni. Persze biztos szenvedős lesz, de ennek jönnie kell.
több mint 2 éve
Olyat hogy 2 év után ne fájjon
több mint 2 éve
Ian Rapoport értesülése szerint megkezdtük a tárgyalást a Daniel Jones-Saquon Barkley kettőssel, mindkettejüknek hosszútávú szerződést akarunk adni!
több mint 2 éve
Ma elég sok minden arra felé mutat, hogy nyernünk kell, nagyon kell vigyázni ezzel. Fontos lenne, hogy nyerjünk, hogy az utolsó körben már lehessen pihentetni, vagy próbálgatni a dolgokat. Bízom az edzőkben, mert az elmúlt pár hétben fejben nagyon ott voltunk, és felkészülésben is, így én is győzelmet várok ma. Elég izgatott is vagyok a meccs miatt, mert 6 éve nem volt részünk PO meccsben, és hogy az utolsó előtti fordulóban a kezünkben a sorsunk, és csak rajtunk múlik mit csinálunk velük. Boldog Új Évet kívánok srácok, és remélem győzelemmel ünnepelhetünk majd 😊
több mint 2 éve
Nos, ki, mit vár a mai meccsen?26-13 Giants W
28-14 W
Zet
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
20 - 20 T
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ngakoue sem játszik ellenünk, nálunk viszont Ojulari valószínűleg igen, így csak Adoree maródi.rettentően csalódott lennék, ha nem nyernénk.
és igen, playoff győzelmekben gazdag boldog új évet minden Giants szurkolónak! 😊