NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
New York Giants
Amúgy egy olyan franchise-ra rasszizmust mondani ahol évekig Jerry Reese dirigált,most is van egy Graham,stb...és lecserélte az ikon Eli Manninget egy Geno Smith-re,na ezek fényében ez nettó faszság!nem a fencsájzra mondja, hogy rasszista, hanem a rasszistaellenes eljárásra(hehe). azért az elég gáz, hogy eldöntöttétek, hogy daboll, aztán rá két napra mégis odautaztatjátok a négert, hogy megfeleljetek a szabálynak. nyilván ez egy rutineljárás minden csapatnál, ezért is az nfl-t perli elsősorban. teljes mértékben igaza van, ez az egész interjúztatás egy kutyakomédia. mivel a tulajok összezárnak és gondolom a miami elhintette, hogy ne kezdjetek floresszel, így esélytelen volt, hogy melót kapjon. okos húzás, semmi köze képörnyokhez, lehúzza a bandát pár millával, nagyon helyesen.
Vobox
Szerkesztette: gedam
u.i.: na az az igazi agyhalott aki ezekután csak füvetnyírni is felveszi...ez jól bejött Kaepernicknek is...ja nem 😂
a rúni rúl maga a megtestesült, intézményesített rasszizmus. azért flores joggal érezheti úgy, hogy bohócot csinálnak belőle a csapatok, mert csak azért interjúztatják, hogy letudják a négert. azt amikor már a 3. ilyen városba repül gondolom megunja.Ebbű baj lehet 😒Milyen baj, Rooney rule done, attól hogy a kompetenciák miatt a másik Briant választottuk, jogilag nem sok támadható felületet látok. BB is igen kreten hogy így elbassza, nyilván felvet etikai kérdéseket hogy csak azért hívjuk be mert, de a szabálynak megfelel ami eleve elég rasszista. Továbbá végig arról szóltak a hírek is, hogy Mára Florest akarja, de Schoen is beleszól a kiválasztásba a Buffalo ties miatt hozta ide Dabollt. A 100k-s vereségért pénz inkább egy elég durva dolog, ha tudjak is bizonyítani. Plusz Frazier is és Graham is volt legalább kétszer interjún. Szóval igazából ez egy szokásos due diligence folyamat, ahol felmérik a lehetséges jelölteket.
Oh wow, Brian Flores suing the NFL and NY Giants, alleging racism in hiring. Includes private texts from Bill Belichick https://t.co/4FVAlelLQU
— Alex Weprin (@alexweprin) February 1, 2022
dande
Flores ezzel a pereskedessel viszont egy életre elassa magát bármilyen csapatnál is, szerencse hogy nem őt hoztuk.
Rodaron
Ebbű baj lehet 😒Milyen baj, Rooney rule done, attól hogy a kompetenciák miatt a másik Briant választottuk, jogilag nem sok támadható felületet látok. BB is igen kreten hogy így elbassza, nyilván felvet etikai kérdéseket hogy csak azért hívjuk be mert, de a szabálynak megfelel ami eleve elég rasszista. Továbbá végig arról szóltak a hírek is, hogy Mára Florest akarja, de Schoen is beleszól a kiválasztásba a Buffalo ties miatt hozta ide Dabollt. A 100k-s vereségért pénz inkább egy elég durva dolog, ha tudjak is bizonyítani. Plusz Frazier is és Graham is volt legalább kétszer interjún. Szóval igazából ez egy szokásos due diligence folyamat, ahol felmérik a lehetséges jelölteket.
Oh wow, Brian Flores suing the NFL and NY Giants, alleging racism in hiring. Includes private texts from Bill Belichick https://t.co/4FVAlelLQU
dande
Flores ezzel a pereskedessel viszont egy életre elassa magát bármilyen csapatnál is, szerencse hogy nem őt hoztuk.
Szerkesztette: Rodaron
na igen. van alkat, akire képtelenség öltönyt szabniLehet egyben az OL problémáinkat is megoldja 😊Let's get to work pic.twitter.com/jg9KBh9G6w
— New York Giants (@Giants) January 31, 2022
Tony Adams
Szesze
Nem szórakozik 😄😄😄😄😄😄nah hát láttam én már nem is olyan rég 2 edzőnket is ilyen roppant keménynek bemutatkozáskor....😊
2-and-done. https://t.co/JsuC4gRWic
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) January 31, 2022
dande
de azért én ennek ellenére most optimista vagyok
Nekünk már a középszint is előrelépés 😀Mondjuk ennek nem biztos, hogy örülnék, a Bills oline az utóbbi években minden volt csak konzisztens nemNem szórakozik 😄😄😄😄😄😄imadom 😊
dande
amugy kb mkit megszerzunk a billstol, allitolag az OL coach is jon, OL coachnak. kar, hogy ide senki sem akar mar jonni, mert nem vonzo.
csebi
ThySoul
Mondjuk ennek nem biztos, hogy örülnék, a Bills oline az utóbbi években minden volt csak konzisztens nemNem szórakozik 😄😄😄😄😄😄imadom 😊
dande
amugy kb mkit megszerzunk a billstol, allitolag az OL coach is jon, OL coachnak. kar, hogy ide senki sem akar mar jonni, mert nem vonzo.
csebi
Már meg is van 😊Nem szórakozik 😄😄😄😄😄😄imadom 😊
dande
csebi
Nem szórakozik 😄😄😄😄😄😄imadom 😊
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Lehet egyben az OL problémáinkat is megoldja 😊Let's get to work pic.twitter.com/jg9KBh9G6w
Tony Adams
Ideje visszatérnünk a valóságba…Gondolom transition-be segít, meg ismer mindenkit, de más hozzáadott értéke nem lesz, szerintem az első teljes szezon után kivágják.
😊
GM Joe Schoen says assistant GM Kevin Abrams will remain with the organization. “He’s been a tremendous resource for me.” Same with director of football operations Ed Triggs. Both Abrams and Triggs do a lot of work on personnel in free agency and otherwise. - per Mike Garafolo
ozibozi
Let's get to work pic.twitter.com/jg9KBh9G6w
😊
GM Joe Schoen says assistant GM Kevin Abrams will remain with the organization. “He’s been a tremendous resource for me.” Same with director of football operations Ed Triggs. Both Abrams and Triggs do a lot of work on personnel in free agency and otherwise. - per Mike Garafolo
Giants coach Brian Daboll has explored external options at defensive coordinator, including NFL coaches like Wink Martindale and college football coaches, but is leaning toward a move to retain defensive coordinator Patrick Graham, per league sources @PFN365
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) January 31, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
en nem biztos, hogy cserelnem vagy max nagyon nagy ertekert. azert 1/7es picket nem fogunk kapni. Bears is azert cserelt, mert ugy gondoltak, hogy qb hianyzik a kirakosbol. jol megszivtak, ami nekunk nagy orom.Szerintem tuti meg fogjuk próbálni, kérdés lesz-e rá kereslet. (bár egyelőre nem vagyok képben az idei prospect-eket illetően)Én biztos elcserélném az egyik idei első kort jövő evire, ott kellhet a muníció.Ha te mondod, akkor biztos úgy lesz 😊 Egyébként, ha Daboll is így gondolja akkor itt a lehetősége QB-t húzni, nem fogják a torkán letolni DJ-t.Vajon megint Tisch oltotta le Marát? Mindegy is. Eddig határozottan előre mutatóan alakulnak a dolgok. Az elmúlt években ez teljesen esélytelennek tűnt. Remélem jövő ilyenkorra valósággá válnak a remények.Szerintem jövő ilyenkorra még nem lesz drasztikusan jobb a helyzet, de utána ha megtalálta a szàmára megfelelő qbt akkor igen. Bocs de sztem Jones nem lesz még igy sem olyan jó.
Haba
davemayer
Na jó, a vezetői személycserék számomra tökéletesen alakultak, elég régen éreztem ilyesmit a Giants kapcsán.. Kíváncsi vagyok hol kezdik a csapatépítést, bár sztem nagyjából egyértelmű mit kéne tenni, de mondjuk sok scenario van azon belül is.
Szesze
somoskovig
Szesze
ezzel a ket pickkel nagyon szepen megoldhatnank a gondjainkat.
ha megnezzuk az SBk kezdoit, szinte mindig van olyan csapat, ahol a tamadofalnal minimum 3 jatekost az elso ket korban valasztottak ki (SBLV: Tampa, SBLIV: 49ers, Chiefs; LIII: Rams; LII: kivetel, de az Eaglesnel rosteren itt is tobb elso ket koros falember volt, csak nem kezdtek; LI: Falcons; L: kivetel; XLIX: Broncos; XLVIII: Seahwaks; XLVII: Ravens, 49ers; XLVI: Pats). ergo az utobbi 10 SB-bol 2szer volt olyan, hogy nem magas draft pickekbol epitettek fel az offense falat. raadasul csak a kezdoket neztem, abba mar bele sem neztem, hogy ha esetleg vhol serules miatt dolt ki vki a falbol szezon kozben. sztem most ezzel a ket pickkel nagyon komolyan meg kell alapoznunk az off falat, LT posztunk megvan, de azt leszamitva huzhatunk barhova szivem szerint. akar mindket pick mehet az off falba. vagy az elso harom valasztasunkbol ketto mehet oda. nekem nagy almom lenne az, ha mondjuk Hamiltont kivalasztanank, sztem elkepesztoen jo safety lesz belole NFL szinten is.
mondjuk egy ilyen tradeben benne lennek: 1/7 for idei elso kor, jovo evi elso kor meg meg egy 4. kor jovo evbol.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!