NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 3 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Már már elkényeztetnek minket a fiúk 😆 nem vagyunk ehhez hozzaszokva
több mint 3 éve
Pepito Brandon Lee 19
Komoly szenvedés eddig ez a meccs… 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Thibo és Ojulari is inaktivok
ironroy
Akkor ma se lesz pesszrass...🤬 Robinson is off, nehéz napja lesz a védelemnek. Nem baj majd végig támadjuk a meccset.
nagir
Akkor meg az OL lesz fent többet a kelleténél. Nekik muszáj lesz javulniuk, de a múlt heti után ez legalább nem lehetetlen feladvány. Az ST szintén.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
ironroy
Akkor ma se lesz pesszrass...🤬 Robinson is off, nehéz napja lesz a védelemnek. Nem baj majd végig támadjuk a meccset.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
tavaly októberben a szezon talán legsimább meccsét játszottuk a Panthers ellen, közte az egyik kedvenc jelenetemmel, Jones OBJ elkapásával:

akkor elsősorban a védelem játszott nagyot, ma viszont a támadóktól várok hasonlót, Toney sérülése fogalmam sincs mennyire komoly, ha nem, akkor remélem több szerepet kap, mint az első héten, jó lenne elkezdeni beépíteni. a védelem a Mayfield féle Panthers ellen szerezhet némi önbizalmat, viszonylag sima győzelemre számítok.

tipp: 27-10 W
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Azt írják Lüke Tóni ma játszani fog, gondolom pár nap
Alatt jól meg is gyógyult.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Az ilyen hamstringek alattomos dolgok főleg ha legendás orvosok nem kezelik ki.
több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Toney ismét injured.
Zet
Ez komolyan meglep meg barkit?

Szerkesztette: yooker
több mint 3 éve
Azért nem lenne baj ha valóban 100%~os lenne nem csak erőlködnénk hogy visszatérjen és majd jól rásérül.
ozibozi
Nem hinném, hogy Daboll és a stáb bármi ilyesmit bekockaztatna egy minden mindegy szezonban. Legalábbis remélem...
Haba
Doubtful kategória ne is erőlködjön ha nem szükséges.
több mint 3 éve
Zet New York Giants 1 985
Toney ismét injured.
több mint 3 éve
Haba New York Giants 903
Azért nem lenne baj ha valóban 100%~os lenne nem csak erőlködnénk hogy visszatérjen és majd jól rásérül.
ozibozi
Nem hinném, hogy Daboll és a stáb bármi ilyesmit bekockaztatna egy minden mindegy szezonban. Legalábbis remélem...
több mint 3 éve
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 028
Giants’ first-round pick Kayvon Thibodeaux is “really confident” in making his NFL debut Sunday vs. the Panthers, via @JordanRaanan:

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 919 — secret level
Azért csak kell, hogy érjen egy bejegyzést, hogy Bakley a hét támadója az NFCben...
nagir
Bizony, és mennyire jogos is.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
Azért csak kell, hogy érjen egy bejegyzést, hogy Bakley a hét támadója az NFCben...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 943 — Lucas Scott
És a 2 első körösötök közül sztem Thibs a nagyobb tehetség. Mondjuk ebben lehet van némi wishful thinking is a részemről.
empty taxi
tole rohadt sokat varok. csak vegre keruljon palyara.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
na..Robinson vakbélműtét!
meglátjuk mit tudnak a cserék
yooker
Valami veterán volt kezdőt mindenképpen szerezni kellene most már
Zet
Fabian Moreau pl már nálunk...de bárkinek tudnék még kb örülni 😊
több mint 3 éve
Zet New York Giants 1 985
yooker
Valami veterán volt kezdőt mindenképpen szerezni kellene most már

Szerkesztette: Zet
több mint 3 éve
yooker
sajnos azért azt sejtjük..
Szesze
de azért a szaron belül is vannak fokozatok...😊
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
yooker
sajnos azért azt sejtjük..
több mint 3 éve
több mint 3 éve
És a 2 első körösötök közül sztem Thibs a nagyobb tehetség. Mondjuk ebben lehet van némi wishful thinking is a részemről.
empty taxi
A pass rusherek közül meg őt akartam.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én megnéztem Evan Neal playeit + nagyon fókuszáltam rá meccs közben is már.

Vélemény:
-Újonc hibák voltak
-Néha kereste a helyét, hogy kit blokkoljon, idő előtt abbahagyta a blokkot, mert nem érzékelte jól, hogy pályán belül hol van ő és hol van hozzáképest DJ
-Néha túl agresszív volt
+Néhány playben brutál ledominálta az ellenfelét fizikálisan
+Volt pár play, ahol a play közben olyan korrekciót végzett a mozgásán, amit RT-től ritkán látni
+Voltak nagyon szép blitz felvételek is

Elmúlt időszak legjobb Giants RT teljesítménye. Van potenciál fejlődni és szerintem fog is sokat fejlődni. Nekem nagyon pozitív a véleményem róla. Persze majd lesznek ettől rosszabb meccsek is, amikor komolyabb ellenfelekkel fog szembenézni.
GiantsMLBhunter
Azt hiszem már írtam korábban, hogy időhiány miatt nem nagyon szoktam egyetemi focit nézni, de tavaly valahogy végignéztem egy Alabama meccset, és egyből eldöntöttem, hogy Neal-t akarom 1. körben. Aztán megnéztem a Bills vs Pats rájátszás meccset, és eldöntöttem, hogy Daboll-t akarom HC-nak...
Azóta Schoen a barátom 😊

Szerkesztette: vanek úr