NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Giants

50 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Leonard Williams on his knee injury: “Don’t thinks it’s going to be too bad.”
Reméljük egy MCL sprain-el megússza mint Thibs.
Rodaron
Kenny Golladay was not in locker room postgame. His locker was empty after the 15 minute cooling off period for media #Giants

lehet, holnap cut?
Rodaron
Esélyes
Zet
30 milkó feletti Dead money ra emlékszem, azt azért csak nem kellene benyelni. Legalább vlmt
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Szepnek nem szep de W!
A szezon elott egyedul voltam vele de (bar keves a minta) eddig inkabb bejon hogy az O bosszanto dolgokat muvel a villanasok mellett mig a D eron felul teljesitve meccsben tart...
Jones a vegen megfutotta meg nagyot nem hibazott de a fr qb szinttol most nekem eleg messzinek tunt a meccs nagy reszeben sajnos....
Ami igen fura hogy a depht chart szerinti wr1 fele labda nem megy 2 meccs alatt...
Egyebkent kifejezetten hulye erzes 2:0 mellett
kritizalni 😀
yooker
így van, egyelőre úgy néz ki igazad lesz ebben, én nem bíztam ebben a védelemben, de kihozzák magukból a 100%-ot eddig. Az OL továbbra is csalódás, de igazából a lényeg, h kettőből kettő, a többi kit érdekel? 😊
Szesze
Nekem kifejezetten a coaching tetszik. Látszódott a blokkolási séma változás is a 3. negyedben, főleg a TD driveban, és ahogy végre tudtunk futni is. Sokkal jobbak voltak az elkapó route-ok is. Nekem ez az ami végre nagyon tetszik, hogy látjuk a hibákat, és tudunk rajta javítani is.
Wink meg egyelőre tényleg hozza a Blue Collar védelmet, és ami szembetűnő, hogy egyelőre a mistackle-ek száma is kevesebb.
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szepnek nem szep de W!
A szezon elott egyedul voltam vele de (bar keves a minta) eddig inkabb bejon hogy az O bosszanto dolgokat muvel a villanasok mellett mig a D eron felul teljesitve meccsben tart...
Jones a vegen megfutotta meg nagyot nem hibazott de a fr qb szinttol most nekem eleg messzinek tunt a meccs nagy reszeben sajnos....
Ami igen fura hogy a depht chart szerinti wr1 fele labda nem megy 2 meccs alatt...
kritizalni 😀
yooker
így van, egyelőre úgy néz ki igazad lesz ebben, én nem bíztam ebben a védelemben, de kihozzák magukból a 100%-ot eddig. Az OL továbbra is csalódás, de igazából a lényeg, h kettőből kettő, a többi kit érdekel? 😊
több mint 3 éve
Zet New York Giants 1 985
Rodaron
Kenny Golladay was not in locker room postgame. His locker was empty after the 15 minute cooling off period for media #Giants

lehet, holnap cut?
Rodaron
Esélyes
több mint 3 éve

lehet, holnap cut?
több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Szepnek nem szep de W!
kritizalni 😀
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 541 — Keep pounding
Grat és köszönjük 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Daboll megtanította győzni a csapatot, ezért már megérte
több mint 3 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Na Jones mutatott vmit, a td driveban azok a passzok, egyik nagyon szűk windowba... Na talán bizakodhatunk.
De a fal belseje omg.
Hiába nincs a Dallasnak Dak, az a D front ezzel a fallal azt csinál amit akar.
Mindegy a 2-0 az 2-0.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Hihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!
Zet
2009-ben
Rodaron
2016 Benibubuval
csebi
Ja igen, true
több mint 3 éve
Hihetetlen!!! A meccs elején kiírták, de olyan régen volt, hogy nem is tudom, mikor álltunk 2-0-n!!
Zet
2009-ben
Rodaron
2016 Benibubuval
csebi
Ő most is segített amit tudott.
ozibozi
Nem is nagyon mutatták 😀
több mint 3 éve
Jones nem vesztette el a meccset sőt mikor kellett a végén volt mersze megfutni
csebi
nyugodtan beírhatod, h a végén megnyerte 😉 kibírod
Szesze
Inkább Gano nyerte meg sztem, ma ő hozott pluszot ezzel a két hosszú fgvel, de már az is szép dolog h Jones figyelt a labdára és a végén lezárta a meccset.
csebi
értem 😊
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 943 — Lucas Scott
csebi
Szesze
Inkább Gano nyerte meg sztem, ma ő hozott pluszot ezzel a két hosszú fgvel, de már az is szép dolog h Jones figyelt a labdára és a végén lezárta a meccset.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Zet
2009-ben
Rodaron
2016 Benibubuval
csebi
Ő most is segített amit tudott.
több mint 3 éve
Ebbe a lyukas védelembe, ha visszajon még Thibs és Ojulari, elég baszó lesz...sajna LW valszeg season ending lesz szerintem 😕
Rodaron
Igen ezen gondolkoztam h a védelem emberfeletti érdemi edge játék nélkül.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
csebi
több mint 3 éve
Zet
2009-ben
Rodaron
2016 Benibubuval

több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
Zet
És a qb nélküli dallasz jön...
több mint 3 éve
Zet
2009-ben
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Ebbe a lyukas védelembe, ha visszajon még Thibs és Ojulari, elég baszó lesz...sajna LW valszeg season ending lesz szerintem 😕
több mint 3 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215
rettentően csúnya győzelem, de győzelem!

Barkley és Thomas személyében van két NFL szintű játékosunk a támadóoldalon, így azért kurvára nincs egyszerű dolga Jonesnak, le a kalappal előtte most is. (egy nagyon homály passza volt, az most szerencsére nem lett INT)
kristof
Shep azért elkapja amit kell, ha kivételesen egészséges.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
rettentően csúnya győzelem, de győzelem!

Barkley és Thomas személyében van két NFL szintű játékosunk a támadóoldalon, így azért kurvára nincs egyszerű dolga Jonesnak, le a kalappal előtte most is. (egy nagyon homály passza volt, az most szerencsére nem lett INT)