New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Culture van,a csapatnak arca van és egy örök érvényű sport mondás: “mindíg a jobb csapatnak van szerencséje!” Még nem fogom fel ami történik,nem merem elhinni,de kezd 2011 feelingem lenni…
több mint 3 éve
Nem nagyon ismerem a csávót, de nekem úgy tűnik, hogy Lamarnak a győzelem helyett a saját statisztikájának a javítása a fontosabb, a zsírosabb szerződés érdekében, lásd az utolsóelőtti drive, meg a korábbi meccseken is csinált hasonlókat. Csak azért írom, mert Tiki Barber szerint mindent meg kell tennünk azért, hogy nálunk játszon...🤣
vanek úr
Inkább ne ...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Nem nagyon ismerem a csávót, de nekem úgy tűnik, hogy Lamarnak a győzelem helyett a saját statisztikájának a javítása a fontosabb, a zsírosabb szerződés érdekében, lásd az utolsóelőtti drive, meg a korábbi meccseken is csinált hasonlókat. Csak azért írom, mert Tiki Barber szerint mindent meg kell tennünk azért, hogy nálunk játszon...
több mint 3 éve
még jön mellé a Wandál, Jihad és kb lehetne Árpa Attilának ötletet adni az új Argo filmre 😀meg TibinkHivatalosan is megalakítom a Bellinger Dániel szurkolói klubot mától...Ha nar Lajosunk ugy sincs,legalabb lesz Dánielunk😀
ozibozi
yooker
Szesze
több mint 3 éve
meg TibinkHivatalosan is megalakítom a Bellinger Dániel szurkolói klubot mától...Ha nar Lajosunk ugy sincs,legalabb lesz Dánielunk😀
ozibozi
yooker
több mint 3 éve
Hivatalosan is megalakítom a Bellinger Dániel szurkolói klubot mától...Ha nar Lajosunk ugy sincs,legalabb lesz Dánielunk😀
ozibozi
több mint 3 éve
Giants 2022 Rookie ClassEvan Neal: played his best game by far
Kayvon Thibodeaux: game winning strip sack
Wan'Dale Robinson: 3 catches 37 yards 1 TD
Daniel Bellinger: 5 catches 38 yards 1 TD
The rookies made a huge difference today and the Giants are 5-1 because of it.
több mint 3 éve
Fura, hogy az eddigiekkel ellentétben ma mennyire nem hívtunk DJ-re futójátékokat.
több mint 3 éve
Hivatalosan is megalakítom a Bellinger Dániel szurkolói klubot mától...
több mint 3 éve
Eloben errol is lemaradtam de talaltam nehany hosszabb osszefoglalot youtubon (legalabb elvagyok mert meg 2 ora mire indul a gép 😀)Elegge elkaptuk ezt a szezonrajtot most mar biztos....valoban mindent dob nekunk a gep de megerdemeljuk es pont😀
Most a Ravens fegyelmezetlensege volt a kulcs ahogy irtatok ,
De volt egy csomo pozitivum ismet amit orom nezni!Robinson ,Thibs, Jones....+Nem lehet elegszer dicserni a stabot ...
több mint 3 éve
Még egy dolog ami feltűnt, hogy végre van újra egy hangos stadionunk, és végre a szurkolók is beleteszik a magukét, mert legalább 4-5 FalseStart-ba belenyomtuk a Ravens O falat a meccsen, ami ilyen kiélezett meccsen elég sokat számíthat.
több mint 3 éve
Ez baszki. És az h Barkley lefekszik a végén ahelyett h Tdert menne. Mennyire elkepesztoen képzik az edzők a játékosokat minden egyes szitura?Barkley azt mondta a meccs után, hogy Daboll kifejezetten elmondta neki mi van akkor ha meglesz a FirstDown, szóval tényleg brutál jó és konzekvens munka megy a csapatnál.
DJ amúgy összefoglaló alapján jó volt, védelemre továbbra sincsenek szavak
csebi
több mint 3 éve
Hát Barkley előtt le a kalappal azért a jelenetért (még ha fantasy szempontból nem is esett annyira jól 😊 )
több mint 3 éve
Ez baszki. És az h Barkley lefekszik a végén ahelyett h Tdert menne. Mennyire elkepesztoen képzik az edzők a játékosokat minden egyes szitura?DJ amúgy összefoglaló alapján jó volt, védelemre továbbra sincsenek szavak
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Tibo ismét kulcsmozzanattal jelentkezett a meccs végén, mint múlthéten. Még nem az a domináns rusher, de pozitív jelek vannak.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Így 😊Lamar jackson is now 12-1 against NFC teams...ezt az átkot is leszedtük, a szó amit keres minden NFC csapat, az a Köszönjük 😀+ Tucker sorozata is ellenünk szakadt meg
Rodaron
Szesze
több mint 3 éve
Lamar jackson is now 12-1 against NFC teams...ezt az átkot is leszedtük, a szó amit keres minden NFC csapat, az a Köszönjük 😀+ Tucker sorozata is ellenünk szakadt meg
Rodaron
több mint 3 éve
Lamar jackson is now 12-1 against NFC teams...ezt az átkot is leszedtük, a szó amit keres minden NFC csapat, az a Köszönjük 😀
több mint 3 éve
szerintem sem volt kirívó (a dpi jogos volt sztem), de azért jött pár olyan zászló ami minimum necces volt. De mondjuk nem ezen múlt, tényleg ők baszták el ezt, de nagyon.mondjuk azért ehhez a meccshez összességében közünk nem volt.. ez nem kis szerencse volt, hanem hihetetlen-kibaszott nagy szerencse + még azért a zebrák se voltak ellenünk, h finom legyekSzerintem nem volt semmi kirívó ítélet a javunkra, egyszerűen elbalfaszkodták a hollók, mi meg kihasználtuk.
de mivel 5 éve kb kivétel nélkül minden meccsen a fasz rossz oldalán álltunk, így kicsit sem érzem szarul magam emiatt 😊
Szesze
Henderson
több mint 3 éve
mondjuk azért ehhez a meccshez összességében közünk nem volt.. ez nem kis szerencse volt, hanem hihetetlen-kibaszott nagy szerencse + még azért a zebrák se voltak ellenünk, h finom legyekSzerintem nem volt semmi kirívó ítélet a javunkra, egyszerűen elbalfaszkodták a hollók, mi meg kihasználtuk.
de mivel 5 éve kb kivétel nélkül minden meccsen a fasz rossz oldalán álltunk, így kicsit sem érzem szarul magam emiatt 😊
Szesze
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 3 éve
Uraim, jövő héten a Jaguárokkal aMost jön az a 4 meccs, amiből legalább 3 győzelmet vártam, de nehezen tudom megtippelni, hogy melyiket nem fogjuk megnyerni.
6-1a tét, azért játszunk.
ozibozi
több mint 3 éve
mondjuk azért ehhez a meccshez összességében közünk nem volt.. ez nem kis szerencse volt, hanem hihetetlen-kibaszott nagy szerencse + még azért a zebrák se voltak ellenünk, h finom legyekde mivel 5 éve kb kivétel nélkül minden meccsen a fasz rossz oldalán álltunk, így kicsit sem érzem szarul magam emiatt 😊
több mint 3 éve
Elég egyszer vezetni a meccsen 🙂 nem találok szavakat, tényleg le a kalappal az új vezetőség előtt, mert végre életet leheltek a haldokló franchise-ba. A játékosok pedig az utolsó percig küzdenek, egy kurva szavunk nem lehet idénAz NFL Kecskemétje vagyunk
Szerkesztette: jusssipekka
több mint 3 éve
Barkley for President! Senki se hitt benne, de szerintem van benne meg kakao boven. Gratula sracok, nagyon egyben van a csapat nalatok!