New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Nagy piaca nem lehetett,Szegény gyerek, még a fizuját is droppolja
Jó ez így, eNnyit a dropjaival is simán megér.
Giants & WR Darius Slayton agreed to paycut that will keep him on team source says. Drops his salary from $2.54m to league min ($965k). Saves Giants about $1.6 against cap. Slayton has a chance to earn some back with playtime incentives. He’ll be on the field for practice today. - per Tom Rock
ozibozi
több mint 3 éve
Nagy piaca nem lehetett, Jó ez így, eNnyit a dropjaival is simán megér.
Giants & WR Darius Slayton agreed to paycut that will keep him on team source says. Drops his salary from $2.54m to league min ($965k). Saves Giants about $1.6 against cap. Slayton has a chance to earn some back with playtime incentives. He’ll be on the field for practice today. - per Tom Rock
több mint 3 éve
Engedjük már el ezt a DJ projektet, meg a többit is.Egyetértek. Ez a mostani DJ dolog csak porhintés, elvégre nem dobhatják ki az első év elején. Lehet, h év közben a hatodik fumble/int után lecserélik, de lehet, h nem. Szerintem egy biztos, jövőre közelében nem lesz a kezdőnek, max backup QB lesz vhol (még az is lehet, h nálunk). Egyébként is annak tökéletes.
az új vezetés már régen megtette ezt.
A többi is csak azért nincs kibaszva mert a szerződése olyan volt. Ez a LW szerződés is tanítva lesz a GM képzőn, hogy mit miért ne csinálj egy folyamatosan alacsonyan draftoló klubnál.
Vicc volt az egész.
ozibozi
több mint 3 éve
Engedjük már el ezt a DJ projektet, meg a többit is.az új vezetés már régen megtette ezt.
A többi is csak azért nincs kibaszva mert a szerződése olyan volt. Ez a LW szerződés is tanítva lesz a GM képzőn, hogy mit miért ne csinálj egy folyamatosan alacsonyan draftoló klubnál.
Vicc volt az egész.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Egyébként még az is opció, hogy SB kap egy tag-et mert az olcsóbb mint a QB, és DJ-vel meg valami alacsonyabb költségű 2-3 éves szerződést kötni, de hát a jelenlegi játékosigényekkel, ez kb lehetetlen lenne. Főleg akkor érdemes ezen elgondolkozni, ha Daboll és Schoen egyik QB prospectben sem fognak bizni.Egyébként ha a sérülések elkerülik, és a fal is hoz egy stabil átlagot, akkor szerintem is lesz neki 1500 scrimmage yard, mert a TC-ben is folyamatosan passzolták neki a labdát. Ő nem tud a gipszkartonon keresztül futni mint az Ewok Dallasban, neki firkálni kell a playt.gondoljátok valaki nagyobb pénzt fog neki adni? Szerintem max egy ilyen 2,5M garantált ( kiegészítökkel 5M) 1 éves szerzödést kap majd. De szerzödés elötti évben minden játékos extrát hoz. Bold véleményem 1600+ scrimmage yard töle idén. 😛Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Jones akármit csinál, szerintem max Tag.
Rodaron
Barkley kizárt. Ha van fal, kis túlzással bárki tud futni, ha nincs, akkor láttuk, h ő sem. Ráadásul az ő sérülés múltjával egyszerűen túl nagy kockázat nagyon megterhelni
vele a capet.
Haba
Toto21
Rodaron
több mint 3 éve
#Giants Darius Slayton was excused from practice today, per team. He is the No. 7 WR (only third-teamer) on the unofficial depth chart, after leading #nyg in receiving yards in 2019 and 2020.
több mint 3 éve
kijött a nem hivatalos DC is:remélem Calitroval nem sül fel végül a stáb...elég durva villám karrier az övé
- Bredeson lett az LG, a keretszűkítés után ez egyáltalán nem meglepő, de a fal közepén azért még van mit fejleszteni.
- Wan'Dale Robinson kezdő, miközben Shepard csak csere, Slayton pedig a DC legalján van elásva, meglepődnék, ha őt nem cserélnénk el pár napon belül.
- Calitro nem csak az 53-ba, de Martinez elküldése után a kezdőbe is bejátszotta magát.
- a két EDGE még nem bizonyított, de bennük van potenciál, a DL így rendben lehet, ellenben a back-7 a liga legaljához tartozik.
Thibs és Ojulari szerintem nem fognak játszani az első héten, a védelem pedig egyébként is kuka, így szerintem vereséggel kezdjük az évet, ellenben az O oldaláról már most is szeretnék látni biztató dolgokat.
kristof
mondjuk eddig valóban jónak tűnt
Szerkesztette: yooker
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
kijött a nem hivatalos DC is:- Bredeson lett az LG, a keretszűkítés után ez egyáltalán nem meglepő, de a fal közepén azért még van mit fejleszteni.
- Wan'Dale Robinson kezdő, miközben Shepard csak csere, Slayton pedig a DC legalján van elásva, meglepődnék, ha őt nem cserélnénk el pár napon belül.
- Calitro nem csak az 53-ba, de Martinez elküldése után a kezdőbe is bejátszotta magát.
- a két EDGE még nem bizonyított, de bennük van potenciál, a DL így rendben lehet, ellenben a back-7 a liga legaljához tartozik.
Thibs és Ojulari szerintem nem fognak játszani az első héten, a védelem pedig egyébként is kuka, így szerintem vereséggel kezdjük az évet, ellenben az O oldaláról már most is szeretnék látni biztató dolgokat.
több mint 3 éve
Ez a legfontosabb srácok, jövőre 2. legtöbb CapSpace + ha még Golladay-nek is találnánk valami trade partnert még jobban is lennénk. Mondom nagy szerencsével és kevés sérüléssel, simán összehozhatunk egy 6-8 W-s szezont, teher nem lesz rajtunk.
több mint 3 éve
Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Annyira gyász ez a játékoskeret,ha DJ playoff közelébe viszi ezt a csapatot, van rá esély, hogy megtartsuk!
Rodaron
Nagy mágia lenne....
Barkley biztosan megy, és felesleges is itt tartani, egy közepes futót nem nehéz leakasztani bármikor, normális fal mögött az is hatékony.
több mint 3 éve
Szerintem ez csak ahhoz, hogy működni tudjunk BusinessAsUsual, de én is remélem, hogy jön valaki a secondarybe, Haden jó lenne Adoree mellé.The Giants have converted $17.88M of DL Leonard Williams' base salary into a signing bonus (while adding a void year), creating $11.92M in 2022 cap space.Joe Haden?
Rodaron
vanek úr
több mint 3 éve
The Giants have converted $17.88M of DL Leonard Williams' base salary into a signing bonus (while adding a void year), creating $11.92M in 2022 cap space.Joe Haden?
Rodaron
több mint 3 éve
The Giants have converted $17.88M of DL Leonard Williams' base salary into a signing bonus (while adding a void year), creating $11.92M in 2022 cap space.
több mint 3 éve
Egyébként ha a sérülések elkerülik, és a fal is hoz egy stabil átlagot, akkor szerintem is lesz neki 1500 scrimmage yard, mert a TC-ben is folyamatosan passzolták neki a labdát. Ő nem tud a gipszkartonon keresztül futni mint az Ewok Dallasban, neki firkálni kell a playt.gondoljátok valaki nagyobb pénzt fog neki adni? Szerintem max egy ilyen 2,5M garantált ( kiegészítökkel 5M) 1 éves szerzödést kap majd. De szerzödés elötti évben minden játékos extrát hoz. Bold véleményem 1600+ scrimmage yard töle idén. 😛Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Jones akármit csinál, szerintem max Tag.
Rodaron
Barkley kizárt. Ha van fal, kis túlzással bárki tud futni, ha nincs, akkor láttuk, h ő sem. Ráadásul az ő sérülés múltjával egyszerűen túl nagy kockázat nagyon megterhelni
vele a capet.
Haba
Toto21
Szerkesztette: Rodaron
több mint 3 éve
Seprű lesz
több mint 3 éve
Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?sztem egyiknek sem. kijózanító év lesz véglegesen mindkettejük esetében.
Rodaron
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
gondoljátok valaki nagyobb pénzt fog neki adni? Szerintem max egy ilyen 2,5M garantált ( kiegészítökkel 5M) 1 éves szerzödést kap majd. De szerzödés elötti évben minden játékos extrát hoz. Bold véleményem 1600+ scrimmage yard töle idén. 😛Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Jones akármit csinál, szerintem max Tag.
Rodaron
vele a capet.
Haba
több mint 3 éve
Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?Jones akármit csinál, szerintem max Tag.
Rodaron
vele a capet.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jones esetében igen, Barkley viszont akkor sem kap nálunk nagy pénzt, ha az NFC Top 3 futója lenne, egyszerűen nem prioritás a poszt és szerintem Schoenék is így gondolkodnak.
több mint 3 éve
Egy kicsit hipotetikusan belegondolni a jövőnkbe. Tételezzük fel, hogy nyerünk 8-9 meccset, DJ legjobb évét hozza, Saquon megközelíti az első éves teljesítményét, láttok ti arra esélyt, hogy ennek a két embernek, adunk valami nagyobb szerződést, évi 15-20 millió mind a kettőnek, még úgyis, hogy valszeg jövőre lenne is rá keret, plusz lassan Andrew Thomasra is kellene pénz, mert egyre Pro-bb teljesítményt hoz?
több mint 3 éve
Mutual agreement volt, nem is szántak neki nagy szerepet Wink rendszerében, kapitány se lett, és paycutot akartak tőle kérni, így nyílván neki nem akaródzott maradni, és középen találkoztunk és felbontottuk a szerződését.Szerintem most lett tiszta neki is ( meg a csapatnak) hogy esetleg kevesebb szerepet fog kapni es ez gyorsan eszkalalodott ...emnyiAn article from @JordanRaanan explains how Blake Martinez was released because he was a poor fit in the new scheme. #HTTC pic.twitter.com/o0tSER6lnz
— DC Sports 💯 (@_mattschoen_) September 2, 2022
warr_b
yooker
több mint 3 éve
Szerintem most lett tiszta neki is ( meg a csapatnak) hogy esetleg kevesebb szerepet fog kapni es ez gyorsan eszkalalodott ...emnyiAn article from @JordanRaanan explains how Blake Martinez was released because he was a poor fit in the new scheme. #HTTC pic.twitter.com/o0tSER6lnz
warr_b
több mint 3 éve
Mivel kellene nekünk még legalább két kezdő ember, azt gondolom nem tudunk eltekinteni attól, hogy a nagy szerződéssel rendelkező emberek fizuját kicsit átstruktúráljuk, így hosszabbítva itt tartózkodásukat, vagy drágává tenni elküldésüket jövőre.Ha OBJ nem marad a Rams-nél, és mondjuk lesérül náluk még egy WR, Stafford biztos nagyon örülne egy Golladay trade-nek. Nagyjából ez az egyetlen esély, hogy lássunk még valami hasznot a csávóból.
Rodaron
több mint 3 éve
Mivel kellene nekünk még legalább két kezdő ember, azt gondolom nem tudunk eltekinteni attól, hogy a nagy szerződéssel rendelkező emberek fizuját kicsit átstruktúráljuk, így hosszabbítva itt tartózkodásukat, vagy drágává tenni elküldésüket jövőre.
több mint 3 éve
Aszonygya erre a művelt fránszia, hogy:An article from @JordanRaanan explains how Blake Martinez was released because he was a poor fit in the new scheme. #HTTC pic.twitter.com/o0tSER6lnz
warr_b
Bullshit!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!