NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
35
6
2:15, ARENA4
New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Az idei WR pénzeket elnézve,ha idén sikerül többet kihozni Golladay-ből,szinte ingyen volt.
több mint 3 éve
Nem komolyan írtam én sem, tényleg brutál harc lesz ott. Bár ha jobban belegondolok, főleg QB és edge vonalon erősödtek sokat. A Tampa, Rams, Packers, Niners még mindig tartja velük a szintet.Nem arról beszélnek legtöbben, h az AFC fogja nyerni a SB-t, hanem arról, hogy a hét helyre alsó hangon van most 11 csapat.Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
vanek úr
Az NFC-ben meg kb pont hetet látok előzetesen.
Ez a Premier League vs LaLiga összevetés😃, végigmész az AFC playoffon és leamortizálod magad a tempótól a döntőre vs beballagsz a top2-be röhögve (de ez csak játék persze és a szezonban kb bármi borulhat)
Willie Parker
több mint 3 éve
Packersnek nem látok kihívót még így sem.A het az nagyon barati szam, en jo ha harmat latok 😊Nem arról beszélnek legtöbben, h az AFC fogja nyerni a SB-t, hanem arról, hogy a hét helyre alsó hangon van most 11 csapat.Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
vanek úr
Ez a Premier League vs LaLiga összevetés😃, végigmész az AFC playoffon és leamortizálod magad a tempótól a döntőre vs beballagsz a top2-be röhögve (de ez csak játék persze és a szezonban kb bármi borulhat)
Willie Parker
gabokocka
Bucs-ot a Saints megfingatja szokás szerint, ők bemehetnek; a Panthersnek kéne instant QB, anélkül nem lesz semmi.
Rams vs Niners és Cowboys vs Eagles lesz a legélesebb, a Giantsnek/Bearsnek sztem kell 1 év még.
több mint 3 éve
A het az nagyon barati szam, en jo ha harmat latok 😊Nem arról beszélnek legtöbben, h az AFC fogja nyerni a SB-t, hanem arról, hogy a hét helyre alsó hangon van most 11 csapat.Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
vanek úr
Willie Parker
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nem arról beszélnek legtöbben, h az AFC fogja nyerni a SB-t, hanem arról, hogy a hét helyre alsó hangon van most 11 csapat.Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
vanek úr
több mint 3 éve
Nem értem én ezt a nagy AFC hypeolást. Idén is, tavaly is le lettek oktatva az SB-n.amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
amekkora hulladék az NFC, még simán találkozhatunk a rájátszásban 😊Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
Vobox
több mint 3 éve
Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.Ilyen névvel mondanám,hogy a Saints ellen hoztuk,de velük idén nem játszunk 😂
vanek úr
több mint 3 éve
Jött Jihad Ward is, hogy legyen az edzőtáborban valami sikerélménye a támadófalunknak.
több mint 3 éve
Veteran running back Matt Breida has signed with the New York Giants, per source. New York gets a speedster in the backfield after Breida comes from Buffalo.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 21, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Pont tegnap néztem,hogy bármennyire jó,sokat foglal(t) 😂Giants Restructure K Graham Gano For $1.7M In Cap Space https://t.co/oR3ul2Xtf1 pic.twitter.com/za1wyEUf47
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) March 21, 2022
empty taxi
több mint 3 éve
Giants Restructure K Graham Gano For $1.7M In Cap Space https://t.co/oR3ul2Xtf1 pic.twitter.com/za1wyEUf47
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) March 21, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mondjuk nagyon sok minden attól függ mi lesz Bradberry-vel.Ha őt sikerül elcserélni boritékolható első két körben egy CB.Próbálok visszaemlékezni, mikor sikerült nekünk utoljára normális CB-t draftolni, de úgy látszik nagyon rossz a memóriám. Alkudjunk inkább Bradberry-vel!
Vobox
több mint 3 éve
Mondjuk nagyon sok minden attól függ mi lesz Bradberry-vel.Ha őt sikerül elcserélni boritékolható első két körben egy CB.En meg akkor is inkabb OL es DE-re tennek elso 2 korben de persze ez fugg attol hogyan is alakul.a draft...
Vobox
több mint 3 éve
Mondjuk nagyon sok minden attól függ mi lesz Bradberry-vel.Ha őt sikerül elcserélni boritékolható első két körben egy CB.
több mint 3 éve
Tekintve,hogy hogy állunk EDGE poszton,én nem bánnám ha első kör OL+EDGE és a 2. körbe még őt is bepróbáljuk.Tételezzük fel, hogy OL, majd Hamilton jön az első nap...Ojabo, elszakította az Achillesét, így nagy hülyeség lenne a második körben Nekünk!?Azt hittem már az első körben akartok edge-et.
nagir
warr_b
nagir
több mint 3 éve
Per Giants Daily, Giants 2018 Draft: Rd 1: Saquon Barkley**
Rd 2: Will Hernandez
Rd 3: Lorenzo Carter
Rd 3: B.J. Hill
Rd 4: Kyle Lauletta
Rd 5: R.J. McIntosh
** only player remaining with team
több mint 3 éve
Appears the door is closed on a Lorenzo Carter return to the Giants…
több mint 3 éve
Tételezzük fel, hogy OL, majd Hamilton jön az első nap...Ojabo, elszakította az Achillesét, így nagy hülyeség lenne a második körben Nekünk!?Azt hittem már az első körben akartok edge-et.
nagir
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Ojabo, elszakította az Achillesét, így nagy hülyeség lenne a második körben Nekünk!?Azt hittem már az első körben akartok edge-et.
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ojabo, elszakította az Achillesét, így nagy hülyeség lenne a második körben Nekünk!?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
NFL News: Steelers have interviewed former Giants GM Jerry Reese for their general manager’s job, adding his name to a lengthy list of candidates to replace Kevin Colbert. - per Art Stapleton
több mint 3 éve
2022 cap hits for Giants free agents: via Zack RosenblattG Mark Glowinski: $3.68M
C Jon Feliciano: $2.89M
QB Tyrod Taylor: $2.7M
OL Matt Gono: $995,000
WR Robert Foster: $965,000
TE Ricky Seals-Jones: Unknown (likely VSB)
G Jamil Douglas: Unknown (likely minimum)
P Jamie Gillen: $1.06M
QB Davis Webb: $945,000
RB Antonio Williams: $710,000
WR CJ Board: $990,000
CB Jarren Williams: $825,000