New York Giants
50 feliratkozó
több mint 3 éve
Thomas is nagyon gyengén indult, és ha így folytatja akkor idén All-Pro lesz a pali, szóval Nealnek adjunk esélyt. A playhivason és az OLine mozgáson látszik a tudatos mozgás, viszont a kémia nincs még meg közöttük, és sokszor azért néztem, hogy a Crossoknal és a besegíteseknel nincs meg még az osszeszokottsag, de szerintem ez is javulni fog.
több mint 3 éve
Kicsit olyan érzésem van a tegnapi meccsel, mint amikor "ilyen volt (1. half), ilyen lett (2. half)" képeket mutogatnak. Úgy érzem ez a W irtó fontos volt, mert a legfontosabb, h a játékosok elhigyjek, most aztán tényleg minden megváltozott. Ha esetleg a Panthers, netán a Dak nélküli cowboys is megvolna, egész érdekes kis szezon elé néznénk. Nem várok csodát, de úgy gondolom az elmúlt évek szarába az inkompetens edzői gárdán túl, az is erősen bejátszott, h már a játékosok sem hitték el, hogy lehet nyerni is. Remélem idén ez is máshogy lesz.
több mint 3 éve
Számomra meglepetés volt az első félidő. A második pedig mégnagyobb.Ennyire szar játékot azért nem vártam az első félidőben.
A második pedig nem várt fordulatot mutatott.
Pozitívumok:
Daboll : számomra màtol ő : Dani D
Barkley: emlékeimben Wesley Snipes volt ennyire pusztító utoljára
Negatívum:
Neal: óvodában voltam ennyire megszeppenve amikor ràmszólt Klári néni mert megfogtam a mellét.
DJ: neki még a tojásaival kell foglalkozni el ne hagyja. Remélem szezon végére lesz egy másfél órás compilation videó a jó játékáról.
Def: messze még a liga elit...
Jó érzés volt a végén megélni a győzelmet. Remélem ez a W ad egy plusz motivációt a csapatnak.
Go big blue
Szerkesztette: Palesz76
több mint 3 éve
Szerencsére egész nap nem néztem meg az eredményt, így végig tudtam izgulni ma is. Ennyi szenvedés és ennyi utolsó perces vereség után nagyon kijárt ez nekünk. Azt nem lehet mondani, hogy hiba nélkül játszottunk, mert rengeteg hiba volt. De nagyon remélem, hogy ez az utolsó másodperces győzelem kizökkenti a fiúkat és megindulnak felfelé. Hátha átveszik ezt a győztes mentalitást. Mindenesetre jó volt úgy izgulni, hogy a végén nem akartam kidobni a laptopot.
több mint 3 éve
A futás mondjuk baszott jól ment tegnap minden szinten, ez elég váratlan pozitív meglepetés volt és végül tudta kompenzálni a kibasz gyenge pass-protectiont.
több mint 3 éve
persze nagy segítség, nélkülük tényleg 0 , mondjuk velünk sem leszünk azért ligaelit de jöhetnének márMartinez tegnap valoban nem annyira hianxzott ez jo hir ....Thibs és Ojulari visszatérése óriási lökést adhat a D nek.
Viszont ezt a passzvedekezest egy komolyabb offense durvan szetszedi majd pass rush nelkul...erre kivancsi leszek tudunk e barmit lepni majd
yooker
Az éjjel pass rush nélkül nyertünk, ezt ne felejtsük el.
Kronos
több mint 3 éve
Martinez tegnap valoban nem annyira hianxzott ez jo hir ....Thibs és Ojulari visszatérése óriási lökést adhat a D nek.
Viszont ezt a passzvedekezest egy komolyabb offense durvan szetszedi majd pass rush nelkul...erre kivancsi leszek tudunk e barmit lepni majd
yooker
Az éjjel pass rush nélkül nyertünk, ezt ne felejtsük el.
több mint 3 éve
Sziasztok, aludva egyet a latottakra, ez még mindig egy baromi nagy lélekemelő W volt ! 😃Ez a Titans, nem a Liga utolsó harmadába sorolható, játékerő tekintetében, szal nagyon értékes ez a győzelem. Nagyon bizakodó vagyok, a hibák ellenére, meg a mazlink ellenére...megérdemeltük a győzelmet,tettünk érte , a második félidőben. Lehet, hogy jatekeroben,a Liga végéhez tartozunk, de fiatal csapatunk van, óriási plusz energiákat mozgosithat 1-2 ilyen W. Sorsolasunk elég könnyűnek tűnik, ebből még bármi , akármi kijöhet...látva Daboll és a csapat közötti kémiát, ahogy DJ-t helyrerakta, ahogy utána DJ reagált,mikor visszatért a pályára,mind-mind bizakodásra adhat okot. 😊
több mint 3 éve
Martinez tegnap valoban nem annyira hianxzott ez jo hir ....Viszont ezt a passzvedekezest egy komolyabb offense durvan szetszedi majd pass rush nelkul...erre kivancsi leszek tudunk e barmit lepni majd
több mint 3 éve
Én sem gondolom, hogy behúzzuk a többi meccset, csak megállapítottam, hogy nem lehetetlen azokat sem megnyerni még papírforma szerint sem. Az Ojulari - Tibó duóval elvileg lesz javulás, de az OL szvsz teljesen reménytelen. Talán ha Gates visszatér, de elég siralmas, hogy egy lábtörésből lábadozó draftolatlan csókától kell várni a megváltást. És a secondary sem sokkal különb.Akárhogy nézem ezt a sorsolást, max 4 csapatot látok, amelyik jelenleg egyértelműen erősebb mint a Titans: Eagles, Ravens, Packers, Vikings. (Prescott nélküli Dallasz nem)A tegnapi Dallas D nem egy félidőn keresztül fog nullázni minket.
vanek úr
Nem látom ennyire pozitívan a jövőt...
Csak lépjünk mindig előre, még ha csak apránként is.
gyurczi
De a Dallasz détől akkor sem szarom össze magam 😊
több mint 3 éve
Akárhogy nézem ezt a sorsolást, max 4 csapatot látok, amelyik jelenleg egyértelműen erősebb mint a Titans: Eagles, Ravens, Packers, Vikings. (Prescott nélküli Dallasz nem)A tegnapi Dallas D nem egy félidőn keresztül fog nullázni minket.
vanek úr
Nem látom ennyire pozitívan a jövőt...
Csak lépjünk mindig előre, még ha csak apránként is.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Az Interception után mutattak Dabollt és úgy lebaszta DJt, hogy csak úgy tekerte a szemet szegény srác, hogy eddig ilyen nem volt. DJt tényleg csak szezon végén lehet majd megítélni, azért tegyük hozza 4 év alatt, 3HC, 4. Playcaller, szóval nála a konzisztenciájat kell javítani. A másik amit végre láttam, mert az elmúlt években semmi volt, az a félidei adjustment, főleg hogy 0ztak minket az elsőben. Run protectbe jó a csapat, de a Passprot, hát még rajta van mit dolgozni. A védelem is nagyon ergya volt, de így hogy nulla passrush volt, állandóan kellett blitzelni és kisemazni a secondaryt, ami nagyjából sikerült is mert Tannehill sokszor nem tudott gyorsan passzolni és belekenyszeritettuk a hibába. Azt hiszem ez az 1:0 minden Gianst szurkoló lelkének óriási pluszt ad, de az a győzelem akkor ér majd valamit ha jövő héten ütjük a Pantherst is itthon.
több mint 3 éve
Akárhogy nézem ezt a sorsolást, max 4 csapatot látok, amelyik jelenleg egyértelműen erősebb mint a Titans: Eagles, Ravens, Packers, Vikings. (Prescott nélküli Dallasz nem)A sorsolásunk nagyon hurka idén az biztos. Mondjuk a tegnapi teljesítmény még egyszer nem lesz elég meccsnyeréshez bárki lesz is az ellenfél, ezt most egyszer bemákoltuk (járt is már nekünk, mert számtalan hasonló meccset veszítettünk el az utóbbi években és kb 1 ilyen se jött), de ennél több fog kelleni.
vanek úr
több mint 3 éve
Jah igen, én megköszönném a munkáját és elküldeném McGaugheyt is! Ő maradthatott a régi stábból, de már az előszezonban is rémes dolgokat művelt az egysége. Ez az első meccsen se javult, sőt...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Akárhogy nézem ezt a sorsolást, max 4 csapatot látok, amelyik jelenleg egyértelműen erősebb mint a Titans: Eagles, Ravens, Packers, Vikings. (Prescott nélküli Dallasz nem)
több mint 3 éve
Ha nem fog javulni a passzjáték/passzblokk idén se, akkor én Daboll-ban csalódnék, nem DJ-ben. De szerintem fog.
több mint 3 éve
Az jó, h Barkleyban már egyesek legalább látják a jövőt, pedig 1 hete még mindenki temette őt is 😉 Talán eljutunk ide Jones-szal is..En bevallaltam hogy szerintem Toney Golladay Jones es Barkley sem lesz jovore...
Szesze
Igen boldog lennek ha nem jonne be egxik sem es ott allnank higy uristen milyen jok voltak mind iden de
Az elso 3 nem nagyon cafolt ra tegnap ( bar ahogy irtam is ilyen fallal Jones szarban van elegge)
csak Barkley aki villantot decazert szerzodest meg nem adnek neki holnap😀
De az irany nala elegge jo
több mint 3 éve
Jonesnak van esélye, még 16 meccse javulást mutani! ARod soha nem lesz belőle, de valami más igen amivel ki lehet várni a köv. Eli Manninget!(Majdnem)Mindenkinek vannak homály passzai a meccsek szinte mindegyikén, elég csak megnézni Stafford meccseit, pl.
Az intnél sok hiba volt, de ami kapitális, hogy nem a hátsó vállára dobta Barklenak, az volt a kulcs!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Az a baj, hogy egy új QB sajna még nem garancia az előrelépésre. Nagyjából végig néztem a meccseket, és a csapatok 60-70 százalékánál olyan irányítókat láttam, akikre semmi pénzért nem cserélném el DJ-t. Jó példa a tavalyi class, amelyik előzetesen a hipergiga QB felhozataláról volt behájpolva, aztán meg...
több mint 3 éve
Barkley esetében, ha jó éve lesz a TAG az egyetlen megoldás, amivel kiegyeznék.2023 RB Projected
Franchise Tag $12,696,000
Transition Tag $10,273,000

több mint 3 éve
nem eldontott dolog. attol mert tippelek vmit, nem jelenti azt, hogy az biztosan ugy lesz, csak ez a megerzesem.Mondjuk arra azért talán a legoptimistább DJ fanok sem hiszem, h számítottak, hogy mindjárt az első meccsükön ki lesz javítva minden hiba. A fejlesztés most kezdődik, szezon végére kiderül mi lesz belőle. Kellemes a helyzet, mert ha bukó akkor lehet húzni a következő QB-t. Szerintetek ez már egy eldöntött tény, szerintem meg még nem.Az jó, h Barkleyban már egyesek legalább látják a jövőt, pedig 1 hete még mindenki temette őt is 😉 Talán eljutunk ide Jones-szal is..en nem latom Barkleyben sem a jovot. tul draga, serulekeny.
Szesze
de azt tartom, hogy ha Daboll sem tudja DJt felfejleszteni egy atlag kezdo qbva akkor senki, es akkor felesleges ebbe a projektbe tobb idot belerakni. marpedig elso meccsen a ket legnagyobb visszatero hibajat bemutatta egybol.
csebi
Szesze
nem veletlen az avatarom is. szepen varom, hogy mi lesz ebben az evben.
amugy a fejlesztes nem most kezdodott. mert ahogy irtuk is ezek a hibak mar ismertek voltak regota igy erre lehetett hangsulyt fektetni kb marcius ota, hogy ne forduljanak elo. most mar ott kellene jarni, hogy Daboll szisztemajat atvegye, annak megfeleloen jatsszon, akar a legkisebb nuanszokig. de meglatjuk, van meg 16 meccs.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mondjuk arra azért talán a legoptimistább DJ fanok sem hiszem, h számítottak, hogy mindjárt az első meccsükön ki lesz javítva minden hiba. A fejlesztés most kezdődik, szezon végére kiderül mi lesz belőle. Kellemes a helyzet, mert ha bukó akkor lehet húzni a következő QB-t. Szerintetek ez már egy eldöntött tény, szerintem meg még nem.Az jó, h Barkleyban már egyesek legalább látják a jövőt, pedig 1 hete még mindenki temette őt is 😉 Talán eljutunk ide Jones-szal is..en nem latom Barkleyben sem a jovot. tul draga, serulekeny.
Szesze
de azt tartom, hogy ha Daboll sem tudja DJt felfejleszteni egy atlag kezdo qbva akkor senki, es akkor felesleges ebbe a projektbe tobb idot belerakni. marpedig elso meccsen a ket legnagyobb visszatero hibajat bemutatta egybol.
csebi