New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
Igazából csak Grahamet meg a D-t sajnálom.

Szerkesztette: Haba
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 244
a megtévesztés nagymesterei vagyunk, az előszezonban elhitetjük mindenkivel, hogy nincs Oline meg irányító, közben meg
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
No a teljesen amatőr DJ inti is megvolt...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 369 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Látom még mindig megvannak DJ hülye döntései
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
Na megnyugodtam. Eddig ugyanaz a fostalicska O mint tavaly. A fal rettenetes mindenhol. Különösen Thomas. Úgy mennek át rajta, mint kés a vajon. Kb 6 passz játék alatt engedett 2 sacket, még egy qb hitet. Solderre meg csak azért nem dobtak holdingot, mert incomplete lett
több mint 4 éve
mazochisták, csatára fel !
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
New York Giants position-by-position roster assessment

www.bigblueview.com/2021/8/24/22639141/new-york-giants-position-by-position-roster-assessment?fbclid=IwAR3Mn_RmtmXVEFwp9hNcIcYS25LO6MsJcjhZ1NQVJscMihSZVfg4C0yGPuY
ozibozi
Tudom, hogy az én egyszerű agyam kevés ahhoz, hogy logikát találjon Garrett mester döntéseiben, de rohadjak meg ha értem, mit kell csinálnia egy játékosnak az ilyen edzőmeccseken, hogy elnyerje a bizalmát? Az első meccsen az osztrák RB egy játékból átszaladt a félpályán, ezek után meg már lehetőséget sem kapott a következő meccsen. Bezzeg a fumblizó Clement, meg a tök láthatatlan Brightwell igen. És állítólag előrébb is vannak a sorban. Értem én, hogy ez ellenfelek sem voltak komolyak, de a másik kettő még ezek ellen sem csinált semmit. Akkor mi értelme az egésznek?
vanek úr
Hát ugye nap, mint nap vannak edzések is, nyilván az azokon nyújtott teljesítmény is beleszámít a döntésekbe.
Szesze
Azért kérdeztem, hogy akkor mi értelme van az ilyen meccseknek?

Mellesleg Southgate mester szerint Saka az edzéseken nagyon jól rúgja a tizenegyeseket 😊
vanek úr

www.bigblueview.com/2021/8/24/22639141/new-york-giants-position-by-position-roster-assessment?fbclid=IwAR3Mn_RmtmXVEFwp9hNcIcYS25LO6MsJcjhZ1NQVJscMihSZVfg4C0yGPuY
ozibozi
Tudom, hogy az én egyszerű agyam kevés ahhoz, hogy logikát találjon Garrett mester döntéseiben, de rohadjak meg ha értem, mit kell csinálnia egy játékosnak az ilyen edzőmeccseken, hogy elnyerje a bizalmát? Az első meccsen az osztrák RB egy játékból átszaladt a félpályán, ezek után meg már lehetőséget sem kapott a következő meccsen. Bezzeg a fumblizó Clement, meg a tök láthatatlan Brightwell igen. És állítólag előrébb is vannak a sorban. Értem én, hogy ez ellenfelek sem voltak komolyak, de a másik kettő még ezek ellen sem csinált semmit. Akkor mi értelme az egésznek?
vanek úr
Hát ugye nap, mint nap vannak edzések is, nyilván az azokon nyújtott teljesítmény is beleszámít a döntésekbe.
Szesze

Mellesleg Southgate mester szerint Saka az edzéseken nagyon jól rúgja a tizenegyeseket 😊
vanek úr
Gyakorlatilag semmi értelmük.
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 215

ozibozi
vanek úr
Szesze

több mint 4 éve

ozibozi
vanek úr
több mint 4 éve

ozibozi
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Azert remelem legalabb a D bitang
fasza lesz....

Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Toney tegnap már mozgolódott, elképzelhető, hogy vasárnap pályára lép, jó lenne látni még a szezon előtt, bár nekem zéró elvárásom van vele kapcsolatban, szóval minden elkapás már extra teljesítmény.

Az első héten Bridgewater kezd ellenünk a Broncosban, számomra érthetetlen döntés, de éppen ezért örülök neki. 😊
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
Adoree' Jackson, the Giants' projected starting cornerback, suffered an ankle injury Wednesday morning during the team's first of two joint practices against the New England Patriots.
Haba
Na ! Akkor Golladay utan Adoree is hozza a papirformat serules ugyben...
Azert azt nem gondoltam hogy mar az edzotabort sem huzza ki egyik sem😀

yooker
Először a pozitívum, hogy nem súlyos a sérülés...
DG 19-re lapot húzott, Golloday-jel és Jackson-nal! Nem jött be, hisz az előszezont sem húzták ki sérülés nélkül!
Megint marad Nekünk a remény, hogy több meccsük lesz a pályán, mint IR-en.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Adoree' Jackson, the Giants' projected starting cornerback, suffered an ankle injury Wednesday morning during the team's first of two joint practices against the New England Patriots.
Haba
Na ! Akkor Golladay utan Adoree is hozza a papirformat serules ugyben...
Azert azt nem gondoltam hogy mar az edzotabort sem huzza ki egyik sem😀

Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
Haba New York Giants 903
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Azert az durva lenne hogy mivel ezert azert Golladay Toney Rudolph out igy minden erofeszites ellenere a tavalyi Shep Slayton Engram trioval kezdenenk mar az 1forduloban...pedig azert boven van ra esely
yooker
Kadarius-szal mi van? Miert out? Megserult? Es milyen volt addig az edzotabora?
RedFive
lófasz esti fénnyel....
kb semmi értékelhető!tán 1 edzést játszott végig!először a cipőjével voltak gondok (pfff..),majd családi ügyek, aztán covid és most ismeretlen sérülés !
kíváncsi vagyok mi lesz a következő
nem akar ez a gyerek focizni igazából úgy néz ki...
yooker
Ooo fakkk.
Pedig mennyit vuduztam hogy mi draftoljuk. Ha eddig bust akkor jobb is hogy fekete kakas veret mar be se szereztem. 😄 Azert remelem osszeszedi magat es meg racafol erre a szar palyakezdesre. Koszi.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Azert az durva lenne hogy mivel ezert azert Golladay Toney Rudolph out igy minden erofeszites ellenere a tavalyi Shep Slayton Engram trioval kezdenenk mar az 1forduloban...pedig azert boven van ra esely
yooker
RedFive
lófasz esti fénnyel....
kb semmi értékelhető!tán 1 edzést játszott végig!először a cipőjével voltak gondok (pfff..),majd családi ügyek, aztán covid és most ismeretlen sérülés !
kíváncsi vagyok mi lesz a következő
nem akar ez a gyerek focizni igazából úgy néz ki...
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
yooker

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
A Giants korábbi vezetőedzője, Tom Coughlin kedden nyilvánosságra hozta, hogy feleségénél, Judynál gyógyíthatatlan agyi rendellenességet diagnosztizáltak, amely szinte minden beszéd- és mozgásképességét elvette.

"Miközben oly sokan készülnek egy újabb NFL-szezonra, én a pálya szélétől távol, az ágy mellett fogok ülni, és a legnagyobb támogatóm, szeretett feleségem, gyermekeink édesanyja és unokáink nagymamája kezét fogom" - írta Coughlin a New York Timesban megjelent írásában.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
yooker
és akkor Barkley-ról még nem is beszéltünk.. mondjuk én továbbra is jobban aggódom az OL miatt ezeknél.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Az edzői döntések nagyon gyengék!
vilicus4
kezdők pihentetése?igazolások?játék hívások?minden?
fejtsd már ki kicsit légyszi...😉
yooker
A játékhívásokra gondoltam elsősorban, a középső futások továbbra is erőltetve vannak, előre kiszámíthatóak. Az igazolások csak részben edzői döntések szerintem. Az pedig, hogy nem játszatják a kezdőket érthető.
vilicus4
Mondjuk előszezonban ne várj semmi extra playhívást, ez teljesen normális ilyenkor. Más kérdés, hogy nálunk élesben is ez a helyzet.
Szesze
A barnáknak volt egy-két trükkös futása😊
vilicus4
az lehet csak a mi védekezésünk miatt tűnt trükkösnek...😊
yooker
Én inkább azt nem értem, hogy az első meccsen kihagytunk minden kezdőt, kivéve az OL-t, akit gondolom tesztelni akartak, kiderült, hogy joggal. Erre a második meccsen még ők sem játszottak.. jó nagy időpocsékolás volt ezt a tegnapi meccset végigszenvedni.
Szesze
Simán inkább olasz meccseket néztem 8 után, ami mindent elmond. 😉
Nem is voltak rosszak így kapcsolgatva.
több mint 4 éve
Sills engem meggyőzött!
nagir
jó volt! és Rysen John is pl. meg Booker is mutatott végre valamit
yooker
Az nem árt, ha Booker jól mozog, mert attól tartok, többet lesz pályán mint Barkley kollégája.
több mint 4 éve
vilicus4 New York Giants 41
Az edzői döntések nagyon gyengék!
vilicus4
kezdők pihentetése?igazolások?játék hívások?minden?
fejtsd már ki kicsit légyszi...😉
yooker
A játékhívásokra gondoltam elsősorban, a középső futások továbbra is erőltetve vannak, előre kiszámíthatóak. Az igazolások csak részben edzői döntések szerintem. Az pedig, hogy nem játszatják a kezdőket érthető.
vilicus4
Mondjuk előszezonban ne várj semmi extra playhívást, ez teljesen normális ilyenkor. Más kérdés, hogy nálunk élesben is ez a helyzet.
Szesze
A barnáknak volt egy-két trükkös futása😊
vilicus4
az lehet csak a mi védekezésünk miatt tűnt trükkösnek...😊
yooker
Én inkább azt nem értem, hogy az első meccsen kihagytunk minden kezdőt, kivéve az OL-t, akit gondolom tesztelni akartak, kiderült, hogy joggal. Erre a második meccsen még ők sem játszottak.. jó nagy időpocsékolás volt ezt a tegnapi meccset végigszenvedni.
Szesze
Legalább a kezdő játékosok ülőképességét tesztelték!