New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
a sérülések miatt értékelhetetlen a tegnapi meccs, az egyetlen, hogy Toney megmutatta, hogy tényleg ügyes focista és tényleg buta ember.

a Chargers/Herbert duó viszont most is jó volt 😀
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Barkely úgy tűnik megússza egy low-ankle sprain-el. Rams ellen tuti nem játszik, de jövő hétre akár hadra is fogható lehet, hálisten szakadás sincsen.
több mint 4 éve
Zet New York Giants 2 020
Abba mar beletorodtem hogy ilyem rettenet gyengek vagyunk de hogy meg a fel csapatnak le is kell serulnie emelle ezt mar ugyan mivel erdemeltuk ki a sorstol...
Es meg a Bears is nyert....😀
yooker
Én csak azt nem értem h elvileg beton biztos cbink vannak meg secondary erre ezen a meccsen úgy szétdobáltak minket mikor RWM volt a kezdő.
Alapvetően kezdő qb és rb nélkül a 20 pont meg pofás is de ez a 40+ Kapott …
csebi
Ez a secondary rettenet gyenge. Bradberry idén hibát hibára halmoz, A. Jackson pedig láthatatlan.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Szerintem ez tényleg az a szintű szopás volt a sérülések okán ami miatt teljesen értelmetlen elemezni bármit is ezzel a meccsel kapcsolatban. Amíg DJ nem sérült meg nagyjából pariban voltunk, utána már nem volt miről beszélni tényleg.
több mint 4 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Abba mar beletorodtem hogy ilyem rettenet gyengek vagyunk de hogy meg a fel csapatnak le is kell serulnie emelle ezt mar ugyan mivel erdemeltuk ki a sorstol...
yooker
Én csak azt nem értem h elvileg beton biztos cbink vannak meg secondary erre ezen a meccsen úgy szétdobáltak minket mikor RWM volt a kezdő.
csebi
mondjuk a földön is kaptunk 200 yardot szóval 😀
több mint 4 éve
Haba New York Giants 934
yooker
Én is elvárások nélkül ülök le már meccset nézni, de h ezek miatt a rohadt sérülések miatt még az a kicsi szurkolói remény is elússzon, ami azért mindig ott motoszkál belül...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
Nyomasztó már amilyen roncsderbiket játszik a két csapat. Jobbulást a sérülteiteknek!
gyeek
Köszi. Ez sajnos ilyen. Nekünk legalább nem a PO megy el ezen mint nektek tavaly. Bivaly erősek vagytok!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
yooker

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
több mint 4 éve
Barkley mankóval és boot-Ban hagyta el a stadiont, az a boka valszeg szakadt a szalag, 6-8 hét lesz minimum.
Golladay-nek meg feszült a térde, annyira nem para az
DJ már a szüleivel beszélgetett a meccs után, és azt mondtak Good spiritben hagyta el a stadiont.
Thomas active volt, de safetyben maradt végig
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 645 — Grady Judd fan
Nyomasztó már amilyen roncsderbiket játszik a két csapat. Jobbulást a sérülteiteknek!

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Toney jó volt a verekedés ellenére is. A többiek lesérültek, Barkley még season ending is lehet.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 983
érik is egy run stopper disznó az első körben 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Haba New York Giants 934
Csodás meccs volt. A sérülések mellé, 515 yardot nyelvünk be, ebből 201 futás.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
Vittore, 3 hozzászólásodat töröltem, a következő ilyennel repülsz egy hétre.

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 714 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 4 éve
Sok ertelme nincs de azert kivancsi lennek az Esti tippekre...
Kapott az 30 folott lesz szinte biztos , az O ha jobb napot fog ki akkor akar 20 fole is mehet...
Szoval az optimista hangulatom okan 35:21 L.....😀
yooker
Nyerünk 24-21re

több mint 4 éve
Első pont miénk.
Fos O fal.
Engram dropp.
DJ 300 yard 1TD 1 TO
SB 80yard 40 after catch

Az eredmény ezek utàn W.

Csak azért mert a Dallasra csak egy szepuku utàn tennék .

Benyelunk 300yardot.

Szesze, megfelel?
Palesz76
Kicsit káoszos ez a joslat 😀 jelenleg nem
egy kategoria a Dallas velunk!
Ez sajnos latszani is fog!
A D-nkre se szamithatunk iden hogy csodat tesznek majd ! Nem latom higyan lehetne ezt akar kicsit is szorossa tenni...
több mint 4 éve
Palesz76 New York Giants 524
Első pont miénk.
Fos O fal.
Engram dropp.
DJ 300 yard 1TD 1 TO
SB 80yard 40 after catch

Az eredmény ezek utàn W.

Csak azért mert a Dallasra csak egy szepuku utàn tennék .

Benyelunk 300yardot.

Szesze, megfelel?
több mint 4 éve
Sztem sima zacskó lesz.
Szesze
csoportrangadón azért szerintem extrán oda fogjuk tenni magunkat, én inkább egy szoros öntökönszúrásra számítok, 24-21 oda, mondjuk egy utolsó mp-es mezőnygóllal.
kristof
az még rosszabb 😊
akkor már inkább Palesz tippjét választom így látatlanban.
több mint 4 éve
14-28 L
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sztem sima zacskó lesz.
Szesze
csoportrangadón azért szerintem extrán oda fogjuk tenni magunkat, én inkább egy szoros öntökönszúrásra számítok, 24-21 oda, mondjuk egy utolsó mp-es mezőnygóllal.
több mint 4 éve
Sztem sima zacskó lesz.
több mint 4 éve
Andrew Thomas úgy néz ki játszhat, ez jó hír. Itt az offense-nek életbe kell tartania minket, és azt gondolom a Defense nyerhet nekünk ma meccset. Ezt valószínűleg ők is érzik, és remélem Aikman szavaiból is merítkeznek majd 😛 A lényeg a Defense képes lelassítani ezt az offenset, valamint hosszú driveokat kell vezetnünk, hogy minél kevesebbet legyenek fent Dak-ék. Kicsit nyugodtabb vagyok, mint múlt héten, mert nem érzem, hogy nyernénk, de remélem legalább egy szoros meccset játszunk és nem lesz blowout.
Továbbá sérülésmentes játékot mindkét csapatnak.
több mint 4 éve
Sok ertelme nincs de azert kivancsi lennek az Esti tippekre...
Kapott az 30 folott lesz szinte biztos , az O ha jobb napot fog ki akkor akar 20 fole is mehet...
Szoval az optimista hangulatom okan 35:21 L.....😀