New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Plusz Barkley faktor is számítani fog még. Hátha több ideje lesz Jonesnak a PAnalRemélem igazad lesz, bár én sem vagyok túl optimista.. egy közepes teljesítményt simán aláírnék előre, szerintem az már elég lenne egy jelentős javuláshoz csapat szinten. Jelenleg (ismét) azt látom, hogy ezen fog múlni a szezon, talán most azért optimistábbak lehetünk, mint az előző években amikor hasonlóan vágtunk neki az évnek.Sztem most full off seasonnal, training camppel nem lesz gond. Szezon közben is sokat fejlodtunk így sztem itt is előrelépés leszEleg valogatosak lettek de lehet nem baj..Akkor nagy a bizalom az OL-ben....Azért azt kétlem, de gondolom Ojularit már nem tudták bent hagyni 50-nél és azért ez érthető is. Robinson meg ezek szerint nagy kedvencünk lehetett, ha még fel is jöttünk érte, annak ellenére, hogy azért a DB messze nem volt hiányposzt. Szerintem amúgy ezt így is kell csinálni.. ha van olyan akiben nagyon bízunk, akkor őt kell hozni (ráadásul a CB is prémium poszt), nem egy olyant aki elvileg need-re jönne, de nem hiszünk benne igazán.
yooker
Szesze
Azert en komolyan aggódom hogy így bajok lesznek az OL-lel....
yooker
csebi
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Remélem igazad lesz, bár én sem vagyok túl optimista.. egy közepes teljesítményt simán aláírnék előre, szerintem az már elég lenne egy jelentős javuláshoz csapat szinten. Jelenleg (ismét) azt látom, hogy ezen fog múlni a szezon, talán most azért optimistábbak lehetünk, mint az előző években amikor hasonlóan vágtunk neki az évnek.Sztem most full off seasonnal, training camppel nem lesz gond. Szezon közben is sokat fejlodtunk így sztem itt is előrelépés leszEleg valogatosak lettek de lehet nem baj..Akkor nagy a bizalom az OL-ben....Azért azt kétlem, de gondolom Ojularit már nem tudták bent hagyni 50-nél és azért ez érthető is. Robinson meg ezek szerint nagy kedvencünk lehetett, ha még fel is jöttünk érte, annak ellenére, hogy azért a DB messze nem volt hiányposzt. Szerintem amúgy ezt így is kell csinálni.. ha van olyan akiben nagyon bízunk, akkor őt kell hozni (ráadásul a CB is prémium poszt), nem egy olyant aki elvileg need-re jönne, de nem hiszünk benne igazán.
yooker
Szesze
yooker
csebi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Eleg valogatosak lettek de lehet nem baj..azért nincs még vége a holtszezonnak, fiatal az egység, remélhetőleg idén sokkal több közös edzést is tudnak tartani. én még a draftról is várok legalább egy tacklet és egy belső falembert, valamint egy későbbi Trai Turner igazoláson sem lepődnék meg - illene Gettlemannek kialkudni egy prove-it szerződést vele.
yooker
több mint 4 éve
Sztem most full off seasonnal, training camppel nem lesz gond. Szezon közben is sokat fejlodtunk így sztem itt is előrelépés leszEleg valogatosak lettek de lehet nem baj..Akkor nagy a bizalom az OL-ben....Azért azt kétlem, de gondolom Ojularit már nem tudták bent hagyni 50-nél és azért ez érthető is. Robinson meg ezek szerint nagy kedvencünk lehetett, ha még fel is jöttünk érte, annak ellenére, hogy azért a DB messze nem volt hiányposzt. Szerintem amúgy ezt így is kell csinálni.. ha van olyan akiben nagyon bízunk, akkor őt kell hozni (ráadásul a CB is prémium poszt), nem egy olyant aki elvileg need-re jönne, de nem hiszünk benne igazán.
yooker
Szesze
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Tegnapi napra írtam nem számoltam bele az első koros cserét.Tegnapi pickek után simán jöhetne az Ice Cubes meme h jó nap volt. Teljesen elégedett vagyok, jó huzasok plusz meg ráadás Pick is. Így kell csinálnipickek.. jövő évi +1+3+4
csebi
Szesze
Első nap a cserével teljesen meg vagyok elégedve a választással magával nem de leírtam korabban
több mint 4 éve
Eleg valogatosak lettek de lehet nem baj..Akkor nagy a bizalom az OL-ben....Azért azt kétlem, de gondolom Ojularit már nem tudták bent hagyni 50-nél és azért ez érthető is. Robinson meg ezek szerint nagy kedvencünk lehetett, ha még fel is jöttünk érte, annak ellenére, hogy azért a DB messze nem volt hiányposzt. Szerintem amúgy ezt így is kell csinálni.. ha van olyan akiben nagyon bízunk, akkor őt kell hozni (ráadásul a CB is prémium poszt), nem egy olyant aki elvileg need-re jönne, de nem hiszünk benne igazán.
yooker
Szesze
több mint 4 éve
Tegnapi pickek után simán jöhetne az Ice Cubes meme h jó nap volt. Teljesen elégedett vagyok, jó huzasok plusz meg ráadás Pick is. Így kell csinálnipickek.. jövő évi +1+3+4
csebi
több mint 4 éve
Tegnapi pickek után simán jöhetne az Ice Cubes meme h jó nap volt. Teljesen elégedett vagyok, jó huzasok plusz meg ráadás Pick is. Így kell csinálni
több mint 4 éve
Nagyot fordult a világ. DG-t már 'Trader Dave'-nek hívják. 😊
több mint 4 éve
Akkor nagy a bizalom az OL-ben....Azért azt kétlem, de gondolom Ojularit már nem tudták bent hagyni 50-nél és azért ez érthető is. Robinson meg ezek szerint nagy kedvencünk lehetett, ha még fel is jöttünk érte, annak ellenére, hogy azért a DB messze nem volt hiányposzt. Szerintem amúgy ezt így is kell csinálni.. ha van olyan akiben nagyon bízunk, akkor őt kell hozni (ráadásul a CB is prémium poszt), nem egy olyant aki elvileg need-re jönne, de nem hiszünk benne igazán.
yooker
több mint 4 éve
Abrams nyilatkozta hogy jövőre kemény lesz a cap helyzetünk amiatt is kellenek a 22-es pickek...
több mint 4 éve
Akkor nagy a bizalom az OL-ben....
több mint 4 éve
Na, a secondary már totál rendben van, és így lesz elég ideje a Carter - Ojulari párosnak (+Leó), hogy oda érjen az irányítóhoz. Most már "csak" az kell, hogy ne sérüljön le egyszerre a fél kezdő. Támadóoldal is megvan az OL kivételével, kukázni kell középre ma valakit, meg még majd valami veteránt is, de az lesz a lényeg, hogy végre értelmes szakmai munka folyjon az edzésen. Mert egy közepes szintet simán ki kéne hozni ebből az anyagból.
És akkor ott tartanánk, hogy az O leggyengébb pontja az OC.
Szerkesztette: vanek úr
több mint 4 éve
Tavaly gyanúm volt hogy ez nem Dave Draftja mar teljesen, az is tul ertelmes volt szamomra a korabbiakhoz kepest, bar az 1/4 annyira nem tetszett. Azota se, de meg jo lehet. De az idei FA tevekenyseg es a draft plusz tradek utan, JUDGE A VALODI GMUNK IS.! Dave felveszi a fizut, hat istenem, biztos mondja hogy 2 pufi es uj futo kene, Joe cserebe hogy egyel szart papa. (Robinson siman 2.kor kozepe materia) Alomdraft. Es Judge miatt is szurkolok h Jones ne buktasa el a projektet v Garrett toketlensege, etc mert kov. draftra ennyi tokevel, potenciallal, kontender szint is lehetne. Aki most sem tud bizakodni kb soha,massziv bottom 5bol indulva. DGt azert tudjuk imadni vegre amit nem csinal.. Fura egy érdem de elerte ezt is xd4.korbe pont mindegy nekem mar h T. Smith, Deonte, v Cox (najo imadom ot) , Moses stb, de az erdemi resze azert lezajlott ennek. Az idei offseason tevekenyseget 90%ra ertekelnem reszemrol. (Wyatt davis fele huzas hianyaban)
több mint 4 éve
Hmm, hát papíron nagyon jól néz ki a második körünk, hisz Ojulari úgy jött lecserével, egy jövő évi +3 körrel együtt, hogy draft előtt sokan az első körbe várták . Innentől viszont nyilván felmerül a kérdés, hogy sérülésügyileg mi a helyzet nála. Ha azzal nincs gond, akkor ez a választás a plusz pickkel együtt egyértelmű A+, hisz a legnagyobb hiányposztunkra érkezett. A harmadik körben jött az előre borítékolható CB. Mivel sajnos a két center már kiment korábban, így számomra nem meglepő, hogy végül ide húztunk (bár egy guard-nak alapvetően jobban örültem volna). Robinsont nem ismerem, de walterfootball-nál egyedül erre a húzásra adtak A+-t a harmadik körben, szóval olyan nagy gond biztos nem lehet vele.
Sokat kritizáltuk eddig (nyilván nem véletlenül..), de DG-nek szerintem mindenképpen jár a dicséret erre az évre mind az FA, mind a draft teljesítményével kapcsolatban. Hosszú évek óta végre úgy mehetünk neki a szezonnak, hogy legalább halvány esélyünk van reálisan a PO-ért harcolni és (sajnos) már ezt is nagyon kell értékelnünk..
Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
Megeszem a nem létező kalapom, ha ez a draft nem Judge,hanem DG. Értelmes, értékes tradek (le és nem fel), és jónak tűnő választások a lehetőségek közül. Nem igazán váll rá.Re ☕🥱☕
Haba
Nekem is pont ez az érzésem.... 🤔
több mint 4 éve
Megeszem a nem létező kalapom, ha ez a draft nem Judge,hanem DG. Értelmes, értékes tradek (le és nem fel), és jónak tűnő választások a lehetőségek közül. Nem igazán váll rá.
több mint 4 éve
Újabb CB. Talán értéken jött, de az iOL fétisemet ez a pick nem elégítette ki...Én biztos Wyatt Davist vittem volna, csere nélkül is...
GiantsMLBhunter

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Újabb CB. Talán értéken jött, de az iOL fétisemet ez a pick nem elégítette ki...
több mint 4 éve
végül lehet hogy ez is jó lesz...mondjuk ez a trade már picit flegmának tűnik...Jövőre: 1;1;2;3;3;4;4 Pickek lesznek, ha jól nézem 😊
yooker
GiantsMLBhunter
1. körbe emlegették
remélem bírni fogja!
több mint 4 éve
mondjuk ez a trade már picit flegmának tűnik...Jövőre: 1;1;2;3;3;4;4 Pickek lesznek, ha jól nézem 😊
yooker
több mint 4 éve
mondjuk ez a trade már picit flegmának tűnik...
több mint 4 éve
Van most egy nagyobb OT run. A fiatal franchise QB-k sorra kapják az erősítést az OL-ben. OT-k közül: Cosmi, Mayfield, Radunz van bent, illetve IOL Humphrey van bent.Pass rusherek / LB-k közül pedig nagyon sokan. Kíváncsi vagyok, hogyan döntünk.
több mint 4 éve
Pedig Eichenberg-nek örültem volna. DG gyűjti a pick-eket jövőre az utódjának? Most 3. kör jött....
több mint 4 éve
hogy megéreztük hogy feljön a Dolphins...😊