New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Én olyat csináltam volna. De szerencsétekre ez nem az enyém 😀Matthew99kösz ,hogy nem valami orra bukósat csináltál...😊
yooker

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Matthew99kösz ,hogy nem valami orra bukósat csináltál...😊
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Giants claim RB Ryquell Armstead, waive QB Joe Webb.Rocknak biztató rookie éve volt 2019-ben, tavaly viszont egész évben a COVID-dal és annak szövődményeivel harcolt.Örülök, hogy kap egy új esélyt, szerintem simán megcsípheti az 53-at, ha teljesen felgyógyult.
nagir
több mint 4 éve
Giants claim RB Ryquell Armstead, waive QB Joe Webb.arra sem emlékeztem h nálunk volt
nagir
több mint 4 éve
Giants claim RB Ryquell Armstead, waive QB Joe Webb.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
pedig vlsz mindegyiknél gyorsabb is, ami fontos lehet mikor a falad ad 1-1,5 másodpercet a qb-nakNyugi! Minél később tér vissza, annál később fog újra lesérülni 😊Már, ha Barkley játszik!Corey Clements lett a befutó azok közül az 5 RB közül, akik a hétvégi mini-campen lehetőséget kaptak a csapattól. Az edzői stábot lenyűgözte a SBgyőztes ex-Eagles futó, egy éves szerződés lett a jutalma...Nem is csodálom, sajnálom, hogy csoportriválisnál kötött ki. Tökéletes lesz Barkley mellé.
nagir
dande
vilicus4
Csak azt tudnám, Gallman miért nem fért el rosteren, ha már TE-ből van ott egy tucat?
vanek úr
több mint 4 éve
Nyugi! Minél később tér vissza, annál később fog újra lesérülni 😊Már, ha Barkley játszik!Corey Clements lett a befutó azok közül az 5 RB közül, akik a hétvégi mini-campen lehetőséget kaptak a csapattól. Az edzői stábot lenyűgözte a SBgyőztes ex-Eagles futó, egy éves szerződés lett a jutalma...Nem is csodálom, sajnálom, hogy csoportriválisnál kötött ki. Tökéletes lesz Barkley mellé.
nagir
dande
vilicus4
Csak azt tudnám, Gallman miért nem fért el rosteren, ha már TE-ből van ott egy tucat?
több mint 4 éve
Már, ha Barkley játszik!Corey Clements lett a befutó azok közül az 5 RB közül, akik a hétvégi mini-campen lehetőséget kaptak a csapattól. Az edzői stábot lenyűgözte a SBgyőztes ex-Eagles futó, egy éves szerződés lett a jutalma...Nem is csodálom, sajnálom, hogy csoportriválisnál kötött ki. Tökéletes lesz Barkley mellé.
nagir
dande
több mint 4 éve
Brandon Jacobs, tudok olyat aki miatta lett óriás.
több mint 4 éve
Corey Clements lett a befutó azok közül az 5 RB közül, akik a hétvégi mini-campen lehetőséget kaptak a csapattól. Az edzői stábot lenyűgözte a SBgyőztes ex-Eagles futó, egy éves szerződés lett a jutalma...Nem is csodálom, sajnálom, hogy csoportriválisnál kötött ki. Tökéletes lesz Barkley mellé.
nagir
több mint 4 éve
W 1: DENEn az over/under hatar fole lottelek be benneteket 8 gyozelemmel (9 ha iciripicirit optimistabb vagyok) es kotelezo lesz a meccseiteket neznem Toney miatt. Meglehet hogy o lesz az uj kedvenc oriasom. Amugy nem szokasom mas csapatbol kedvencet megnevezni de ez valahogy igy alakult az idok soran es epp egy Giant-el. Nem, ne talagassatok, ugysem fogja eltalalni senki ki volt a nagy kedvencem a multatokbol.
W 2: @ WFT (TNF)
W 3: ATL
W 4: @ NO
W 5: @ DAL
W 6: LAR
W 7: CAR
W 8: @ KC (MNF)
W 9: LV
W 10: Bye
W 11: @ TB (MNF)
W 12: PHI
W13: @ MIA
W 14: @ LAC
W 15: DAL
Ha a csoportot legalább 50%~ra hozzuk, akkor nagy bukás lenne ha nem jönne össze egy pozitív szezon. Van itt építkező csapat gazdagon.
ozibozi
Egy futo. Es nem Tiki Barber. (Bar az fajt, hogy o nem jutott gyuruhoz).
A minden idok nem Ravens jatekosa nekem: Brandon Jacobs. Biztos lesz olyan aki most megertoen bologat. A csavot imadtam! Ment elore, orias volt es dolt az ellen mint a tekebabuk. Sose felejtem, ket gyurut szerzett, nagy kiraly volt!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Corey Clements lett a befutó azok közül az 5 RB közül, akik a hétvégi mini-campen lehetőséget kaptak a csapattól. Az edzői stábot lenyűgözte a SBgyőztes ex-Eagles futó, egy éves szerződés lett a jutalma...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Tompo
66
Rendelném a megnyert mezem, ami egy Toney mez lenne. Most kijött, hogy 89-es mezszám, de erre mérget merek venni, hogy változni fog :/Én még várok kicsit de már spórolok egy Ojulari mezre. 😉
GiantsMLBhunter
Ám bármennyire is szeretem DJ-t és szurkolok hogy visszatérjen az első szezonjában mutatott tökös játékhoz én félek hogy mi leszünk a Bills 2.0....
Én nem lettem volna mérges 11 re Fields miatt.
Tudom ez kicsit Ozis de többet látok benne mint DJ-ben és nem gondoltam hogy lecsúszik hozzánk , bár normális OC is kell mindkettőhőz de szerintem ez még nagyon fog fájni.
Na de ne legyen igazam hajrá DJ GO Giants!!!
Szerkesztette: Tompo
több mint 4 éve
Rendelném a megnyert mezem, ami egy Toney mez lenne. Most kijött, hogy 89-es mezszám, de erre mérget merek venni, hogy változni fog :/Szinte mindegy, ha OBJ magasságokban lesz a karrieje akkor a 89is jó lesz max, azt mondod retro...🤣
GiantsMLBhunter
...vaaagy a draft meze és akkor az 1-es😉
Szerkesztette: nagir

több mint 4 éve
Rendelném a megnyert mezem, ami egy Toney mez lenne. Most kijött, hogy 89-es mezszám, de erre mérget merek venni, hogy változni fog :/
több mint 4 éve
W 1: DENAz első 4 meccs megnyeréséhez nem is lenne szükség földöntúli bravúrra. "Csak" egy közepes OL és egy nem fékként funkcionáló Garrett hiányozna hozzá. Aztán a többit már lendületből behúznánk 😊
Ha a csoportot legalább 50%~ra hozzuk, akkor nagy bukás lenne ha nem jönne össze egy pozitív szezon. Van itt építkező csapat gazdagon.
ozibozi
több mint 4 éve
W 1: DEN1X csak néztem milyen optimistán tippelsz...😊
ozibozi
több mint 4 éve
W 1: DENW 2: @ WFT (TNF)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Amikor két ilyen szintű csapat ennyire tartja a másikat, akkor mi lehet a jó csapatok véleménye rólunk...Szeptemberig mindenkinek pont ugyanannyi esélye van jól szerepelni!Bár én várok fejlődést a Broncos-tól (meg hát a fiam is nekik szurkol) de szerintem nálunk nagyobb előrelépés várható.
ozibozi
több mint 4 éve
Amikor két ilyen szintű csapat ennyire tartja a másikat, akkor mi lehet a jó csapatok véleménye rólunk...Hát az, hogy a Giants nagyon gromek 😊
ozibozi
több mint 4 éve
Amikor két ilyen szintű csapat ennyire tartja a másikat, akkor mi lehet a jó csapatok véleménye rólunk...
több mint 4 éve
Mi is pont így vagyunk ezzel szerintem (csak Broncos győzelmet remélünk). 😀MetLife-ban kezdtek a Broncos ellen 22:25-ös meccsen.azért ezt csak jó lenne behúzni 😊
Beki
yooker
több mint 4 éve
MetLife-ban kezdtek a Broncos ellen 22:25-ös meccsen.azért ezt csak jó lenne behúzni 😊
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
MetLife-ban kezdtek a Broncos ellen 22:25-ös meccsen.