New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
hát 2005 óta velünk együtt volt 3 csapat, amely duplázott az SB-n, feltételezem akkor itt a Patset és Steelerst leszámítva a többi franchise D-nél jobbat nem kapott. elég szigorú osztályozás ez azért, hogy a fra-k több, mint 85%-a D-t kapott ...Sziasztok!"New York Giants: John Mara és Steve Tisch
Esetleg tudja valaki, hogy a "Fűzővel kifelé!"-n, hogy értékelték a Giants tulajokat?
vilicus4
Tulajdonossá válás módja és ideje: örökség, 2005
Amióta a Giants létezik (1925), azóta a Mara család határozza meg a csapat sorsát. 1991-ben azonban egy Robert Tisch nevű üzletember megvásárolta a csapat 50%-át, és a továbbiakban a Mara és a Tisch család közösen döntött a csapat jövőjét illetően. 2005-ben mind Wellington Mara, mind Robert Tisch elhunyt, és a csapatot a fiaik, John Mara és Steve Tisch örökölték meg. Mara teljes mértékben csak a csapattal foglalkozik, Tisch azonban filmművészetet végzett a Tufts egyetemen, és filmproducerként is tevékenykedik (többnyire TV műsorokat finanszírozott, de pl a Forrest Gump vagy az American History X-nél is ő volt az egyik producer). A két tulajdonos tevékenysége az elmúlt 15 évben meglehetősén kétélű. Egyrészt ott van a két Super Bowl győzelem a Patriots ellen, amit elsősorban az apák által kinevezett Tom Coughlinnak köszönhettek. Ugyanakkor a két Super Bowl győzelem mellett a Coughlin éra számos negatív rekordot is hozott, és 2015-ben úgy döntöttek, hogy megválnak az edzőtől. A helyére azonban egy sokkal rosszabbat sikerült kinevezni Ben McAdoo személyében, akinek két éves regnálását szeretné minden Giants szurkoló elfelejteni. A hibát viszonylag gyorsan felismerték és kirúgták McAdoo-t, csakhogy közvetlenül utána elhozták Dave Gettlemant GM posztra, akivel a csapat semmit nem fejlődött, sőt! Jelenleg a Giantsnek van az egyik legkevesebb győzelme a 2015 óta eltelt éveket tekintve, és ebben a két tulajdonos rossz döntéshozatalai játszották a főbb szerepeket. A két Super Bowl győzelem szép, de azokat nagyrészt a szülők által hátrahagyott csapat érte el. Az a csapat, amit már teljesen ők alakítottak, az egyik legrosszabb lett.
Grade: C-"
vanek úr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
D
több mint 4 éve
Sziasztok!"New York Giants: John Mara és Steve Tisch
Esetleg tudja valaki, hogy a "Fűzővel kifelé!"-n, hogy értékelték a Giants tulajokat?
vilicus4
Tulajdonossá válás módja és ideje: örökség, 2005
Amióta a Giants létezik (1925), azóta a Mara család határozza meg a csapat sorsát. 1991-ben azonban egy Robert Tisch nevű üzletember megvásárolta a csapat 50%-át, és a továbbiakban a Mara és a Tisch család közösen döntött a csapat jövőjét illetően. 2005-ben mind Wellington Mara, mind Robert Tisch elhunyt, és a csapatot a fiaik, John Mara és Steve Tisch örökölték meg. Mara teljes mértékben csak a csapattal foglalkozik, Tisch azonban filmművészetet végzett a Tufts egyetemen, és filmproducerként is tevékenykedik (többnyire TV műsorokat finanszírozott, de pl a Forrest Gump vagy az American History X-nél is ő volt az egyik producer). A két tulajdonos tevékenysége az elmúlt 15 évben meglehetősén kétélű. Egyrészt ott van a két Super Bowl győzelem a Patriots ellen, amit elsősorban az apák által kinevezett Tom Coughlinnak köszönhettek. Ugyanakkor a két Super Bowl győzelem mellett a Coughlin éra számos negatív rekordot is hozott, és 2015-ben úgy döntöttek, hogy megválnak az edzőtől. A helyére azonban egy sokkal rosszabbat sikerült kinevezni Ben McAdoo személyében, akinek két éves regnálását szeretné minden Giants szurkoló elfelejteni. A hibát viszonylag gyorsan felismerték és kirúgták McAdoo-t, csakhogy közvetlenül utána elhozták Dave Gettlemant GM posztra, akivel a csapat semmit nem fejlődött, sőt! Jelenleg a Giantsnek van az egyik legkevesebb győzelme a 2015 óta eltelt éveket tekintve, és ebben a két tulajdonos rossz döntéshozatalai játszották a főbb szerepeket. A két Super Bowl győzelem szép, de azokat nagyrészt a szülők által hátrahagyott csapat érte el. Az a csapat, amit már teljesen ők alakítottak, az egyik legrosszabb lett.
Grade: C-"
több mint 4 éve
Sziasztok!Esetleg tudja valaki, hogy a "Fűzővel kifelé!"-n, hogy értékelték a Giants tulajokat?
több mint 4 éve
Szvsz A New England v inkább a Tampa Bay ellen lenne stílszerű 😉Eli Manning is back home! @EliManning has rejoined the org in a business ops & fan engagement role. Plus, we've set the date for jersey retirement and ring of honor!
— New York Giants (@Giants) June 21, 2021
📰: https://t.co/69LQoFTpii pic.twitter.com/hezPk7ZCiM
...és az ATL elleni meccsen vissza vonultatjuk a mezszámát! 🔟
nagir
több mint 4 éve
Eli Manning is back home! @EliManning has rejoined the org in a business ops & fan engagement role. Plus, we've set the date for jersey retirement and ring of honor!
— New York Giants (@Giants) June 21, 2021
📰: https://t.co/69LQoFTpii pic.twitter.com/hezPk7ZCiM
...és az ATL elleni meccsen vissza vonultatjuk a mezszámát! 🔟

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ozi, köszönöm az élményt!Óriási meccs volt, eddigi talán legjobb élményem ami meccs lehetett.
Sanyichef
több mint 4 éve
Ozi, köszönöm az élményt!
több mint 4 éve
Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Balek 😂
ozibozi
több mint 4 éve
Megérte az árát 😊Megkaptam mind a kettőt, sorry...Akkor el is kelt mindkettő ha jól értem?Jó szórakozást!Ok, küldj e-mail címet priváton és elküldöm.Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Szia Ozi, engem érdekelne.
ozibozi
Sanyichef
ozibozi
aztán Giants mezben menj 😊
yooker
GiantsMLBhunter
Sanyichef
több mint 4 éve
Ozi, irtam pr. üzit...Sanyit kérdezd, már nála van mindkettő. 😊Akkor el is kelt mindkettő ha jól értem?Jó szórakozást!Ok, küldj e-mail címet priváton és elküldöm.Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Szia Ozi, engem érdekelne.
ozibozi
Sanyichef
ozibozi
yooker
GiantsMLBhunter
ozibozi
több mint 4 éve
Megkaptam mind a kettőt, sorry...Akkor el is kelt mindkettő ha jól értem?Jó szórakozást!Ok, küldj e-mail címet priváton és elküldöm.Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Szia Ozi, engem érdekelne.
ozibozi
Sanyichef
ozibozi
yooker
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Sanyit kérdezd, már nála van mindkettő. 😊Akkor el is kelt mindkettő ha jól értem?Jó szórakozást!Ok, küldj e-mail címet priváton és elküldöm.Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Szia Ozi, engem érdekelne.
ozibozi
Sanyichef
ozibozi
yooker
GiantsMLBhunter
több mint 4 éve
Akkor el is kelt mindkettő ha jól értem?Jó szórakozást!Ok, küldj e-mail címet priváton és elküldöm.Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Szia Ozi, engem érdekelne.
ozibozi
Sanyichef
ozibozi
yooker
több mint 4 éve
Jó szórakozást!Ok, küldj e-mail címet priváton és elküldöm.Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Szia Ozi, engem érdekelne.
ozibozi
Sanyichef
ozibozi
több mint 4 éve
Ok, küldj e-mail címet priváton és elküldöm.Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Szia Ozi, engem érdekelne.
ozibozi
Sanyichef
több mint 4 éve
Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.Szia Ozi, engem érdekelne.
ozibozi
több mint 4 éve
Francia meccsre oda adnék 2 jegyet annak akit esetleg érdekel. Ha Itt nem kell senkinek akkor idegen is jöhet.
több mint 4 éve
A Beal story is elkepeszto de ha Bakerhez hasonlóan Toneyval is megint durvan besulunk rovid időn belül egy 1.korossel az mar szerintem mindenidok legcikibb listáján lazán érhet első helyet....Na mert a DB-k nem? Sam Beal éppen most kapott 2év próbára bocsájtást, mert bűnösnek vallotta magát illegális fegyver viselés és marihuána birtoklás vádjában...OBJ újonc évében kiülte a minicampet, aztán OROY lett. Csak ne raboljon ki fegyverrel senkit, és nem lesz itt baj.lehet még itt lábon lövés is (szó szerint). nálunk az elkapók bmire képesek és az ellentettjére is.
Lance
csebi
De már az tisztán látszik, hogy Tóni sem lesz a legélesebb kés a fiókban!
nagir
Eleve hihetetlen hogy Baker után miért vállalt a stáb újabb kockázatot karakter problémás játékossal...
több mint 4 éve
Na mert a DB-k nem? Sam Beal éppen most kapott 2év próbára bocsájtást, mert bűnösnek vallotta magát illegális fegyver viselés és marihuána birtoklás vádjában...OBJ újonc évében kiülte a minicampet, aztán OROY lett. Csak ne raboljon ki fegyverrel senkit, és nem lesz itt baj.lehet még itt lábon lövés is (szó szerint). nálunk az elkapók bmire képesek és az ellentettjére is.
Lance
csebi
De már az tisztán látszik, hogy Tóni sem lesz a legélesebb kés a fiókban!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
OBJ újonc évében kiülte a minicampet, aztán OROY lett. Csak ne raboljon ki fegyverrel senkit, és nem lesz itt baj.lehet még itt lábon lövés is (szó szerint). nálunk az elkapók bmire képesek és az ellentettjére is.
Lance
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Toney ma sem fejezte be az edzést...😊
yooker
John Ross just left practice early. He’s clearly been dealing with some sort of injury.
— Dan Duggan (@DDuggan21) June 10, 2021

több mint 4 éve
Toney ma sem fejezte be az edzést...😊
több mint 4 éve
OBJ sérült volt az első pár fordulóig. /lovaglóizom szerűség) szóval ne keverjük.Majd megdöntött vagy 50 rekordot, (47 még mindig élő)amit mások 16 forduló alatt szoktak. Normál tanult sport családból származik, aki fegyvert max a céllövöldében látott idáig.
Szerkesztette: ozibozi