New York Giants
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Azon szoktam gondolkodni néha, hogy biztos tök jó lehet ez a (szerintem amúgy teljesen irreális) optimizmus, de nem szar utána a kvázi folyamatos pofára esés? 😊Azon szoktam gondolkodni néha, hogy biztos tök jó lehet ez a (szerintem amúgy teljesen irreális) pesszimizmus, de nem szar így mindent csinálni/nézni, ami Giantshez köthető?
Szesze
Most nem egy másik NFL csapat ellen játszunk, hanem csak egy másik NFC east csapat ellen, akik szintén szar formában vannak. Ha ma nem tudunk győzni, akkor mikor?
Néha fun-ból gondolom/írom, hogy ma nyerünk, ekkor érteni kell az iróniát. De ma egyébként papíron pont nincs nagy különbség a két csapat között. Simán benne van, hogy balfaszabbak lesznek, mint mi. Persze az is lehet, hogy DJ összehoz 2-3 TO-t.
EDIT: No offense, de most tényleg simán összejöhet a W, ha sikerül erőt meríteni Dallas elleni Winből.
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Szerintem Jones idei legjobb meccsével nyerünk és rámegyünk a csoport elsőségre is majd.
több mint 5 éve
A Fili ellen akkor sem igazán szokott menni amikor még csapatunk is volt.
több mint 5 éve
azt én is adnám de ma még nem gondolom hogy lesz csere .ezután lesz egy hosszabb szünet kicsivel, ott viszont már megléphetiknem hiszem, sztem visszaáll az eredeti felállás, bár jó lenne kipróbálni a 3. verziót.hát igen..szerintetek lesz változás az O fal felállásban Peart jó beugró teljesítménye után?Kettes sztem semmiképp, 1. vagy 3.
mert többféle opció is szóba jöhet :
1.nincs változás Thomas megy vissza kezdőbe , Peart pad
2. Peart marad a kezdő LT , Thomas pad...
3.Thomas LT ,Peart RT , Flemming pad..
4. stb
azt látjuk hogy Judgeék nem félnek változtatni ha úgy érzik szóval én kíváncsi vagyok....
yooker
Szesze
vagy Peart LT Thomas RT? 😊
yooker
Szesze
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
szerintem nyerünk egy meglepően szórakoztató roncsderbin, 34-27 WJones 350+ yard, 4 TD, 0 eladott labda
több mint 5 éve
nem hiszem, sztem visszaáll az eredeti felállás, bár jó lenne kipróbálni a 3. verziót.hát igen..szerintetek lesz változás az O fal felállásban Peart jó beugró teljesítménye után?Kettes sztem semmiképp, 1. vagy 3.
4. stb
azt látjuk hogy Judgeék nem félnek változtatni ha úgy érzik szóval én kíváncsi vagyok....
yooker
Szesze
yooker
több mint 5 éve
hát igen..szerintetek lesz változás az O fal felállásban Peart jó beugró teljesítménye után?Kettes sztem semmiképp, 1. vagy 3.
4. stb
yooker
Szesze
több mint 5 éve
szerintetek lesz változás az O fal felállásban Peart jó beugró teljesítménye után?Kettes sztem semmiképp, 1. vagy 3.
4. stb
yooker
több mint 5 éve
szerintetek lesz változás az O fal felállásban Peart jó beugró teljesítménye után?mert többféle opció is szóba jöhet :
4. stb
több mint 5 éve
Jött egy kis erősítés tőlünk. Kb a legjobb pass rusherünk volt (15 snappet játszott, 13 pass rusher snapből volt 3 hurryje és 2 QB hitje!) vasárnap, úgy hogy szerdán igazolt a practice squadba... (onnan lett felhozva a meccsre az aktív keretbe).Giants rookie LB Tae Crowder (hamstring) has been placed on IR, with DE Jabaal Sheard taking his spot after the veteran terminated his practice squad contract with the Jaguarshttps://t.co/psXdpR72gT pic.twitter.com/cnNb1Zyogz
— Around The NFL (@AroundTheNFL) October 20, 2020
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
www.nfl.com/voting/rookies/Akkora király volt csóri, hogy IR-re került
Szavazzatok Mr. Irrelevantra! 😉
nagir
több mint 5 éve
Nehéz megítélni így hirtelen, hogy a VASAS van nagyobb bajban, vagy a GIANTS, de hülyéből mindig marad elég. 😉
több mint 5 éve
Szerintem verjük a sasokat. Tök simán. 24- 14.
Ezzel 7-0 val állnánk az én tippem szerint.
Dj futott td, 1 fumble.
Védelem 2 sack, 1int.
Freeman +slayton 120 yard.
több mint 5 éve
Szavazzatok Mr. Irrelevantra! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
29th ranked?amikor egy győzelemre van a csoportelsőség??? 😀))
több mint 5 éve
Remélem egy ikszre valahogy jók lesztek 😀Ertztől és Sanderstől nem kell tartanotok csütörtökön semmiképpJeffery és DeSean viszont Limited edzett, így viszont az ő visszatérésükre van esély. Egyébként a menet kb most is ugyanannak tűnik, mint az elmúlt években, nyomunk egy jó meccset, ahol az optimista szurkolók már meglátják a fényt alagút végén, és jön egy TNF vagy MNF a Philly ellen, és olyan csúf p*csánverést kapunk Primetime, hogy a maradék hetekben is azt szívjuk...Ámbár most úgy érzem letudtuk a pepita szar meccsünket. Az offense orbit töketlensége mellett, a védelem is folyamatosan engedte, hogy a WFT fent legyen 10+os driveokon.
dande
Itt az ideje megszakítani a rossz sorozatunkat Primetime meccseken és főleg a Philly ellen, akik az elmúlt években szószerint hazaküldtek minket szotyiért. Judge Philly szülöttként, átérzi ezen meccsek fontosságát, így szerintem át is adja az érzést a játékosoknak. Itt lenne az ideje kicsit a játék menetét és a "sporik hozzáállását" is a magunk javára fordítani 😛
Viccet félretéve, félek a meccstől rendesen, de nagyon várom is. Eddig mindenki azt mondta még egy csicska W-t se tudunk összehozni, amit magyarázni se kell..most amikor megvan, akkor meg: hú micsoda csicska csapat vagyunk mert nyertünk...Az ő szövegüket felhasználva, csak a W számít és előre azért a csúnya győzelemért, amit nem is lenne rossz megszerezni egy TNF meccsen az örök rivális Eagles ellen 😊
Rodaron

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Lehet, de mi akkor sem voltunk sokkal jobbak, ők viszont most jóval szarabbak. És simán kikapni nem is olyan idegesítő 😀ez a meccs nem egy FG-on fog múlni sajnosÉs az első kettőn olyan jól teljesített, hogy a rúgás előtt azt kérdeztétek, minek áll egyáltalán oda, mikor el sem lát a kapuig? 😜Az volt a 3. meccse az NFLben, nehezen 😀 az még Henery volt 😛Akkoriban is ugyanezeket írtátok róla 😀Rég volt tán igaz sem volt 😛 Amióta Peters nem fenyegeti nap mint nap 50 fölött el se jut a kapuig 40 körül jobbra balra 30 körül talán sikerül 😀Ertztől és Sanderstől nem kell tartanotok csütörtökön semmiképpMinket a kickeretek szokott kiidegelni!😉
dande
nagir
dande
vanek úr
dande
vanek úr
min 2 TD különbség lesz a végén
tippem 27:13 L
yooker
több mint 5 éve
ez a meccs nem egy FG-on fog múlni sajnosÉs az első kettőn olyan jól teljesített, hogy a rúgás előtt azt kérdeztétek, minek áll egyáltalán oda, mikor el sem lát a kapuig? 😜Az volt a 3. meccse az NFLben, nehezen 😀 az még Henery volt 😛Akkoriban is ugyanezeket írtátok róla 😀Rég volt tán igaz sem volt 😛 Amióta Peters nem fenyegeti nap mint nap 50 fölött el se jut a kapuig 40 körül jobbra balra 30 körül talán sikerül 😀Ertztől és Sanderstől nem kell tartanotok csütörtökön semmiképpMinket a kickeretek szokott kiidegelni!😉
dande
nagir
dande
vanek úr
dande
vanek úr
min 2 TD különbség lesz a végén
tippem 27:13 L
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
És az első kettőn olyan jól teljesített, hogy a rúgás előtt azt kérdeztétek, minek áll egyáltalán oda, mikor el sem lát a kapuig? 😜Az volt a 3. meccse az NFLben, nehezen 😀 az még Henery volt 😛Akkoriban is ugyanezeket írtátok róla 😀Rég volt tán igaz sem volt 😛 Amióta Peters nem fenyegeti nap mint nap 50 fölött el se jut a kapuig 40 körül jobbra balra 30 körül talán sikerül 😀Ertztől és Sanderstől nem kell tartanotok csütörtökön semmiképpMinket a kickeretek szokott kiidegelni!😉
dande
nagir
dande
vanek úr
dande
több mint 5 éve
Az volt a 3. meccse az NFLben, nehezen 😀 az még Henery volt 😛Akkoriban is ugyanezeket írtátok róla 😀Rég volt tán igaz sem volt 😛 Amióta Peters nem fenyegeti nap mint nap 50 fölött el se jut a kapuig 40 körül jobbra balra 30 körül talán sikerül 😀Ertztől és Sanderstől nem kell tartanotok csütörtökön semmiképpMinket a kickeretek szokott kiidegelni!😉
dande
nagir
dande
vanek úr
több mint 5 éve
Akkoriban is ugyanezeket írtátok róla 😀Rég volt tán igaz sem volt 😛 Amióta Peters nem fenyegeti nap mint nap 50 fölött el se jut a kapuig 40 körül jobbra balra 30 körül talán sikerül 😀Ertztől és Sanderstől nem kell tartanotok csütörtökön semmiképpMinket a kickeretek szokott kiidegelni!😉
dande
nagir
dande
több mint 5 éve
Ertztől és Sanderstől nem kell tartanotok csütörtökön semmiképpJeffery és DeSean viszont Limited edzett, így viszont az ő visszatérésükre van esély. Egyébként a menet kb most is ugyanannak tűnik, mint az elmúlt években, nyomunk egy jó meccset, ahol az optimista szurkolók már meglátják a fényt alagút végén, és jön egy TNF vagy MNF a Philly ellen, és olyan csúf p*csánverést kapunk Primetime, hogy a maradék hetekben is azt szívjuk...Ámbár most úgy érzem letudtuk a pepita szar meccsünket. Az offense orbit töketlensége mellett, a védelem is folyamatosan engedte, hogy a WFT fent legyen 10+os driveokon.
dande
Itt az ideje megszakítani a rossz sorozatunkat Primetime meccseken és főleg a Philly ellen, akik az elmúlt években szószerint hazaküldtek minket szotyiért. Judge Philly szülöttként, átérzi ezen meccsek fontosságát, így szerintem át is adja az érzést a játékosoknak. Itt lenne az ideje kicsit a játék menetét és a "sporik hozzáállását" is a magunk javára fordítani 😛
Viccet félretéve, félek a meccstől rendesen, de nagyon várom is. Eddig mindenki azt mondta még egy csicska W-t se tudunk összehozni, amit magyarázni se kell..most amikor megvan, akkor meg: hú micsoda csicska csapat vagyunk mert nyertünk...Az ő szövegüket felhasználva, csak a W számít és előre azért a csúnya győzelemért, amit nem is lenne rossz megszerezni egy TNF meccsen az örök rivális Eagles ellen 😊
több mint 5 éve
Elliott nálam van Fantasyben...mióta waiveltem alulteljesít, remélem ez így is marad 😛Ertztől és Sanderstől nem kell tartanotok csütörtökön semmiképpMinket a kickeretek szokott kiidegelni!😉
dande
nagir